Tähtiin Kirjattu Kohtalo

Tervaskanto

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Snaked 13.06.2006
En oikeastaan piittaa "sankarihevistä", mutta nyt täytyy sanoa että sanoitukset olivat mielestäni kohdallaan. Miksaus oli aika raakasti syntikkapainoista, muutakin olisi saanut kuulua. Kitarasoolosta +.
Lauluun kannattaisi koettaa soveltaa puhtaita melodioita, karjunnat kun eivät parhaalla mahdollisella tavalla toimi.
0   +1 +2
 
10
tuomas1979 01.07.2005
Perkuleen hyvä biisi kyllä. Perhanan hyvä kokonaisuus. Mahtipontinen ja juhlava. Loistavasti toteutettu ja taas loistava soolo, jollainen on täysin odotettu, kun tietää kuka on kepin varressa. Loistavat synat ja muutkin osa-alueet tosin. Ylläoleva kommentti tosin sai miettimään, että Eric Adamsin laulu peikon oheen voisi kyllä olla hieno ratkaisu...
0   +1 +2
 
10
Mestari_Li 28.06.2005
Yksin sen takia että teette suomalaista miekkaheviä, antaisin kympin. MUTTA teette kaiken lisäksi hyvää sellaista, numerot eivät riitä. Rakastan biisin syntikkaa, olkoon kuinka kulutettu teema tai miten tahansa, aivan sama. Tämä on se musiikkityyli jota ei koskaan kyllästy kuuntelemaan, ja tuo aina jotain uutta biisi biisiltä. Jos nyt jotain pitäisi marmattaa, valittaisin vokaaleista, tuo peikkomörinä on kyllä pätevästi suoritettu, mutta oikein odotin että jossain vaiheessa kajahtaisi syvältä kirkas miesääni, tuo speakkiosio tasapainotti asiaa kyllä jotenkin. Loistotavaraa.
0   +1 +2