Change of Heart (original mix)

Mark Vera

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Immunity DBL 22.04.2012
Tosi kiva sointu ja menevä kokonaisuus... Tää jtkä kiittää :D
0   +1 +2
 
9
Tyylisi muistuttaa minua paljon Jean Michel Jarren ja Vangeliksen aikaansaannoksista :) ja juuri nyt kun kirjoitin edellisen lauseen, kävin kattomassa idolisi/ vaikutteesi :P osu aika kohdalleen ;) tykkään.
+2   +1 +2
 
Ilmiselvä 09.11.2005
Nätisti lähtee, oikein oivat soundit. Basson kasarirytmi vetää mukaansa. Melodioissa on loistava tunnelma suorastaan. Hitto, tämä herättää suuria nostalgiaviboja! Tätä genreä tulee kuunneltua aivan liian vähän. Sitten kikki on todella oiva myöskin, sopii biihin kuin nenä päähän, yllättävänkin munakassoundinen tällaiseen biisiin. Rytmiikka pelaa jokseenkin oivasti. Parin minuutin kohdalla tuntuu että biisi etenee vähän turhan tylsästi, enemmänkin saisi minun makuuni tapahtua. Kolmen minuutin tienoilla oleva puhesample on hauska ja mukavasti joskin aika tavanomaisesti tällaiseen biisiin efektoitu.

Seuraavaksi mukaan tuleva pianolinja on hauska vaikkakin täydellisen ennalta-arvattava. Pianon soundi on mukava. Seuraavaksi mukaan tulevat kiksusynat eivät ihan lämmitä mutta eivät onnistu biisiä todellakaan pilaamaan. On tällä kyllä kanssa vähän turhan paljon pituutta, 5min riittäisi mielestäni aika hyvin.

Kuitenkin: Ihanaa, ah, niin kornia mutta samalla niin harmittoman päräyttävää soundia. Tällaiselle on tarvetta. Kiitos tämän tarpeen täyttämisestä! Niinjaa, genretyksestä, tämä oli niin kasari että miellän tämän enemmän joksikin muuksi kuin kiksuksi.
0   +1 +2
 
10
Jaycob 25.09.2005
äh, netti sekoilee jäi edellinen kommentti kesken.
vokaalit olivat juuri sopivat niinkuin pianotkin.
rummut olivat kivan raa'at mutta silti rauhalliset.
tätä biisiä kuunnellessa tulee todellakin rento olo.
ehdoton kymppi!
0   +1 +2
 
10
Jaycob 25.09.2005
alku oli MAHTAVA!
vähän avaruusmainen ja sehän ei ole paha asia ollenkaan.
kicki joka tuli siinä mukaan oli juuri sopiva!
mahtavaa!
0   +1 +2
 
9
Kerbox 22.09.2005
Hieno Biisi!
0   +1 +2
 
9
Martian Law 30.08.2005
Miellyttävä biisi. Nykyaikaista synthmusaa.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 24.08.2005
No voih... Taisin katsoa väärin tuon genren. :) Ollaanpas sitä sekaisin tänä aamuna, onneksi sentään oikean biisin kuuntelin ja kommentoin. :)
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 24.08.2005
En kyllä pahemmin Spacesynthiin ole tutustunut(vaikka pidänkin siitä kovasti), joten tässä taitaa olla kaiketi ensimmäinen Spacesynth-kipale jota on aivan välttämättömän pakko kommentoida tai ainakin heittää kehut, jos ei kehiin saa mitään sanottavaa, no, yritetäänpäs nyt silti, kommenttiringin tapaan. Introsta tarvitakaan mainita yhtikäs mitään, niin monet ovat kehuneet sitä, kuten minäkin taidan(yllätys, yllätys). Kick sitä normaalinsorttista laatua, sopii hyvin melodioiden, hihattien ja snaren(vai?) väliin. 3:10 kohdalla alkaa aivan äärettömän upea pianotunnelmointi, mutta siinäkin harmittaa vain yksi asia, ei se minusta ainakaan sovi kovinkaan hyvin tuohon tasabiittiin, se jotenkin on vain niin... sopimatonta, eh. Noh, onneksi sekin osuus katoaa pian ja palataan takaisin toisinlaisiin melodioihin, huilumelodia, haha, sepäs nappasi, siitä minä pidän myöskin, varsinkin silloin, kun se ja alkumelodia yhdistyvät ja siitä syntyykin jotain aivan muuta, samoin nuottein. 7 minuuttia oli ehkä liikaa, mutta viihdyinpäs siltikin hyvin niiden parissa. Tässä jälleen teos, jolle ei voi olla antamatta numeroa. Kymppiä ei nyt valitettavasti tullutkaan, joudutte pärjäämään ysin kanssa.

Nii, ja kiitos biisistä.
0   +1 +2
 
9
Foxfield 23.10.2005
Nätti on. ehkä liian pirteet melodiat tai soundit.....Jarre tulee mieleen. .Rankemmalla meiningillä ois ollu kyl kybän arvonen. toinen biisi 200 kärjessä jonka pysty kuuntelemaa alusta loppuun. ja se välispiikkisample oli täydellinen idea ja sai ihan pissit housuun.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 10.07.2005
Oho?! Mies on tehnyt Trance-kappaleen? Mielenkiintoista ainakin:)

Kyllä on omaperäisen kuuloista tranceksi. Kovasti vain tuo varovainen ratsastava bassline saa spacesynthin kummittelemaan taustalla. Alun soinnut kuulostavat mahtavilta ja loistavilta juuri trance-musiikkia varten. Melodiat ovat juuri sellaisia mistä pitäisin. Alun tilutteluleadissa voisi olla hiukan enemmän filtteriä päällä, soundi on tosi kuiva ja karkea. Välillä myös leadi hukkuu mysteerisesti piiloon? Taustan padit ovat todella kauniita ja hienoja efektejä on kuultavissa. Itse leadin saha jää hiukan liian ohueksi ja sekin on todella karkea. Kuulostaisi paremmalta, jos pari matalempaa sahaakin olisi tuon korkean seurana. Viiltää suoraansanottuna hiukan.

Suvanto on erittäin upean kuuloinen pianon voimin. Speakit ja kaikki sweepit ja swooshit ovat siellä kotonaan. Suvanto on ehdottomasti biisin paras osio. Biisin leadeissa on mukavasti ooppera-vaikutteista henkeä. Off-beat basso toimii kohtuu hyvin myöhemmin, vaikka soundi on taas aika taka-alalla. Bassolinjan keveys saa biisin etenemään melko rauhallisesti. Pidän kyllä tästä rauhallisesta ja pohtivasta tyylistä kovasti:)

Trance-biisiksi tässä on kyllä linjat hyvin paikoillaan, mutta se syvempi fiilis jää hiukan ohuen soundin varjoon. Miksaus on kyllä onnistunut mielestäni todella hyvin. Lopun ja alun rakentelut voisivat olla hiukan mielenkiintoisempia, mut huippukohdat ovat oikein mahtavan kuuloisia. Teknisesti biisi on kuitenkin niin hyvän kuuloinen ja omaperäinen että tälle uskaltaa antaa kuitenkin kiitettävän, vaikka soundeissa olisi paljon kehitettävää. Erittäin mielenkiintoinen setti, jossa oli omaa tyyliä!:) 9-
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 07.07.2005
Jeppistä. Kovin rauhallista trancea tämä. Se ei tietenkään tarkoita että tämä olisi huonoa. :) Rauhallinen trance uppoaa meikäläiseen välillä oikein maukkaasti. Soundit kuulosvat mukavilta, vaikkakin kuunteluvälineet ovat kaks luokattoman loistavaa tietokonekaiutinta. :P Sanoisin tästä, että olis muhun kolahtanut enemmän lyhyempänä versiointina. Alkuosio on tässä rakenteessa mun makuun liian pitkä ja odotteleva. Sitten kun tuohon puolen välin tuntumaan päästään ja siitä eteenpäin, niin alkaa tuo melodiaosasto putoilla paremmin. Paikoitellen oikein hienoa melodiaa löytyy. Fiilis on ainakin tässä biisissä omaperäinen ja en edes osaa oikein tarkasti kuvailla mitä tästä tulee mieleen. Hyviä viboja kuitenkin pääasiassa. Ehkäpä se on tuo sun spacesynth, joka tässä hieman kummittelee mukana ja tekee tuota omaa touchia tähän. Joukosta erottuva biisi hyvillä soundeilla ja mukavilla melodioilla. Tästä lähtee kiitettävää postia sinnepäin. :)
0   +1 +2
 
9
ElectricOdour 07.07.2005
kyllä kyllä... onhan tämä sulta jotain ihan uutta. Jotenkin iloinen ja rauhallinen biisi, samoin kuin Spacesynth-biisisi... välillä sun musiikkisi on jopa ärsyttävän iloisen kuulosta, mutta kyllä sitä hyvällä tuulella kuuntelee :)
Vaikka trancea onkin, niin tämä biisi on kuitenkin jotenkin "avaruusmainen"... heh... Huilujen suhteen yhdyn Mike Horniin ja lisäksi vielä plussaa pianoäänistä.
0   +1 +2
 
9
Tuoremehu 05.07.2005
Mukava biisi, jälleen.
0   +1 +2
 
9
Mike H 05.07.2005
Jeps, intro on älyttömän upea. Ellen väärin muista, tuo choir oli CS6x:sta? :) Bassolinja on myös erittäin upea, tykkään paljon, vaikkei kovinkaan kummoinen linja ole. Tuo on hyvä myös tuo liidi, joka alkaa alussa. Sitten tuo toinen leadi on ehkä hieman heikompi valinta. Vähän lihavampi olisi ehkä saanut olla. Melodiat on kyllä erittäin hyvät tässä biisissä! Rummut tuntuisivat olevan myöskin kunnossa, tosin tuo kick loppu rytmi välillä joka tulee, ei kuulosta järin hyvältä. mitään kummempia rumpu kikkailuja ei ole, mutta toimivat silti todella hyvin. Sound effektit ovat myös ihan jees. Tuo flute on kyllä erittäin omaperäinen valinta, sitä plussaa ja paljon. Jepulis, ei täs kummempia, kyllä äijä näköjään osaa tehdä helvetin hyvää tranceakin. ;)
0   +1 +2