Bore Me (idiot radio version)

Creepy Dölls

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
66leyde 16.03.2006
Hei hei hei

Nythä löytyy jo meininkii. Jättäkää tollasten biisien teleminen ja keskittykää vaan olennaiseen. Edellisen biisin täytyki olla uran alkutaipaleelta, nii kumma se oli. Tää on asennemusaa. Laulaja sopii hyvin tähän ja soolosta mie piän.
Miksauksessa mun mielestä kuitenkin löytyy eniten parannettavaa.
0   +1 +2
 
8
lökö 28.09.2005
On vähä jotenki radiomman oloinen tämä biisi... Kitara on vähä näkymättömämmässä osassa tässä, lyhyttä sooloa lukuunottamatta.. Tässä on panostettu enemmän tarttuvaan lauluun, joka on kyllä onnistunut...Ei siltikään kolahda muhun aivan täysillä, ihan jees.
0   +1 +2
 
9
jroxx 12.08.2005
eipä mitään lisäilemään hyvää rokkiahan tämä
0   +1 +2
 
Michikawa 07.08.2005
Energinen ja nopea meininki, ikävä kyllä soundit ovat hieman turhan rosoiset ja räkäiset - kokonaisuus tuntuu hieman turhan demotasoiselta ja rujolta, että kuuntelukokemus olisi kovin nautinnollinen. Tällaisessa genressä sillä ei tietenkään ole niin merkitystä, mutta vähän häiritsi. Bändi soittaa mukavasti yhteen ja tekninen puoli on ihan hallussa. Musiikillisesti sisältö on vain hieman turhan perinteistä ja yllätyksetöntä, jäin kaipaamaan omia virkistäviä tyylillisiä ratkaisuja ja ideoita.
0   +1 +2
 
sinkki 07.08.2005
Hyvin tämä polkee eteenpäin. Varsinkin soitanta toimii. Laulu lähtee hyvin ja äänessä on ytyä, mutta loppua kohden energiaa kaipaisi vielä lisää. Toki mukava näinkin.
0   +1 +2
 
d fast 07.08.2005
villä autotallirokkia, ikävä kyllä tämä on niin kuultu juttu ettei jaksa enää kiinnostaa. kuuluu lajityyppiin "soittajilla kivaa", mutta mikäs siinä. omaperäisyyttä kaipaa ja roimasti, alkaa pikkuhiljaa vituttaa ne ainaiset samat "rummut, basso, kitara(t) ja laulaja(t)" -rokkikokoonpanot. mutta kyllähän tämmöistä kuuntelee, en tosin paria kertaa enempää. varsinkin kun tästä puuttuu aivan kokonaan se jokin oma juttu.
0   +1 +2
 
8
Chi-Xi-Stigma 07.08.2005
Soundi on vähän turhan diskantti voittoinen. Soitto kulkee kiitettävästi. Ihan menevää poppista. Tuli mieleen Tomahawkin "Mit gas"-levy. Ei mitään erityistä moitittavaa tai kehuttavaa. Omaperäisyyttä lisää!
0   +1 +2
 
9
Polskija 06.08.2005
Toivoisin tähän jämäkämpiä saundeja rumpuihin, sekä ei ihan niin tukkoista kitaraa. Biisinähän tämä iskee tosi kovaa ja on suorastaan kultakimpale mikserissä. Todella hyvää rockia!
0   +1 +2
 
asiallista meininkiä alusta loppuun :) keep up tha good work!
0   +1 +2
 
9
Bluefever 06.08.2005
Uuh jeah, Meinasin hypätä tuolista ku lähti niin vipinällä. Punkahtavaa rokkia, kyllä tässä menoa ja energiaa tuntuu olevan. Alun messevän lähdön jälkeen menee vähän tasaiseksi tahkomiseksi A-B-C, ehkä jotain erikoista / omanlaista sekaan? Rumpali kuin myös koko bändi loistaa osaamisellaan ja Hou! Toi pieni soolohan oli tosi mainio. Biisi on juuri sopivanpituinen tuon pituiseksi kappaleeksi, koska eihän tällaisesta tallomisesta voi tehdä pitempää. Tosi perus rieha-punkrokki, tulevaisuudessa voisitte kehittää hieman enemmän omia juttujanne sekaan kun näitä bändejä on paljon. Omaperäisyys kunniaan. Lopun Ungh Oli Kuningas :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.08.2005
Auts. Satuttavan diskanttiset soundit. Ihan reilusti saisi säätää noita ylätaajuuksia etenkin rummuissa joihin nyt ainakin tarttis sen potkun basariin. Pellitkin suhisee ikävästi. Vaan sitä se on kotinauhoitusten kanssa. Kitarat kuuluvat aika harvinaisesti jopa huonommin kuin muut soittimet. Jotain hyvää miksauksessa kuitenkin: Mikään soitin ei liiemmin klippaa ja kaikki erottuvat suht hyvin. Tuo diskanttisuus vaan tekee aika inhottavaksi kuunnella tätä.

Itse biisi on varsin menevää rokkia, ei nyt mitään uutta auringon alla mutta varsin kivaa kuunneltavaahan tämä on, sellaista jota kuuntelee livenä mieluusti biisin, pari tai enemmänkin jos bändillä on poikkeuksellisen hyvä livemeno. Soitanta pelaa oivasti, ei mitään sanomista musatyyliin nähden. Laulajakin on mies paikallaan, siitä isot plussat.

Tämä oli ihan jees. Aika harvoin tulee mikserissä perusrokkia jonka voi sanoa olevan ihan jees.
0   +1 +2
 
8
an 05.08.2005
kaikin puolin mielenkiintoista meininkiä. mp3:nen varmaan vähän kaventanut saundia, mutta ei haittaa kun homma toimii
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 05.08.2005
Samaa Creepy Döllsiä, kuin viimeksikin, jeah! Pidän tästä ainakin kitaroiden suhteen, rumpupuoli onkin sitten aivan toisenlainen, melkoisen tylsästi soitto kuuluu siltä puolelta, no, mitä minä sitä kuvaamaan, mutta se vain sattuu kuulostamaan siltä, hiukan. Hyvä, ettei sentään mitään tasabiittiä soitettu alusta loppuun. :)
Pituus... se oli nyt tällä kertaa se ainoa haittapuoli, kaksi ja puoli minuuttia ei riittänyt herättämään mitään minussa oikeastaan, mutta jätetäänpä nämä asiat nyt sikseen ja kerrotaan, kuinka nopeatempoista ja "iloista" tämä oli... Eh.. Siinähän se. En jaksakahteenkaan kertaan sitä kertoa. :) Ihan perusmikserirockia minun makuuni.
0   +1 +2
 
KoBa 05.08.2005
Äänitys ja miksaus hieman heikot, mutta mukavaa kuunneltavaa tämä on. Alataajuuksiin olisi kyllä voinut muutenkin panostaa enemmän... Kyllä noita punk-vaikutteita kuulee aika hyvin.
0   +1 +2
 
9
dj musical 05.08.2005
Alkaa laskevalla ja nousevalla kitara riffillä, jes aika mukavan kuulosta vaihtelua.
Laulajalla on ääni kohdallaan (inhoan suomenkielistä rockia).
Rummutkin sopivat täydellisesti biisiin, ei täs muuta...
0   +1 +2
 
9
jimbow 05.08.2005
Vauhdikas ja toimiva kokonaisuus, joka pituutensa puolesta hipoo täydellisyyttä. Vokalisti ärisi möreästi. Kappaleen sanat luettavassa muodossa ei olisi ollut pahitteeksi. Tämä on mielestäni parempi kuin Shake It -kappaleenne.
0   +1 +2
 
8
keyboardplayer 05.08.2005
*kommenttirinki* Hyvä Biisi melodisesti, rytmillisesti ja kokonaisuudessaan...meni vähän nopeasti ohi vain :D...rock on
0   +1 +2
 
7
Aissi- 04.08.2005
mun mielipide: aika kevyttä rokkii, miehen ääni kävis raskaampaan.jotenki tää musiikkityyli ei oo vaa mun mieleen.en vihaa mutta eipä tämä kiinnostakaan.äänenlaatu on hyvä mutta ois voinu miksata/nauhottaa eritavalla.on tässä kappaleessa hyvä meininki kyllä..ei vaa mulle tälläne.
0   +1 +2
 
8
chrisholm 04.08.2005
Ihan OK biisi, toimiva, ei tajunnanräjäyttävää mutta kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 04.08.2005
Soitosta en saa ainakaan mitään pahaa sanottavaa, kummasti kulkee drive, ja laulajan ääni on aivan sopivan räkäinen tälläiseen meininkiin. Ehkä hitunen lisää sitä sellaista vittusylkeä, mutta ei paljoa. Kohtuus kaikessa katsos. Rohkeaa ja silmille hyökkäävää. Juuri niin kuin kunnon viinin pitääkin.
0   +1 +2
 
Haava 04.08.2005
Punk vaikutteet rämisevät kivasti. Popkultuurin mukaisesti hakataan ja huudetaan kuin pikkulapset hiekkalaatikolla kun tarhan tädit polttavat röökiä ja pohtivat pitäsikö noit apentuja oikeasi päästää syömään. Jas mikäs olisikaan sen raikkaanpaa. Mikä olisi raikaanpaa, kuin kasa täysi-ikäisiä alkavat riehua kuin lapset ja tallentavat sen aidon tunteen vielä digitaalisene muotoon koko maailman pällisteltäväksi. Se ei ole pelkästään jaloa, vaan se on myös askel kohti parempaa ihmiskuntaa. Hienoa. Kivaa poppis-pukki-rokkia.
0   +1 +2
 
Mukelo 04.08.2005
Hieman tuli Misfits mieleen. Hyvin on pullat porukalla kasassa. Parempaa kamaa kuin perus-punk.
0   +1 +2
 
Ceekayed 04.08.2005
Ihan mukava mättöhän tämä on, vähän ohkaset soundit tosin ja laulu tahtoo jäädä välillä piiloon pahasti. Soitto on hyvin hallussa, ja eritoten rumpalista tykkäsin. Vokaalit potkisi heti paremmin, jos niitä nostaisi vähän pintaan ja saisi syvyyttä muihin soundeihin. Ei tässä muuta valittamista ole, thumbs up.
0   +1 +2
 
Kuutti 04.08.2005
Hyvin lähtee käyntiin ja kahlaakin koko kappaleen läpi ilman mitään kummempaa.
Kitarasoundit ei oikein miellyttänyt minun korvaani, olivat jotenkin turhan ohuet.
Muuten kokonaisuus ihan perussettiä, ei mitään turhia kikkailuja ja tässä genressähän kaikki kuuluu tehdä mahdollisimman yksinkertaisesti...
0   +1 +2
 
Piru Kange 04.08.2005
Alun soundit ikävät, sitten biisi paranee. Valitettavasti tämä on sävellyksenä hyvin moneen kertaan tehty, eikä nostata mitään suurempia tunteita. Soittotaito ja soundit ovat ihan valmiit, mutta se ei riitä vielä. Jotain omaperäisyyttä kaivattaisiin.
0   +1 +2
 
8
Salieri 03.08.2005
Mukava ääni laulajalla ja sopi kyllä niinkuin nyrkki silmään tähän biisiin.
Rumpali myöskin vakuutti.
Kitara saundi oli myös mukavan kuuloinen.
Aika menevä biisi kaikenkaikkiaan ja masterointi oli todella onnistunut mielestäni.
0   +1 +2
 
Percele 03.08.2005
Onhan tässä menoa ja rähinää. Soitanta kulkee, joten eipä siitä valittamista löydy. Mukava biisi kaiken kaikkiaan!
0   +1 +2
 
8
Urbanrain 03.08.2005
rytmiryhmä on kyllä mallikas ja tempo pysyy hyvin kasassa. Mukava vaihdin nostattaja keikkasetissä. taustat hyvät. ehkä pikkasen liika whoo_oota. vähän tulee teemariffistä mieleen gay bar by electric six. Oikean mittanen tällaseen pommitukseen.
0   +1 +2
 
9
KnobTwister 03.08.2005
tää biisi rokkaa oikein isolla R:llä. täst biisist löytyy kaikki tarvittava mitä helvetin hyvält kesä biisilt vaaditaan. ei muuta ku studioon nauhottaa ens vuoden festari hitti
0   +1 +2
 
9
Hades 03.08.2005
Mahtavaa! Ei mitään armoa tai fiilistelyä. Tykkään tästä asenteesta, että sanotaan se mitä asiaa on ja lähdetään menemään, eikä jäädä tahkoamaan kuuntelijan naamalle sitä samaa kertsiä neljäänkymmeneen kertaan. Kuulostaa hyvältä, vaikka en niin genren kuluttaja olekaan. Onko kitaristi lopettamassa biisiä pari tahtia liian aikaisin? ;)
0   +1 +2
 
repulse 03.08.2005
Hyvä rokkimeininki ja draivi. Tastä on hyvä jatkaa, jos tämä oli todellakin ensimmäinen sävellys!
0   +1 +2
 
9
Commandant 03.08.2005
NO johan on menoa.. saatana, että alkaa jalkaa heittelmään. On semmoista punkkia, että heikommat oksentaa jo introssa.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 02.08.2005
Hieman karhea äänitys, mutta sitäkin mahtavampi meininki biisissä, biisi menee eteenpäin kuin asfalttijyrä.
Soundit ovat aika yläpäävoittoiset, botnea voisi olla enemmän, jotta biisi tuntuisi voimakkaammalta.
Laulaja pitää menoa hyvin kasassa ja laulaa genreen sopivalla tavalla. Stemmat ovat hieman summittaisia, mutta se tavallaan sopii biisin karheuteen.
Biisissä on myös sopivasti dynamiikan vaihtelua.
Homma toimii hyvin jo nyt, mutta masteroinnissa kannattaa ehkä soundeja vielä rakentaa paremmiksi -- ellei peräti rakentaa niitä uusilla vedoilla.
0   +1 +2
 
zood 02.08.2005
Tässä oli paljon punkmaisia ominaisuuksia, paitsi että osattiin soittaa sangen tarttuvasti. En suuri punkrockin ystävä ole mutta tämä biisi silti toimii, ehkä livetilanteessa toimisi jopa vielä paremmin. i just wanna be a whore? kuulinkohan ihanoikein, no anyway, ei tästä pahaa sanottavaa ole, vähän jäi vain sanoituspuoli epäselväksi, että halutiinko siinä olla huoria vai ei.
0   +1 +2
 
Andy Livid 02.08.2005
Reipasta meininkiä. Hyvää livenä, näin kuunnellen ei iske samalla tavalla. Teknisesti hyvin soitettua, laulu on sopivan rösöinen mutta
silti selkeästi ääntävä. Soundit ovat hivenen hiljaiset ja ehkä tunkkaiset mutta ei se haitannut paljoa. Sori ku nyt ei irtoa pidempää ja syvällisempää kommentointia...
0   +1 +2
 
9
anarkia 02.08.2005
Ja taas mennään. Reipasta menoa. En osaa hirveesti kommentoida, muuta kun että tää toimii mulle. Jos jätkät jaksaa pitää sykettä yllä, niin bändistä kuullaan vielä. Vimmaa, Vimmaa!
0   +1 +2
 
8
odkid 02.08.2005
Bändin nimi on ainakin tarpeeksi rock. Biisi on aika energinen, mukavasti on nähty sovitusten eteen vaivaa. Laulajan artikulaatio on välillä ihan hiukan huonoa, mutta tosi vähän. Aika järjettömät sanat "i don't wanna be a bore/ i just wanna be a whore", niin ainakin kuulin. Aika perusbiisi, mutta on tämä selvästi keskitasoa paremmin nauhotettu ja soitettu, ihan taitava bändi, tiukkaa soittoa. Noita WOO-HOO-OO-huuteluita oli ehkä omaan makuuni liikaa, rupesivat jotenkin häiritsemään. Tuli joku Backyard Babies mieleen etäisesti. Ihan perusbiisi, ei oikeen muuta tule mieleen... olihan tässä seksiä ja rokkia, sitähän on aina.
0   +1 +2
 
8
NuMiNi 02.08.2005
Onhan täs reipas meininki, laulaja hoitaa hommansa mielestäni hyvin. Soundimaailma on jotenkin aika vaisu, sellanen "aloittelijamainen" jos asian näin voi ilmaista. Mutta joka tapauksessa aika mukaansavetävää menoa, vaikka en tämän genren musaa kovin paljoa kuuntele.
0   +1 +2
 
7
PapaDoc 01.08.2005
Johan oli melekosta hytinää. Ei ihan mun genreä, mutta menettelee.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 01.08.2005
Lennokas rockbiisi, jossa taas hyvällä tavalla vanhan ajan soundit. Tämä esitys toimii livenä varmaan komeasti mutta "nauhalta" kuultuna meno oli ehkä turhan hätäistä, johtuen hengästyttävästä punk-temposta. Kelpo rytistys silti.
0   +1 +2
 
8
substance 01.08.2005
Rehellisen kuuloista musiikkia, ei välttämättä sitä mitä kuuntelisin levyllistä mutta ei tämä harmitakkaan. Miksaus kuulostaa suhteellisen tasapainoiselta ja "valmiilta". Korkeintaan lauluosuudet voisivat tulla paremmin esiin.
0   +1 +2
 
8
mikainen 01.08.2005
Kyllähän tämä potkii. Ei mitään mullistavan uutta mutta kyllähän tämä saa jalan vipattamaan. Laulajan ääni sopii tyyliin.
0   +1 +2
 
10
tuksu82 01.08.2005
Hehe, idiootti radioversio.... EN OLE! Niin, melkoisen mainiot kitarariffit jälleen kerran, siis ehtaa Creepy Dölls materiaalia suurin toivein, mahtavaa. Melkoisen hyvä... sanatomaksihan tässä menee, mutta korvaan tämän kyllä. Anna kympin ja faniudun, kelpaako? :)
0   +1 +2
 
MacFly 01.08.2005
Varsin menevää punk'n'rollia. Pituus on juuri passeli tämmöiselle rypistykselle, ei pääse missään vaiheessa väsymään tähän biisiin. Soitanto kuulostaa varsin mainiolta. Perusrokettia ja ihan hyvä sellainen.
0   +1 +2
 
9
Harulf 01.08.2005
power rock parhaasta päästä. Todella menevä ja hyvä biisi! Livenä toimis 100%! hyvä hyvä hyvä
0   +1 +2
 
9
jussial 27.07.2005
Pirun potkivaa rokkia! Jonin ääni sopii ku nyrkki silimään tämmöseen vääntöön. Selkeä ja repäisevä punk-rock-kipale.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 16.07.2005
äänite sinänsä ei ole mitenkään kovin hyvä. Kappalekin on keskinkertainen punkrokviisu.
0   +1 +2
 
sikki-six 16.07.2005
Pätevää räimettähän tämä. Paha lähteä noita karuja soundejakaan dissaamaan kun tuovat myös sitä fiilistä mukaan.
0   +1 +2
 
tejeez 14.07.2005
Hmm, enpä osaa arvostella tämmöstä. No joo, kyllähän tää ihan jees on.
0   +1 +2