Enter The Shadows

Systole

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
uninen runoilija 09.08.2011
Hyvä biisi! Pidän.
0   +1 +2
 
8
Kaunis balladialku, mutta ehkä tämä biisi lähti käyntiin liian vauhdikkaasti/äänekkäästi. Jälleen saattaa olla oman vahvistimen vika, mutta kuulosti, että siinä kitarassa oli sittenkin liikaa säröä. En oikein päässyt kiinni tämä tarinaan, jos tässä sellaista olikaan. Ehkä en vain jaksanut keskittyä sanoihin, vaikka ei niitä kyllä paljoa ollutkaan. Tuntuu kuin biisi olisi jäänyt jotenkin kesken; ilman säkeistöjä. Muutenkin se loppui jotenkin lyhyeen, kun yleensä tällaiset mahtipontiset puoliballadit kestävät, kestävät ja kestävät. Kyllä tämä jonkinlaisena tausta/välibiisinä menee, mutta ei tämä ainakaan minussa sen kummempia tuntemuksia herättänyt. Keskitasoa...
0   +1 +2
 
9
Kimble82 09.08.2006
Täytyy sanoa että oot onnistunut tod. hyvin!! voisi kuunnella vaikka radiosta!! Ei ehkä erotu niin massasta, mutta mitä sillä on niin väliä!!
0   +1 +2
 
9
musicman85 02.08.2006
oho, väärän piisin kommentti :D
0   +1 +2
 
9
musicman85 02.08.2006
tässä kuuluu taas enemmän tuo him kuin tuossa enter the shadow kappaleessa. varsinkin tuon kitarasaundin ja sovituksen puolesta. miten oot rummut äänittäny muuten? ja ootko ite vetäny kaikki soittimet? hienoa soitantaa tosiaan siis!:) stemmalaulut sopii muikeasti piisiin. kyllä tästä hyvällä mielellä voi ysin nakata:)
0   +1 +2
 
9
musicman85 02.08.2006
no kommataampa nämä muutki viisut:)

kyllä huomaa HIEMAN eroa tämän ja tuon uusimman välillä noin saundien puolesta jo:P tässä on aika paljon kotikutoisempaa äänimaailmaa. biisi on tummanpuhuva ja synkähkö mutta jotain äijjämeininkiä olis kiva kuulla enemmän näissä piiseissä!;) esim sentecendin tyyliin:P hieman rähinää ja karheutta lauluun tai jotain. biisi ei yltänyt aivan tuon uusimman tasolle mutta ei huonompi räväytys ollenkaan. säkeistön mielenkiintoisesta sointukuviosta plussaa!
0   +1 +2
 
7
Mikael83 01.08.2006
Kappale jää hieman tuon deathbed of hopen varjoon. Soundit eivät ole oikein loistavaa luokkaa ja jonkinlaista sekaisuutta havaitsen tässä. Heikompi kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
ramzee 09.04.2006
Eheä sävellys ja hieno kitaravalli kertisääkessä. Toimii!
0   +1 +2
 
8
LaMothe 06.02.2006
Hyvä kappale. Soundit ja laulu kuulosti hyvältä.
0   +1 +2
 
9
LA 30.01.2006
Soundimaailma on kyllä todella hyvää ja onnistunutta, juuri sellaista mistä itse pidän. Lalua kannattaisi miksata ennemmän esille, mitä sitä turhia peittelemään hyvää ääntä. Kappaleen rakenne on hieman liian pelkistetty, eli rohkeesti enemmän vain osia kappaleeseen. Soundia ihailen, sillä se on makee:)

Olisi muuten hienoa, jos ihmiset lakkaisivat tuon HIM:iin vertailun kun eihän tässä voi enää gootti-rockia tehdä kun heti syytetään idean varastamisesta ja tässäkin tapauksessa ollaan niin kaukana valosta että vertailu on lähes tulkoon aiheetonta. Himiin vertaaminen on kulunut juttu!
0   +1 +2
 
8
paganus 26.11.2005
Romanttista rockia, ainakin sanoma varmasti on romanttisen synkeää. Hyvää fiilistelyä, yltyy mukavaksi pop menoksi. Tulee hieman weezer-mieleen, tai jokin samantyylinen. Kyllä tämmöinen varmasti radiossa soisi, asiallista pop/rockia
0   +1 +2
 
9
RaimonD 11.11.2005
Juu.. Tuota, ei kannata ottaa liian vakavasti noita Himiin vertailuja,jatka samaa rataa, kuitenki musiikki on ideoitten uusiokäyttöä vai mitä? Mutta jotenki viel pitäis omaa soundia rutistaa sekaan, koska se on se kantava voima mikä biiseihin pitää löytyä.Koettele omia rajoja ni sielt se löytyy. Tää on kuiteski mun korvissa sellanen kultanen keskitie et kyl yleisöä pitäs riittää molemmin puolin. Mä annan sulle ysin kannustuksex ja siitä et sä teet tätä soolona! Hatunnosto siitä! Enter the shadows toimii ihan hyvin, lauluääntä voi vielä treenata ja käyttää rohkeemmin. Laulussa oma tulkinta on todella tärkeää mut se kehittyy kyllä! Mut uusia biisejä odotellessa.... =)
0   +1 +2
 
10
Wailey 04.10.2005
Tämähän on levyn kakin kappale! Junnaa kuin Ville kännissä!

:D
0   +1 +2
 
9
hietzu 06.09.2005
Tämän kyllä listaan parhaaksi Systolen kappaleeksi.Melodinen ja voimakas samaan aikaan,ääni rauhallinen,mutta silti niin täynnä tunnetta.Ei kai sitä ilman tunnetta ja sydäntä hyvää musiikkia voisi tehdäkään.Biisiestä heijastuu Himin vaikutus,muttei sentään mikään kopio,vaan hieman rauhallisempi ja tunteellisempi meininki.Olen ihastunut :)
0   +1 +2
 
8
feaw 02.09.2005
Tuli todella elävästi mieleen Him.
Biisi on hyvä, mutta ehkä vaikutteita Himiltä on sittenkin vähän liikaa. Jos tämän laittaisi radiosoittoon, en luultavasti kiinnostuisi kovinkaan paljon.
Tästä (ja noista muistakin) puuttuu sitä jotakin. Joku ihan pienikin juttu voisi tehdä biiseistä vähän omalaatuisempia. Annan kasin, koska varmasti biisistä pystyy hiomaan vielä paremman ja "erikoisemman".
0   +1 +2
 
9
jepaa 21.07.2005
Kyllä kuulee Himin vaikutteet, en sano että se olisi huono asia koska Himihän on helvetin hyvä bändi. Kuitenkin vähän liikaa vaikuttaa matkimiseen pyrkimiseltä, tyylisuuntakin on armotta Love Metal. Biisissä on hyvät melodiat ja laulajan ääni istuu kappaleen runkoon oikeutetusti. Tottakai aina paremmin tuotettuna kuullostaisi paremmalta, ja myös vähän jotain kikkailua voisi keksiä jottei alkaisi vaikuttaa liian tylsältä...en kuitenkaan anna näiden seikkojen haitata, joten hyvä kipale ja sille ysi.
0   +1 +2
 
7
[IF] 09.07.2005
Liian kännissä kommentoimaan... sry.
0   +1 +2