Subway station

MaunaLoa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
finx 10.01.2008
Hyvää biisiä pukkaa! Ois kiva joskus soitella!
0   +1 +2
 
9
marccus 23.12.2005
Upean ajattoman kuuloinen kipale. Akustinen komppikitara tuo mukavasti ilmavuutta kappaleeseen. Urkusoundi ja wah, wah kitara tuovat kieltämättä hiukan 70-lukulaisia fiiliksiä, mutta liikaa retroilua kappaleessa ei onneksi ole, vaan soundimaailma on ikäänkuin jonkin sortin mauste moderniin kliinisyyten lisättynä. Vokalistilla on miellyttävän kuuloinen ääni, ja koska sovituksetkin loksahtavat paikoilleen, niin tämä on kiitettävän arvoinen teos.
0   +1 +2
 
Marlboro 13.12.2005
Aivan ihastuttavaa kitarointia kaikin puolin, toi wahwah kitara nyt tietty saundaa tosi hunajaiselta, mutta myös akustiset. Aluksi ärsytti toi liian iso kaiku, mutta siihen tottu kun kuunteli tän muutaman kerran. Ääntäminen tosiaan mustakin vähän töksähtelee, et oo ajatellut suomenkieltä? Mutta siis fiilkset on kohdillaan tässä vetäsyssä ja piisi on todella asiallinen, tunnelmat on kohdillaan. Oikein raikasta tunnelmointia.
0   +1 +2
 
9
WandaT 21.07.2005
Selvästi, kuten esittelyssäkin näkyy, 70-luvun vaikutteet kuultavissa kyllä. Kitarat kuulosta heti alkumetreiltä todella kauniilta. Laulajalla hyvä ääni, mutta ääntämiseen huolellullisuuttta....no kuitenkin, sekä kaikua on melkolailla laitettu, mikä toisaalta tukee laulun sanoituksia ...sanat ovat hyvät. Sävellys hyvä. Todella virkistävä kappale kaiken massan seassa. Iso kiitos

Luv
TEX
0   +1 +2
 
10
Jon Van Hook 18.07.2005
Paras täällä kuulemani biisi!
0   +1 +2