Kirous

Veli Vinell

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

BullHill mja 28.05.2012
vahvasti jyrää tää ... hyvä rakenne ja sovitus, mainion vaihtelun kokonaisuuteen antaa noi rumpusäestyksellä lauletut verset.. mukavat riffit ja melodiakulut sekä soundit.. hyvin skulattu rokkipläjäys
+2   +1 +2
 
8
||oVaali|| 05.03.2006
biisin alku oli hyvä ja mukaansa tempaava ja toi kitara riffi täs biisin aikana on toimiva, soittotaidot kohillaan kyl on.
laulu olis voitu vetää vähän enemmän "tunteella" mut muuten silleen ihan toimiva.
kyllä tätä kuuntelee.
*8*
+2   +1 +2
 
8
Muovinen 08.02.2006
Raskaampikin meno näköjään taittuu, hienoa. Tässä nuo konerummut kuitenkin jo tökkii vähän enemmän kun tarvis enemmän fillailla ja kikkailla. Kitaroissa on taas sellainen soundi josta meikäläinen tykkää. Tuo laulupuoli jää tässäkin hieman biisiä heikommaksi. Mutta se on jo plussaa että uskaltaa laulaa, enää vain rohkeutta lisää äänenkäyttöön.
+2   +1 +2
 
8
Aimo J. 26.12.2005
Huh kun tuli herra-isä-miten-lujaa!
Jyty meno. Konerummuista diggailin tässä. Vähän ilmaa lauluun ni a vot.
+2   +1 +2
 
8
MÖLLER 31.10.2005
tähän vielä akustiset rummut ja vähän jytymmin miksattu (siis ne rummut) niin voi pojat ja tytöt. . . . . .
+2   +1 +2
 
8
tonttu_79 26.09.2005
huiput riffit ja soolo mutta laulu melodia oli vähän hassu?
+2   +1 +2
 
9
Scion 21.09.2005
Kitarariffistä tulee mieleen Rollins Bandin Come in and burn-levyn avausraita. Ovela laulu, empä osannut sitä odottaa. Tiukka veto.
+2   +1 +2
 
8
raaka-Ana 30.07.2005
Onpas erikoinen veto.Mahtava biitti.Mainio groove.Säkeistön laulumelodia on vähän outo,mutta kertsi pelittää hyvin.Hauska biisi.
+2   +1 +2
 
sazy 28.07.2005
Olipas erilainen veisu! Ihan positiivinen yllätys kylläkin, Velillä on taitoa kyllä soittaa melkein minkälaista musiikkia vaan. Ja on tosi hianoa että lähdit tekemäänkin tällaisen piisin, joka rokkaa kunnolla.
Jään Stoned Ghoulin kanssa kyllä todella suurella miälenkiinnolla odottamaan seuraavia tuatoksiasi, ei yhtään osaa arvuutella mitä seuraavaksi olisi tulossa! =) mutta sen tiätää jo etukääteen sanoa, että jotain hyvää varmastikkin =)
+2   +1 +2
 
8
jarpat 28.07.2005
Hmm....
Koen ristiriitaisiakin tunteita. Laulu ja biisin tekotapa ovat suht ennallaan, mutta taustoilla lienee haettu "uutta ulottuvuutta". Mä luulen että olisin mieluummin kuitenkin kuullut tämänkin kipaleen vaikka pelkällä nailonkielisellä säestettynä. Toisaalta jos tuohon lauluun ois polkassu muutaman "sukkahousuhevikliseen", niin sehän olis jo kuullostanu vaikka teräsbetoni-laulu- ja tanssiyhtyeeltä, vaan mitäpä sitten?
En ole suuri konerumpujen ystävä, se jo tiedetään. No kitaran perusriffiosasto oli ihan vetävä ja soolokin oli ihan asiallinen... ääh, olen hirveän huono arvostelemaan tällaista.
Kasi multa tulee ilman muuta, on tämä sen verran hyvin kasattu kokonaisuus, mutta kun ei ihan tällainen minua kuitenkaan oikein sytytä, niin en voi mitenkään antaa enempää.
Mites ois Veli hyvä, vaihteeksi pintaa syvemmälle eli back to the roots?
+2   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 28.07.2005
No nyt lähtee!!! Tätä ei kyl voi verrata oikeen mihinkään :) On varsin mielenkiintoista kuulla sulta tämä raskas ja rohkea veto. Vanha tatsi löytyy mut sit on jotain mitä et oo ilmeisesti ennemmin kauheesti kokeillu eli toi raskas setti. Hyvä kombo joka toimii. Soolot oli varsin hyviä ja riffit rokkas. Piti kyl biisi kuunnella muutamaan otteeseen kun oli sen verran sulateltavaa, siis positiivisessa mielessä. Musiikillisesta ennakkoluulottomuudestasi iso hatun nosto! Vau. Mielenkiinnolla odotan tulevaa, mitä se ukkeli vielä keksiikin...
+2   +1 +2
 
9
jussial 27.07.2005
Nonii, tässähän alkaa olla potkua jo ihan kunnolla varsinkin kitarariffeissä! Rumpukomppi istuu biisin ihan hyvin ja kitarasoundikin on kohdallaan. Lisää tämmösiä vähän raskaampia biisejä, nämä toimii hyvin!
+2   +1 +2