Outset-As We Say (M1cH0 vs Acrobite RMX)

Mikko L

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
vergron 13.01.2013
Ei jätä kylmäks <3<3<3<3 !!!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Frozen Motion 07.06.2006
Kokonaisuudessaan hyvä biisi, niin kuin M1cH0n biisit yleensä ;) Ehkä hieman sekava, mutta mielestäni erittäin toimiva rakenne.. Mukavan kuuloinen kickki.. Noi liidi saundit on kivoja... mitäköhän plussaa vielä keksis.. =) toi pianomelodia on hyvä.. Mutta 10:tä 9:ksi pudotan siksi että melodiat ei ollu ihan niin vetäviä, kuin mulle pitää olla, mutta hienoja ne oli.. :)
0   +1 +2
 
9
The Piippo 24.09.2005
loisto kipale koskettimet kuulosti hyvältä kappaleessa
0   +1 +2
 
9
Mc Dragon 24.09.2005
Hienoa settiä....:) Basso kuuluu hyvin... Dikkasin todella paljon.. Tätä kuuntelee erittäin mielellään...:)
0   +1 +2
 
9
Holmström 23.09.2005
Mitenköhän tämä on jäänyt huomaamatta... Todella toimiva tuotos.
melodia mukavan tasapainoinen. Remix onnistunut heinosti.
Soundi pitää tietynlaista jykevyyttä eli ei mennä biisissä ihan ohuella äänimaailmalla...
Piano korostettu erinomaisesti joka on sellainen kantava voima tässä tuotoksessa.
Spiikki tuli ja meni... olisi olettanut että jossain kertsissä olisi tullut lisää mutta oikeastaan voisi poistaa kokonaan...TAI tehostaa sitä, mutta ei ihan näin kertakäyttöisenä kannata pitää sitä tuolla?
Erittäin hyvä biisi kaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
Outset 06.09.2005
No nii! Kunnon mige-euroa tämä alku tässä, mutta saisi olla enemmän kamaa rumpuosastolla ehkä, tai muuten vaan vähän kovempi meno siinä :) Shaker lienee hiukan liian kovalla, ja basari on liian taustalla, sais erottua viel paremmin. :) Mutta eipä mitää, pikkuvikoja vaan. Liidit nousee siististi pianon takaa, breakbeat osuus on just mahtava! Vähän tunkkainen ja epäpuhdas tuo miksauspuoli vielä, mutta muuten varsin taidokkaast ja tyylikkäästi tehty trancehtava setti!

Kiitän ylläristä, vasta nyt :D
0   +1 +2
 
9
ViZo 26.08.2005
Hyvän kuuloista.....aaaahh!!!....kyllä korva lepää. Tykkäsin :) 9 pistettä.
0   +1 +2
 
Vespe 13.08.2005
tjum

Mukavasti lähtee biisi liikkeelle. Beat ja muut temput toimii. Ehkä tuo bassline lähti kokonaisuudessaan mukaan liian aikaisin, ts. ennemmin kuin odotin :P

Breikki rnb biitti on hyvä. Pisteet siitä. Mikäs tätä rallia kuunnellessa. Energinen biisi alusta loppuun. Mielellään tätä kuuntelee :P
0   +1 +2
 
9
cj.6 12.08.2005
haihatit vetää komeesti ja piano...padit aika raikkaat..tos puolet toist minsa kohdal tulee hyvä breikbiitti kohta...toi luuppi aika täydelline!! rummut kans hyvät ja kokonaisuus hyvä!!
0   +1 +2
 
9
hannesman 08.08.2005
Tällaista viitsii kuunella pitenpäänkin. Hyvä kibale ja rytke vain jatkuu :o))
0   +1 +2
 
9
Jammin Benjammin 08.08.2005
Mahtavasti miksatulta kuulostaa heti alkuun! Pianoon ehkä pisara enemmän potkua:)? Breikki on tuttua biittiä, mut toimivahan se on. Spiikki ei oikee muhun osunu.. Jahas! 2.02 alkaa tapahtua! Vittu mikä liidi. Makeeta pojat... outsettiähän on melodiasta kiitteleminen, mut helvetin hienosti ootte saanu remiksattua tän. Kermajuustosupermansikkakiksu on aina rockrockrock! Tempoki oli kohillaan. Hatun nosto.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 04.08.2005
Paksua soundia ja ihan tunnelmallista menoa toimivilla melodioilla. Hiukan soundit voisivat olla kirkkaampia tai edes joku linja jos olisi kirkkaampi, voisi miksaus kuulostaa selkeämmältä. Hiukan hardtrancemainen bassline kuulostaa tyylikkäältä. Murisee hyvin. En nyt kuunnellut alkuperäistä Outsetin versioita, tai en muista millainen se oli. Mut square ja speakki toi heti outsetin soundin mieleen. Hiukan tasapaksu trance-biisi, mutta todella tyylikkäästi muuten toteutettu.

Olisi vain hauska kuulla mikä on Acrobiten ja mikä on Michon tyyliä biisissä... ne ei erotu mielestäni tarpeeksi hyvin. Ajattelin että pieni hardtrancen vivahde olisi tullut Acrobiteltä ja kevyt trance soundi taas Micholta... voin olla väärässä pahasti, mutta mukavaa silti veikkailla. Kyllä tämä taputukset ja kiitettävän ansaitsee kaikesta huolimatta.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 04.08.2005
No alkuhan on tuttuun tapaan tehokasta, kuulostaa M1cH0:lta. Samoin kuin piano. Alkumatka ihan mukavaa kuultavaa kokonaisuudessaan, square-melodia vaan kuulostaa vähän liikaa joltakin kansansoittimelta. Taukokohdan leadi nousee ihan kivasti, vaikka se lopullinen teho siitä puuttuukin. Melodiat ovat soundien osalta ihan mallikkaan kuuloisia. Linjat eivät sitten iske niin paljoa verrattuna soundeihin, jää vain jotenkin vähän laimeaksi tuo kertosäe. Rummut sitten ovatkin erittäin hyvät. Basari sopivan massiivinen ja perkussiot, clap ym. pelaavat hyvin yhteen vaikka meno onkin vain tasaisen varmaa, eikä mitään suurempia kikkailuja löydy, no tässä tapauksessa ei tarvitsekaan kun sujuu tällaisenakin hyvin. Rakenne toimii hyvin, eipä siinä suurempia valitteluja. Kivoja breakbeat-rumpufillejä löytyy välillä. Kokonaisuutena ei ihan ansaitse kiitettävää vaikka tuotannollisesti biisi onkin taas mukavaa kuultavaa. Melodiat eivät saa aikaan sellaista menevää fiilistä missään vaiheessa ja linjakaan ei ole hirveän innostava (mistä nyt ei voi varmaankaan teitä syyttää). Bassolinja tosin toimii mukavasti. Kokonaisuutena hyvää, mutta ei parasta.
0   +1 +2
 
10
Satu1987 03.08.2005
Todella hyvä biisi..osattu todella hyvin tehdä. Ei ole pitkäveteinen, joten ei ole liikaa toistoa ja jaksaa kuunnella. Todella hyvä melodia..ilo kuunnella!
0   +1 +2
 
9
Dj ZizaFizz 02.08.2005
pehmeät bassot ja selkeä syntsa joka kuulostaa erittäin hyvältä ja sopii biisin temboon kuin nenä naamaan. miksausesta en mene sanomaan mitään mutta ei mitään valittamista. biisi kaiken kaikkiaan hyvän kuuloinen.. joitain melodia vaihdoksia jäin odottamaan joka olisi tuonut kivan säväyksen biisiin..
mutta jälleen kerran loisto biiisi :)
0   +1 +2
 
9
Protush 02.08.2005
Starttaa mukavasti. Acrobiten reeverb heti tunnistettavissa mutta sitä on mielestäni hieman liian paksusti laitettu. Rummut toimivat hienosti läskeine kickeineen. Hatsit ovat mukavilla linjoilla :) Saundit ovat hyvän kuuloisia mutta tuo efektointi tekee niistä vähän tukkoisen oloisia (EQ:n yläpäitä korkeammalle). Melodioita löytyy mukava määrä ja ihan hyvän kuuloisia.. Kicki ja bassolinja vaan tuppaa jäämään vähän alle niiden pauhatessa. Sääli sinänsä koska yhdistelmä on mainion kuuloinen. Rakenne on melko yksinkertainen eikä siinä juuri aikailla tai kikkailla eli jotain voisi laittaa peliin. Varmaankin johtuu siitä että tämä on yhteistyöllä toteutettu tai jotain. Piano on jälleen hyvän kuuloinen ja melodioista ehkä paras. Leadit sun muut jäävät hieman taustammalle. Spiikki on selvästi outsetin oma, sen tunnistaa heti :) Toteutus on hyvää muuten mutta rakenne hitusen hätiköidyn kuuloinen. Biisi kuitenkin toimii pääosin hyvin ja on erittäin kuunneltavaa tavaraa melodisen ja kevyen trancen ystäville :)
0   +1 +2