Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix)

Aurisgale

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Duski 14.01.2009
Yleensäkin soundit menevät ohueksi juuri äänten tasojen noustessa liian kovaksi, jolloin kompressori joutuu vähentämään kokonaisdynamiikkaa --> bassot ja kaikki muukin kadottaa iskevyytensä.
0   +1 +2
 
Celesteel 13.04.2006
Toi hidastuskohta tuli ihan puskista. Ei hyvä. Se ku sointuvaihtuu vissii tasan 3 kertaa biisis on hyvä kohta. Panostettu sairaasti soundeihin. Ite en ihan tällasesta perusta missä on 9 minsaa jauhamista ilman selkeetä pääkohtaa. Toteutus on kyl hyvä. Souindimaailma pro. Oletkos käyny testaa noita hassuja häilyviä bassoja kunno vehkeil tanssilattialla? Tuntuu et epäilyttää niitte toimiminen ku ne on aika pannattu.
0   +1 +2
 
10
Chillkix 18.11.2005
Joo, äänimaailma on aivan hieno ja puhdas saundi oot saanut aikaan. Sidechain-effekti leadillä on hieno ja sopii hyvin ja saa biisi "hengittämään" hienosti. Ei muuta voi sanoa kuin upea biisi!
0   +1 +2
 
10
T-Sync 23.10.2005
alku on aivan mahtava. miten tuollaista saa edes koneella tehtyä... hyviä sampleja tulvii heti korviin, nuo (sota?)huudot sopii tuohon loistavasti, ja pian tulee jo hienonkuuloinen taivaallinen kuoro estradille. rummut ovat pehmeät ja ponnekkaat, oikeastaan joku clapi tai liiallinen hi-hat vain pilaisi tunnelman. hyviä sisääntuloja ja ulosfeidauksia. miksaus on aukotonta.
melodiat on tosi haikeita ja huoh...
suvantona(?) toimii nätisti pianot, ja siihen vaivutaan hitaasti. suvanto loppuu myös sulavasti. sen jälkeen alkaa hieman erilainen piristävä melodiakulku. tossa 5:40 alkaa jännä onton kuulonen rumpukomppi, se kuulostaa hyvältä.. padit ja kaikki niin viimesen päälle..
kympin biisi, pelkkiä kehuja :)
tää on tosi kaunista musaa. kuunnellaas vielä kerran.
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 09.10.2005
Mahtavan kuuloista melodiaa. Piano varsinkin on se joka muhun iski täysillä.

Ja sitten lähdetäänkin menemään mahtavalla biitillä ja saundeilla eteenpäin.
Pahus! Miksi ne ei soita tämmöistä radiossa vaan semmosta sontapoppia!
Rupeisin mäkin kuuntelemaan enemmän.

Täytyy myöntää että melodioissa olet näköjään aika hiku. Mixaus on kanssa aivan omaa luokkaa. Tälle ei voi antaa muuta kuin kympin!
0   +1 +2
 
Tämä on ihan kelpo musaa vaikken mä pidäkkään noista sun basareistasi.
0   +1 +2
 
Kröger 10.09.2005
Jes, nyt pitää pistää kommenttii tulemaan kun sain nää uudet luuritkin.. :)

Alku on aivan mahtavan kuuloinen, oikein odottavan oloinen. Heti alussa jo huomaa muutoksen saundissa. Bassolinjan ja basarin potkimisella ei ole mitään rajaa.

Melodiat ovat niin kovaa kamaa, että niitä voi vaan ihastella. Biisin kruunaa hyvä vaihtelu etenkin suvantoihin laskeudutaan hyvin. Rakentelusta en löydä mitään negatiivista mainittavaa.

Jep, mutta tätä tulee kyllä kuunneltua ja niinkuin sanoin jo aikasemminkin, et hieno juttu jos tästä tulee jotain!! :D
0   +1 +2
 
9
miikkav 30.08.2005
Oho! alkaa erinomaisen rauhallisesti ja mukavasti. Sitten yhtäkkiä, kuin tyhjästä räjähtää erittäin kovan kuuloiset bassot! tuo oli todella positiivista! ihan kunnolla yllätyin!Melodiat on kovat ja tota bassoa todellakin rakastan jo! tosi kova biisi on! Todella positiivinen yllätys! pakko fanittaa! 9+
0   +1 +2
 
10
Wavescale 24.08.2005
Mattimyöhäsenä, kuten aina, kun kommentoin niin taidan pistää kommenttini tähän remixiin, tässä kun yhdistyy loistavaan sävellykseen jopa alkuperäistä biisiäkin hienompi soundi.

Erittäin tunnelmaa luova ja paljon lupaava intro virittää juuri oikeaan tunnelmaan samalla kun lukee tuota biisin kuvaukseen kirjoitettua johdantoa... ja kaikki lupaukset biisi lunastaa.

Stringsit ja sointukuvio yleensäkin on huippuhyvä. Melodiat ovat kauniita ja tunnelmallisia. Saha soi juuri siten kuin pitääkin. Hienosti kehiin tulee myös variaatiota joka pitää biisin mielenkiintoisena loppuun asti. 04:00 jälkeinen suvantokohta on jotain upeaa. Piano ja arpeggio lyövät lopullisesti pisteen i:n päälle tälle biisille ja varmistavat kympin. :)

Itse asiassa biisin loppupuolella tulee esiin remixin muutokset alkuperäiseen biisiin. Vaikka kyllähän alusta asti kuului upea muriseva basso ja tykittävä biitti, ja muitakin instruja kuuloistaisi pistetyn uusiksi, kuten arpin ja sahaleadien. Mutta siis breikkikohdan rummut on mielestäni paremmat tässä versiossa, ja 06:00 jälkeen bassolinja lähtee laskemaan varsin hienolla tavalla.

Ja täytyy vielä mainita että vaikka pidin alkuperäisen testimoniumin keinuvasta, tai "nykivästä", menosta, niin näin on parempi. Eli menevämpi rytmi biisillä.

Kymppi sävellyksestä + kymppi saundista tekee... 20? :D
0   +1 +2
 
10
onZka 18.08.2005
Noniin, vihdoin pääsen kuuntelemaan tän kun on ollut oma computer tohjona ja arvostelemaankin samalla.

Kuten sanottua, Testimonium oli ja on mun mielestä sun paras biisi.Tää miksaus tuo kyl tosi makeesti parhaat puolet täst sun kappaleest esiin.Toi melodia kulku on kylmiä väreitä herättävä (Just koko aika selkäpiitä kihelmöi), ja nää uudet alapään saundit tuo tähä kappaleeseen nnniin paljon eloa ja tunnetta.Tosi loistavaa saundia.Kukas tämä Leinonen oikein mahtaa olla?Tuntuu olevan ammattitaitoa tuottaa musiikkia.Hihat ja korkeetkii kuulostaa tosi hyviltä ja selkeiltä.Noi on hiton hyvät noi pienet delffiini\lapsenvoksu saundit silloin tällöin taustalla tuomassa eräänlaista mystiikkaa kappaleeseen.

Paljon on muuttunut sun omasta versiosta, mun mielestä parempaan suuntaan.Nyt ne yllättävyydet verrattuna siihe originaaliin ovat poissa ja se toimii tässä paketissa.

Go boys, tulisikohan vastaisuudessakin kimppamatskuu teiltä?Odottelen ainakin.

hymiö.
0   +1 +2
 
10
RadeoN 16.08.2005
Nii ja suuri kiitos tietenkin kappaleen alkuperäisen version tuottajalle! ;) Hienoa musiikkia kerrassan!
0   +1 +2
 
10
RadeoN 16.08.2005
Voi voi voi voi.... ei perkele miten tuhtia täyteläistä bassoa ja hienoja soundeja. Leinoselle iso kiitos tästä remixistä! Miksaus on kyllä jotain niin mahtavaa että ei voi muuta kun kuunnella ja leijua jossain omissa maailmoissa... todella hienon kuuloista on! Alku on mukavaa rauhallista rakentelua ja erityisesti toi basso potkii ainaki mun perseelle niin kovaa että lähes pakonomaisesti lennähtää ylös tuolista jalkaa vispaamaan! :D Todella maukkaat meolodiat 5:38 --> erittäin mukava rauhotus kohta.. ja sit mentii taas 6:07 sellasella melodia osuudella että alahuuli lopahtaa jo polven tasolle! voi saakeli ei voi muuta kun ihailla täydellistä tuotosta.. toimii mun korvalle 10+ arvoisesti! Rummut kunnon kickillä + tuhti voimakas baseline siihen lisäks kun toimii niin trance biisistä on jo vähintään puolet tehty... siihen lisäks tälllaset sävelet ni voi sanoa että se on siinä!! Hienoa työtä kerrassaan! noni... meni vähä hehkutukseks ja jauhamiseks mutta pakkohan se on tällasta tuotosta hehkuttaakin!! ;) Loistavaa... ja ei muuta kun uusiks soimaan!
0   +1 +2
 
10
Valandir 10.08.2005
Jälleen kerran istuskelen paskalla laptopilla jossa äänentoisto on ihan perseestä, heh :P

Intro on jälleen kerran erittäin laadukas. Totisesti parhaimpia joita olen koskaan kuullut. Erittäin, erittäin taiteellista. Äänimaailma on taas kerran erittäin laadukasta ja masterointi sitäkin laadukkaamaa. Aivan loistavaa. Rakentelut ovat juuri kohdalla... Ai prkl kun kuulostaa taas hyvältä. Erittäin ammattimaista. Nostot ovat suoraan sanottuna loistavia! Olen nyt noin 4 minuutissa enkä ole vielä kuullut yhtäkään virhettä, mikä on todella, todella harvinaista. Kuoro on juuri sellainen kuin pitäisi. Breikit tulevat juuri sopivasti yllätyksinä ja kaikki toimii. Kaikki todellakin toimii loppuun saakka. Outro on myös mainio ja oikein menevä, jota outrot eivät edes yleensä ole.

Ai prkl... L-a-a-d-u-k-a-s-t-a...! Erittäin laadukasta. Kyllä sieltä se puhdas kymppi pitää rapsahtaa. Oli parempi kuin edellinen versio vaikka jopa edellinen versio sai silmät pyöreiksi. Lisää tätä, kiitos!
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 09.08.2005
Juu. Mä nyt koitan kiteyttää mun näkemyksen tästä. Pohjana oli hemmetin kova biisi, josta siis tarkoituksena oli saada vielä astetta kovempaa settiä. No onnistuttiinko tässä? Mielestäni kyllä. Biitti on suurin syyllinen meikäläisen mielipiteeseen. Toimii mun makuun paremmin ja biisistä tuli astetta menevämmän kuuloinen. Muuten kylläkin tässä ollaan pitkälti samoilla linjoilla alkuperäisteoksen kanssa. Soundimaailma on muuttunut hieman myös parempaan suuntaan ja miksaus kuulostaa mun korvaan helvetin hyvältä. Ja oli lopullinen versio tai ei, niin kyllä tämä perkele toimii! :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 09.08.2005
Alkuun taas kunnon fiilistelyt, mihin jokainen voi kuvitella päässään erilaisia maisemia tai elokuvapätkiä. Hyvin lähtee biisi tämän jälkeen potkimaan. Tuttu munakas basari löytyy ja muutenkin on tuota groovipuolta mukana. Hyvin toimii kaikki rumpuosastolla ja miksaus on puhdasta. Miksaus toimii myös koko biisin osalta. Melodiat luovat hyvää tunnelmaa ja soundit ovat kuosissa. Paljon löytyy eri soundeja loppujen lopuksi mistä pitää antaa sinne päin kunniamainintaa. Rakenne toimii biisissä hyvin ja kertosäkeet erottuvat selkeästi. Kyllähän tämä on hyvä biisi, itselle maistuu ehkä jopa paremmin kuin tuo alkuperäinen johtuen että pidän tämän tyylisestä enemmän. Puhdas miksaus, toimiva tunnelma ja kaikin puolin menevä biisi, siitä voi huoletta antaa kiitettävän.
0   +1 +2
 
10
Jammin Benjammin 08.08.2005
Miksaus on taivaallinen. Nimenomaan mun korvaan sellaseen vitun isoon halliin istuvaa unelmointia... rakenne on mainiossa kunnossa, biisihän oli alkujaankin mahtava sielunruokaa pitkin poskia mäiskivä veto, mutta tää on tanssilattia kamaa ja kovaa. Erityisen kiitoksen saa haitsut. Ajattelin alkuun että biisi olis liian pitkä jorattavaks, mut hyvät biisit loppuu yleensä kuitenkin vähän kesken;).. ei kovin rakentavaa palautetta, mut ilman termistöä on aika nihkee rimpuilla.
0   +1 +2
 
10
VIPpi 08.08.2005
Hienoa työtä! Kyllä sen huomaa heti kun on oikeasti sellainen joka osaa. Omaan korvaan biisi kuulostaa erittäin hyvältä ja sitä jaksaa kuunnella kyllä uudestaan ja uudestaa. Upeaa työtä!
0   +1 +2
 
Pheenixer 07.08.2005
On kyllä sanottava että pidin alkuperäisestä enemmän. Nyt tähän on vedetty liian kiksumainen homma ja korvattu sillä originaalin atmosfäärisiä ja rauhallisia suvantoja. Haisut on kyllä tosi hyvät mutta ehkä tuo liikaa mainstreamia muuten omaperäiseen alkuversioon. Tuota elokuvamusiikin tyylistä fiilistelyä kuullaan siis vain raidan alussa ja se on harmi koska se on melkein puolet tämän veisun koukusta. Tietysti tämä versio sopii paremmin toisille ja vanha taas toisille, ei voi makuasioista sen kummemmin kiistellä. Biisi on kuitenkin hyvä edelleen näinkin.
0   +1 +2
 
10
-Juha- 06.08.2005
Toden totta! Testimoniumia täyteläisemmillä soundeilla kuin ennen! :P
Alkuun ei suurta eroa huomaa masteroinissa tai miksauksessa, mutta kun basso ja kikki lähtevät jylläämään huomaa mihin on tullut suurin muutos.. :)
Kikki todellakin potkii erittäin makeasti ja pehmeästi ja basson ääni on aika täydellinen. Uudet, monipuolisemmat linjat bassolla ovat myös hienoa kuultavaa. Hihat puoli on myös parantunut alkuperäisestä. Uudesta clapista en aluksi pitäny mutta myöhemmin sitä kuuntelee oikein mielellään. Oikeastaan ainut huonous alkuperäiseen verrattuna on lopetus.. pidin siitä rauhoittuvasta tyylistä ja pianon laskeutumisesta... joka kajasti jonkinlaista uutta elämän alkua. Tämä on nyt vaan "se normaali lopetus" vailla tarinan loppua. Toki tuokin on mielipide asia mutta näin on oma kantani. :)
Lopetuksesta huolimatta kokonaisuutena biisi on parantunut kuitenkin huikeasti. Enpä olisi uskonut, että tuosta alkuperäisestä olisi voinut pistää enää paremmaksi. 10+++
0   +1 +2
 
Aurisgale 06.08.2005
Pusu ja hali Miikalle aka Delphionille=D ...sori oon outo=P

Kyllä tätä kelpaa jo luukuttaa... muistakaa tykittää kovaa!;)
0   +1 +2
 
Aurisgale 06.08.2005
Vihdoinkin taitavan tuottaja Miikka Leinosen yhteistyössä tehty menevämpi remix on täällä paremmalla masteroinnilla, massiivisemmilla soundeilla ja voimakkaammilla nostoilla. Biisiin on tullut paljon uusia elementtejä ja rakentelua. Nyt kyllä biisi potkii ja on reilusti menevämpi. Kappaleella on pieniä jatkosuunnitelmia tulevaisuudessa, joten kommenttinne ovat jälleen todella tärkeitä. Tämä ennakkoteos ei ole vielä täysin lopullinen versio, joten muutoksia voi olla vielä luvassa. Kiitän kuuntelijoita ja kommentoijia etukäteen.
0   +1 +2
 
9
Duski 14.01.2009
Alkuperäinen biisi oli aivan liian kovalla jolloin kompressori (tai jopa limitteri?) on joutunut lyttäämään jo ääntä pahasti. Tässä tasoa on laskettu jo melkein hyvälle tasolle, jolloin biisiin on saatu uutta ilmavuutta ja bassollekin riittää ihan eri tavalla dynamiikkaa ja potkua. Ehdottomasti oikeaan suuntaan on menty, joskin tasot on vieläkin mielestäni liian kovalla. Uskoisin että biisistä löytyisi vielä lisää ulottuvuutta jos äänten tasoa saisi vielä jonkin verran alaspäin ettei kompressorin tarvitsisi niin paljon painaa dynamiikkaa alas.

Ideoiltaan biisi on kyllä aivan kärkikastia mitä olen kuullut.
0   +1 +2