RIGHT NOW

tRA [The Rhythm Addicts]

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
Cerende 17.03.2006
Kuulostaa studioliveltä yhellä, maksimissaan kahella, mikillä, joista toinen on siinä rumpalin(/taustalaulajan) edessä ja toinen sen varsinaisen laulajan edessä.
Biisinä ei kovin omaperäinen, monta kertaa kuultu, mut paljon hyvää, joka valitettavasti peittyy huonon miksauksen, masteroinnin, tuhnujen soundien ja laulun manipuloinnin alle.
Taustasälä esimerkiks, mielettömiä fiiliksiä tulee, kun rupee kuuntelemaan vaan niitä. Jos vielä toi syna kunnolla erottuis, ni taustasälä ois pro, varsinkin ton perusbiitin kanssa. Se mun mielestä uppoo nätisti tonne taustaan, ei ees välttämättä oo liian kaukana, mut rytmillisesti hirveen yksinkertanen. Ja se on aina vähän siinä ja siinä tän tyyppisissä biiseissä, että toimiiks yksinkertasuus vai ei.
Laulu on tavallaan parasta ja huonointa antia tässä biisissä. Laulajan ääni on sopeva, asenne ainakin on kohallaan, mut se ei riitä. Noi puhutut kohdat sais olla huomattavastipaljon edempänä ja noi huudot sais edustaa aidompaa, puhtaampaa raivoa. Nyt kaikenlaisissa osissa laulutapa on hirveen lähellä toisiaan ja se tuo biisiin takapaksuutta, joka ainakin ton taustabiitin kanssa vähän tylsyyttää tätä biisiä.
Oon kuitenki sitä mieltä, että tässä vaiheessa teiän biisit on sitä vaille valmiita, että ne tehään loppuun. Molemmat tällä hetkellä teiltä mikserissä olevat biisit kuulostaa siltä, että ne on tehty kunnolla johonkin asti ja sen jälkeen niitten on vaan annettu olla. Ne kuulostaa keskeneräsiltä.
Ja ois erittäin mielenkiintosta nähä teiät livenä, mun on vaikee kuvitella millanen keikka se tuli olemaan, mut mä luulen, että se antais tästä biisistä huomattavasti paremman kuvan, ku nää äänitykset. Ja mä haluaisin kuulla sen "paremman puolen" teistä, potentiaalii treil nimittäin kuulostaa olevan tarpeeks siihen, et te nousette korkeemmalle.
0   +1 +2
 
Suu 03.02.2006
Mun on helppoa kuvitella tää biisi johonkin elokuvan soundtrackille. Tosiaan kuten aikaisemmissakin kommenteissa on sanottu, niin jotenkin miksauksen takia (?) lopputuloksesta jää jotain umpumaan. Vokaaleissa on ihan helvetisti munaa - hyvää shittii.
0   +1 +2
 
6
jouni 19.10.2005
Miksaus tässä on aika hakusessa. Ei tästä kokonaisuudesta saa siksi oikein kuvaa. Rummut, basso ja kitarat möyryää hiljaa jossain "kaukana" ja laulu kuulostaa karaokemikillä vedetyltä. Laulussa on hyvää asennetta ja kunnolla miksattuna voisi olla ihan hyvän kuulosta. Samoten syna jutut on niin kuulumattomissa, ettei niistä saa selvää. Juu, tää arvostelu ei välttämättä anna koko kuvaa ryhmän osaamisesta, koska äänitteen taso ei ole kovinkaan hyvä, mutta tällä toteutuksella ei voi hyvää arvosanaa antaa valitettavasti.
0   +1 +2
 
Jannuli 18.10.2005
Taustajutuista plussat, muuten en sitten yhtään pitänyt tästä meiningistä..
0   +1 +2
 
SamvaisSetä 17.10.2005
Hyvä biisi, jotenki jäi semmonen vaisu fiilis tästä, ei soitannon/menon puolesta vaan tuli semmonen olo kuin miksauksessa olis jotain "sössitty" tässä ja aika pahasti..
0   +1 +2
 
sinkki 15.10.2005
Aerodynaamisia yksityiskohtia. Volyymit ylös. Lofi-pörinää, jee. Laulu on aika leveänä, en tiedä häiritseekö se vai onko se vaan mageeta. Röyheetä meininkiä, tykkään. Hieno lopetus, kyllähän tätä olisi vielä pidempäänkin kuunnellut.
0   +1 +2
 
7
HW 13.10.2005
No tätä on kuultu kyllästymiseen asti. Laulun miksaamiseen kannattaisi panostaa, nyt meni puuroksi. Samoin kävi kitaroiden kanssa. Laulu oli muuten aika mallikasta mutta noista rap-osuuksista paistoi aika selkeästi kokemuksen puute. Lisää treeniä, kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
6
Jahman 13.10.2005
Oon jo tän arvostellu,ei tää vieläkään toimi mulle ,siinä kaikki.
0   +1 +2
 
Piru-Ile 12.10.2005
Olis ollut parempi mieleeni, jos taustat olis kovemmalla, laulu tulee ehkä liian erillään.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 11.10.2005
Nyt just nappas! Mainiota räiskemetallia. Tiukalla aseenteella ja runtta soundeilla kyllästetty biisi!
0   +1 +2
 
7
HraH 11.10.2005
Tunkkaista menoa. Vähän parempi kuin se toinen biisi, muttei paljon. Zombien Robi on tehnyt samaa juttua jo aika kauan sitten ja paremmin.
0   +1 +2
 
Pitk 11.10.2005
Kokonaissoundi aika kaukainen, laulu pahasti jaloissa. Virveliä tuylee kyllä. Muuten kauheaa mutaa, ei oikein saa mitään tolkkua. Paremmalla soundilla meininkiä voisi olla vaikka mihin.
0   +1 +2
 
6
apache 11.10.2005
laulupuoli ei toiminut meikäläiselle, saundit ovat turhan suttuiset. Jotain tosi hienoa melodista kertsiä olisin kaivannut.
0   +1 +2
 
dtoj 11.10.2005
Miksaus ei ole oikein balanssissa. Soundit ovat todella suttuisia.
0   +1 +2
 
7
Embio 11.10.2005
Miksaus ei ole onnistunut kovinkaan hyvin. Mut pisteet sille et laulu kuuluu selvästi. Nu-Metal on muutenkin vähän
koomisen kuulosta musiikkia.
0   +1 +2
 
Mikoleit 11.10.2005
kommentoin tämän kappaleen jo eilen... eli en taida tässtä sitten tämän enempää höpistä.
0   +1 +2
 
Michikawa 11.10.2005
Aika genrensä mukainen kappale. Soundimaailma on hieman suttuinen ja juureva, riffeihin liitetään räppimäistä vokaalia ja kokonaisuutta höystetään elektronisilla soundeilla. Musiikillisesti sisältö jää kuitenkin omaan makuuni turhan vajaaksi. Toisteinen äänimaailma rupeaa vähän puuduttamaan ja näitä elementtejä on tämän genren piirissä kuultu jo sen verran paljon, että sellaista uutuuden viehätystä ei enää löydy. Jäin kaipaamaan niitä persoonallisia elementtejä, jotka nostaisivat biisin mielenkiinnon rajan yläpuolelle. Teknisesti ihan mukavasti tehty viisu kaikesta huolimatta.
0   +1 +2
 
7
jeejeejee 30.08.2005
Noh, nu-metallia. Siitä yleisesti ottaen tykkään, kuunnellaanpas. :)

Alusta ainakin tulee mieleen hämäriä sessioita tylsinä päivinä, mutta sitten alkaa jonkunsortin karjuntaa, josta en pidä, en muuten pidä kyllä laulajan äänestäkään. Kitaranvingutus taustalla ei mielestäni sovi jotenkin biisin kokonaisuuteen ja lähinnä tulee mieleen synkkä metallibiisi, mutta hyvin kyllä efektoitu, sopivan mielenkiintoinen. ;D

Kertosäe kuulostaa nu-metallilta.
0   +1 +2
 
Eino Rapids 28.08.2005
Vai että tälläistä. Kaikki osat kyllä toimivat virheettömästi. Homma hallussa. Jatkakaa.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 28.08.2005
Hyvä svengi ja agre. Vielä kun olisi se tarttuva kertsi löytynyt jostain. Plussaa hassusita synista.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 27.08.2005
Bändin nimi ja biisin alku antaisivat odottaa jotain rytmillisesti hyvinkin kiintoisaa tavaraa. Laulujen tullessa mukaan tunnelma latistuu todella paljon. Soundit ovat todella väsyneet, masterointia/limitointia kaipaisi todella paljon, joskin sen alle kaipaisi myös kunnollisen miksauksen koska nykyinen ei tee mitään oikeutta yhdellekään biisin soittimelle. Vokalistin ääni kaipaisi paljon enemmän itsevarmuutta, nykyisellään tuntuu aivan liikaa siltä että vihaisuutta on vain yritetty ilmaista, mutta tunnetta ei varsinaisesti ole mukana ollenkaan.

Rumpusoundeista pidän, kompitkin ovat periaatteessa kivoja joskin väriä saisi olla paljon enemmänkin. Kitarat ovat niin taustalla että niistä ei erotu oikein mitään muuta kuin murinaa. Hyviä melodioita olisi kiva olla mukana, kun tässä ei ole niin munakkaita rytmejäkään että pelkästään niiden varassa eläisi.

Tässä olisi potentiaalia johonkin, mutta suosittelen pyrkimään rohkeampiin ratkaisuihin, lähtemään selvästi enemmän johonkin omaan suuntaan, tekemään sitä omaa juttua. Tässä on turhan paljon harmaata tavallisuutta.
0   +1 +2
 
7
Fröideiro 26.08.2005
kurkkupastilli??? ole hyvä... kamalaa kirkumista taustalla... eipä tästä mitään hyvää keksi...
0   +1 +2
 
Yritystä ja energiaa riittää mutta riitä vakuuttamaan mun mieltä.vähän panosta lisää.
0   +1 +2
 
Sigil 24.08.2005
Asennemetalli ei kuulu minun mielimusaan, mutta ei tämä nyt aivan huono ole. Soundit aika pielessä kuiten.
0   +1 +2
 
tuksu82 24.08.2005
Nu-metallia on aina kiva kuiunnella, tämäkin on aivan mahtavaa, uppooaa ja kovaa. .)
0   +1 +2
 
torttutore 24.08.2005
kuulostaa ihan hyvätlt.. paremmin tuotettuna ja loppuun hiottuna ois varmaan ihan laadukasta kamaa. Laulajan ote biisiin kyllä vähän ontuu välillä...
0   +1 +2
 
mhotby 24.08.2005
Laadussa saattaisi olla parantamisen varaa. Samplet kuulostaa aika karseilta, kuten myös vokaalit.
0   +1 +2
 
8
P_o_P 24.08.2005
Biisi toimii ihan ok, paitsi että basso osasto ainakin minulta oli hävinnyt jonnekin matkalleko kenties...
0   +1 +2
 
9
Anssi H 23.08.2005
ainakaa tässä tulee ilmi "right now" :D. iha jees nuuta. vitun hyviä kikkailuja biisin aikana tulee! todella hyvää musiikkia, mutta laulu ei sytyttäny aivan täysillä.
0   +1 +2
 
7
jun_tune 22.08.2005
Kivaa surinaa aluks, jonka luulin olevan jokin sample, mutta ilmeisesti se olikin vain huonosta nauhotuslaadusta johtuvaa ulinaa tai jotain, sillä läpi biisin se jatkui. Mukavan ulisevaa kitaraa,mutta viimeinen jämäkkyys puuttuu soundeista, vaikka konerummutkin on, eikä laulajalla ole tarpeeksi sitä niin tärkeää munaa uhota. Melko keskivertoa joka osa-alueella. Välillä mieleen tulee myös vanha Blackmetal-ankeria Beherit, hieman kokeellisemman materiaalinsa osalta. Muovisen ja samalla myös melko pahvisen kuuloista, kun pitäis metallia olla. Kunnon tuotannolla toimisi tietenkin paremmin, mutta mitäs sitä enempää rutiseen, täältä löytyy paljon huonompaakin nu-metallia, mutta ei sillä vielä maailmaa valloiteta.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 21.08.2005
Kerran kuunneltuani tämän läpi niin ei kuulostanu huonolta mutta ei jääny paljon käteenkään. Toisen kerran nyt pyörii. Tykkäsin kyllä noista hienoista efekteistä, ne sopi hyvin tähän kipaleeseen. Laulu kuulosti erilaiselta kuin tavallisessa "metallissa". Kuulosti melkeenpä enemmän räpiltä :) Kyllä tässä fiilistä oli. Oisin toivonu kick rummun tulevan enemmän esiin, tämä kuulosta hieman ontolta. Alko ja loppu kivasti tollasis jännillä äänillä jota sopi ihan kohtalaisen hyvin.
0   +1 +2
 
Kalaforn 21.08.2005
Nu-metalli ei kuulu lempigenreihini, eikä tämäkään iske kovin hyvin minuun, ainakaan äänenlaadun kannalta. Kitarat kuuluvat epäselvästi taustalla, kun laulu alkaa, pikku hiontaa kaipaisi laulun kohdalla ainakin, ei tässä muuten mitään vikaa ole. Kuulosti paikoin Kornilta, siis siltä bändiltä. :)
0   +1 +2
 
9
Boris the spider 21.08.2005
Kuulostaa vitun kovalta. Juuri niin agressiivista kuin pitääkin. Piisi vielä yksinkertaisemmaksi kunnon in to the face mätöksi! niin on ihan vitun kova. vittuun nuo preikit ja muut...! Saatana tämä voisi olla tiukinta matskuu mitä sitten biohazardin on kuultu! Yeah!
0   +1 +2
 
Chemical Kim 20.08.2005
Jeps, tästä se lähtee kyllä ei siinä mitään. Ainakin prechorus on hyvinkin lupaava.

jos nyt sentään ihan rehellisiä ollaan niin pelkällä asenteella niinkuin tässä säkeet ja RIGHT NOW huutamisella ei oikein maaliin asti pötkitä. Kaivataan lisää lihaa luitten ympärillä. Joku hc-kitaristi soundeineen olisi varmaan ihan asiallista saada remmiin. Muuten ihan mukava pläjäys, ohkaisuutta lukuunottamatta.
0   +1 +2
 
Sientenystävä. 20.08.2005
Hyvä aloitus, rummut on hieman hutastun kuuloset sähkörumpujen oloiset. Laulajan ääni ei kanna kappaletta kunnolla ja voimaa on yritetty saada jonkun tuhnuisen kuuloisen monitorin läpi. Hieman tekorankan kuuloista. Äänitys olisi ehkä voinut tapahtua hieman vähemmän tuhnuisesti. Osat hakevat hieman ja kappale rupeaa kuulostamaan hieman tylsältä kun sanoistakaan ei saa selvää. Lisää voimaa äänenkäyttöön ja parempi äänitystaktiikka ja tää voi tykittää ihan vitun kybällä!
0   +1 +2
 
6
PapaDoc 20.08.2005
Vokaaleja voisi mielestäni hiukan nostaa, niin että edes teoriassa sanoista voisi saada selvän koko biisin ajan. Tässä kun sentään niistä sai paikoin selvää (toisin kuin monissa muissa genren kappaleissa). Itse en oikein pidä tällaisesta "vihaisesta musiikista", ts. niitä paineitaan voi purkaa muutoinkin ja siksi pidän enemmän iloisemmasta musiikista. Siksi vain kutonen. Iloisempi teema olisi nostanut arvosanaa.
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 20.08.2005
Karhea ja voimakas biisi, tämä tulee hyvin kuulijan päälle.
Biisin soundit ovat aika kapeat ja hennot. Biisin fiilis kaipaisi selvästi enemmän voimaa ja tukevuutta, lähinnä bassoon. Vocalsin panerointi vasemmalle on mielestäni outo ratkaisu, hetken tässä tarkistin olivatko piuhani kunnossa. Keskellä sen tulisi olla.
Biisin laulussa on niukasti melodiaa, jolloin sanat korostuvat paljon. Lausuminen on kohtalaista, mutta sitä kannattaa hioa vielä paremmaksi ja vähemmän klisheisemmäksi.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 20.08.2005
Vokaalityöskentely on erittäin hyvää. Riffit ehkä vähän mitäänsanomattomia ja kitarassa pikkusen äänetön saundi :) Mut tää on hauskaa kuunneltavaa. Mut toi C-osuus oli todella loistava myös riffien puolesta.
0   +1 +2
 
7
HollowOne 19.08.2005
Hivenen sekavat taustat, eikä laulu/räbäytykset oikein kuuluneet. Balanssit kohdilleen. Miksaustakin voisi hieman parannella.
Biisi ei jättänyt päähän minkäänlaista jälkeä itsestään. Mutta oikeilla jäljillä ollaan ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 19.08.2005
Kunnon kellari soundit, mutta mukavan sätkivää, tuli Rod Zomdie ja Static-x oitis mieleen. Johtunee koneellisesta ilmaisusta. Ei ihan niin kasvoton kun voisi olettaa. Mukavasti omaakin joukossa, vaikka tämä genre on jo melkein loppuunkaluttu. Jos tuulet olisivat olleet amerikkaheavylle suotuisammat, tämä olisi ollut seuraava askel. Hyvää kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
jimbow 19.08.2005
Erilaista metallia, jolle vastaavuutta voisi löytyä Ministry/Static-X -linjalta. Yllättävän rankan kuuloiseksi tämä oli saatu, vaikka kitarat olivatkin vain taustalla. Vokalisti oli ärjyn kuuloinen ja hän hoiti hommansa mallikkaasti. Soundi oli vähän raa'an oloinen, mutta siihen on saatettu pyrkiäkin. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa julkaisuanne.

Muiden kommenttien perusnegatiivisen sävyn johdosta annan tälle piruuttani kympin, vaikka kahdeksan puoli voisi olla lähempänä totuutta.
0   +1 +2
 
luoja 18.08.2005
Hui kun on vokaalit kovaa, ihan kuin laulaja huutaisi mikkiin ja taustat olisivat vuotaneet jostain kajareista samaan mikkiin.
Siis, ei millään pahalla, mutta tässä on miksaus ihan päin..... Kitarat hukkuu tuonne jonnekkin, rummut ohuet ja vokaalit jyräävät kaiken.
jaa, kitara taitaakin olla sample.
Ei tätä tämmöisenä jaksa kuunnella.
0   +1 +2
 
6
LuGia 18.08.2005
Beat oli iha jees mutta noi vokaalit pilas kokonaisuude eli 6 ropsahtaa.
0   +1 +2
 
Andy Livid 18.08.2005
Erikoinen soundeiltaan tämä biisi, laulu on ovelasti voimakkaasti esillä, ikäänkuin olisi vieressä ja kitarat ovat hiljaisemmalla. Rummut ovat hyvän soundiset. Laulu on mielenkiintoisesti tyyliä ärhentelevä. Ihan täysiä ei huudeta vaan käytetään tehokkaasti hyväkseen sitä etua että sanoitukset kuulee paremmin. Ei kuljettu sitä aivan yleisintä polkua mitä tämän genren kappaleissa on kuultu vaan tässä on rap/hip-hop- henkeä enemmän. Biisi ei ollut juurikaan melodinen eikä sellaisia suuria koukkuja löytynyt, joten se ei jäänyt mieleen kovin helposti. Sen sijaan hyvä soitto ja tiukka ote pitää kuulijan otteessaan. Jälleen kerran voin todeta että livenä tätä kuullessani olisin suhteellisen hyvässä vauhdissa pokoillessani täysillä eturivissä.
0   +1 +2
 
anarkia 17.08.2005
Tulee jotenkin 90-luku mieleen, Clawfinger ja muut sellaiset. Sireeni on hieno ja eipähän tässä muutenkaan paljon valittamista löydy. Soundithan tässä on vähän ohkaset, mikä syö hiukka ätäkkiä.
0   +1 +2
 
8
Gonduumi 17.08.2005
Ihan tiukat soundit, mukavasti mörisevä basso kitara. Hyvä biisi, mutten vieläkään välitä tuosta laulutavasta:)
0   +1 +2
 
P. Virta 17.08.2005
Tosi outo alku, tulee mieleen joku vanha tietokone peli joka on mennyt tilttiin :)
Hienot huudahdukset ja muuten ihan mukavat soundit.
0   +1 +2
 
MacFly 17.08.2005
Hienot rytmit. Enemmän kitararunttausta olisin halunnut tuohon right now! huutoihin. Vokaaleja olisi myös voinut laittaa jonkun verran lujempaa kun ei vältsisti tahdo ottaa niistä selvää. Se mitä biisin loppujen lopuksi tarjoaa, niin siihen nähden tuntuu vähän liian pitkältä biisiltä.
0   +1 +2
 
8
mf 17.08.2005
vähän tunkkanen yleissoundi..varmaan livenä pääsee oikeuksiinsa
0   +1 +2
 
6
electrichaos 17.08.2005
Tämä örvellys metalli ei toimi tälläiselle jo hiukan varttuneemmalle yksilölle. Uhoa tyhjästä.
0   +1 +2
 
mr gravel 16.08.2005
En todellakaan ole nu-metalin ystävä, mutta yritän objektiivisesta näkökulmasta kommentoida biisiä. Räpäyttäjän ääni passaa muuhun biisiin kuin nenä naamaan, flow ihan kiva myös, "taustat" ihan perustasoa mitä nu-metalista löytyy, lyriikat ok, kertosäe vähän laimea...
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 16.08.2005
Taustat potkii hyvin, samoin vokalipuoli ja itse asiassa tämä olisi aika vakuuttavaa amerikanhenkistä nu-metallia paremmilla soundeilla mutta... taustat ja "laulu" ovat nyt aivan eri paria eivätkä ole soundeiltaan tai panoroinniltaan synkroonissa keskenään. Eli sisään on saatu hyvää tavaraa mutta niitä nappuloita pitäisi vielä väännellä, muutoin tätä on paras kuunnella kelloradiossa :)
0   +1 +2
 
repulse 16.08.2005
Ihan asiallinen meininki, tosin itse pidän vähän enemmän tosta Linkin Park-tyyppisestä nu-metallista. Ei paha veto ollenkaan, tästä on hyvä jatkaa!
0   +1 +2
 
JauwizD 16.08.2005
Vokalistin ääni ei ole ihan sitä parasta laatua, ja sounditkin eivät ole mitkään mahtavat, mutta muuten ihan pätevää junttaa.
0   +1 +2
 
Satta Timo 15.08.2005
No joo. Kai tämä ihan kiva on, en vaan kuuntele metallia yleensäkään. En viitsi antaa mitään rakentavaa kommenttia.
0   +1 +2
 
7
Humaloidi 15.08.2005
kitarat ovat aivan liian hiljaisella ja vocaalit erottuvat mielestäni liikaa kokonaisuudesta. Biisi kuulostaa minun mielestäni kuin siinä olisi kaksi irtonaista osaa: vocaalit ja jossain hieman kauempana soiva musiikki. Miksaukseen enemmän panostusta niin olisi huomattavasti parempi.
0   +1 +2
 
mikainen 15.08.2005
Mielenkiintoinen alku, mutta laulun tullessa mukaan vähän lopahtaa kiinnostus. Onhan tässä potkua kuitenkin.
0   +1 +2
 
ArseAssassin 15.08.2005
Kun näin genremäärityksen olevan nu-metal en oikein tiennyt pitäisikö odottaa Linkin Park -tyylistä poppismetallia vai mitä. Intron noisehtava rätinä kuitenkin kiinnitti huomioni ja kun äänivalli räjähtää päin naamaa niin siinä on jo ihan puhdasta energiaa. Industrialmaiset efektit toimivat helvetin hyvin ja scratchäyksetkin sopivat yllättävän hyvin joukkoon. IMO rummut saisi olla rehellisemmän koneelliset, vaikka nytkin härski efektointi kuulostaa todella maukkaalta.

Mutta sitten ne saundit. Miksaus on täyttä suttua, kitarat hukkuu ja vokaalit kuulostaa yksinkertaisesti oudolta. Varsinkin rumpujen suttuisuus jää harmittamaan. Yläpäätä saisi lisätä aika reilustikin ja saundimaailma saisi olla reilusti erottelevampi.
0   +1 +2
 
ylkky 15.08.2005
EIPÄ KOVIN ERIKOISTA JA SAUNDIT ON AIKA PERSEESTÄ
0   +1 +2
 
Bolaz 15.08.2005
Upea intro. Muutenkin biisin miksaus efektoinnin osalta loisteliasta. Vokaalit jää biisin heikoimmaksi osaksi taustojen loistavuuden takia. Sinällään nekin sopivat tunnelmaan ja meininkiin. Paras kyseisen genren biisi, mitä olen kuullut (arvaatte varmaan, että en ole suuresti tutustunut.) Peukkua.
0   +1 +2
 
7
Turmis 15.08.2005
Miksaus kyllä ontuu pahemman kerran tässä, kitarat ovat niin hiljaisella, ettei niistä saa oikein selvää... ja kitarathan nimenomaan ovat yleensä metallin kantava voima. Nyt vaikutelma jää velko vaisuksi vaikka ihan mukavanoloistakin moshausmeininkiäkin tuntuu seassa olevan. Miksaus kohdalleen niin ehkä sitten.
0   +1 +2
 
MdsPressures 15.08.2005
ihan hyvä muuten mutta soundit vähän tunkkaiset mutta en tiedä että onko se tarkotuskin... ihan hyvä muttei täysillä iskenyt kumminkaan..
0   +1 +2
 
8
onZka 19.08.2005
Juups, täst kyl kuulee et teil o selkee visio mitä teette ja mitä tuutte tekemään.Tälläistä pitäisi ehdottomasti päästä työstämään studioon, ei pääse muuten oikeuksiinsa näillä saundeilla.Perhana, tos n. 1.40 kohil on perkeleen raju kohta!Sama 3.15..Toimii ku nyrkki vaimoon.Itseeni ei kyllä just tälläne mättö uppoo nii hyvi mut jätkil on lanka hallussa.Keep on fucking and rocking!
0   +1 +2