Without Label (Special Track)

Mind's Pressures

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
HW 30.11.2005
Oli ihan kohtalaisen skitsoa kamaa. Pakko teitä on fanittaa.
0   +1 +2
 
Laulajan örinät toimivat harvinaisen hyvin. Jotain sieltä Max Cavaleran ja Marilyn Mansonin väliltä.
Rummutus on ajoittain hienoa. Tämän tyylisessä musiikissa rumpuihin painostetaan usein liian vähän mielestäni. Tässä niillä on sopivan suuri rooli biisissä.
Kitarointikin on hyvää.
Bassoa voisi olla ehkä hitusen enemmän.
Täytyy nuo muutkin teidän biisit kuunnella.
0   +1 +2
 
5
Cerende 04.10.2005
Ei tipu.
Metallia, vaikkakin alternativesellaista ja biisi kestää yli viis ja puol minuuttia, ei oo hyvä yhdistelmä. Se on yksinkertasesti liikaa, varsinkaan, ku tää biisi ei tuotannollisesti eikä soitannollisestikaan mitään maailman tasokkainta oo.
Ainut mikä tässä mun mielestä hyvää on on toi laulajan äänenkäyttö, tulee vähän Rainer Nygård mieleen hetkittäin.
0   +1 +2
 
6
apache 04.10.2005
Alkoi hieman omituisesti, laulupuoli kuulosti hyvältä mutta kokonaisuus jäi vähän epäselväksi.
0   +1 +2
 
tRA 03.10.2005
asiallista mättöä. tummat soundit, mutta potkii hyvin. laulaja kuulostaa joissain kohdissa erehdyttävästi Mansonilta ;)
0   +1 +2
 
KoBa 03.10.2005
Jostakin syystä tunnen tämän kappaleen olevan jo itsessään sekaisin. Soundit saavat minusta tunkkaisia piirteitä, varsinkin rummut, sinänmsä ihan mielenkiintoinen lisä.

En osaa päättää, että tuleeko tästä itselleni mieleen enmmän KoRn, vaiko Slipknot, mutta kuitenkin lähes yhtä hyvin tämä on tehty. Vaikutteita kun on jokaisella...

Hieno biisi, erittäin hyvin tehty. Säröä ja asennetta löytyy, en tiedä mitä tähän enää voisi lisätä.
0   +1 +2
 
6
Steven Riekki 02.10.2005
Hyyhh, en tykkää alavireisist kitaroist oikein.. Tässä laulu ei kuulosta mulle hyvältä, kitarariffit ovat ihan kivoja joskus, liian sekava nu-metalbiisi , rummuista ei saa selvää, MÄ en tykkää.. :/ mutta kitaroista löytyi kivaa!
0   +1 +2
 
P. Virta 01.10.2005
Todella loistava intro. Rummutkin melkein täydelliset. Riffi iskevämpää sorttia.
0   +1 +2
 
MarcKrystal 01.10.2005
Olipahan taas loistavan kuuloinen metalli pläjäys näiden elektronisten biisien keskelle. Hienoa jälkeä ei voi muuta sanoa. Soundit olivat loistavat ja melodiakin oli hyvän kuuloinen.
Rakenteessa ja miksauksessakaan ei mitään vikaa ole. Hyvä!
0   +1 +2
 
SamvaisSetä 01.10.2005
Alku epäilyksen jälkeen tämä paljastuikin ihan hyväksi kieli poskella tehdyksi nu-metal-pätkäksi. Laulu tosin olisi saanut erottua paremmin edukseen, enkä olisi toivonut että ihan näin suoraan marilyn mansonia matkittaisiin.
0   +1 +2
 
9
sikki-six 30.09.2005
Oh yeah, tämähän on ihan loistomatskua. Alun rumpujen synkeän komea jytinä ei lupaillut turhia. Varsin kaksijakoinen biisi jossa lämmittivät erityisesti nuo suoremmin kasvoille iskevät osuudet. Eri hyvä.
0   +1 +2
 
_W_ 30.09.2005
Ihan mielenkiintosta tyyliä, en ookkaa paljo genree kuullu ennen. Melko progettavaahan tää on, ei pääse liian tasaseks biisi missään vaihees. Skitat on sopivan raskaat, rummut jää vähä jalkoihin (virveli ei tykeimmis kohis kuulu juurikaan). Mut suht vihainen meininki on läpi biisin, annetaan metallimiesten kommentoida paremmin. :) Hyvät loppusekoiluthan siellä oli kans...
0   +1 +2
 
Michikawa 30.09.2005
Mukavan murskaavat soundit ja muhkea meininki muutenkin. Rummut ovat vain ikävän peitossa, johtuen varmaan äänitystekniikasta. Riffit ja kuviot ovat toimivia, vaikkakin ehkä turhankin perinteisiä. Kokonaisuus on sen verran vaihteleva, että ihan tylsäksi meno ei käy, mutta kuitenkin jäi vähän sinne genren perusmassan sekaan. Se jokin jäi puuttumaan. Mutta nämä ovat henkilökohtaisia makukysymyksiä. Teknisesti soitto kulkee ja huuto toimii.
0   +1 +2
 
10
Tämä oli hyvä. Laulaja on hyvä ja introssa rummut ja kitarat toimivat hyvin. Kitarasooloilua on myös joissain määrin, mikä on hyvä asia. Olisin ysin antanut, mutta päätin sittenkin introkompin takia antaa kympin.
0   +1 +2
 
MiniDee 29.09.2005
Jeah. On tässä kunnon mättömeininki. Pitää myöntää, että nuo välin sekoiluosat menivät ehkä minulta vähän yli. Miten pystytte tekemään tuon keikalla? Vähän liian sekopäistä ehkä muutenkin. Lopun häröilyt nyt ainakin kertovat, että tämä on tosiaan se levyn viimeinen kätketty biisi. Tai mistäs minä tiedän.
0   +1 +2
 
7
MacFly 29.09.2005
Special Track for very Special people. Mätkettä. rumpalointi kuulostaa alussa varsin mielenkiintoiselta, tulee sepultura mieleen. Tulee mieleen assosiaatio hullusta miehestä joka yrittää rimpuilla pois pakkopaidastaan. Marilyn Manson tulee myös mieleen tuosta laulajasta. Ei kuitenkaan kokonaisuutena vakuuttanut jostain syystä. Ihan jees mutta... Ei tehnyt mieli ruveta mossaamaan tai ruveta agressiiviseksi. Harmi.
0   +1 +2
 
8
mrleft 29.09.2005
Hyvät saundit tai vaikka vähän tukkonen miksaus onkin... biisissä hyviä ideoita ja soittopuolella kaikki pelittää.
Jotkun riffit ja jutut vähän vähemmän omaperäisiä mutta toimii kuitenkin.
0   +1 +2
 
Jammin Benjammin 28.09.2005
Möyheellä bassolla kyllä starttas. Rummuissa on joku varsinainen erikoisveijari. Sattupa taas öö.. erikoinen genre trancen ystävälle:/. Laulajalla on kyllä "ääntä" tähän hommaan mutta sais olla vähän puhtaammin tuotu esiin. Makeet efut kuitenki laulussa. Muista sanoista en saa kyllä vitunkaan vertaa selvää, mut sen kuulen et laulaja haistattaa mulle vitut. Haista vittu ite:D. Kiinnostas tietää mitä jätkä vielä tohon loppuun veti väärinpäin. Ja paskallakin ilmeisesti käytiin vielä lopussa? Tää on kyllä vähän eri metallia mille mä lämpeen, mut eipähän ainakaa kuulosta miltää mitä on jo ennenki kuullu.
0   +1 +2
 
Andy Livid 28.09.2005
Hienoa rummutusta! Todella Sepulturamaista tribaalia nytkytystä! Pidin myös kitarasäröstä, se oli todella rouheva. Tässä oli jotain omaperäisempää mitä yleensä olen kuullut näissä mättökappaleissa. Biisin rakenne oli vaihteleva. Tässä ei melodioita kuullut mutta hyper-aggressiivista runttausta senkin edestä. Soittotaitoa tuntuu riittävän hyvinkin kikkailevaan ja tiukkaan meininkiin. Vokalistin ääni oli genreen nähden ihan toimiva, huuto irtosi mukavasti ja hyvällä tekniikalla. Live-kelpoista musaa, joka saisi mukaansa keikalla varmasti. Kappale ei ollut tosin kovin kuuntelu-ystävällinen monimutkaisen rakenteensa vuoksi ja sen takia siitä ei jäänyt päähän paljoa. Paikoitellen jopa jazz-tyylistä otetta improvisoiden oli kuultavissa. Loppu oli hyvin progressiivista. Siitä en oikein pitänyt. Biisin kesto oli mielestäni liian paljon verrattuna siihen miten kappale olisi toiminut lyhempänä ja suoraviivaisena mättö-palana.

Kokeileva, teknisesti hyvin soitettu ja tiukka kappale, joka ei ole siitä tyypillisimmästä päästä. Hivenen ehkä sortui liikaan kikkailuun tehon kustannuksella. Sisälsi kuitenkin oman soundinsa ja tyylinsä joka on positiivista.
0   +1 +2
 
Almost famous 27.09.2005
Soundit kohallaan. Samoin soitto. Sävellys ehkä vähän harhailee liikaa välillä. Varsinkin lähtö häröilyosasta kuulostaa jotenkin töksähtävältä mun korviin. Voi tietty johtua miksauksestakin. Kaikenkaikkiaan ihan hyvä veto, mutta pakko sanoa ettei tästä lopun häröilyjä lukuunottamatta kyllä paljon jäänyt mieleen ja se on huono juttu se varsinkin kun juuri tätä musalaatua on tällä hetkellä tarjolla niin paljon ja vielä yleensä hyvin toteutettuna.
0   +1 +2
 
9
Muovinen 26.09.2005
Rytmiosasto pistää parastaan heti alussa ja vielä aika sujuvasti. Tulee APC:n The Package biisin alku mieleen. Kitarat möyrii aika pinnassa hieman häiritsevästi mutta soundi on asiallinen. Rytmillisesti hieman kinkkisempi biisi ja se tuntuu olleen sovitustyössäkin aika vahvasti läsnä. Laulajalla on asennetta mutta sanoja en nyt ehtinyt kuuntelemaan. Loppupuolella menee näköjään happoilun puolelle ;) Aika osaavan kuuloista. Ja hörhöäkin.
0   +1 +2
 
jaacob 26.09.2005
Eipä juuri tämä genre nappaa, tai ainakaan en tätä pidä lajinsa kummempana edustajana, mitäänsanomaton, eikä sitä pelasta lopun "muka äänityksetkään"
0   +1 +2
 
Merikuolleensa 25.09.2005
Without Label...Hyvä nimi ainakin biisillä.
Kappale on perinteistä Alternative Metallia.
Noista rauhallisemmista kohdista tulee Marilyn Manson mieleen, ja veikkaaanpa että juuri siihen on ainakin osittain tähdätty. Välillä hieman laahaavaa menoa, välillä taas aggressiot ottavat vallan. Laulaja ei ainakaan ääntään säästele.
Melko yksitoikkoinen kappale kyllä ainakin minun korviini on. Keskiverto. Ei liian hyvä, mutta ei mikään huonokaan.
0   +1 +2
 
9
drlecter 24.09.2005
YEAH!
Todella sekopäinen meno biisissä Tunkkainen rumpusoundi jotenkin toimii matalien kitaroiden kanssa ilmeisesti.
Asennetta!
0   +1 +2
 
8
atheos 24.09.2005
Tunkkaisesta miksauksesta ja treenikämppäsoundista huolimatta melko tappokamaa. Vokalisti venyy suoritukseensa kiitettävästi ja soittopuoltakin on harjoiteltu. Biisi nyt ei ihan heti avaudu mutta eipä se ole tarkoituskaan ja hyvä niin. Tuossa on jotain hienoa kun koko biisi leviää ihan totaalisesti käsiin mutta olisinpa itse jättänyt lopun treenishäröilyt pois, niistä pisteen sakko.
0   +1 +2
 
8
Asse 22.09.2005
Ekana korviin pisti rumpujen hyvä nauhotus, mutta laulu meni yli hilseen. Liikaa örinää. Miksauksessa pannaus on hoidettu hyvin. Temmon hidastus noissa muutamissa kohdissa sopii. Pisteet miksauksesta
0   +1 +2
 
Oliver Kaïma 21.09.2005
Hieno rytmihässäkkä alkajaisiksi. Huutoa en isommin kaipaile, mutta mitä ilmeisimmin tässä joitain angsteja käsitellään, joten argumentaatio sitä myöten... Eihän tämä varsinaista päivänpaistetta ole, mutta mielenkiintoisia rytmillisiä ratkaisuja ja ennakkoluulotonta hälyä; plussaa niistä.
0   +1 +2
 
8
Piru-Ile 21.09.2005
Rummut pelaavat aika hyvin. Kitarat yhtälailla. Laulu ei yhtälailla miellytä.
0   +1 +2
 
7
Embio 19.09.2005
Vähän sekavalta kuulostaa paikoin. Örtsissä vois olla hieman tuommosta matalaa voimaa enemmän, kenties hengitystekniikan opettelu paranstais. Biisissä löytyy makeita kohtia, mutta myös sekavia kohtia, joten annan kultaista keskitietä seuraten 7 pojoa..
0   +1 +2
 
siiki 19.09.2005
Ihan kohtuullisen rankan ja mukavan tuntuista Alternative metallia. Itse en tämän musiikkin genren ystävä niin olekaan mutta ainakin paljon yhteneväisyyksiä löytyy Marilyn Mansonin kanssa.
Soundit olivat todellakin tuollaiset Metallipainotteiset. Eihän tässä oikeastaan mitään ihmeellistä soitella. Volumet on vain lyöty täysille kaikista kaijuttimista ja sillä tyylillä biisi on saatu täyteläiseksi ja kuulostamaan joltakin.
Mielestäni tämä ei oikein iske. Melodiat saisivat herättää paljon enemmän mielenkiintoa ja muutenkin kappaleen rakenne on melko kehno.
Miksauspuolella on jotakin AINAKIN yritetty tehdä mutta tiedä sitten onko yrityksissä niinkään ainakaan mitenkään erittäin hyvin onnistuttu. Jotain sinne nyt ainakin on saatu. Ihan kohtuulliseltahan tämä nyt silti kuulostaa mutta arvosanaa en nyt anna sillä parannettavaa on rutkasti!
0   +1 +2
 
8
Jaycob 19.09.2005
alku oli hieman sekava mutta kun kitara tuli mukaan sekavuus lähti pois välittömästi. en itse kamalsti pidä metallista. laulaja hoiti hommansa hyvin, ja soittimet tekivät kivaa yhteistyötä!
ihan kiva biisi...
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.09.2005
Mahtavaa metallia bändiltä. Meininki on todella tulista ja tappavaa. Toisaalta biisissä laitetaan melkein jazzix välillä.
0   +1 +2
 
mhotby 18.09.2005
Jaa-a, rummuissa hyvät soundit, kappale ei minun makuuni.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 16.09.2005
MÄTTTÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :) Rumpuihin sais laittaa enempi potkua tohon 65-300 Hz alueelle. Mukavasti potkii biisi tuolla alataajuuksilla! Psykedeelistä meininkiä. Hyvää kyllä jo erittäin omaperäistä. Kitaroiden ja rumpujen välinen matka on liian suuri. Tykkään kyl tästä soundista toisin kun kitaroiden säröistä. Särö on hyvää mut noi särisee ton itse särön lisäksikin. ihan ku linjat klippais. Bassot on kyllä hyvin miksattu. Erittäin mehukasta möyhyä. Tykkäsin biisistä kuitenkin oudolla tavalla joten anna poikkeuksellisesti 10 pistettä!
0   +1 +2
 
Thego 15.09.2005
Tätä on varmasti väkerretty polkuanturat ruvella betonia itkien. Sen asteen angsti välittyy läpi. Itse sävellyksestä en ole niin vakuuttunut. Omaperäisyyttä on lähdetty hakemaan epäortodoksesta rakenteesta sen sijaan että riffit tai rytmit uudistettaisiin. Biisin loppu paljastaa että tekin olette vain ihmisiä:)
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 14.09.2005
Jahas, tuttu bändi tuli vastaan. muistan diganneenikin aiemmin. nyt hieman saundimaailma on tukkoinen. rummut ei oikein erotu edukseen, muutenkin soittimet pientä mössöä. Laulajalla edelleen ote kohdallaan, muutenkin näkee että pojat osaa kaikki hommansa. Teknisesti ei moittimista. Kivoja juttujakin mahtunut biisiin lähinnä laulujen osalta.
0   +1 +2
 
Chi-Xi-Stigma 13.09.2005
Slipknotit on tainnut tulla kuunneltua? Tosin täytyy myöntää että jollain tapaa tämä on mielenkiintoisemman kuuloista matskua. Vielä kun saisitte tuohon soundiin vähän enemmän potkua... Kovin jää tunkkaiseksi. Ja oleellista biisissä on myös se että se osataan lopettaa ajoissa. :)
0   +1 +2
 
sultansofhell 13.09.2005
Korn kopiointia oikein viimesen päälle. Ei tätä oikein voi mitenkään muuten parantaa kuin musiikkityyliä vaihtamalla. Laulajlla tosin hyvä huutoääni, mutta se ei tuommoista tököntökkö riffittelyä viiddakkorummutuksella kuorrutettuna oikein auta.
0   +1 +2
 
Kalaforn 13.09.2005
Alun pikku bassottelu... ja hiljaisuus, sitten ihan tyhjästä ilmaantuvat rummut ja kitarointi jne. Laulaja hiukan Limp Bizkit-mäisen oudosti laulava, mutta sitten kuitenkin, jotain ihan muuta. Biisi on siis vain laulultaan Limp Bizkit, kitarointi taas jotain älämölöä tai no ei... kokonaisuutena saadaan tämä, ihan ok, jos sitäkään. ;)
0   +1 +2
 
zood 13.09.2005
Varsin onnistunutta kitaran soittelua. Väliosat söivät vähän biisin menoa, mutta ehkä ne olivat välttämättömiä biisintekijän näkemyksen kannalta. Sanoista en saanut hyvällä onnellakaan mitään selvää, mutta silti tuo rääkyminen ilmeisen hyvin sopi biisiin ja genreen tietysti. Miksausbielellä kaikki kunnossa ainakin minun korvalleni. Hyvin tärisyttää kun bistää bassoa vähän kovemmalle
0   +1 +2
 
Polskija 13.09.2005
Johan tykittää! Erityisesti laulajan suoritusta ei voi tässä liikaa hehkuttaa. Todella hyvää vetoa. Vaikuttajina tulee nyt ensimmäisenä mieleen Marilyn, todella vahvastikin sekoitettuna vanhemman knotin tunnelmapaukutuksella. Ehkä toivoisi biisiin kuitenkin jotain mukaansa tempaavaa ja mahtipontista.
0   +1 +2
 
Pitk 13.09.2005
RUmpusoundi aika kellarimainen, tavallaan aika jees. Kitarat puuroutuu ikävästi peittäen rummutkin alleen, masterointikin saattaisi jeesata. Laulussa genrelle tyypillinen äijä-meininki, pitäisikö yrittää hakea siihenkin osastoon sitä alternativea? Biisissä ovelaa katkonaisuutta, mistä plussaa. Myös tomikomppi ansaitsee arvostuksen, valitettavasti vain hukkuu tuohon kitaramuhjuun. Kolmen ja puolen minuutin tienoon free-sekoilu tervetullutta vaihtelua mätön keskelle. Biisi olisi voinut vielä käynnistyä hetkeksi, lopun pulinat tavallaan hyvää hupia, montaa kertaa niitä ei kyllä jaksa kuunnella.
0   +1 +2
 
6
Cranky 12.09.2005
Kyllä on omituisen kuuloinen bassorumpu tuossa alussa kun ei oltu piilotettu sinne kitaroiden taakse. ja kyllä toi virvelikin. No, se siitä. Lauluääni aika hirveää kuultavaa mielestäni noissa "valittavissa" kohdissa. Huutokarjuntaärjyntä oli jo parempi. Vaihtoehtoista metallia tosiaan tämä. Kuulostaa vähän liikaa tekemällä tehdyltä väkisin omituiselta vaikka onhan tässä jotain erilaista kuitenkin. Kahden minuutin kohdilla alkoi paras riffi tähän mennessä. Tää ei taida olla niitä verse-chorus-verse-biisejä.. Jatsia? Outro olis VOINUT olla vähän lyhykäisempikin. Ei tää voi olla tosissaan tehty. Ei iskenyt.
0   +1 +2
 
Lowmen 12.09.2005
Kitara on niin pinnassa ettei oikein saa rummuista selvää. Kivoja progejuttuja oli.
0   +1 +2
 
Phunck 12.09.2005
I'm not much of a metal fan, but i like the sound you've got in this piece. I think that there are too abrupt changes between the individual parts.
0   +1 +2
 
Bolaz 11.09.2005
Jees taustamusaa. Ei kuitenkaan mitään hohdokasta.
0   +1 +2
 
Satta Timo 11.09.2005
En kovin hirveästi tämän genren musiikkia kuuntele, mutta luulempa tämän kuulostavan hyvältä lajityypin harrastajan korvissa :)
0   +1 +2
 
Mika- 10.09.2005
rytmi tuntu niin oudolta monessa kohtaa että kuulosti aika karskilta. laulajalla varmasti kuuma biisin jälkee! ei uponnu oikeen meikäläisee.
0   +1 +2
 
9
Jules Varjola 10.09.2005
Kuulostaa edelleen lupaavalta, enkä ole muistaakseni k.o. bändistä ikinä oikein huonoa sanaa sanonut. Kasvottomuudesta syytän hiukan tätäkin, mutta koska minulla on nyt krapula, niin tämä toimii vallan mainiosti. Ihan siinä ja siinä etten siirry hakkaamaan päätäni patteriin. Alku oli todella vakuuttava, mutta säkeistön kakofoniat ovat minullekin liikaa. Yhtä kaikki, ja loppuen lopuksi voin hyvällä omallatunnolla sanoa että mind´s Pressures on onnistunut vakuuttamaan minut täysin. HyväHyvä.
0   +1 +2
 
8
Sigil 10.09.2005
Sepultura tulee kovasti mieleen ja varmaan tuttu bändi onkin. Vanha Entombed myös. Soundit on vähän tumppuiset ja vähän nykivä säe.
0   +1 +2
 
8
Tutun rujo/raju meno jatkuu...tai ehkä ei sittenkään vaan täällähän tapahtuu jotai ihan muuta yllättävää.
0   +1 +2
 
8
Zagaar 09.09.2005
Makeet rummut ja alkuriffi. Kunnolla munaa kitarasoundissa.
Säkeistö musta liian sekava, liian proge.
Kitarasähläilyt hienon kuuloisia. Taitavasti soitettua on.
Vitun kummalista kamaa... Tavallaan aika tunnelmallista kyllä.
Ihme loppusähellykset.
0   +1 +2
 
9
ylkky 09.09.2005
rummut on todella hyvät mukavan raskaat skittat kunnon mättö meininki
0   +1 +2
 
6
Erotuomari 08.09.2005
Kornit ja muut metal pellet on vissiin kuunneltu aika tarkkaan. Periaatteessa soitto toimii ja banjot soi, mutta mieluummin kuuntelen vaikka suomi-humppaa..
0   +1 +2
 
Tune 08.09.2005
Häiritsevän oudot olivat ensimmäiset äänet kappaleessa, mitä lienee olivat.
Kun riffi aloitti, niin kappaleesta tuli mieleen Godsmackin risteytys johonkin Slipknotiin.
Kappale kuulostaa muuten vallan mainiolta ja potentiaaliselta, mutta soveltaisin biisiin kuitenkin ennemmin puhtaampia lauluja.
Kappale rupesi nyt taas kuulostamaan vuorostaan Orgyltä tuossa 2:50 kohdalla, outoa.
Mielenkiintoista, että on saatu sekoitettua monen eri kulttibändin mielikuvaa tähän.
Hyvä veisu!
0   +1 +2
 
Urbanrain 08.09.2005
rokkialoitus biisissä. kohdat vaihtuu hyvin kappale etenee. hyvin soitettu ja laulajas on hyvää variaatioo. musiikkityyli ei sinällään minua kiinnosta joten en siksi anna numeroa.
0   +1 +2
 
8
HollowOne 08.09.2005
Omituinen esitys. Messevät soundit ja muutenkin mielenkiintoinen (paikoitellen jopa häiriintynyt) äänimaailma. Kitarat jyräävät hieman liikaa kaikkea muuta alleen. Rumpujen tomikomppi on erittäin hieno. Biisi jättää itsestään kuitenkin turhan sekaisen kuvan.
0   +1 +2
 
10
luoja 08.09.2005
Ompa soivat tomit, mielenkiintoista tämmöisessä musassa :) tulee melkein vanhat jazz soudit mieleen.
Ja itse biisikin saundaa helvetin hyvältä. Tuo sekoilu välissä on aivan loistavaa!!! :) Tämä on parempi kuin mikään aikaisempi biisinne :) Ja onneksi laulajakin pysyttelee vain rääkynä/häröily osastolla. Ei vittu kun gruuvaa hyvin tuo kahen minuutin paikkeilla oleva riffi :)
Saatte kunnina olla yksi niistä harvoista kelle anna nummeron, koska yleensä en anna kenellekkään, en ymmärrä taiteen arvottamista numeroin.
Lisää tämmöstä!!!!!!!!!! (arvatenki tämä on vain roiskittu ylimääräisellä studio ajalla, mutta helvetin kova se on silti :)
Lopun höpinät antavat mukavan loppu fiiliksen, mutta ilman niitä paketti olisi ollu kompaktimpi.
Ja vanha vessan pönttö lopetus on vaan jo liian paljon käytetty :)
0   +1 +2
 
ivalo 08.09.2005
Huh, kova on vääntö! Kitarasoundi oli kyllä liian löysä tähän tyyliin.
0   +1 +2
 
8
Slack_Haddock 07.09.2005
Jämäkkä soundi. Vähän tulee Helmet mieleen. Vokalisti on uskottava. Hyvin soitettu. Hieman alkaa puuduttamaan kahden minuutin paikkeilla. Mutta sitten tuleekin taas jo jotain uutta. Ei hullumpaa, kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
Foto 07.09.2005
Hauska industrialperkkarytmijuttu tuossa alussa. Sitten hyvä idea työnnetäänkin vallin alle. Ja sekoilua perään. Ei tästä oikein mitään irti saa.
0   +1 +2
 
MajorForce 07.09.2005
Hauska biisin nimi. Taitaa olla jokin bonusbiisi :D Olihan tässä asennetta. Sounditkin olivat kuin Metallican uusimmalla levyllä. Eli ison rahan meininki. Jatkakaa!
0   +1 +2
 
9
Jannuli 07.09.2005
Mielenkiintoisen monipuolinen biisi, soundit ja soitto kunnossa (erityismaininta rummuista). Kyllähän tämä perkele potkii.
0   +1 +2
 
dj musical 07.09.2005
ei hitto! aluks luulin, että joo mitäköhän tästäkin tulee, mutta sit alko sellanenkin meininki, että huh huh!
Rumpali osaa hommansa todella hyvin.
jaahas, no nyt tää alko tuntua aika teennäiseltä jutulta... ääh, en mä oo hyvä kommentoija
0   +1 +2
 
10
accent 11.09.2005
Yeah beibee! Ärjyntää ja örinää! Ainaisen teknonkuuntelun väliin sopii hyvin tämmöinen. Onneksi olkoon, upposi konemusatyyppiinkin.
0   +1 +2
 
mikainen 07.09.2005
Mielenkiintoinen alku. Valitetttavasti meni örinähuudoksi, tekee sanoituksesta aika tarpeettoman. Outoja, mielenkiintoisia rytmejä. Aika häröilyä alkaa 3.30:n tienoilla. Jimi Hendrix goes metal. Lopuksi helpotus. :)
0   +1 +2
 
9
tesar 07.09.2005
Bassossa hyvä soundi, muutenkin bändi kuulostaa hyvin omalaatuiselta. Yleensä tässä vaiheessa täytyy sanoa, että laulaja pilaa muuten hyvän tuotoksen mutta tämä tekee poikkeuksen. Hyvää huutoa ja valitusta. Slip Knotilta taitaa olla vaikutteita. Hvä pojat! Hyvin pysyy kasassa!
0   +1 +2
 
Laihanen 07.09.2005
Rummut melko tunkkaisesti miksatut (tai mikitetyt, miten vaan). Vokaaleista olisi kiva ollut saada selvää, niissä tuntui olevan mukava overdrivemeiniki. Rakenne on vähintäänkin levoton, enkä oikein päässyt juoneen kiinni. En ole tällaisen musiikin ystävä enkä siten tällaista osaa varmastikkaan tarpeeksi arvostaa, joten jätän nuo kehuvat ylisanat muiden kerrotavaksi :)
0   +1 +2
 
8
Sunky 07.09.2005
Selkeästi jotain potentiaalia löytyy, olisi kiva kuulla biisi paremmin äänitettynä, nyt kärsii vähän "treenikämppäsaundista". Menkää ihmeessä stuuuudioon! :)
0   +1 +2
 
tuksu82 06.09.2005
Hyvvää altsua pitkiin aikoihinn. Aika kivat riffit ainakin ja rummutkin aika jeees. Kiva yksinkertaisesti. :)
0   +1 +2
 
al-aine 06.09.2005
melkosen vaihtelevaa jytää. Perin sekava olo täst mulle tuli. Taidan tyytyä samanlaiseen kommentointiin, kuin aiemminkin kohdallanne. Tällä todellakin oli hetkensä, etenkin silloin kun (omaani-) mieleen juolahti nimet Pantera ja Obituary. Välillä sitten taas kummailtiin hieman ehkä liikaakin, kuin Mars Voltan metalli-pikkuveli konsanaan. Hmm, no siinähän tollasta name droppingia. juu, ei kovin tyhjentävää kommentointia taaskaan.
loppukaneettina, luovuudesta ja taitavuudesta hyvät bonarit. Vessanveto ääni lopussa ei kyllä naurattanut..
0   +1 +2
 
8
kuura 06.09.2005
Well,ehkä vähän turhankin alternativea meikäläisen puukorville,en ikinä oo huuto/örinä laulusta sillai diggaillu mutta kai tämä alan harrastajilla menee..Pikkuveli ainaki tykkäs kovasti.Numero tulee siltä.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 06.09.2005
Kansanmusiikki rumpulointia. Ei vaan kyllä tämän metalliksi tunnistaa. * kun MKSR taas bufferoi. Sekoitus perinteistä metallia ja jotain kummallisia taiteellisuuksia. Agre on ainakin kohdallaan. 2 minsaa lopussa naurettavaa lässytystä.
0   +1 +2
 
Flava 06.09.2005
soundit on vähän kotikutoisen kuulosia, mutta hitot sillä väliä, kun asenne on oikea! tykkäsin.
0   +1 +2
 
d fast 06.09.2005
nätisti potkii, hieman vain on tuhnuiset soundit. hieman tuli mr bungle mieleen noista ihmeellisistä lyhyistä wtf-kohdista, mikä on vain hyvä asia. melko hyvää mättöä, ihmeen hyvää melkeinpä. ainoastaan miinusta noista soundeista, varsinkin rummut ovat tuhnut ja tuo virvelisoundikin kolisee ikävästi.
0   +1 +2
 
9
electrichaos 06.09.2005
Rytinää ja meininkiä on kahden metal bändin verran ja meininki on muutoinkin aika helvetin psykedelistä. Mielenkiintoinen biisi joka vaatii kuuntelijalta erityistä keskittymistä. Ei todellakaan pop viisu.
0   +1 +2
 
7
kolhoosi 06.09.2005
miksauksessa sama ongelma kuin aiemmin kommentoimassani teidän viisussa.. rummut jotenkin ponnettomat ja kaukaisen oloiset sekä basso ei oikein kuulu, kitaroissa ihan ok soundit. biisinä tämä miellytti minua enempi kuin Life's Pressure-viisu, jossa oli tätä ärsyttävää "räp" laulua. tässä kun sitä ei ollut niin jo toimi paljon paremmin. välistä tuntui että hiukan sekava ja katkonainen tämä biisi, mutta kyllä tämä kuitenkin ihan toimi.
0   +1 +2
 
Perse-erkki 05.09.2005
en minä tiedä.

toi loppu kuulosti siltä ku joku hullu ukko olis ollu meikän kusen sisäl
0   +1 +2
 
8
repulse 05.09.2005
Hyvän kuulosta mättöä! Rumpusoundit aika köykäset..se kuitenkin suotakoon koska kitarat jyrää ihan kybällä. Vokalistikin ottaa tonttinsa miehen lailla.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 05.09.2005
Vimma huipussaan. Biisi voisi sopia hurjan liveaktin euforiseksi päätösbiisiksi encoressa, kun lopussa hajotetaan soittovehkeet (ei tietysti niitä kalleimpia). Kotioloissa kuunneltuna tästä jää hieman hajananinen tatsi. Loppukevennyksen studiohäslinki on tuttua monien "suurten" bändien levyiltä, aina Beatleksesta alkaen.

P.S. Piti laittaa kommentti tuplana kun ensimmäinen meni jostain syystä "normaalia" reittiä pitkin ja kommenttiringin kautta ei pääse eteenpäin ilman kommenttia.
0   +1 +2
 
6
Kukkajumala 05.09.2005
Tuleepa mieleen alusta heti Kornin Blind. Muutenkin muistuttaa paljon kornia ärjyntä-mättö kohtia lukuunottamatta. Saundienkin puolesta. Biisissä ei ole oikein minkäänäköistä tarttumapintaa ainakaan näin kerran kuuneltuna. Pari kivaa riffiä. Siihen se jääkin. Rumpali soittaa muuten hyvin, kiva saundi rummuissa. Loppu on hyvin mielenkiintoinen.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 05.09.2005
Vimma huipussaan. Biisi voisi sopia hurjan liveaktin euforiseksi päätösbiisiksi encoressa, kun lopussa hajotetaan soittovehkeet (ei tietysti niitä kalleimpia). Kotioloissa kuunneltuna tästä jää hieman hajananinen tatsi. Loppukevennyksen studiohäslinki on tuttua monien "suurten" bändien levyiltä, aina Beatleksesta alkaen.
0   +1 +2
 
8
Sikakreisi 05.09.2005
Tykkään kitaran soundista mut rummut ei ollu ihan mun mieleen. Laulu menettelee ja riffit on kivoja. Välillä biisi oli kuitenkin vähän sekava.
0   +1 +2
 
10
letq 05.09.2005
Toho vois yhistää kaikkii metalli örinä sanastojaki ni vois tehä jonku zeldatwilightprincess@gmail.com ja myydä sitä tuol ahahah. Rumpali vois opetella biisin etukäteen. En voi tehä niit metalli örinä jutskii ni teen biisin ku ei tää oo det metallii. Vitun siistiä ku kaatuu 4 kertaa xd. Pitääks nimen olla semi-kreisi vai pissakreisi? Aika sähellystähän tää on.

-FEL
0   +1 +2
 
Error303 05.09.2005
Aika rouheeta. Tosha o ideaa, paljol myyt oikeudet tohon peli-ideaan. Toi on niinku se battle ja sit iskeen sen astian naamaan nii naama on ihan kiva. Ehkä basso pörisee liikaakin. Vähänkö tuli norjalaiset rummut. Laulu! Laulu! Laulu! :D.

-FEL
0   +1 +2
 
Turmis 05.09.2005
Rummuissa on ainakin ambienssisoundia tuon alun perusteella. Soundit muutenkin ovat kiitettävää tasoa vaikkakin noissa mättökohtauksissa rummut jotenkin puuroutuvat.
Suhteellisen omaperäisen kuuloista matskua noin musiikkina, enpä äkkiseltään voisi sanoa miltä tämä kuulostaa. Ihme häröilyä tuossa 3:30 -> kohdalla, en oikein saa kiinni sen tarkoituksesta. Jotenkin rikkonaisen oloinen kappale näin yhden kuuntelun perusteella, tästä varmaan saisi enemmänkin irti jos kuuntelisi useammin. Jaa, tuo loppu on aika hämärä, toisaalta taitaa sopiakin tämän kappaleen henkeen.
0   +1 +2
 
7
highhypnotic 24.08.2005
Nyt oli syöty sieniä :)
Ei oikein saanu tatsia toho biisiin.. Aika erikoinen se kyl oli.
0   +1 +2
 
7
jimbow 24.08.2005
Omituisempaa tuotantoa. Ei välttämättä parasta mitä Teiltä olen kuullut. Minä en saanut tästä minkäänlaista otetta. Jäi sellainen hätiköidyn pakkoyrittämisen tuntu. Puolet lyhyempänä tämä olisi ehkä toiminut paremmin tai sitten ei.
0   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 24.08.2005
Aika Slipknot hengellä tehty biisi (kaikella hyvällä). Hyviä juttuja kuuli pitkin kappaletta ja nyt on sitä raakuuttakin enemmän laulussa sekä soitossa. Nyt putoo hyvin. Lopun sekoilu ei ehkä ollut se kaikkein omaperäisin veto mutta toimii piilobiisinä levyllä.
0   +1 +2
 
10
Komendantti 22.08.2005
Maukkaan sekopäinen kokonaisuus! Vokaalit toimivat mielestäni loitavasti, varsinkin efektoidut osuudet. Hyvin psykedeelinen pakkaus - laji, joka tuntuu näillä kavereilla olevan hyvin hallussa.
Voin hyvin jo kuvitella 'suuren yleisön' tyrmäävät arviot tästä kakofoniaa ylistävästä kappaleesta. Itselleni tämä kuitenkin kolahtaa täydellä teholla suoraan syvälle takaraivoon! Älkää vaan jääkö kuuntelemaan 'puuteripersehifistien' kitinöistä soundeista, musiikkinne kuuluu olla juuri tällaisen kuuloista. Lumikki on tehnyt hyvää työtä! :)
Kaiken kaikkiaan erittäin hyvältä kuulosti - Sepä ei enää kyllä ollut minulle enää uutinen...!! \m/
Todella potkivaa sekopäistä loistomatskua!
0   +1 +2
 
Gonduumi 11.09.2005
Mielenkiintoiset alkukompit oli hyvän kuuloset ja lupaili hyvää ja kyllähän musiikki puoli oli kunnossa. Kitara oli tosi hyvä, mutta kun en vieläkään ymmärrä tuollaista laulantaa niin minkäs teet, muuten kuitenkin hyvä kappale:J
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 11.09.2005
Erikoinen veto, omaa tyyliä ja tulkintaa reilusti mukana. Biisissä on särmää vaikka muille jakaa, ehkä niin paljon, että monelta kuulijalta menee jo hilseen yli. Teos on myös tehty mahtipontisen pitkäksi, itse hieman tiivistäisin.
Mutta rohkeasta, omasta tyylistä pidin, vaikka kokonaisuus meni osittain ohi.
0   +1 +2
 
Anssi H 10.09.2005
kovaa matskua tälläkertaa. kunnon mättö biisi. meloodista osuutta on tosin liian vähän mun makuun, mutta ehkä jotkin tykkäävät enemmän mätöstä. mutta hyvin soitettu biisi!
0   +1 +2