Life's Pressures

Mind's Pressures

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
ShanZE 13.12.2005
Tollasta aika Static-X:mäistä jyrinää, tykkäsin helvetisti!
0   +1 +2
 
10
Captain_Morgul 27.11.2005
Täs on kyl kylmä meininki!
0   +1 +2
 
8
Erotuomari 05.09.2005
Perus hommat osataan. Kitaroissa murhaavat soundit ja biisissä ilmekkyyttä riittävästi. Toimii.
0   +1 +2
 
Foto 05.09.2005
Sopivan vittumaisen kuulonen alku. Riffissä myös otetta ja jujua. Säkeistön laulu osa tosi sekavan oloinen, kuten myös osittain kertsi.
0   +1 +2
 
Pitk 05.09.2005
Vähän suttuinen soundi, snadi equtus auttoi. Kitarat möyrii mallikkaasti, tosin voisivat olla hyökkäävämmät. koko homma on aika lytyssä, soundia voisi avata. Kun genreksi on valittu alternative metal, niin olisi kiva kuulla enemmän sitä vaihtoehtoa ja omaa näkemystä.
0   +1 +2
 
9
Flava 04.09.2005
mahtavat bassot kumisee, ei saa selvää onko basso vai kitara säröllä. Basistin korva sanoo kyllä nam. Riffit toimii. laulajasta tulee mieleen Amorphis, ei miinusta sekään.
0   +1 +2
 
Free-Soul 04.09.2005
Erittäin hieno liidikitara. Hyvät rummut, tosin virveli jää jalkoihin, ja on saundiltaan huono ja ontto, liikaa yläsäveliä. Hyvä laulumelodia, ja kivat kitarariffit! Kaikenkaikkiaan oikein laadukas veto!
0   +1 +2
 
8
Kukkajumala 04.09.2005
Kiva tuo intro ja alkuriffi on perkeleen hyvä. Kitarat möyrii kivasti, hyvät säröt. Olisivat ehkä vähän enemmän saaneet olla pinnalla mutta kyllä ne näinkin toimivat ihan mukavasti. Laulusta en oikeastaan pidä. Sen tuplaus saa sen kuullostamaan epävireiseltä. Kertsi aluksi ei oikein iske mutta useamman toisto kerran jälkeen se alkaa syöpymään mieleen. Räppäys kohdat vaatisivat vielä enemmän potkua. Vihaisuutta vielä lisää niin toimii. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Kevlmess 04.09.2005
Sopivan uhmakasta uusiovaihtoehtometallia. Riffit keikkuvat kornin rajamailla sinne kuitenkaan lipsahtamatta ja fiilis on alusta loppuun muutenkin kohdallaan. Tuotannollisistakaan arvoista en pääse huomauttamaan mitään, sen verran priimatavaraa tämä on kaikin puolin. Iso käsi!
0   +1 +2
 
Niqo 04.09.2005
Eihän_tätä_voi_ohittaakkaan_täällä_kommenttiringissä_niin_pakko _tähän_jotain_on_kirjoitella.
0   +1 +2
 
8
Sientenystävä. 04.09.2005
Varsin mallikkaan kuuloista musisointia. Sounditkin ovat aivan toimivat, tomit kuulostavat tosin peltipurkeilta, hieman. Kertosäe ei aivan toimi huudon ollessa liian kovalla - melodia peittyy ja laulu kuulostaa siksi vain rääynnältä. Biisi on kyllä monisävyinen ja toimiva, mielenkiintoinenkin. Laulaja kun saisi vielä petrattua/ käytettyä enemmän äänitysaikaa (lauluhan on se tärkein), niin voisi spinen ovet aueta. Tuli vain mieleen, että päteeköhän tähänkin bändiin se, että "tärkeintä" on että kitaristit/kitara saavat soittaa tarpeeksi monimutkaisia "juttuja". Eli kitara sanelee biisiä enemmän kuin melodia, joka on tärkein tekijä, sitten sanat, sitten vasta kitarat+ rytmitys, ainakin tässä musiikkityylissä. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 04.09.2005
Synkeää on meininki. Biisi noudattaa pomppu-metallin henkeä ja taustat täytetäänb zik-zakilla. Ei riittävän raaka,
0   +1 +2
 
Boris the spider 03.09.2005
tosi kova riffi tuo tuossa alussa, en räppi memosta tykkää yleensäkään.Riffit toimii kybällä mutta lauluista(laulutyylistä) minä en pidä.
0   +1 +2
 
P. Virta 03.09.2005
Nykysin on aivan liian vähän kunnon metallii kommenttiringissä, lisää tämmöstä!
0   +1 +2
 
8
Jannuli 03.09.2005
Mielenkiintoinen kappale, kitarasoundit eivät olleet ollenkaan mieleeni, vaikka tässä yhteydessä ne toimivat jopa hyvin. Lauluraitojen yhdistely toi mukavaa syvyyttä muuten ehkä hieman liian tasaiseen kappaleeseen. Groovea kuitenkin löytyy ja näkisin että tästä on hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 
Mukelo 02.09.2005
Hyvä meininki. Hieman puuroinen äänimaailma, rumpuja olisi saanut hieman levittää lisää. Mielipide tulee heebolta, joka kuuntelee aina musiikkia kuulokkeilla (en edes omista kaiuttimia). Laulu oli mielenkiintoisen kuuloinen ja suloisesti instrumentteihin sulautuva.
0   +1 +2
 
7
Sunky 02.09.2005
Ok, tässä huomioita:
- laulusoundi liian pohjalla, ei saa oikein selvää
- yleisesti varsin puuroista matskua
+ Periaatteessa kappale voisi olla mielenkiintoinen, jos tekninen puoli olisi kunnossa...
0   +1 +2
 
Mike H 02.09.2005
Jahas, no nyt tulee sitten semmosta musiikkia mistä en pidä, mutta kommentoidaan silti. Ihan hyvän kuulonen kitara kehissä on, mukavan "hevi". :D Jotenkin tulee System Of A Down mieleen vaikken siitä yhtään pidä, taikka pahemmin edes kuullut. Miksaus mielestäni ei parasta. Kitara tuntuisi olevan hiukan liian pinnassa, eikä muita soittimia oikein edes kuulu. Rumpuja olisi ollut mukava kuulla hieman lujempana. Jeh, ei mitään, ihan hyvän kuulosta, kyllä soitto taitoa löytyy.
0   +1 +2
 
8
Chaanim 01.09.2005
Kitarat jytisevät mainiosti, mutta rummut kuulostavat konerumpujen ja peltipurkkien sekoitukselta. Paikoitellen hieman kaottista kaikkien soittimien puskiessa päälle yhtä aikaa. Räpäytykset sopivat tähän hyvin; samoin huudot ja rääkäisyt. Puhtaassa laulussa hieman parantamista.
0   +1 +2
 
8
Von_tune 01.09.2005
kyllä on karseen kuuloset kitarat, piti ihan pienemmälle laittaa kun sattu korviin, ja sitä en yleensä tee. liian pinnassa noi kitarat on tässäkin piisissä, ei jää tilaa millekään muulle, mutta toisaalta nuo puhtaat laulut menee hieman epiksessä joten ihan hyvä juttu vissiin. rummut on kans jossain taustalla ja sieltä erottuu vain basarin (p)onneton lätinä. Kunnon studioon pojat ja hyvä tuottaja mukaan, niin hyvää mättöä tulee.
0   +1 +2
 
ylkky 31.08.2005
iihan asiallisen kuulosta meininkiä kitarakuulostaa jytkyltä ja muutenki kovaa kamaa
0   +1 +2
 
8
Nectino 31.08.2005
Hienot kitarakuviot, mutta rummut tulevat hiukan hiljaa välillä esille. Sanatkin jäävät vähän hiukan kitaran/kitaroitten alle. Tämä biisi menee ihan hyvin jos tulee vaikka randomilla winampissa vastaan. Miksailupuoli toimii.
0   +1 +2
 
MacFly 31.08.2005
Joo, on bändillä selkeä ja itsensä hyväksi havaitsemansa linja. Kitarasoundit on tässä todella tykit ja hienon kuuloiset. Eniten häiritsee toi että rummut on liian hiljaiselle, etenkin tuo virkku hukkuu tonne liian pahasti. Säkeistöissä mielestäni taas sellaista hötkyilyä tuon laulun osalta. Mutta hyvää runttausta edelleen Mind's Pressuresilta.
0   +1 +2
 
kandi 31.08.2005
joo tää ei tosissaan oo mun genreä ja siks en oo mikään paras kommentoija täthä biisiin, mut kai tää agenrensä keskuudessa on hyvää mikseri musiikiks..
0   +1 +2
 
Urbanrain 31.08.2005
hauska alkumöyry. kannuissa sais olla enempi atackkia filleissä. jotenkin välillä pätkäs biisiä. Jos ei tarkoituksellisia niin miettiä voi esim. että lähteekö filli ns. oikealla kädellä. Ihan hyvin suollettua rymistystä. Biisissä tarttumapintaa, jopa näin ei -metallistille. En kuiitenkaan numeroa anna, koska liian kaukana tajuamisesta täysin. heavy.
0   +1 +2
 
tuksu82 30.08.2005
Kovinta jyystöä, mitä oon koskaan kuunnellu. Perkele, tämänhän mä soitan ens viikolla koulussa, levyraati katsos. :)
0   +1 +2
 
jeejeejee 30.08.2005
Mitähän tästä voisi sanoa. Metalli ei iske minuun, ei ainakaan tälläinen metalli. Ei ole oikein mitään mihin tarttua. Oho, alkoipa laulu. No, tuohonkaan ei oikein voi tarttua ja, jotta tykkäisin metallista niin minusta siihen tulisi voida, jotenkin hyvin "tarttua". ;D

Noh, nyt alkoi jo vähän muuttumaan melodia semmoseksi erilaisen kuuloiseksi. Sanoista ei saa kyllä yhtään selvää, en kyllä muutenkaan biiseissä saa, mutta jotta biisi olisi miellyttävämpi, laulu voisi olla vähän kovemmalla.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 30.08.2005
Alku oli mukavan kuulonen. Sähkökitara kuulosta just hyvältä mut jotai pientä säätöä ton säröyden kanssa ois hyvä. Laulu ei mitenkään huono mutta ei tahdo saada niin hyvin selvää siitä. Sähkökitara dominoi kunnolla tässä biisissä, mä haluaisin saada vähän enemmän balanssia. Rummut myös vähän hukkuun. Toi yks cymbaali kuulostaa tosi hienolta. Toi rummutus tossa 2:43 kohalla kuulostaa varsin hienolta, varsinkin noi tomit. Kertosäkeessä kun on tavallista laulua ja "örinä" laulua niin on hyvä idea mutta kuulosta sekavahkolta. Mut iha hyvä kuitenkin.
0   +1 +2
 
repulse 30.08.2005
Asiallista heavymeininkiä... jäi kuitenkin aika sekava fiilis, mutta ei paha!
0   +1 +2
 
8
MikaR 30.08.2005
Hep, tässä on jotai hyvää selkeästi. alkuun laulut oli jotenki omituiset mut sit ne pikku hiljaa alko toimimaan paremmin. Ihan ok ralli, vaatii tosin hieman kuuntelua enneku alkaa paremmin toimimaan, tosin yleensä se on hyvän biisin merkki ;)
0   +1 +2
 
8
rokkitrippi 30.08.2005
kitarakuvio potki ihan mukavasti, sitten itse rummutuksesta en pitänyt. laulu oli jtn ihme räppiä.. mut siis ihan jees kappale. soundeja vähän selvemmiksi vielä.
0   +1 +2
 
7
jaacob 30.08.2005
Hassu miksaus, ainakin tietsikan luureista kuunneltuna, kitara on aivan sairaan pinnassa, rummut ja laulu jossain
kellarin uumenissa, varmaan tarkoituksella, koska soitto vaikuttaa aivan kelpokamalta. Kuulihan tätä, ei huono.
0   +1 +2
 
7
kolhoosi 30.08.2005
Soundillisesti merkillinen, rummut miksattu melko oudosti, varsinkin virveli hukkuu jonnekin kauas, eikä rumpusoundeissa ole muutenkaan hirveästi potkua jota tämäntyylin musiikkiin olisi todella kaivattu. kitarasoundit olivat ihan pätevät/mureat. laulu oli ehkä suurin miinus mielestäni tässä, säkeistön räpätys oli huonoa, kertosäkeessä laulu oli laiskan kuuloista joka teki koko kertosäkeen laiskankuuloiseksi. örinä/rääkymislaulu oli hyvä.. sitä enempi ja turhat "räppi"-laulelmat P.Diddyille ja muille bling blingeille niin hyvää tulee.. Biisinä kuitenkin ihan hyvä, toteutus vain hieman heikohko (kommenttirinki)
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 29.08.2005
Taas jytisee korvia hivelevästi, laulaja päästelee keuhkojaan säästelemättä ja kokonaisuus on vakuuttavasti genrensä kuuloinen, tosin ehkä hieman liikaakiin. Soitto, laulu ja asenne on kohdallaan mutta kaipaisin jotain yllättävyyttä tai uutta, jotta teos erottautuisi enemmän muista kaltaisistaan. Tämä olisi varmaan livenä vahva kokemus.
0   +1 +2
 
9
tRA 29.08.2005
Tiukkaa vääntöö! Tummat ja jyhkeät soundit! Hieman tuo laulupuoli hukkuu muun menon alle minun mieleeni aavistuksen liikaa. Kuitenkin kokonaisuudesta on saatu todella repäisevän kuuloinen zipale! Diggailin paljon! Peace..
0   +1 +2
 
8
mikainen 29.08.2005
Hienon uhkaavan kuuloinen alku. Ja mukavasti lähtee rullaamaan. Sanoista ei ole tarkoitus ilmeisesti saada selvää. Vähän jotenkin köyhtyy alun jälkeen.
0   +1 +2
 
9
Turmis 29.08.2005
Onpa muuten kunnon jyrät kitarasoundit, mutta missä on rummut!? Siis tässähän olisi ollut kyllä niin viimesen päälle olevaa runttausta kun vain mahdollista, mikäli nuo rumpusoundit olisivat samalla viivalla kitaroiden kanssa. Rumpali pistelee kyllä sairaan hyvin, etenkin kertsin biitti groovaa ihan sikana!
Laulu saisi olla rankempaa tuolla säkeistöissä, niissä tulkinta jää hivenen kevyeksi tällä hetkellä... kertosäkeessä onkin sitten huuto kohdallaan.

Tässä kun olisi miksaus kohdallaan niin kympittäisin, valitettavasti nyt jäädään vain yhdeksikköön.
0   +1 +2
 
kuollut_marsu 29.08.2005
Siisti ambient alku... sopi hyvin tunnelmaan... Kitaran basso on aika pahasti liika kovalla... tai siis yleesäkki botne on tungettu liian täyteen... ei kuule oikein mistään mitään... sori.. paha arvostella...
0   +1 +2
 
9
HW 28.08.2005
Tämähän toimi tosi hyvin. :) *autuaana* Sanoista oli aika vaikea saada selvää, mutta muuten ei löydy valittamista.
0   +1 +2
 
Kalaforn 28.08.2005
Kyllä, edelleen tunnistan saundit. :) riffit rokkaa, kompit myös, mutta laulusta en pidä, siitä tunnistan aina tämän. Hmm, harmi
0   +1 +2
 
ArseAssassin 28.08.2005
Että taas Mind's Pressures? Pitääkö mun koko teidän tuotanto kommentoida? ;)

Nyt on miksaus onnistunut vähän heikonlaisesti. Voksuista ei tuppaa saada selvää ja rummut hukkuu, kun massiiviset kitarat jyrää alleen lähes kaikki muut elementit. Laulussa on rytmitys onnistunut vähän heikosti ja sen takia niistä ei välillä saa mitään tolkkua. Alussa clippaa.

Teknisistä ongelmista huolimatta onhan tämä ihan kelpo biisi genressään. Riffit on tyylikkäitä ja tuo vähän puhtaampi kitaramelodia (jossain 1:00 paikkeilla, uudestaan lopussa) on pirun hieno, oikeissa puitteissa toimisi todella hyvin. Pakko myöntää, lupaavan kuuloista materiaalia, vaikka en tällaista musiikkia paljoa kuuntelekaan.
0   +1 +2
 
8
Eino Rapids 28.08.2005
Aika hyvin toteutettua metalliwahan tässä.. Liian America kuuloista minun makuuni.
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 28.08.2005
Huojuva toteutus syö vähän meininkiä, mutta alussa vähän köyhän tuntuiset kitarat osoittautuvatkin ihan loistavaksi valinnaksi. Laulantoihin ja masterointiin kaipailisin vähän lisää otetta, mutta muuten tuntuu kaikki olevan kivasti kasassa. Valmiiksi jauhettu purkka, jossa vielä vähän makua on.
0   +1 +2
 
Chemical Kim 28.08.2005
Hyvin lupaava biisi. Biisi rullaaa hyvin ja sitä on helppo kuunnella musiikin suhteen vaikkakin soundit eivät ole maailman parhaat. Laulajien äänetkin ovat hyvät.

Haitat: Tässä on selvästi rytmitys onkelmia laulun suhteen. Välillä joku kohta missä pitää ankeä enemmän sanoja ja tavuja mitä siihen mahtuu tekee sitten ratatatata-effetkin siihen. Eli siitä tulee nopeata lausumista eikä rytmi taikka melodia ole olemassakaan sitten.

Mutta tässä teillä on jotain hyvinkin lupaavaa kasassa. Kunhan nuotit osuu kohdalle ja pääsette äänittämään kunnom soundeilla niin siinähän se sitten onkin.
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 28.08.2005
Vahva biisi, jossa soundit ovat paksut ja täyteläiset.
Rumpujen soundi jää hieman muiden peittoon, sekä volyymin että soundit suhteen. Genressään hyvää musaa.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 28.08.2005
Jotan funkmaista tässä on. Se on hyvä. Ja tuo hidas skittateema on aika suomalainen. Lauluun kaipaisin lisää läskiä. (siis saundiin)
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 27.08.2005
Rankkaa jyystöä.Hyvin nykyaikaista survontaa....toimii vitun hyvin.Bändi vetää tehokkaasti..soundit hieman epäselvät.Syy miksauksessako??Mutta rankasti plussan puolella.Jees!!!
0   +1 +2
 
8
Routis 25.08.2005
Ihan toimivaa jylinää. Säkeistöiltä jäi laulun osalta kaipaamaan vähän lisää pontta ja särmää, kertsissä toimi jo ihan hyvin. Kuulosti muutenkin hyvältä, pitäkää lippu korkeella!
0   +1 +2
 
8
highhypnotic 24.08.2005
Aika hyvää soittoa. Tuli erittäin vahvasti yksi k-kirjaimella alkavan bändi mieleen x)
Biisiltä olis toivonu pikkasen viel jotaa koukunderia.
Mut toimii näinkii.
0   +1 +2
 
9
jimbow 24.08.2005
Intron riffi (16s.->) oli erityisen hyvä, vähän erilaisempi kuin Teillä yleensä (kirkkaammat kitarat?). Soitto oli muutenkin hyvin uomissaan, mitä nyt loppu vähän töksähti. Vokalisointi kuulosti nyt yhtenäisesti toimivalta kokonaisuudelta, kunpa vain olisin saanut sanoistakin jotain selvää.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 24.08.2005
Helmet soundit ja hyvää soittoa. Riffit on hienoja ja biisissä hyvä meininki. Ainoa mikä häiritsee on laulu, ei oikein putoa meikälle näissä muodoissa, en tosin sano että se olisi huono suoritus, tyyli vain ei miellytä. Voisi olla raaempi ja puhtaat vittuun. Jokatapauksessa sen verran hyvin sorvattua tavaraa että pitää tsekkaa noi muutkin kipaleet.
0   +1 +2
 
10
Komendantti 23.08.2005
Heh, edelleen en voi muuta kuin toistella itseäni...! Eli loistava kappale jälleen, omasta mielestäni ehkä jopa part II:n paras. Löytyy niin vanhaa kuin uuttakin, vakuuttavan jämäkästi vedetty ja mukaantempaavalla sovituksella. Tälle mun pitäis voida antaa jo ykstoista pointsia!
Ei helevetti, kyllä vaan toimii taas niin perkeleen hyvin!!!
Ja tämä todellakin on puhtaan rehellinen mielipiteeni!
0   +1 +2