Markus 5:9

Uuden Helvetin Henkimaailmayhtiöt

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Carpathia 15.05.2006
Tässä on kyllä taas tunnelma kohdillaan.. Tulee tosta alun rummuttelusta vähän mieleen joku saksalainen takaa-ajo kohtaus. Mutta silti aika synkissä ja futuristisessa ympäristössä. Nyt alkavat sounditkin jo olemaan sitä tasoa ja selkeyttä, mitä mielellään korvat suodattavat. Rummut ovat ehkä vähän munattomat. Ei sillä, etteikö midi rummuistakin saisi vhän jykevämpiä. Myös tulee mieleen pikkupoikana kuuntelussa olleet syntetisaattorinauhat. On tässä hyvä meininki. Silti vähän TASAPAKSUSTI hyvä meininki.
0   +1 +2
 
Sakrich 22.03.2006
joo pekonia.. tästä tuli mieleen joku vanha bond leffa..hyviä melotioita päällekkäin ja sehän on lussaa.. Numeroa en osaa tämäntyyliselle musiikille antaa, mutta hyvin ossaat tehä tätä mitä onkaan leffan alku mussaa missä kuvataan maisemaa helikopterista, ja lukee "Starring: Steven Seagal".. joo
0   +1 +2
 
9
Miner69er 20.03.2006
tää on tällainen tyyliin "saatanahelvettidemonitkidutusalamaailmat" joka toimii helvetillisen hyvin :) rummut ovat oikein maukkaat, ehkä hivenen midi-mäiset, mutta se ei tässä meiningissä paljoa päätä paina. tulee mieleen Doom trilogia, tykität demoneita raketinheittimellä ;D helvetin hyvää!
0   +1 +2
 
9
Miner69er 20.03.2006
tää on tällainen tyyliin "saatanahelvettidemonitkidutusalamaailmat" joka toimii helvetillisen hyvin :) rummut ovat oikein maukkaat, ehkä hivenen midi-mäiset, mutta se ei tässä meiningissä paljoa päätä paina. tulee mieleen Doom trilogia, tykität demoneita raketinheittimellä ;D helvetin hyvää!
0   +1 +2
 
7
Chadonna 06.02.2006
Alku suoraan Michael Jacksonin Thriller musavideosta? Ei sentään. Alku on ensin mahtipontista pelkoa ja salamoita. Sitten kaikki hajoaa basson ja rumpujen yhteisjännitelmäksi. Amerikkalainen dekkari, poliisi jahtaa karkuria.
Samaan aikaa jossain toisaalla kuuluu fantasiamaisia torvensoittoja.

Jotenkin minusta tuntuu että keksit aina tasaisin väliajoin hyvän idean ja vain lisäät sen siihen perään. Sitten toistat sitä vain vähän aikaan ja odotat uutta ideaa. Tai toistat vanhaa. Koita kaikkia ideoita vaikka yhtäaikaa ja erota siitä sekamelskasta sitten parhaat ideat sooloilemaan. Älä anna kaikkien sooloilla erikseen.

Oli tämä tosissaan "ok". Saat seiskan. Ei herätä sisäistä mielekkyyttä.
0   +1 +2
 
JamesMercy 04.02.2006
Vahvoja pelifiilareita tulee alun hommista. Sitten menee jo tahallisen (joohan joohan?) campin puolelle jotenkin nuo hevisoundit. Vahvaa kasaria. Mukavaa kehitystä tapahtuu koko ajan, kappale elelee koko ajan ihan omaa elämäänsä. Nuo patarummut viehättävät kovasti. Kilkuttelumelodiat toimivat myös kivasti, ja aika hyvin on koko ajan soundimaailma tasapainossa, vaikka tuommoinen jyräysmeininki välillä onkin. Ihan hyvin toimii kuitenkin, eikä pääse kyllä tylsäksi jättämään. Torven oloiset instrumentit ovat ihan kivoja, vaikka jäävät vähän muovisen kuuloiseksi. Kokonaisuutena "ihan kiva", hirveän vahvoja tunteita ei kyllä pääse herättämään.
0   +1 +2
 
8
deadmanshand 22.11.2005
En nyt lähde arvioimaan soundeja, koska ne oli aika midimäisiä ja siten eivät hirveästi vakuuttaneet, mutta itse kokonaisuus oli mielestäni OK. Instrumenteissa ehkä liikaa reverbbiä, rummut helvetin hyvät, mutta joissakin kohdissa hi-hatit tmvs tuntuivat puskevan liikaa esille. Basso liitti tämän jonnekin 80-luvulle ja hyvä niin (viitaten midimäisiin soundeihin). Jos tavoittelit tyyliltään tiivistä, jännittävää ja painostavaa, kuten P-Lab kuvaili, niin olet onnistunut.

Tuli jotenkin Conan the barbarian -tyyppinen maailmankuva tästä mieleen. Bra.
0   +1 +2
 
8
Ville Kotiranta 24.10.2005
Aika hurja meininki tosiaan. Kipale loisi esimerkiksi takaa-ajokohtaukseen tiivistä ja painostavaa tunnelmaa. Vähän sellainen 80-luvun toimintaleffa tästä tulee mieleen paitsi alku tosin vihjaa enemmänkin kauhun puolelle.
Alun introssa ääni särkee hieman. Soundit ovat, niinkuin Michikawa mainitsee, kolkot, mutta ne taitavatkin tämän tyyliseen tunnelmointiin sopia varsin hyvin.

Lyhyesti sanottuna tiivis, jännittävä ja tunnelmaltaan painostava kipale. Ei ihan sellainen, mistä juuri minä pidän, mutta toimiva silti.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 22.10.2005
Osaat kyllä hienosti tehdä tällaisia kieroutuneita ja intensiivisiä jännitystunnelmia. Tässäkin on hurja meininki päällä koko ajan - samaan aikaan ahdistavaa, painostavaa, takaa-ajo fiiliksiä herättävää ja tyylikästä. Biitti yhdistettynä klassisiin elementteihin toimii todella hyvin. Soundimaailma on jälleen hieman kolkko, mutta ei pahasti. Oikein tyylikäs tunnelmointi.
0   +1 +2