NA002

Kineka

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Kalaforn 04.07.2006
Tehdasbileet, kaikki mukaan vaan! Mahtavaa, projektin ehdottomasti paras raita, syystäkin. Tanz musik. Tarttuva kappale, etenkin melodia. Tällaista se tulevaisuuden musiikki on, tai voisin niin ainakin kuvitella. Ääk, ei ulostietä.
0   +1 +2
 
Piru Kange 27.03.2005
Melkoisen kokeiluhenkinen kappale. Soundeja on moneen junaan ja selkestikin niiden hallinta on taidokasta. Jokseenkin minua vaan ärsyttää tällainen sekoilumusiikki, josta puuttuu punainen lanka. Survotaan soundeja soundien perään ja katsotaan millainen lopputulos tulee. Ei oikein minkäänlainen... sama kun laittaisi sinappia jäätelölle. Joku tykkää, joku ei.
0   +1 +2
 
8
dirtylicks 27.03.2005
hauskan kuuloinen kappale :D erillainen !!en osa mitään rakentavaa tähän sanoa koska en ole tälläiseen musiikki tyylin perehtynyt :D
0   +1 +2
 
Michikawa 16.03.2005
Onhan tässä kokeellisuutta, hieman noisemaisia vaikutelmia paikoin. Taustan metallinen komppi on turhan suttuinen ja muovinen, ja pörisevä "melodiasoundi" ei oikein lämmitä allekirjoittanutta. Punainen lanka on vähän hukassa, enkä oikein tiedä, mitä tässä ajetaan takaa. Biisistä on vaikea saada otetta. Riippuen tavoitteista biisi voi olla oikein onnistunut tai epäonnistunut :)
0   +1 +2
 
8
satomesta 09.03.2005
Jes hyvin alakaa biitti synkronoitu sydämen sykkeeseen saa meneen hiukka kivaa nousua. Tiukka fiilis huiput jumittelut tuossa minuutti kolmenkymmenen kohil toivottavasti tulee udestaan ;-)...... 4:20 kuunneltu ja vielä on kivaa kunnon tilutusta hyvää sellastasiistit on saundi mailmat ja mukavasti kietoutuu toisiinsa SriValo/Satumetsä
0   +1 +2
 
- En pitänyt juurikaan
- En minä osaa
- En ymmärrä genrestä yhtään mitään
- Kuulostaa se paikoitellen siedettävältä
- Pojilla anoreksia voi johtaa homouteen
- En osaa

Varmasti genressään vaikuttavaa, muttakun en ymmärrä niin mitäpä minä arvosanaakaan heittelemään.
0   +1 +2
 
Zepulator 07.03.2005
Narinaa ja piipitystä... Eipä tästä jaksa innostua. Jos haluat ajaa kaverisi hulluuden partaalle, ei muuta kuin yön pimeinä, viinahuuruisina hetkinä jeesusteipillä sänkyyn kiinni ja tämä biisi pyörimään stereoihin, replaylla tietysti. Pelottava ajatus.
0   +1 +2
 
9
medium 05.03.2005
tää biisi ei nyt niin kovin experimentaali ole alun säikäytystä unohtamatta......kuulostaa aika darkhouse/acidhouse menolta...hyvän kuulosta kunhan tähän biisin pääsee sisään......ovelia kohtia täynnä oleva ja hyvällä soundilla....tähän biisin ei voi kyllästyy helposti...loistavaa...saa mut iloseksi...
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 05.03.2005
Hö! Mitäs helvettiä... Mun arvostelu/kommentti meni näköjää väärää ikkunaa ja sitn väärää biisiin... Juu. Elikkäs unohtakaa toi ylempi.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 05.03.2005
Sitä on kuultu Tom Waitsin parhaat biisit? =) Tulee ihan Alice mieleen tästä. Vokalistilla pirun makea ääni, soitannollinenkin puoli kohdillaan. Mä tykkään tästä. Tällasta kun ei nimittäin tehdä nykyisi tarpeeks..
0   +1 +2
 
Cranky 04.03.2005
Alkupuoli kuulosti joltain vanhalta kuusnepan rallipelin moottoriääneltä. Kun se noin "ei-ihan-niin-portaattomasti" venyi kivasti. Omituista. Onpahan tässä ainakin tasainen rytmi eli voi tämän tahdissa tanssia. Melodiat on ilmeisesti pyritty pitää mahdollisimman minimissä. Kokeilevalta tää tosiaan kuulostaa. Ei iske kyllä yhtään jostain syystä.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 04.03.2005
Kommenttirinki. Tää on senverran tympee genge, että jätän numeron antamatta.

Sika pitkä. Muutamia hyviä riffinpätkiä oli sekaan saatu ujutettua. Pääosin kolinaa ja narinaa, joka ei meikän korvaan hyvältä kuullosta. 6 minuutissa meni hermot, kiitos ja näkemiin.
0   +1 +2
 
T.Porkka 04.03.2005
Kommenttirinki...

Joo outohan se on. Mutta outo ei todellakaan tarkoita huonoa. Rummut mäiskii kohtuullisen mukavasti. Liidi sais olla monipuolisempi, ainakin alussa se jauhaa paikallaan liian pitkään. Tossa kahden minuutin kohalla alkaa enemmän tapahtua. Loppuun päin muuttuu mielenkiintoisemmaksi. Aika kiva sais olla ehkä vähä lyhyempi. Hyvä!
0   +1 +2
 
filosooffi 03.03.2005
ehkä vähän liian samanlainen koko ajan..kokoaikaha tulee tietysti lisää saundeja mukaan mut perusidea on kuitenkin sama....vaihtelua biiseihin!
0   +1 +2
 
Incendium 03.03.2005
Hämäri biisi Tottatosiaan. Ihmeellisiä soundeja. Mä voisin kuvitella et mä voisin saada jotain tän tyylistä aikaan jos tuolla koneella alkaisin kans musan kans kikkailemaan ilman kitaraa.
Tämmöstä setttiä ei vaan jaksa kauaa ja kovin montaa kipaletta kuunella.
0   +1 +2
 
Foto 03.03.2005
Onpa monenlaista ääntä koneista irti saatu. Hienoa pojat.
Itse asiassa tää vois olla aika jees jos nuo soundit hakis jostain oikeista äänistä luonnosta, liikenteestä ym. Ihan ok rytmisiä asioita tuolla oli seassa.
0   +1 +2
 
raikku63 03.03.2005
Joo...tietokone aikana kuka vaan pystyy tekemään musaa...ei siinä mitään sehän on hienoa...musiikkihan on maailman paras asia.Henk.koht.en tykännyt.Muttta varmaan ihan ok kun en moisen päälle ymmärrä.Mulle tärkeintä on melodia.
0   +1 +2
 
6
anarkia 03.03.2005
Kommenttirinki:Aika kokeellista. Vähän sopis olla nyansseja niin tulis mielenkiintoo, jotain maalailevaa syna matto tai vastaavaa. Ei tää kyllä oikeen tipu. Oon varmaan vähän väärä henkilö arvosteleen tätä, kun en tota konemusaa niin kuuntele. Sekava. Ei jää semmosta oloo, että haluaisin kuunnella uudelleen.
0   +1 +2
 
8
konoyaro 03.03.2005
Vaikka ei ihan uppoa omaan musamakuuni, pidin kikkailusta ja biisin monitasoisuudesta,,tuli pikkasen mieleen desert planet :) nice job!
0   +1 +2
 
kitara 2 03.03.2005
#kommenttirinki#Tää meni multa niin yli hilseen etten oikein tiedä mitä sanoa.Hyvin erikoista ja kokeellista oli.Mun mielestä tässä oli vaan testailtu eri ääniä ja annettu nauhan pyöriä.
0   +1 +2
 
6
säätäjä 02.03.2005
ties mitä toi experimental nyt pitää sisällään, mut ehkä en olis tätä siihen sarjaan vieny.
musta täs ei oikeen ollu kauheesti mitää erikoista, jotenki arkisia ja kuluneita rytmejä, ja noi sounditki oli osittain kyl aikatylsän kuulosii vaikka niit on varmaa väsättyki huolel.
Mä en jotenki koskaan oo digannu tosta et bsaria seuraa aina tasasesti basso tai joku tolleen jos tiät mitä meinaan. se toimii joskus tosi hyvin mut must ei tässä.
Tää olis voinu toimii jos täs olis ollu joku kaks tai muutama näist teemoista tai patterneista ja paljon lyhyempänä, 7 minuuttia on liikaa tällasta.
ykstoikkonen monoteknoki toimii samana vaikka 15 minuuttia
0   +1 +2
 
H4p4 02.03.2005
- Kerro oma rehellinen mielipiteesi
Liian pitkä, tylsä
- Anna rakentavaa kritiikkiä
Enemmän tavaraa ja vaihtelua olisi tämä kaivannut (tai reipasta mitan lyhentämistä, koska nyt tämä oli _todella_ pitkä veteinen kuuntelukokemus. Soundit olivat kohdillaan.
- Kehu vapaasti
Hatun nosto siitä että olit tämmösen jaksanu tehdä...
- Kerro jotain mielenkiintoista
En kykene moiseen tämän biisin pohjalta.

Numeroa en anna, koska en tämmöstä kuuntele... turhaan vaan huonontaisi pistesaalistasi...
0   +1 +2
 
9
kuollut_marsu 02.03.2005
Juuh.. kyllä tällanen meitsiin kolahtaa... voluumia ois voinu nostaa ihan rohkeesti vähän korkeemmallekki...

Välillä meni tosi oudoks mutta pidin... kikki ois voinu jytistä enempi tai muuten erottua vähä enemmän... jos siihen ois pistäny vaikka vähän korkeempaa ääntä naksuks mukaan vaikka väsänny jostai rimshotista sellasen klikkiäänen ni ois tuonu lisää tyyliä siihen...

mut hyvähän tämä oli... harvemmin tällasta kuulee kun tuo konemusiikki tuppaa olemaan täälläpäin pitkälti vaan sitä trancee... jep... 9
0   +1 +2
 
Mustepullo 02.03.2005
Kolmen minuutin pituisena tästä olisi saanut luultavasti enemmän irti. Äänimaailmoissa löytyy moneen lähtöön, mutta kokonaisuutta on hankala ainakaan numeroin arvostella.
0   +1 +2
 
LA 01.03.2005
Kuulostaa lähinnä ufojen musiikilta mutta genrehän onkin experimental. Pituuteen voisi kiinnittää huomiota, eihän tätä jaksa kukaan 8 minuuttia kuunnella.
0   +1 +2
 
6
Tusina Immonen 24.02.2004
Kivaa pörinää. Paljon muuta ei voi tästä sanoa, koska eihän tässä paljon muuta ole ku pörinää ja toi komppi. Toi välifilli tossa jossain kohtaa oli ihan hyvä. Komppi vähän yksinkertanen mut ei missään nimessä huono. Tähän asti biisi soinut 2.20... Nyt 3.40 ja vieläki pitää paikkansa noi selitykset. Neljän minuutin kohalla vaihtu ihan piristävään breikkiin. Viidessä palataan taas surinoiden maailmaan. Ei tämä nyt niin ihmeellistä ole. Tylsää polkkaa lopussa.
0   +1 +2
 
AcLaC 24.02.2004
Eihän tämä vastaa musiikillisia mieltymyksiäni, mutta komeat soundit tässä jytässä. Elementtejä on komiasti ja monipuolisesti yhdistelty toisiinsa, mutta vähän pitkäveteiseksi menee silti!
0   +1 +2
 
Snoze 22.02.2004
Joo nariseee ja kopisee sen verran ärsyttävästi et ei eii..
0   +1 +2
 
Setittäjä 22.02.2004
Ihan mielenkiintoista menoa tämä loppujen lopuksi oli. Tosin turhan pitkä vaan, ei jaksa oikeen ainakaan minua kiinnostaa näin pitkään.
0   +1 +2
 
Haava 17.02.2004
Tämä on vahvasti rytmiin perustuvaa musiikkia.. Konerytmiin perustuvaa musiikkia. Jos rytmi kolahtaa, niin Kinekan biisi kolahtaa AINA ja hyvin... Jos se taas ei kolahda, niin sitten biisi ei kolahda.. Tässä taas kuulee kaikkea taidokasta, mutta ei vain millään upoa tuo komppi... Sen fiilis jää jotenkin tunnetasolla etäiseksi... Se vain junnaa... Äsh... ehkä se olikin tarkoitus... Aivan sama... Ei minun biisini tämä, ei.
0   +1 +2
 
6
Tää biisi ei oikein kolahda yhtä hyvin ku jotkut muut mitä oon kuullu tältä artistilta. Tää on oikeestaan aika tylsä biisi.
0   +1 +2
 
BX 16.02.2004
Tässä on jotain hullun hauskaa. Jotkut saundit on vähän peruskamaa, mutta suurin osa noista pöristelyistä on hauskoja. Pikkasen tulee sellainen fiilis, että on vaan roiskittu menemään sen kummempia miettimättä, mutta vaikea sanoa enempää, kun en tällaista kamaa tavallisesti kuuntele.
0   +1 +2
 
Okapi 16.02.2004
Kovin kornin kuulloinen. Sen verran huvittavan mauton, että se mitä luultavimmin on tahallista, eikö? Soundit ovat kovin ponnettomat.
0   +1 +2
 
6
sakke-makke 11.02.2004
Jotenkin huonot soundit. Sellaista pilipalia enemmänkin, kuin ajatuksia herättävää rytmittelyä tai ug-kansan tanssilattiat valloittavaa hippihyppelyä. Kokonaisuutta rasitti varmasti 30% verran nää huonot, editoimattomat simppelin kuuloiset soundit..kilske-kalske-poks-tsuhh-piu... enemmän tollaselta tuntuu kuin syvälliseltä äänten harmonialta..lopussa soivat pädit luovat nyt sentään jonkin näköistä fiilistä, mutta jos olet todellakin ajatellut tämän herättävän jotain syvempiä aistimuksia, niin näillä soundeilla et tee ajatuksillesi ja näkemyksillesi oikeutta. Tai sitten teet. Jos tämä onkin juuri sellaista kuin haluat sen olevankin, ja minä vain en käsitä sitä. Niin tai näin, edellinen kuulemani kineka, oliko se juuri tuo intro, toimi paljon paremmin.

Ja toisaalta, ei se laatuu määrää aina vaan se tunne, mutta kun en löytänyt sitäkään oikein..sorry.

66/100
0   +1 +2
 
7
Badmad 11.02.2004
Alku on lupaava, mukavan rytmikäs. Aikansa sitä mukavaa narinaa tulee, mut biisi kehittyy mielestäni väärään suuntaan. Rytmiikka muuttuu aika tavalliseksi ja sounditkin laimenee.
0   +1 +2
 
M1cH0 11.02.2004
jaa no vaikee sanoa ku en kuuntele tämmöstä!! loppu-peleissä aika helevetin hauskalta tämä kuulosti! :D tuo melodia mikä ny onkaan ni on jotenki helevetin villin kuulonen!
0   +1 +2
 
Jadyley 11.02.2004
huh, huh! ei ole lähellekään omaa makuani, mutta voi tätä sanoa jollakin asteella minullekin toimivaksi.
0   +1 +2
 
7
konemies_ 11.02.2004
ihan hauskaa kilkettä ja kalketta. toi kaikukin sopii ihan hyvin.
välillä alkaa tuntua pikkasen tarkoituksettomalta häärinäötä, mutta ihan okei biisi.
0   +1 +2
 
Tumppi 11.02.2004
Minä en pitänyt tästä. Aivan liian sitä jotain minulle. Olenko nyt sitten tyhmä massa musiikin kaavoihin kangistunut kun en pitänyt jostain kappaleesta. En tiedä. Mutta En tosiaan saa tästä yhtään mitään irti.
0   +1 +2
 
Rhino 11.02.2004
Hassuja soundeja, mutta ne ei oikein riitä kantamaan tätä biisiä. Aika puuduttavan kuuloista loppupeleissä. Sinällään ihan hyvä tuotanto.
0   +1 +2
 
9
Aitto-oja 22.10.2003
Hmm... Pimeit on, mut kyl näit kuuntelee...
0   +1 +2
 
8
Twight 17.10.2003
joo, hieno on alku. ja aika hyvä on kyllä jatkokin. en osaa sanoa.. noh, kasi rapsahtaa
0   +1 +2
 
9
Stocco 19.05.2003
Tässä on ihana alku, mutta mitä mieltä sinä olet?
0   +1 +2