Where the Dead Lay

Project Divinity

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Upee biisi kuunnellut sen jo kuusi kertaa ja tää efekti hömpöttely senkun paranee. Upee äänimaailma. Toi kieli soittimen kuuloinen soitin on aivan upee. todella hieno biisi... tai no tää hirveen musiikin kuuloista ole, mut VAU.
Arvosana: Herkkua korville
0   +1 +2
 
-Juha- 18.06.2006
Erittäin upea tunnelma tässä! Alkupuolisko, missä kuuluu vain näitä sirinöitä ym. tuo mieleen joitain Thief 2 pelin taustamusiikkeja.(suosittelen kaikille) Upeat melodiatkin kehittyvät näillä string/padeilla loppua kohden mennessä, vaikkakin pidän enemmän tuosta alun synkemmästä tunnelmasta. Kuitenkin hieno kokonaisuus.
0   +1 +2
 
10
^MaiGe^ 13.05.2006
Jos minun täytyisi kuvitella joku paikka missä olisin, kun pääni sisällä kuuluisi tälläisiä ääniä, olisin pimeässä tunnellissa. Takanani väijyisi lohikäärme ja tumma tuuli puhaltaltaisi läpi pitkien mustien käytävien. Siellä jossain seikkailisin jo tunne oman elämäni menetyksestä ja umpikujasta. Kuitenkin päättäisin taistella ja olla luovuttamatta. Lopulta löytäisin tien valoon ja vapauteen ja pelastusin. Hiljalleen laahustaisin niityn poikki ja kohottaisin katseeni kaunista auringon sädettä kohti.

Erittäin kaunista ja hyvää dark ambientia. Täytti minulla tehtävänsä eli sai leijailemaan pitkin poikin mielikuvistusmaailmaani. Kiitos.
0   +1 +2
 
10
Sinisyys 21.12.2005
Tämä on tosi surullinen maisema... Melankolia on vahvasti esillä, samoin menetys ja ehkä vähän pelkoakin. Kaikesta huolimatta kokonaisuus tuntuu aika kauniilta ja kevyeltä, vähän niinkuin kuulija vapautuisi maan kahleista ja lipuisi johonkin syvälle. Tää on musta tosi outoa, miten pienillä jutuilla ja elementeillä on mahdollista rakentaa näin vahvoja mielikuvia ja paikkoja. Kunnioitettavaa, minusta.
0   +1 +2
 
9
pessi. 20.12.2005
hienoa, kaunista ja leijailevaa musiikkia. juuri sopivaa tällaiselle pakkaspäivälle. biisi olisi tosin mielestäni saanut olla kenties jopa tuplasti pitempi... no, ainahan voi laittaa repeatin päälle :P
0   +1 +2
 
10
Dj NeoNForce 04.12.2005
Ihan huipun kuulosta, tää sopis hyvin johonki semmoseen leffan kohtaan missä jotkut hemmot on palaamassa niitten kotipaikalle ja sitten siellä on kaikki tuhottu. :)
0   +1 +2
 
9
Begga(R) 24.11.2005
Tulee aivan Fallout-pelin musiikit aluksi mieleen, sen jälkeen tunnelma on (jopa) surullisen haikeaa.
0   +1 +2
 
JM 24.11.2005
Synkkyyttä tämä ei oikein tavoita..jotain muuta kyllä..laadukkaasti toteutettua, mutta sitä selkeää punaista lankaa en ainakaan ensimmäisellä kuuntelukerralla löydä.
En uskalla millään numeroida, kun en ole lainkaan varma siitä, mitä antaisin. Onhan tässä laadukas toteutus, mutta jotenkin hajanaiselta tuntuu, eikä oikein onnistu herättämään minussa mitään.
0   +1 +2
 
8
Daimonion 29.10.2005
ihan mielenkiintoista musaa :>
0   +1 +2
 
10
Mikey Dexxx 27.10.2005
"Viimeinen elossa koko maailmassa"-meininki on tässä kappaleessa toteutettu todella kauniisti ja herkästi. Kaikki sopi yhteen, mitään ei puuttunut. En usko että muuta tarvitsee sanoa.
0   +1 +2
 
10
Jerzu 18.10.2005
Tässä onkin jo sellanen mukava kauhuskenaariotunnelma ainakin alussa. Sun taidot menee kyl yli ymmärryksen, kyyneleet ei oo kaukana... Myös niin kaunista ja herkkää...
0   +1 +2
 
9
whatsmynameagain 17.10.2005
Alku on todella painostava, sopisi todella hyvin johonkin kauhuelokuvaan, metsässäkävelymusiikkia. Toisaalta, herää myös mielikuvia, missä olisi vajoamassa merenpohjaan, sininen tummenee ja tummenee.... Kunnes lopulta nauhuri näyttää 03:26, ja Olen pohjassa. Kaikki mustenee. Otan viimeisen hengenvedon ja olen paremmassa paikassa.
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 16.10.2005
Hmm... alku on painostava ja luo ehkä vähän pohjaa jonkinnäköiselle purkaukselle, mutta tässä mennäänkin takaisin lepotilaan... sinänsä hyvä ratkaisu, mutta ois voinu aiheuttaa viellä sekavampia tunnetiloja, jos tuo painostus ois räjäytetty jollain häiritsevällä tavalla ja sitten heittetty kuulija sinne leijumaan... Ja pituutta ois voinu olla lisää tuplasti... tässä ehdittiin vasta päästä tunnelmaan... Ei missään tapauksessa huono kappale, mutta ei parasta sinulta...
0   +1 +2
 
10
To1 16.10.2005
Nyt on kyllä tunnelman luominen onnistunut todella loistavasti! Parhaimpia ambient biisejä mitä olen kuullut. Äänimaailma kuulostaa todella huimaavalta ja soundit ovat todella kauniita ja tunteita nostattavia. Todella loistavaa työtä!
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 16.10.2005
Todella kaunis biisi, en tiedä, se vain on ollut jo viimeiset pari kuukautta sellaista, että olen pitänyt Dark Ambientista ehkä liikaakin, oli se sitten kaunista tai enemmän synkkyyteen painoittuvaa, silti, aina on noussut se sama tunne... Lustmord ja Transfinite ovat olleet kaiken takana enimmäkseen ja nyt taas tämä. Vaikka nimi ja artisti muuttuu, tunnelma pysyy aina samana, no, jotkut käyttävät erilaisia menetelmiä silloin tällöin, mutta tämä on sitä samaa, mitä yleensäkin kuuntelen. Hmm, tämän kun saisi vielä pidempänä versiona niin avot... triplasti enemmän sitä pituutta ja taustaan enemmän synkkyyttä, vaikka kyllä tämä näinkin menee, niin joka tapauksessa, vaadin.
0   +1 +2
 
10
Jukeboksi 15.10.2005
Painostava tausta ja murinaa...outo yhdistelmä mutta toimii ihan alun jälkeen paremmin. Vääjämätön tunnelma...tumman metsän tuo mieleen, keiju leijailemassa vanhojen aarnipuiden katveessa eksyneenä...loppu iski ankarasti. Tähän pituutta lisää niin toimisi parhaiten! :)
0   +1 +2
 
9
NorthernPeter 14.10.2005
täytyypi myöntää että tämä sai aikaan pienen pelkotilan kallon sisällä.
kylmistä väreistä puhumattakaan.
0   +1 +2
 
9
Enterdead 09.10.2005
No se oli vaikuttavan kuuloista, hämmästyttävällä ammattitaidolla ja hyvällä maulla tehtyä musiikkia. Ainoa asia joka ei kestä päivänvaloa on kappaleen kesto, joka on puolet liian lyyt tähän äänimaailmaan. Pidin! Juuri näin pitkiä vetoja+taustalle minimalistista ääntelyä. Ei häpeä paljon esikuviaan.
0   +1 +2
 
9
Tämä onkin sitten vähän jännempi kappale. Painostavampi äänimaisema kuin tuossa Ethereal Awakeningissa. Alku oli aika jännittävän kuuloinen, meni enemmän tuonne dark ambientin syövereihin ja sehän kelpaa, koska kuuntelen sitä lähinnä enemmän. Tällaista leijuntamusiikkia on kuitenkin rauhoittavaa kuunnella välillä.
0   +1 +2
 
9
zood 07.10.2005
Tässä mennään jo sitten vähän painostavammassa maisemassa, biisissä on mielenkiintoinen kulku. Liuku painostavasta sukelluksesta kevyeen kellumiseen. No olipa hölmösti sanottu, mutta jännää, kun alku kuullostaa jonkinlaiselta...hmm... ihan kuin koskisi päähän vähän, mutta niin vähän että sen tuskin tuntee. Hyvin tummasävyiseksi biisiksi kuitenkin painostava ilmapiiri painosti todella vähän... Superrikollisen hissimusaa. Jotenkin tämä on hyvin henkisesti tasapainoisen hyvin pieni hermoromahdus erittäin rauhallisella tavalla, kuin hidastettuna. Todella hämäriä mielikuvia... todella rauhoittavaa musiikkia.
0   +1 +2
 
10
Torniojaws 28.10.2005
Ghost music in the radio at night... ja sekaan ripaus Twin Peaksiä. Soppa toimii jälleen.
0   +1 +2