Into Our Minds

Ansuz

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
PleiG 23.05.2011
Tiukkaa tavaraa, At The Gates tulee väkisinkin mieleen.
0   +1 +2
 
8
Pagan Fears 12.09.2006
Aika At The Gatesia, mutta mikäs siinä. Hyviä riffejä ja kappalekkin ihan hyvä. Soittopuoli hanskassa, mutta persoonattomuus vaivaa. Ei enempää eikä vähempää kuin ihan ok.
0   +1 +2
 
9
Modnar 20.08.2006
Intro ei pahemmin innostanut ja se jää jotenkin irralliseksi jatkoon verrattuna, vaikka efekti oli ihan kiva. Mukavan raskasta ja vauhdikasta paukutusta. Riffit tässä toimivat hemmetin hyvin, vaikka muuten tuo tasaisempi paukutus on melkoisen tavanomaista telaketjudödöä. Hyvä teos tämäkin.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 13.07.2006
Olipas oksat pois-menoa. Oikein piristävää ja räyhäkkää. Täytyy sanoa että laulusta pidin enemmän kuin tuoreemmissa tuotoksissa.
Kitaroinnit olivat oikein mallikkaita, melodioita riitti ja raskaita riffejä. Huumoriakin tuntuu löytyvän, ainakin intron verran, mikä on aina positiivista.
0   +1 +2
 
9
JouAllu 25.06.2006
Ihan Helvetin hyvää menoa! Vokalistille 10 pistettä ja papukaijamerkki!! Ehkä voisi käyttää enemmän sitä örinää. Mutta jatkakaa samaa rataa!!
0   +1 +2
 
10
RazorFace 30.05.2006
Perkule!! diggasin täst eniten.. tää on Vitun kova.. tätä lisää ;)
0   +1 +2
 
9
bloodmetal 04.04.2006
sairaan häirrintynyt intro. Laulaja on todella hyvä. lähtee monenlaista. kitarariffit on komeita.Ja kotioloihin soundit on todella hyvät! voitte olla ylpeitä! Ei sille voi mitään, että tää biisi vaan yksinkertaisesti toimii!

Rummut ku ois vielä ihminen vetänyt, niin se ois kymppi!
0   +1 +2
 
9
overdrive 30.03.2006
a'ight, introsta en viitti komentoida mitään. biisi onneksi alkoikin sitten räväkästi tiukalla riffillä. tässäpä kitarat onkin huomattavasti paremman kuuloset ku edellisessä teidan uusimmassa (the ferocity), saisi kyllä mielestäni olla vieläkin vähän muhkeammat. muutenki tässä biisissä on saundit kohillaan. laulu on jälleen loistavaa. ihan okei riffejä. synaa ei paljon tässä kuulunut taustalta, mutta eipä tuo kyllä hirveästi haitannutkaan... ysi miinus
0   +1 +2
 
9
Thrasher_ 29.03.2006
..Ihan killeri toi alkuriffi.. At the Gates:it tullu ilmeisesti joskus kuuneltua XD ..kova biisi silti, pakko myöntää.. hienoa riffittelyä.. ehkä hieman liikaa käytettyjä juttuja noi on vaan, hieman At The Gates ^^ ..no mutta At the Gates on Kyllä vitun tiukka :D
0   +1 +2
 
9
Helvetin hyvän kuuloinen biisi. Riffit iskee ja laulu toimii...
0   +1 +2
 
10
RrayLD 22.02.2006
Rääkyminen luonnistuu kyllä hyvin ja soittimet erottuvat selvästi! harmonia osiot hienoja... soitto taidokasta.. eipä oo kyl pahaa sanottavaa prkl..jäi hyvä jälkifiilis!! \m/
0   +1 +2
 
9
Qwizz 06.02.2006
Loistava meininki. Örinät ja soundit kohillaan kaikinpuolin.
Plussaa hyvästä introsta.
0   +1 +2
 
9
Bentley 24.01.2006
Jännä alku mut se herättää mielenkiinnon. Ei tuu mitään mieleen et "voi helvata, mitä shittii tääki on.."

Örinä kuulostaa vähä sellaselta et se tarvis voimaa mutta kyllä tämä tällaisenakin toimii ihan hyvin.

kohdassa 2:54 se pieni hengähdystauko toimii iha kybällä ja tasapainottaa hyvin biisin rakennetta.

Meitsi diggaa!
0   +1 +2
 
9
Creeping Death 27.12.2005
No mutta tässähän on tiukkaa settiä kerrakseen !!
0   +1 +2
 
9
SirKeke 25.12.2005
Intro ei kyllä oikeen napsahtanu mut muuten helvetin hyvä biisi. Vokaalit istuu pirun hyvin kokonaisuuteen. Kuulin että teette rummut jotenki ääni kerrallaan äänittämällä ja kokoatte ne fruity loopsissa? Loistavaa työtä kyllä jos niin ootte tehny :)
0   +1 +2
 
8
pommikaitsu 11.12.2005
Aluksi mietityttää toi melodic death juttu. mitä on melodic death?
tämä ei kyllä ole sitä. itseasiassa ei ole mitään hajua mitä toi melodinen tekee tässä.
eikös se melodia ole vähän niinkuin hyräiltävissä oleva.
meisinki on ihan perkeleen hyvä.
homma toimii mutta ei ihan potki persiille.
laadukasta tavaraa.
0   +1 +2
 
10
Living Shadows 07.12.2005
Kiva intro..:)
En hirveesti tätä genreä kuuntele mutta tämä potkii hyvin.
0   +1 +2
 
wenche 03.12.2005
En kyllä pahemmiin döödistä kuuntele mutta, tässä on saundit kohalla kitarat kuuluu ja rummut hyvät..lauluista saa melkein jotain selvää mikä on harvinaista tän genren tavarassa.. ..ehdottomasti parhaimistoon döödis bändeistä mitä olen kuullut mikserissä..jepp i say no more kun en näistä oikein ymmärrä
0   +1 +2
 
9
PsycheSplinter 29.11.2005
ainiin ja Dark tranquillityn vaikutteet selkeästi esillä
0   +1 +2
 
9
PsycheSplinter 29.11.2005
Hyvä biisi, vokaaleista tykkäsin helvetisti. Juuri mukavan "yksinkertainen" biisirakenne ja aika mieleenjäävä kertsi
0   +1 +2
 
9
Slack_Haddock 26.11.2005
Helvetin hyvä tää alku!! Siis tuon intron jälkeen. Vokaalit ois voinu jättää vähän varaa, sitten jossain huippukohdasss pistää vasta se viimeinen vaihe päälle. Soundit ja soittopuoli on kyllä kohillaan. Ja riffeissä mukavia juttuja. Sopivan simppeli sovitus (siis eittei oo käytetty koko ajan 200 eri raitaa jne.) Keep on rocking!
0   +1 +2
 
9
MaKe7 24.11.2005
intro on kyllä hyvä..ja pamahtaa hyvin soimaa intron jälkee \m/ hyvää settiä..
0   +1 +2
 
9
repulse 23.11.2005
Asia meininki ja todellakin oldschooliin päin on musa kallellaan! Tappo kamaa! Soundit on kohdallaan soitto kulkee..Tykkäsin!
0   +1 +2
 
meomarte 19.11.2005
Hyvää rokkia. Vähän kuin savolaisen suoraviivaista menoa. Intro on juuri niin outo kuin pitääkin, ja siitä eteenpäin homma eikun paranee.
0   +1 +2
 
10
frozen sky 19.11.2005
Ja anzus vaan parantaa menoaan... hyvät miksaukset ja laulu kuullostaa vielä paremmalta kun vanhemmissa biiseissä. Lähes täydellinen kokonaisuus.Tästä suorituksesta täysi 10.
0   +1 +2
 
8
Sonoffrost 14.11.2005
Olipas taas aika ralli! Alun intro nostatti kyllä mielenkiinnon ja sitten pärähti. Todella hienoja kitarariffejä ja miksaus on mikserin massasta poikkeavan hyvää. Kyllähän soundeissa on aina napottamista, varsinkin kitaroihin olisin toivonut enemmän jytkettä ja rumpuihin massiivisuutta. Kuuntelin noita vanhempiakin kipaleita ja on pakko sanoa että kehitystä on tullut. Laulajan äänikin oli aika jees, varsinkin ne välimurinat kolahtivat korviin. Koskariraidat toisivat lisää ulottuvuutta musiikkiin ja kehitelkääpä vielä tuota masterointia ja nauhoitusta yleensäkkin niin kyllä faniutuminen räpsähtäisi.
0   +1 +2
 
10
sLVr- 14.11.2005
Kotiäänitys? Helvetin hyvä laatu. Hyvä heitto tuo intro, joskin hieman läppä :P
Biisi lähtee potkasevasti käyntiin, ja agressiivinen huuto tuo plussaa. Versen käynnistyessä vokaalit potkivat hyvin menoon mukaan. Sekä ärinä että örinä on hyvin suoritettu. Maukkaita riffejä ja potkivaa menoa, muutkin soittajat kyllä hoitavat hommansa komeasti. Tauotettu riffi on aikas jännä, mutta toimiva. Agressiiviset ja raa'at vokaalit nappaavat hienosti mukaansa, At the gates tulee kyllä mieleen. Kertosäe on melko hyvä, aika tarttuva. Outro (Tai viimeistä kertsiä edeltävä osuus) on hieman outo, jotenkin luulin että siinä oli joku kämmi tai jotakin mutta taisi se siihen kuulua. Komia ralli ja helvetin korkeeta tasoa ottaen huomioon että mikserissä liikutaan, valmiin kuulosta shittiä. Soittajat ja laulaja vetää kotiinpäin kyllä täysin, enpä oikeestaan keksi hirveesti huonoja puolia. Tarttumapintaa biisillä on melko hyvin melodisuutensa ansiosta, jaksaa kuunnella useampaankiin kertaan. Murinakohdissa btw hieman liikaa bassoa. :P

+Vokaalit ovat hyvin suoritettu
+Meheviä riffejä
+Biisi kokonaisuutena sangen toimiva
+Soittotaitoakin löytyy
+Laatu on kerrassaan loistava

-Miinusta on se että en keksi miinusta, jos nyt jotakin pakko on laittaa niin lopussa oleva ihmeellinen kohtaus :P

Enpä viitsi silti siitä pistettä rokottaa, en keksi hyvää syytä olla antamatta kymppiä. Kyllä lähtee :)

(Jos saa tiedustella, minkälaisia nauhoitusvehkeitä oikein käytätte ?)
0   +1 +2
 
9
jtt82 09.11.2005
Ihan on kova meininki biisissä. Kitarasoundit on kylläki vähän oudon kuulosia. Silti hyvä mättö biisi.
0   +1 +2
 
9
Neo.1 08.11.2005
Tätähän jaksaa kuunnella useammankin kerran. Parempi kuin hyvä biisi!
0   +1 +2
 
7
Katetrisormi 04.11.2005
Introssa oli ihan hyvä idea, mutta ehkä liian pitkäksi venytetty. Noita symbaaleita ei kannata jättää kokonaan yhden kaiuttimen nojaan, nimittäin ainakin minua häiritsi kun haitsu kohisi vaan oikeassa kaiuttimessa. Oikein hyvin nauhotettu teos ja soundeista tuli mieleen juuri Amon Amarth, mikä onkin tuolla vaikutelistalla. Hyvät voksut, hyvät kitarat, konerummut :< Ja vielä keskinkertaisesti toteutettuna. Siitä miinusta. Ihan tyydyttävää jöötteboria. Seiskan ja kasin välissä arvosana, mutta joudun rumpujen takia pyöristämään seiskaan.
0   +1 +2
 
9
_hAiR 02.11.2005
Kovaa kamaa!
perkeleen ovelia riffejä, taidan kuunella uudestaan =D
0   +1 +2
 
9
Deviantribe 02.11.2005
No töttöröö, narahti jännäkakat pöksyyn ku biisi lähti rullaamaan hjyvä hjyvä. hah, poijjaat pikkaisen kehittyneet ekasta yritelmästä lähtien :D tätä minä tarkoitin harjoituksella, se parantaa yhteensoittoa ja muutenkin biisistä välittyvää fiilistä.

Olette saavuttaneet tason jossa minun ei auta enää peruasioista jupista, vaan nyt lähinnä mietityttää rakennepolitiiikka eli hyvin menee kun niin pienestä kii :P

1) vokaaleista nuo matalemmat kannattaa miettiä uudestaan, tai ainakin ajatella mihin kohtaan ja miten ne "esitetään". Nyt tuli fiilis siitä että ne olisi jotenkin päälle-liimatun oloiset. Copy-paste ei ole näin kovassa biisissä hyväksi. päävokaalit rokkas hyvin ja liiditki suju, hyvä.

2) intron idea oli riittävän härski ja tällä kertaa hyvällä maulla toteutettu, itse olisin väsännyt intro-osiosta ehkä hiukan pimputtelevamman, siis semmoisen että siitä paistaisi läpi suora irvailu & karikatyyrinen asenne :P
Olen kuullut esimerkiksi yhden vastaavanlaisen "nauhanjumitus"-intron jossa porukka soitti kakstoista tahtia polkkaa ja veti samanlaisen nauhajumituksen ja aloitti biisin.

Toisaalta makuasioita.

kunhan rumpukahelin löydätte, kyllä teidän kans soittaisi ihan mielellään keikan tai pari. Livenä vois olla aika kovaa tavaraa, imo :D
0   +1 +2
 
8
TrollKung 01.11.2005
Ihan kiva piisi. kivoja riffejä. ei siinä mitään, jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Ultimate Pain 31.10.2005
No perkele kylläpä jysähti! Hyvät saundit! Rumpali kyl työskentelee hyvin! kovia riffejä!
0   +1 +2
 
9
Mortal Wompat 31.10.2005
Helvetin hyvä. Loistava äänenlaatu. Siihen nähden, että oli kotona tehty. Biisejä lisää ja keikalle.
0   +1 +2
 
8
>>--JoNi---> 31.10.2005
iha hyvän kuulonen riffi.. vähä melodinen. Hienoo huutoo ainakin on! iha kova, mutta se jokin puuttuu.
0   +1 +2
 
9
zaz_ 30.10.2005
Joo, sori tosiaan että tää homma etenee vähän hitaalla.. oli pieniä teknisiä ongelmia.. mut asiaan.
Melodiat toimii ja kitarakompitkin vaihtelee jo sen veraan tiuhaan tahtiin et kyllästymään ei pääse. Bändi toimii hyvin yhteen ja laulaja hitaa hommansa kuten genreen kuuluen pitääkin, biisin alotus toi hommaan mukavasti lisämaustetta ja homma potkasee persuksille. Kelpaa luukutella nirsommankin.. ihan mestaritasolla ei silti vielä olla vähän varmuutta puuttuu, mutta toisaalta en tiedä liittyykö olennaisesti bändin tyyliin.. mutta varmasti hiotuu tarvittaessa pois kun enemmän soitatte ja saatte vähän rutiinia peliin. Ei liikaa kuitenkaan.. joo elikkäs ysi puokki tulis, mutta laitetaan taulukkoon ysi ^^ kiitos ja kumarrus.
0   +1 +2
 
9
shed 30.10.2005
Ihan hyvää settii jälleen. Aina vaan paranee ja paranee..
0   +1 +2
 
10
Saatte ihan pisteen loistavimmasta introsta jota pitkään aikaan olen kuullut! Ja toinen pojo voisi tulla vaikkapa sitä seuraavasta alkukantaisesta huudosta.
Kaikki muut pisteet tulevatkin sitten seuraavista asioista:
Soundit aika perkeleen hyvät, erityisesti kitarat ja rummut on miksattu hyvin.
Laulaja on loistava, yksi tämän yhtyeen vahvuuksista selvästi. Ei tämä samanlaiselta kuulostaisi, jos ei tuota ääntä olisi. Riffitkin toimivat hyvin ja sävellys on muutenkin monipuolinen. Erityisesti pidin biisin lopussa n. 2.40 kohdalla alkavasta riffittelystä ja biisin lopusta.
Niin ja sitten yksi pojo tulee vielä siitä että:
Koska suhtaudun varauksella kaikkeen minulle mainostettuun melodiseen deathiin, niin suhtauduin tähänkin pienellä varauksella. Kuitenkin nyt on lähiaikoina tullut muutama genreä edustava biisi, jotka ovat iskeneet aika hyvin. Yksi niistä on tämä. Kiitos teidän, uskon taas melodisen deathiin.
0   +1 +2
 
9
Metal_Mil 30.10.2005
dodi. vihdoin mikseribändi jonka laulaja ei kähise. asiallista kamaahan tämä on.. vähän tosin jäi häiritsemään noi in flames tyyliset sillat jotka ei toimi omasta mielestäni thrashissa.
Mutta kyllähän tätä kuuntelee!
0   +1 +2
 
9
paganus 29.10.2005
Mitä vtua toi alotus...Sen olis voinnu jättää pois .) sit alkaa perus meininki, hyvää menoa, hyviä riffejä kyyl, ja viemärit toimii...
0   +1 +2
 
8
Neppimise 28.10.2005
Ihan menevää pauketta. Hyvin soitettu ja saunditkin on hyvät. Ei kuitenkaan tarjoa mitään erikoisen uutta. Kerran menee ihan mielenkiinnolla läpi, mutta ei varmaan toistamiseen tule kuuneltua. Mutta hyvä veto kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
7
Nasic 28.10.2005
Paras biisi kyl näist, ehdottomasti. Täs oli muute kyl kaikki kohdallaa, mut jotenki en viel lämmenny tol laulajal...ääni ei viel miellytä mun korvii, vaiks laulutaito on iha kohdillaa. Kunnon revittelyt kyl. Bändisoitost ny ei sen enempää sanottavaa, ku et perkeleen hyvän kuulost. Saamarin hyvät riffit ja kaikki.
0   +1 +2
 
9
Dark Shadow 27.10.2005
Tyylikäs intro:) Ja sitten pärähtääkin oikein kunnolla. Hyvät ja suht selkeät saundit ja murinaki on vakuuttavan kuulosta. Vaikutteet paistaa hieman läpi, mutta eihän sillä oo helevetinkään väliä jos äijät paukuttaa näinki hyvin! Mutta toisaalta ehkä tästä puuttuu vielä se jokin... Odotan kyllä innolla että mitä tulevaisuus tuo:) Antaisin tälle 8,5 eli se taitaa pyöristyä siihen 9:)
0   +1 +2
 
9
INGORTHOR 26.10.2005
Tuo alku oli ihan hauska. Ja kylläpä on iskevää tykitystä!!! Osaatte kyllä soittaa!!! Jatkakaa toki samaan malliin...
0   +1 +2
 
9
Evil-Chuck 22.10.2005
alku hämäsi.. :DD itse ALKU kuulosti aika paljolti sasmalta kuin "all in vain".. laulu tosin parempaa ja siitä plussaa.. :) kyllä tässä on sen verran hyvät riffit & meininki että ysi tulee kevyesti.. :)
0   +1 +2
 
10
Hinkuyskä 21.10.2005
Pidin tästä tosi paljon ainakin noista väli ''murahduksista'',tuo alku kuulosti ihan hyvältä.Vokaalit olivat parhaat näistä biiseistä.
0   +1 +2
 
10
Neosukka 20.10.2005
Vou. Nythän pojjat yllätitte. matalat toimii. Normilaulu toimii. Tukatuka! Kitarariffit on aina olleet hyviä ja rummut kuulostavat nakilta, joka juuri losahtaa poskeeni. Eli hyvältä. keep going, bruddaz!
0   +1 +2
 
10
BlackHeart 19.10.2005
No helvetti ammuin saman tien lahkeesee ku intro oli ohi. Ihan vitun loistava laulu matalat murinat ehkä pikkasen liian kovalla. Biisi toimi muutenkin hyvin rakenteellisesti ja soitannollisesti. 10 rapsahti heti. Alkakaa pojat nyt perkele tekemää omakustannelevyä ku kotistudiossaki jo saatte tommoset soundit ni ei maksas juurikaan mitään. Ainoostaa pikkasen vaivaa. Jos teette omakustanne levyn ni ostan saman tien.
0   +1 +2
 
9
roxted 19.10.2005
Nyt lähti! :D tosi huvittava intro. riffit melko tavanomaisia, mutta soundit on helvetin hyvät! laulajan (onkos nyt nämä niitä niin sanottuja low vocalseja) pisti melkeen paskat pöksyyn, eli helvetin hyvältä kuullostavat. ja laulu muutenkin toimii, eli on aika hyvin kehittyny tuosta Oblivion recalls-biisistä, mikäli on sama laulaja. Kipaleen rakenne ois ehkä kaivannu jotain vaihtelua, mutta toimihan tuokin.. 9 on annettava.
0   +1 +2
 
8
northerndarkness 17.10.2005
aika jänskä ääni vokalistilla. ihan jees oli biisi.
0   +1 +2
 
9
Niqo 17.10.2005
Agressiivinen veto, hyvät saundit, vaikka rummut kuulostaa vähän koneellisilta. Liekö sitten sellaiset, mutta kuitenkin meininki on katossa ja veri lentää.
0   +1 +2
 
8
To-Bacco 16.10.2005
Kitaran soundi ei ollu mun mielestä kauheen selvä mut muuten hyvä biisi koskettimet ois EHKÄ kova juttu tossa biisissä
0   +1 +2
 
8
sonata^ 16.10.2005
Intro jotenkin vaivasi...ei sopinut mielestäni (ainakin akustisen soundi oli aika kamala)
Vokaalit olivat todella hyviä ja sopi menoon hyvin mukaan
Kitarariffit oli mukavan melodisia
Basso oli juuri sopivalla volalla
Rummut toimi tässä biisissä erittäin hyvin ja niissä oli hyvä soundi

Ei yhtään hassummin!!
0   +1 +2
 
10
Atrocious 14.10.2005
Vittu mikä paska biisi... oikeesti rummut on ku jotain vitun leego ukkoja paukuttais.. Ja vissii uus kitaristi.. Joo tota siitä en sano mitää. "Jeejeee" meininkii koko biisi läpi. Ei oikee tyydyttäny. Heitä rööki nii tulee 10. Ok...
0   +1 +2
 
9
Kotona äänitetty? Taidatte pojat asuu studiossa. Korkeelta rääkymisessä ei mitään vikaa, matalat murinat oli todella hyvä lisä pakettiin. Nuo melodiset tunnelmakohdat toimii mättämisen välissä loistavasti. Ne nostaa arvosanan kahdeksikosta armotta kiitettävään.
Introsta en pitänyt. Ei se itkettänyt, muttei sen enempää naurattanutkaan. Siihen olis ehkä sopinut akustinen melodia.
0   +1 +2
 
10
Mahtava intro! =D
Herranjumala tätä laulajaa. Helvetin hyvin on kehittyny jätkällä ääni.
Parasta anzusia tähän mennessä kyllä.
Näin se homma tehdään kun se osataan.
Hatunnostot teille ^,,^
0   +1 +2
 
10
Thyran 14.10.2005
Aivan uskomattoman rankka veto! Pää heilui eestaas ja jalka hakkasi lattiaa minkä kerkesi. Soundit ovat teräviä ja mukavan repiviä. Vokalistiakaan ei voi munattomuudesta tai tasapaksuudesta syyttää. Intro aiheutti kummastusta alussa, mutta sopi kokonaisuuteen kuin pesäpallomaila polvilumpioon. Meikäläinen jakelee todella nihkeästi kymppejä, mutta tällainen biisi ei jätä minulle vaihtoehtoja. Lisää tätä, pian!
0   +1 +2
 
10
Ruoste^ 13.10.2005
tuli melkein kakka housuun kun oli niin saatanan hyvä! kiitos
0   +1 +2
 
10
Drothgord 12.10.2005
Intro oli tosiaan mahtava :D Vokalistille hatun nosto \,,/ Hyvät oli soundit.. ja vitun kova meno.. kunnon pään heilutus biisi tämäki! :p
Lisää lisää! o/
0   +1 +2
 
9
MikaR 12.10.2005
En ihan ekaks kerenny mut eipä väliä. Siisti alku :D ihan hyvä meno tässä kuten muissakin ralleissa. Loistavaa tulkintameininkiä, tuo matalampi laulu on ehkä mun mielestä liikaa pinnassa mut en sitten tiedä oliko sen tarkoituskin olla? Jatkakaa samalla tiellä :)
0   +1 +2
 
10
Frozenb 11.10.2005
Ehdottomasti teijän paras! biisin rakenne on nätti, voksut EHDOTTOMASTI parhaat tähän asti, hyvin miksattu ja rumpu settiin on saatu mielikuvitusta niin mikäs siin TOIMII TOIMII!!!
0   +1 +2
 
10
makes69 11.10.2005
hahah aikamoinen intro..sittenpä pullahti kakki housuun räjähti silmille kaikki..loistava biisi helkutin hyvä miksaus..miksi mennä enää studioon?Huh mikä meno...kypä on annetettava ja pistettävä makes69 mikserin parhaat biisit listaan.
0   +1 +2