Ihmisen paikka

Hoffren-Salminen-Yliajo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Timo JM 07.06.2006
Tässä on tavallaan hyvä meininki mutta laulu ja miksaus tekee tästä jotenkin tahattoman koomisen. Jotenkin niin totista mutta kuitenkin aika kesyä. Vähän sellaista anssikelaheviä.
0   +1 +2
 
7
-TripleJ- 21.03.2006
ei mitkään kauheen hyvät sanoitukset ja laulu oli liian vaisua. Muut saundit oli kyllä täydellisiä
0   +1 +2
 
10
rlo 02.03.2006
Täydellistä heavy-rockia upeilla soundeilla.

Kitaran soundi oli varsinkin mieleeni, taisi olla octaveri soolossa, en tiedä.
0   +1 +2
 
8
kelpo kamaa..
0   +1 +2
 
8
R.i.p 20.12.2005
kivasti tehty jos teitä on tosiaan vain kaksi. musast tykkäsin kitarasta erityisesti siin vähä soolo tyyli kohassa kokonaisuus
0   +1 +2
 
7
SkanDrunx 17.12.2005
Sanotus on hyvä.. muu biisi aika vaisua vääntöä.
0   +1 +2
 
Haava 20.11.2005
Perus rouheaa kitara mattoa... selkeän hyvä peruspohja, joskin vähän kliininen minun makuuni. Silti tämä äijämäinen perus Hard Rock meininki jotenkin tunnetasolla istuu istelleni. Vonguttavat, eivät tiluttavat soolot. Jyrä joka jytisee eteenpäin kuin näkökyvytön betonikuutio.

Sitten vokaaliosuuteen. Se tuntuu lattealta. Minusta tuntuu, että osaksi tuotantoteknisistä syistä johtuen. Vokaaleja reilummin eteen ja lisää raakuutta. Vaikka se Michkan putkibehringer punaiselle, että se raakuus nousee esiin tuosta äänestä. Muu kompressointi sen jälkeen minimiin, että se suoritus tulee läpi, eikä jää vain kuulijalle etäiseksi möyrynnäksi. Kertosäkeen pieni dynaaminen nousu vokaaleissa oli tervetllut, mutta sitäkin vaikutusta olisi voinut korostaa vielä hieman.

Kokonaisuudessan pohja lämmitti, mutta vkaali suotitus ei jotenkin irronut eikä onnitunut näyttämään hampaitaan siihen taopaan kuin biisin musiikillinen anti olisi vaatinut.
0   +1 +2
 
kutvone 19.11.2005
No joo, eipä mitään kummosempaa kyllä tää oo mutta kitaraväliosa on aika hyvä.
0   +1 +2
 
8
mikebo 07.11.2005
Ihan kiva.. Pitkät biisit ovat mieleeni vieläkin. Toi ei ollu kauheen pitkä mun mielestä tai sitten -_-' olen naabi. >=). kazi tulee juu ;P
0   +1 +2
 
10
spellman 06.11.2005
Hyvät sanat ja kipale rullaa mukavasti.
Skittasoundit ja riffit hyvällä maulla vetäästy.
Kompit rullaa ja sovitus on nappi.
Näppärä sävellys, mutta hieman pituutta voisi
olla lisää. Sen verran osuva tämä kuitenkin oli, että
huitaasen täydet tiskiin.
0   +1 +2
 
9
rockmawasigeri 05.11.2005
heruttaa kysymyksen mun päähäni onko tämä tässä ja nyt!
0   +1 +2
 
8
Powerslave 31.10.2005
Laulu kuullostaa aluksi jotenkin sekavalta ja töksähtävältä. Mutta loppua kohden paranee. Soitanta toimii yllättävän hyvin
0   +1 +2
 
9
hexus9 30.10.2005
Jäätävä rumpukomppi ja skittavalli. Kertsi oli sen verran toistuva, että sen ois voinu jossain kohtaa laulaa toisilla sanoilla, ois sopinut mun mielestä hauskana koukkuna. Michkan laulu senkun paranee vanhetessaan. Michkan soolot on todellakin helmiä.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 26.10.2005
Hm..mielenkiintoista musaa herrat tarjoilevat tässä.Taidolla ja asenteentella rakennettu immeisen paikka kutittelee kuuliaa suoralla ilmaisulla,mutta progressiivisella lyriikalla tuettuna.Vaikutteita voisin kyllä listata aikalailla,mutta koen sen tarpeettomaksi.Musiikissa löytyy hallittua rankkuutta ja sovituskin pelaa.Plussaa myös tippuu livemäiseksi ohjelmoidulla rumpukompista.Täytyy todeta,että erikoinen linja tällä produktiolla ainakin on:)Miksauskin osuu kohdilleen,lukuunottamatta lievää "pumppausta".Vai onko vika kuulian korvissa.No,tulipahan sanottua.:)
0   +1 +2
 
9
Petey_alien 25.10.2005
Meikäläinen pitää Laavan tyylistä paljon.

Jälleen rohkea bändi, joka uskaltaa tuoda miksauksessa laulun eteen. Hyvä.

Hyvää mättöä. Sanat ovat taattua Laava-laatua. Mielenkiintoista olisi nähdä livenä ko. orkesteria.

Biisi ei ole liian pitkä, joka on hyvä asia.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 21.10.2005
Loistavia viboja antanut Laava on täällä taas, nyt tostin entistä kovemmalle otteella. Sehän tässä minua entistä enemmän vain pistää tärisemään! Voi pojat ja tytöt, taas on saatu tämän miehenalun jalat ja pää liikkumaan. Kerronko miksi? No aivan sinun kiusaksi kerron!

Heti alkurytmeistä selviää, että nyt ei tarjoilla mitään hidasta tai laadultaan mainstream-tarjontaa. Tämä on vain räkäisen hyvin miksattua rockia, joka ei turhia säästele. Särökitarat lyövät kehiin ja nykivä rumpukomppi antaa syytä pään nykimiseen. Jos aivan oikein kuulin, niin tuleeko biisin välistä esiin Salmisen loistavan kuuloinen säröbasso? Toivottavasti kuulin oikein, koska tämä on suomeksi sanottuna aivan helvetin hyvän kuuloinen lisäpiirre biisille. Itse biisi on tiivistetty sopivan lyhyeksi ja sisältää kaikki hyvät Laavan pirteet: hyvän kertsin, mielenvievää sooloilua ja aikuisen miehen tarjoamaa ajatusta. Ihmisen paikka selviää näistä sointujen seasta varsin hyvin.

Joten varsin mukava uutuus jälleen kerran Laavalta. Pettymystähän tämä ei ollut, vaan varsin posiviitinen yllätys. Karheaa munaa löytää oikein urakalla ja tämmöinen suhkot nopea-tempoinen tavara toimii hitaan materiaalin kera aivan avot-tyylillä. Mansikka kakun päälle, sanoisinko! Joten lopetan tämän tyhjäkäyntini ja heitän teitä todella ansaitulla kiitettävällä numerolla. Ta-tata-tata-taa-taa, tämähän toimii!
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 20.10.2005
Riffit potki osittain perseelle ja rokkas muutenkin, mutta ei tää yllä ton Tulisateen tasolle millään. Musta tuntuu, että te pystytte PALJON parempaan.
0   +1 +2
 
7
Elomaili 20.10.2005
Eipä juuri vakuuttanut. Paljon hyviä elementtejä, mutta jotenkin ei noussut osiensa summaksi. Mutta ei se mitään, eihän näistä kaikkien tarvitse pitää?
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 18.10.2005
Katsahdin Demot-osiolle pitkästä aikaa ja kun se teksti oli niin houkuttelevaa, oli vallan pakko tulla kuuntelemaan. Joo, en näe itse oikeastaan mitään erikoista tässä, samaa rataa kulkee, kuin muutkin Suomi-Rock -biisit, mutta joka tapauksessa, keskitytääs nyt vain kuunteluun, eikä tuollaisiin mitättömiin pikkuseikkoihin, joista yleensä aiheutuu vain harmia... ööh, okei.

Kertosäe antaa jotenkin sellaisen tunteen, että on vallan pakko opetella ne sanat ulkoa ja laulaa mukana, hmm, taidankin jopa muistaa ne jo, voihan. Hmm, nyt kun kolmanteen kertaan olen tämän kuunnellut, mainitsen vielä, että koko biisin sanat ovat oikeastaan sellaisia, että on ihan pakko muistaa ne. Ehehe, laulaja kuulostaa aikalailla siltä.. ööh, no se äijä, joka edellisissä Idolseissa tippui ja joka levytyssopimuksen sai myös, tuo... tuota noin, joka tapauksessa, samaa laatua havaittavissa ainakin, hyvä asia, ainakin minun kannaltani.

Hmm, kitarointi on melko rankan puoleista, plussaa heruu kyl rutkasti! Riffit melkoisen hyvät ja luovat ahdistavan olon... no, olen erikoista laatua, jos kukaan muu ei sellaista oloa saanut. Ja tuo soolo, yksi parhaimmista ikinä, ainakin Mikseri.netin yksi parhaista, en muistaakseni muita tosiaan hyviä ja sopivia sooloja löytänyt ole, ainakaan vielä... toistaiseksi paras siis.

Peruspaukerummut antavat sen loppusilauksen, jalatkin takovat jo maata!

Hmm, kumma juttu, kun en tästä yhtyeestä koskaan kuullut ole... ja näin laadukasta, mutta ei-niin-omaperäistä, mutta hyvää joka tapauksessa. Taidanpa piettää vartin mietiskelytauon, jonka aikana ajattelen seuraavia asioita: Pitäisikö keittää kahvit, antaisiko kuinka korkean arvosanana tälle ja mitä seuraavaksi, pitäisikö fanittaa ja odottaa lisää, vai pitäisikö vain pitää turpa kiinni ja mennä nukkumaan. Hmm, kyl, lisää, kiitos.
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 18.10.2005
vithelsaat!!! mä en tänään näköjään keksi mihinkään mitään järkevää sanottavaa. no mut ei vaan maha minkään...
painostaa, painostaa, kaikki ahdistaa ja siellähän se mörkökin luuraa juu-u. mut kivasti lähtee rummuilla liikkeelle, tempasee ikäänkun mukaan samantien. hyvää perus tulitusta, ei voi eikä kykene tässä mielentilassa mitään muuta runoilemaan.
0   +1 +2