Summer Cat v.2

Electric Monk

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Sorcerer 09.05.2007
Hyvä meininki!
0   +1 +2
 
10
Taakka 11.01.2007
Hienoa rokkia! Meininki on enemmän kuin kohdallaan, ja tästä tulee mieleen ihan kaikki vanhat rock-klassikot. Lisää tällaista tavaraa! Kertakaikkiaan mahtavaa musiikkia teette, ei käy kieltäminen.
0   +1 +2
 
10
Nina-- 14.04.2006
Loistava biisi. Tykkäsin kovasti
0   +1 +2
 
8
Cerende 21.03.2006
Oon viimeset kaks viikkoa odottanu ainoostaan sitä, että kesä tulis ja tällä biisillä on vähän samanlainen vaikutus, kun clashin london calling -levyllä. Tekee mieli kaivaa bikinit esiin ja haudata kaikki paksut takit syvimpään helvettiin ja vaan ajella autolla ympäöriinsä, mielellään vielä katto alhaalla.
Jostain kummasta syystä tulee mieleen myös joku savuinen pieni baari, jossa te soitatte siinä kulmassa mihin aurinko ei ikkunoista paista ja teillä kaikilla on joko raidalliset tai ruudulliset pikkutakit ja värikkäät olkihatut, älkääkä kysykö miks, ehkää se on tää tunnelma.
Tässä biisissä tulee musta hyvin essin se, että te osaatte soittaa, äänenlaatu on kohillaan ja kaikki soittimet erottuu tarpeeks puhtaana ja erottuva siihen, että voi sanoa, että näppärät kädet niistä soittimista ääniä taikoo.
Biisinä aika retro ja pieniä skavaikutteita taitaa olla mukana. Evilsons meets Jukka Kuoppamäki.
Kesäbiisi ehdottomasti, tykkäilen.
0   +1 +2