Maailman Paras Jätkä

Luomuhappo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
JM 14.01.2006
ihan toluttoman hauska tuo juttu ja silleen. Kuuntelin tätä joulun aikoihin paljon, siis tätä koko hommaa ja kyllä tämän on sen parhaita paloja. Nariseva bassolinja on hyvä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 09.11.2005
Haha, oikeaan aikaan pistetty recci päälle, tämä on just sellaisia sampleja joiden livenä tapahduttua kiroan aina etten ole painanut mp3-soittimesta nauhoitusta käyntiin. Eurodance-genretys herätti huomattavan paljon epäilyksiä, onneksi osoittautui vääräksi.

Tuotanto on kehittynyt kyllä huimasti noiden pari vuotta vanhojen biisien jälkeen joita olen kaikista eniten ehtinyt tuotannostasi fiilailemaan (skulausdubit sun muut). Eli tosi puhtaat ja kirkkaat soundit jotka kyllä palvelevat eittämättä hyvin persoonallista musiikkiasi oikein hyvin. Melodiat kolisevat tässä oikein hyvin, kuten teoksissasi yleensäkin, sävellyspuolen ollessa hyvin vahvaa ja omaleimaista. Rytmillinen puoli on aika yksinkertaisen loistavaa myöskin, tämä on erittäin asiallista tavaraa kaikin puolin. Kassun ostan ehdottomasti! Arvostukset ko. median valinnasta, suomalaista vaihtoehtoräppiä on tullut kassulla ostettua viime aikoina mutta mitään muuta uutta ja potentiaalisesti kiinnostavaa ei ole tullut vastaan nauhoilla.

Jooh. Kolisee ja kovaa. Gruuvissa ja meiningissä löytyy. Lopussa meni kyllä ehkä vähän kylmäksi, pidän melodisemmista osioista enemmän kuin epämääräisestä kakoilusta, mutta fiilistä tässä oli ehdottomasti, alusta loppuun.
0   +1 +2
 
10
al-aine 07.11.2005
kivasti jytää. ykkössämplejä ja positiivinen bassolinja.
0   +1 +2
 
10
GettoMajava 02.11.2005
kUNNON SETTII lissää tämmöst!!!
0   +1 +2