Zerovalue

D-Beat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Lex 11.08.2008
Kaukana nollasta tämä äänitys! Rajua menoa alusta alkaen... Loistava kokoonpano äänistä sekä rytmeistä! Hitto tukka menee putkelle kuunnellessa!!! ♪►☼♫;)!
0   +1 +2
 
8
starts 06.03.2007
Tästä tulee meikälle mielikuvia äreästä kaverista, jota ärsytetään ja ärsytetään, kunnes alkaa armoton nyrkkitappelu. Menevää ja armotonta menoa. Erittäin. :) Ehkä pientä variointia jäin kaipaamaan, mutta loistavasti toimii näinkin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 10.01.2007
Träkkerillä kyhätyksi biisiksi jotenkin turhan munatonta ja pehmeää saundia, träkkerijutuissa on yleensä tottunut kuulemaan semmoista todella villiä ja estotonta revittelyä.

Paras elementti ehkäpä tuo puolen minuutin tienoilla tuleva taustalla oleva turhankin hiljaisella oleva pimputus, joka kovemmalla ollessaan antaisi tälle biisille saletisti paljon enemmän draivia.

Tasabiittimusiikki kaipaisi mielestäni aina gruuvaavaa rytmiikkaa kaverikseen, ja sitä tässä ei oikein ollut. Myöskään melodiat eivät oikein missään vaiheessa tunnu lähtevän lentoon, tuntuu vaan että biisi odottaa paikoillaan ilman että mikään kovinkaan mielenkiintoinen tai mukaansatempaava tapahtuma kohtaisi kuuntelijaa.

Kaipaisin enemmän hulluja ideoita.
0   +1 +2
 
Timo JM 09.01.2007
Uh, mä en kyllä ymmärrä mitään tällaisesta biitistä. Vanhaa miestä rupee stressaamaan ja sydämen tahdistin sekoaa. Anna mennä silti vaan niin kuin itsestä parhaalta tuntuu :-)
0   +1 +2
 
9
accent 11.01.2006
Prodigyvaikutteet selkeästi havaittavissa. Tämähän on kiva löytö, hienon kuuloista kamaa! Rumpuäänet ja muut saundit toimivat loistavasti, vaikka kick tuntuu jotenkin tehottomalta.
Loppui tosin vähän hassusti (ja lyhyeen). Tämä oli silti sen verran hyvä kipale, että pistetään nyt 9 ja mun mikseri-listalle.
0   +1 +2
 
8
HW 11.11.2005
Oli aika paljon Prodigy-vaikutteita, varsinkin tuossa lead-melodiassa. Mutta se ei ole huono asia ensinkään.
Aika hienosti olet trakkeria käyttänyt. Kuulosti nimittäin ihan pätevältä. Noin niinku äänimaailmallisesti.
Miinuksena sanoisin että tämä oli karvan verran liian hidas.
0   +1 +2
 
9
Jaycob 09.05.2007
Jahas Ravea :) En ymmärrä kylläkään mitään tästä genrestä. Sitäpaitsi pitää kuunnella nyt monona, joten en soundeja kommentoi. No tanssimusiikkiahan tämä on kun on 4/4 kikkikin. Kick kuulostaa aika kovalta, mutta se varmaan kuuluukin genreen. Kuulostaa aika mielenkiintoiselta, stringejä ja sitten tälläisiä raaempia soundeja sekoitettuna. Varmasti kova kappale omassa genressään :)
0   +1 +2