Vanishing soul

Aurisgale

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Aurisgale 14.03.2007
Osanottoni sinulle Phazon...
0   +1 +2
 
9
Buhis 01.06.2006
Sainpas vihdoin aikaiseksi tulla tutustumaan sunkin materiaaliin. Biisi alkaa todella hienosti. Tunnelma on jännittävä ja odottava. Nuo kaikki pienet efektit tuovat mukavasti syvyyttä. Mukaan tulevan kickin soundi on jotenkin vähän tuhnun kuuloinen, mutta bassolinja taasen kuulostaa oikein maukkaalta. Juuri sopivan terävän kuuloinen, vaikkakin taustalle olisi ehkä kaivannut jonkun matalamman bassolinjan rinnalle potkimaan.

Siirtymäkohta breikkiin on toteutettu hienosti ja itse breikki on mahtavan kuuloinen. Padit kuulostavat todella hyvältä ja vokaalitkin toimivat oikein mukavasti. Pianomelodia on tunnelmallinen ja muutenkin kliimaksi toimii hienosti. Äänimaailma kuulostaa hyvältä mun korvaan. Rakenne on toimiva, eikä biisi käy tylsäksi missään vaiheessa, vaikka aika pitkä onkin. Perkussiopuolikin toimii ihan mallikkaasti.

Ehkäpä suurin puute biisissä on tuo bassopuoli. Nyt tuntuu, että vaikka miten ruuvaisi voluumia isommalle, niin ei vaan potki kunnolla. Jo kickin vaihto/equtus auttaisi paljon. Ehdottomasti parasta antia ovat upeat melodiat ja äänimaailma. Myös kaikki eri osioiden siirtymäkohdat ovat miellyttävää kuunneltavaa. Pienistä puutteista huolimatta, kokonaisuudessaan todella upea biisi. 9+
0   +1 +2
 
8
termite 22.05.2006
oot kyl hyvä käyttää noit efui ja luomaan tunnelmaa siitä propsit! Mut rummut on ihan liian köykäsii mun makuu potku puuttuu bassosta puuttuu alapäät ja se on jotenkii tehoton...mut tunnelman luonti on täs biisis se niin sanottu koukku sopisi hienosti johonkin peliin tai elokuvaan.Mut ite tykkään vaa et niis rummuis ja bassois pitää olla kunnol potkuu..
0   +1 +2
 
10
apollo0100 12.04.2006
Menin aivan sanattomaksi... Näin rauhallista en yleensä kuuntele, mutta tätä, tämä on hittien hitti! Plus tuo tarina mitä kirjoitit teki tästä timantti-biisin! Tuo erikoinen sairaalan syke-laitteen ääni oli todella loistava... Ei ole muuta sana tälle biisille kuin LOISTAVA! Tästä paremmaksi on vaikea saada muiden... Pojo: ehdottomasti 10...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.04.2006
Alkaa erittäin vakuuttavasti. Todella taidokkaita äänimaisemia pyöritellään kuulijan ohi, ja intro ei jää junnaamaan paikoillaan. Koko ajan tapahtuu. Elävää ja mukaansatempaavaa. Minuutin kohdalla alkava liidi, joka kuulostaa aika paljon Vanguard-VST:ltä, on soundiltaan jotenkin luotaantyötävä, ei jotenkiin vaan istu muuten niin loistavaan soundimaailmaan. Puolentoista minuutin kohdalla helpottaa vähän, kun ympäröivät soundit kohtaavat enemmän tuon liidin. Siltikin. Se saisi olla jotenkin märempi ja syvempi, sitä voisi ehkä moduloida jotenkin psyketyylisesti.

Droppi on kaunis, ehkä hieman siirappinen mutta kun ei anna sen häiritä, niin toimii. Oikeastaan aika leffasoundtrackmainen melodia, sinussa olisi ehkä ainesta sinnekin? Rohkean pitkä välileijailuosio myöskin. Nousu on tavanomaisen kiksu, mutta jos kykenee kuuntelemaan biisiä irrallisena teoksena eikä vertaa genren yleiseen tyyliin, niin toimii. 4:47 kohdalla tuleva hetkellinen bassojyrähdys on munakas, yhtä voimakasta bassoa kaipaisi biisiin muutenkin.

5:30 tienoilla taitaa olla vähän liian innokasta kompurointia, jotenkin biisi hukkuu itseensä. Hyvällä meiningillä biisi kuitenkin jatkaa. Kaipailisin kyllä erityisesti tuon aiemmin mainitsemani bassojyrähdyksen jälkeen kunnollista bassoa, tästä se tuntuu jotenkin puuttuvan, enemmänkin biisissä on alakeskiäänilinja bassolinjan sijaan.

Lopussa överiksi menevä sidechain-kompurointi ehtii jo vähän häiritsemään. Outro on onneksi kaunis ja pelastaa paljon.

Paljon hienoja elementtejä, kokonaisuutena vielä viilausta kaipaava mutta kuitenkin parempi kuin muut mikserikiksuilut yhteensä.
0   +1 +2
 
10
varpu_ 15.02.2006
Aivan mahtava. Rakastuin. Muuta en nyt pysty sanomaan <3
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.01.2006
Ei se haittaa, kun annan arvoa paljon enemmän muutamalle sanailulle, kuin yhdelle numerolle:) Numerot ovat suhteellisia ja vain suuntaa antavia... sanat ymmärtää helpommin (jopa tälläinen pakkaspää)... kiitokset runsaasta palautemäärästä! Varsin antoisaa ja opettavaa... ja kiitokset tietenkin kuuntelijoille:)
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 18.01.2006
Voe kehveli! Annoinko mä tolle vahingossa ysin!??

Mihailov on todella pahoillaan tästä mokasta.
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 14.01.2006
Mukavalla tunnelmoinnilla alkaa. ttäbiisiä olenkin kuunnellut jo monta monituista kertaa mutta en ole sanaut kommentoitua sitä. No nyt sekin aika on tullut. Biitin Rytmi sekä erilaiset hienot melodiat ja efektit on ne jotka tässä biisissä on kohdallaan. Surullinen mutta erittäin kaunis tunnelma biisissä. Tykkäsin kovasti. En osaa sen kummemmin sanoa. Ehkä nuo vokaalit olisi voinut jättää pois. Tykkään enemmän semmoisesta jossa on joko laulu tai ylipäätään kunnolliset sanoitukset tai sitten kokonaan instrumental versiona koko biisi. joka tapauksessa eipä tuo haitannut. Biisi on silti täyden kympin arvoinen. Upeaa jälkeä!
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 31.12.2005
Jos biisissä ei olisi kuvausta lainkaan, en tiedä mitä silloin ajattelisin, mutta kun siinä on niin loista kuvaus tästä biisistä niin ei voi muuta sanoa, että tällekin biisillesi on luotu aivan loistava pohja. Kaikki toimii hyvin tässä biisissä. 10p
0   +1 +2
 
10
ArrestKulak 11.12.2005
Oooh. Hieno kikkailu kieltämättä. yksinkertaisel biitti kikkailul mennään mutta kaikenlaiset nätit padit ja pimputukset tekeekin kaiken työn. erittäin tunnelmallista settiä. tosiaan voi kuvitella tämän biisin ja tarinan avulla koko tapahtuman. erittäin hieno ja puhdas äänimaailma.
hunajaa korville. kiitos.
0   +1 +2
 
Kröger 23.11.2005
Taas uutta matskua.. Tässä jotain päällimmäisinä olevia asioita joihin kiinnitin erityisesti huomiota. :)

Ekat puoli minuuttia vaikutti aluksi hieman sekavalta, mutta asia korjaantui heti kun alun pädit läksivät soimaan ja ne happoäänet tuossa vielä. Ei helvata, mikä tunnelma! Bassolinja tuntui aika rokkaavalta, mutta itse biitti jätti mut vähän kylmäksi. Kaikki väliefektit olivat kyllä tosi rok biitissä.

Suvantoon laskeutuessa herää taas mahtavan tunnelman kerääminen. Itse suvannon melodia on kaunis ja herkkä. Ja se sydän käyrän tasainen ininä tuki hyvin tarinaa ja oli aika oivallinen kikka.

Biisin rakeenteesta löytyy vaihtelua tosi kivasti ja mielenkiinto ainakin mulla säilyi tätä biisiä kohtaan. Eipä tästä voi muuta sanoa, kun tosi tunnelmallinen ja erinomainen biisi. Mielenkiinnolla ootan jo seuraavaa.. ;)
0   +1 +2
 
8
TeMpPu 22.11.2005
On muuten mukavaa settiä. Harvinaisen tyylipuhdasta trancea, vaikka soittimet ovatkin harvinaisemmasta päästä. Trancen nimissä kun tuntuu nykyään menevän suurin osa tanssipopistakin kuten Chorale... :( Varsin mukavaa vaihtelua!
Kiitokset hyvästä biisistä.
Kaunista kuunneltavaa ja hyvää taustamusiikkia.
0   +1 +2
 
10
D-Vision 12.11.2005
Jälleen kerran loistava suoritus. Äänimaailma on upea ja uskomattoman yksityiskohtainen. Ei puhettakaan tasaisesta puurosta. Melodiat ovat alusta asti vertaansa vailla ja tunnelma ottaa syleilyynsä ensisekunneilta lähtien. Biisi rakentuu hitaasti ja antaa odottaa itseään. Pikkuhiljaa saha ja piano alkavat rakentaa melodiaa, ja taustalla kuuluu pari muutakin tuttua soundia.

Melodian lähtiessä liikkeelle olisi sen alku voinut olla kuitenkin ehkä hieman iskevämpi; hidas käynnistyminen olisi vaatinut ehkäpä jonkinlaisen huipentuman. Nyt varsinainen melodia tulee hieman salakavalasti mukaan, eikä kuulija tiedä, ollaanko vielä "introssa" vai joko kappale on käynnistynyt.

Joka tapauksessa jälleen lähestulkoon täydellinen kokonaisuus, jonka suurin ansio on henkeäsalpaavan monipuolinen äänimaailma. Kaikkiaan ainutlaatuista!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 10.11.2005
Alku tuttuun tyyliin mahtipontista tunnelmointia, kyllähän tuosta fiiliksiä sai irti. Padin soundi hienon kuuloinen kun pyyhkäisee tuossa yli. Bassossa on tietynlaista räväkkyyttä, hyvin tuntuu sopivan tuonne sekaan ja tuo menoa muuten synkkään tunnelmointiin. Nyt kun sulta tulee näin kovia sävellyksiä, niin mielellään toivoo enemmän panostusta rumpupuolellekin. Esim. juuri basari kaipaisi reippaasti parempaa EQ:ta ja tehoakin sopisi olla enemmän. Mutta ei sentään onnistu tuo basari kuitenkaan ärsyttämään, mikä on positiivista. Muuten rumpupuoli rullaa tasaisen varmasti, ehkäpä sitä koukkua sopisi laittaa sinnekin puolelle kun nämä sävellykset onnistuvat luomaan hienoa tunnelmaa. Miksaus täysin kunnossa ja kaikki balanssissa, melodioiden soundit hemmetin hienoja ja tunnelma toimii väkisinkin alusta loppuun saakka. Samaa voi sanoa rakenteestakin, joka on sujuvaa aina loppuun asti. Efektejä on runsaasti, mikä on hyvä asia, sillä ne osaltaan tehostavat jo muuten hienoa tunnelmaa. Kyllä on jälleen varma ja hieno teos kasassa, vokaalitkin vielä onnistuvat nostamaan tunnelmaa ylöspäin. Kyllä noilla paremmilla rummuilla olisi saanut tästä oikein tykkibiisin, tai vielä tykimmän jos voi sanoa. Rummuille enintään keskinkertainen arvosana, muulle biisille vähintään tuo kiitettävä. Hienon sävellyksen oot saanu taas aikaan ja mielelläänhän tätä kuuntelee!
0   +1 +2
 
10
T-Sync 10.11.2005
ohhoh!
heti kun alussa alkaa melodia ja saan tuon esittelytekstin luettua, tulvii taas korviin niin hienoja saundeja. biisin alku kehittyy hyvää tahtia. kicki tulee mukaan tuollaisen suhinasaundin päätteeksi, ja se sopii paremmin kuin feidaus tms. väliajoin soi tuollainen korkea ääni, sydänkäyrä? se on ihan hyvä veto. suvanto alkaa vitun hyvin. kicki feidaa ulos, ja tulee tuollainen joku puhallinsoittimen kuuloinen saundi vetävällä melodialla! pian tulee mahtavaa pädiä ja kilkutinta. nuo vähäiset vokaalit tuossa on kyllä prota jälkeä, miksauksen ja kaiken puolesta. suvanto loppuu noihin huutoihin. rummut on koko biisin ajan hyvät. pidän noista suvannon jälkeisistä (piano)melodioista. teknisesti paras biisi mitä olen sulta, ja ehkäpä koko mikseristä kuullut.
tällaisen matskun pitäis kyllä päästä mikseriä pidemmälle!
0   +1 +2
 
10
Valandir 09.11.2005
Intro on jälleen kerran erittäin laadukas. Padit ovat aivan loistavia ja erittäin fiilikseen nostattavia. Ai että kuulostaa taas niin perkeleen hyvältä. Biisiesi rakenteet ovat aina ihan loistavia ja niin kyllä vaikuttaisi olevan taas tällä kertaa. Erittäin laadukasta nostattelua ja muita build-inejä, ja rakentelu on taas kerran todella, todella hyvää. Tuosta laserin tapaisesta äänestä en kuitenkaan niin paljoa välitä, mutta ei se mitään haittaa kun kaikki kuulostaa näin mahtavalta. Calmpart (suvanto?) on mitä mahtavin jälleen kerran! Menee kyllä iho melko kananlihalle. Erittäin hyvä nostatus ja melodia on erittäin kaunis, vaikkakin melko yksinkertainen. Oho, sieltähän tuli vähän lyriikoitakin, ja kyllähän ne sopivatkin. Piano kyllä tulee jotenkin oudossa kohtaa mielestäni. Pääkohta alkaa jotenkin pikkaisen liian laimeasti, mutta on silti erittäin loistava. Odotin kyllä voimakkaampaa arppi-synaa tuossa, mutta eipä sillä nyt niin väliä ole. Piano sopii paremmin jälkeenpäin, itse asiassa erittäin hyvin. Ei se ensin iskenyt, mutta nyt kyllä iskee. Bassolinja muiden elementtejen kanssa pistää kyllä jalan ja pään liikkumaan musiikin tahtiin. Breakbeat on hyvä, ja huomaamattomasti rakennettu mielestäni, joka on hyvä asia. Masteroinnista vielä sen verran, että... Tai no, mitä siitä nyt pitäisi sanoa kun ei mitään vikoja kuulu? heh...

Ai prkl että kyllä pitää olla kateellinen. Tämä biisi on kyllä taas kerran erittäin loistava esimerkki siitä, miksi sinua fanitan. Loistavaa menoa, erittäin. Jokin sisälläni sanoo, että pitää kyllä pistää "vain" 9.8/10 joka pyöristyy suoraan tuohon numeroon kymmenen. Lisää tätä, pidä fiilis korkealla.
0   +1 +2
 
9
miikkav 09.11.2005
tätä onkin sitten odotettu! Eli todellakin synkästi mennään tässä kappaleessa, mutta niinkuin jo sanottukin se on vaan hyvä asia se! :) efektit ovat hyvin kohdallaan ja bassot paukuttaa mukavasti. Tuo suvanto kohta herättää ajatuksia, joten se on näin toteutettu hienosti. vokaalit tuovat plussaa myöskin kappaleessa, ne tuovat sitä tunnelmaa tähän erinomaisesti lisää! Melodiosta sen verran, että kovaa kamaa ne on, mukavan erilaiset! :) en nyt oikein mitää tähän keksi mutta hyvä biisi! arvosana kertonee loput!
0   +1 +2
 
9
Frostbite 08.11.2005
Noniin. Jospa sitä nyt onnistuisin tässä tekstin säilyttämisessä....

Elikkäs biisi alkaa kivasti tunnelmoinnin padien ja muden soittimien kanssa efektisateen saattelemana. Varsinaisen perustemppu sinulle, mutta minun korvaan se kuulostaa erittäin hyvältä. Tätä tyyliä, jota edustat niin voisi kutsua atmosfääri-tranceksi ;) Mutta sitten korviini suoltaakin minuutin jälkeen bassline, jossa on paljon samaa kuin testimoniumin beississä. Sittenpä se tämän biisin ehkä hienoin elementti tuleekin, eli tuo happo. Kivasti tuo lisäväriä biisiin ja noiden kohinaefektien kanssa se sountuu hyvin. Rummut kaipaisivat tosin lisää elementtejä. Tosin bassline ja kaikki muu sälä tässä biisissä jättävät rumpujen vajauden toissijaiseksi asiaksi. Ainakin minun kohdalla menee keskittymiseni suurelta osin kaikkien äänien tunnistamiseksi ja niiden käsittelemiseksi. Suvannosta sanoisin sen verran että siihen laskeutuminen on todella luonnollinen ja todella upea. En koskaan saa tehtyä noin hienoa laskeutumista varsinkaan jos minulla olisi noin paljon tavaraa biisissä. Sitten tuo sydänkäydähomma on kyllä ideana täysi kymppi! Sittenkin lähtee piano/sahafetissit jylläämään ja kyllä se hienolta kuulostaa. Hieno melodia ja padit ovat kaunista kuultavaa. Ehkä liikaa tavaraa on tossa pääkohdassa mun mielestä, sillä se vähän menee sutuksi. Pakko palata takaisin rumpuihin ja tohon kickdrumiin. Se saisi olla napakampi. Nyt se on tollainen ferrymäisen löydä plop-soundi. Korvaan se käy vähän, mutta biisin kokonaisuuteen se kyllä käy kohtalaisen hyvin. Mutta pahiten korviini käypä soundi on tuolla 7min kohdilla tuleva jotain afrikkalaista puhallinputkea muistuttava ääni. Se humiisee valtavasti ja peittää kaiken muun tehokkaasti alleen. Mutta kaikenkaikkiaan tämä biisi on kyllä hyvä, mutta ei paras biisisi, viakkakin tässä on paljon hyviä uusia elementtejä vanhoihin biiseihisi verrattuna, mutta tämä biisin tunnelma heittelee nyt vähän enemmän kuin edellisissä biiseisssäsi. Miksauksestakin sanoin aiemmin, että vähän tunkkainen se on. Kai se johtuu siitä että tässä biisissä on tavaraa niin paljon että ne kaikki tahtoo vähän puurouttaa tätä biisiä...Tiedä häntä.

Hitsi, että tää sun musa on mieltäkirvoittavaa. Sun biisit on niin tunnelmallisia, että tahtoo aina nää kommentitkin karata aina kauheeksi tunnevyöryn purkamiseksi. Mutta kaikenkaikkiaan mitä tästä jäi käteen on se, että kickdrum on vähän löysä, tuo lopun yks ääni ja miksaus vähän tunkkainen. Sitten hienoja oivalluksia kuten noi tuulikellot alussa ja sydänkäydäsysteemi suvannossa! Myös efektien käyttö ja padit ja muut melodiat on kyllä ehdottomasti plussan puolella. Mutta ei ihan paras biisisi, mutta kyllä aivan loistavaa tavaraa taas kerran sinulta. Tätä vaan lisää!
0   +1 +2
 
10
Marquez 08.11.2005
Tässä on sekoitettu sopivasti paria genreä, joista pidän kovasti, eikä ole ihan tavallista massatrancea.
Äänimaailma rokkaa jälleen ja erilaisia efektejä sun muita taustaääniä on riittämiin ja niillä vielä kikkaillaan mainiosti. Stereokuvaa käytetään hienosti joissakin äänissä ja ne liikkuvat hyvin puolelta toiselle.
Tuossa loppupuolella yhessä kohtaa bassot kumisivat aika hyvin ja muutenkin biisin ajan.
Eipä oikeastaan ongelmia löytynyt. Pitää vain kuunnella pari kertaa uudestaan, että rakenteesta saa selvän.

Nuo alkutarinat ovat aina hyviä ja vievät sopivasti mukaan tunnelmaan.
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 08.11.2005
Jees tuttua Larizzaahan tämä taas on!! Biisi alkaa jälleen rauhallisesti ja tunnelmallisesti.... Sitten mennään ehkä hieman erilaisempaan osastoon, viitaten hiukan töksähtelevään bassolinjaan josta en oikein pidä.. Jotenkin erottuu liikaa. No se onkin ainoa moittimisen aihe tässä biisissä.

Tosiaankin suvantovaihe on hieno sydämenlyönteineen ja piippauksineen. Biisi on taas täysin yhtä tuon kirjoittamasi tarinan kanssa, kuunnellessa voi helposti kuvitella tapahtumat!! =)

Efektit ja muut soundit ovat jälleen huippuluokkaa ja melodiakin on todella onnistunut tunnelmanluoja!! Jälleen kerran onnistunut teos!!! 10 se räpsähtää!
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 08.11.2005
Jees... tuleeko uus kestosuosikki tästä biisistä... ihan lupaavalta kuulostaa alku. Efektejä on ainakin riittämiin. Biittiin kaipaisi tehoja lisää... Jätkät pisti Leinosen kanssa riman niin korkeelle. :) Aijai, ku tähä sais samanlaisen biittiosaston, vaikka kyllähän tää nytki toimii, ei siinä mitään. Ensimmäiset 3 minuuttia mennään perusvarmasti ja tutulla Larizzamaisella soundilla. Toimii! Sitten isketään meikäläistä taas ja lujaa. Tuo hiljentyminen ja siitä alkava haikea melodia on ihan helvetin upea jälleen. Jätkältä syntyy kyllä siis ihan käsittämättömän upeita melodioita. Ei tässä oikeen muuta voi sanoa. Spiikit mielestäni ihan hyvät ja toimivat, ehkä hieman karkeat, tai että hieman pehmeämmiksi olis voinu equtella. Kaikki fillit ja muut kikkailut on oikein nätillä mallilla ja piano tuo omaa rauhallisuuttaan mukaan hienosti. En mä tästä osaa mitään oikeen sanoa. Jätkä on venyttäny ittelleen iha oman 10 pisteen asteikon. Täydet pisteet tästä ropsahtaa. Jos tässä olis sama voimakas tausta ja yhtä huolella hiottu miksaus kun Hehkuremixissä, niin tää olis ihan millä tahansa asteikolla täys kymppi. Mikseriasteikko ei taitais siinä vaiheessa enää riittää mitenkää päin... Loistava biisi siis jälleen ja takuuvarmasti jää soittolistalle. :)
0   +1 +2
 
8
termite 08.11.2005
ihan hienoi elementtei kyl .Tost bassost sen verran että mun makuu oot leikannu liikaa alatajuuksii pois,ns. muhkeus puuttuu kokonaan..miksauspuolesta biisi on mun korvaan pikkasen diskanttinen "terävä" . Muuten riffit on kyl kivankuulosii ja etenkii efektipuoli on hienonkuulosta..mut jotain jäin kaipaamaan...

Mäkii taian lähtä pelaamaan fearia toiseen kertaan läpi:))
0   +1 +2
 
9
PutkiMankka 08.11.2005
hmm... hieno piisi.. oli tosi lähellä että ei ropsahtaanu 10.. tässä elämän tilassa on mulle jotenkenki iskevä piisi.. jotku kohta tässa vaa on semmosia että jotenki menee sekasin nuo soundit siis sillee että jotain on liikaa.. en osaa selittää..:D mutta hieno.. tuossa nelijän minuutin kohdalla on mahtava kohta kun telee tuommonen puhekohta ja sun tyypillinen piano melodia.. tuo sun pianon käyttö on kyllä ihailtavaa.. se on sen verran hieno soitin..:P mutta lopetampa tämän porinan.. huh en oo ikinä arvostellu näin pitkää..ei oo mun hommaa tämä arvostelu..x] loppuen lopuksi on mahtava piisi..:P saat sen 9.5.. ansaitsee paikan mun soittolistalla...
0   +1 +2
 
10
Holmström 08.11.2005
Soundi ja tunnelma... Tämän tunnistaa vaikka olisi missä vain maailman äärilaidoilla hylättynä, irroitettuna tästä maailmasta täysin... Mutta nämä äänet pystyy tunnistaa Larizzan omaksi yksilölliseksi sekä persoonalliseksi
tajunnanleijunnaksi joka vie aina mukanaan... Hakee sieltä maailman äärilaidan rotkolta taikaisin sekä antaa sen lähes menetetyn vapauden takaisin.
Tämä taiteilija hipoo jo uuden ja aivan omanlaisensa äänimaailman genreä trance avaruudessa jonkalaista ei aikaisemmin ole kukaan muu kyennyt tekemään näillä elementeillä...
Haluaisin nähdä listauksen kuka muu muka pystyy näihin tunnelmiin ja soundeihin vastaavanlaisella tavalla... (saa laittaa pikaviesteihin jos siltä tuntuu...)

Ei nyt löydy enempää sanoja... jäin sanattomaksi... Mielettömän upeaa!

Valitettavasti pisteitä ei kykene antaa enempää...
0   +1 +2
 
10
To1 07.11.2005
Loistavaa työtä! Erittäin mahtava esimerkki mihin psykedeeliseen trancen omaan maailmaan yksi biisi voi johtaa. Kun tunteellisuus, äänimaailma ja melodiat ovat puhtaita ja iskevät mielen syvimpiin syövereihin... olet täysin biisin omassa maailmassa, et osaa keskittyä mihinkään ympärillä olevaan, kuulet vain musiikin, vaivut kuin suloiseen uneen...tämän biisin ei halua koskaan loppuvan. Montaa biisiä en ole mikseristä löytänyt joka saattaisi minut Trancen omaan hienoon maailmaansa näin helposti ja täydellisesti. Ehdottomasti 10 pointsia tälle upealle luomukselle jonka jokaisen trancen ystävän pitäisi kokea ja tuntea itse.
0   +1 +2
 
9
Dj ZizaFizz 07.11.2005
Biisi on ihan hyvän kuuloinen eikä lähdce pahemmin säntäilemään vaan pitää otteessa.. alku oli hieman pudohko mutta kun piano ja muut perus elementit pääsi valloilleen kuulosti se osittein loistavalta ;) hieman jäin kaipaamaan kovempaa tempoa ja pientä mättöä..
Biisi sinänsä oli hyvä ja kyllä tekijän kuulee tästä biisistä :D
Loistava vedos jälleen...
Pientä inspiraation lähdettä omille biiseille...
0   +1 +2
 
Aurisgale 07.11.2005
En voi mitään että minulla on joku piano/saha fetissi^^ Se varmaan saa hiukan kuulostamaan kai samalta?=) Kaikki on kyllä tehty aivan alusta-alkaen (vääntämällä rautakankea(tai paskaa)), mutta pitäisi kai välttää joskus tuttuja rutiineja:) Käytännössä kaikki kuitenkin pitäisi olla aivan uutta soundia, kun pohjalta on aloitettu.
0   +1 +2
 
9
mindtrick 07.11.2005
I'm a man of few words.. katkeransuloisiin hetkiin oikein mainio vääntö.
0   +1 +2
 
9
Frostbite 07.11.2005
Perkele. Olin kirjoittamassa arvostelua ja olin jo saanut kivasti aikaiseksi, mutta jostain kumman syystä sain hävitettyä tekstin. Eli annan nyt vaan pintapuolisen arvostelun. (kirjoitan vaikka huomenna paremman). Kivasti oot saanu uutta aikaan. Acidia pukkaa kehiin ja tuo sydänkäyrä-homma suvannossa on hieno idea. Muulta osin kivaa menoa. Ihan sun tyyliä uskovaisesti seuraillen. Hienoja melodioita yhdistettynä efektien käyttöön. Ainut miinus, että voisi olla ehkä enemmän uusia ääniä käytetty, koska aika paljon on soittimia mm.testimoniumista ja miksauksesta sen verran että vähän tunkkaista on meno. Liian keskiäänipainotteinen? En osaa sanoa muuta. Hermot meni ton tekstikämmäilyn takia, joten en enempää jaksa tuhertaa tähän.
0   +1 +2
 
Jammin Benjammin 07.11.2005
Aika riipivä maisema heti alkuun, hyvällä tapaa siis. Osa alun efektisaundeista ei aivan löydä paikkaansa mun korvassa. Kikki sais olla kanssa vähän napsahtavampi... suvanto on mahtava. Kuvittelenko vaan, vai olisko suvantoon ujutettu EKG-käyrän (tjtn) piipitys, joka viittais pitkällä vinkumisella kuolemaan? Oli miten oli, ni se toimi:). Melodia on kyllä kunnossa, niinku sun tyyliin kuuluukin;). Saundimaailma on kyllä kieltämättä hieno, mutta biisin miksauksessa olis kyllä mun mielestä parantamista. Spiikit on S-A-A-T-A-N-A-N kovat. Piano on sopivan suttuinen/takana, mikä sopii tälläseen melankoliaan ku nyrkki silmään. Biisi oli hieno melodian, rakenteen ja saundien osalta, mutta miksausta ja masterointia tosiaan tarvittais. Hiomaton timantti:).
0   +1 +2
 
10
-Juha- 07.11.2005
ONPA JÄLLEEN ONPA! Tämä on kyllä taas parasta settiä, mitä täältä on tullut. Erittäin synkällä tunnelmalla mennään jälleen, mutta sehän ei haittaa vaan on vaan hyväksi!
Alku on jälleen pimeyttä, lopun enteilyä ja kerrassaan hienoja efektejä. Tämä tuulikellon saundi alussa on erittäin väreitä herättävä, taustalla kuuluu pelottavia murahduksia ja leijuntoja. Bassolinja on mukavan nytkyttävä. Tuollainen snare klap tuo myös enemmän svengiä. Kikki saisi tähän biisiin olla kuitenkin vähän erillainen. Klarinetti kuullostaa hyvältä ja erityismaininta pitää antaa speakeistä, todella hyvän kuuloisia ja hienosti efektoituja. Melodiat ovat parhaat tähän mennessä sinun biiseistäsi. Eipä mulla oikeen tähän kummempaa lisättävää löydy.. erittäin tunteisiin vetoavaa trancea jälleen. Ei kyllä pettänyt yhtään odotuksia.
0   +1 +2
 
Aurisgale 07.11.2005
3 kuukauden väsäys ja rupesi sen verran vituttamaan tämän paskan hinkkaaminen, että sama tämä jo tänne oli murjaista. Clarinetti voittoinen,
kun en ole kuullut sitä koskaan trance-musiikissa (puhaltimia paljon muutenkin mukana).
Pitkästä aikaa omaa puhettakin on päässyt mukaan mausteeksi. Taidan lähteä pelaamaan F.E.A.R-peliä, jos ei ottaisi enää niin paljoa pattiin^^
0   +1 +2