Sunday Ride

kollektiv

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Urjala 17.01.2006
Hyvät saundit, paljon eloa leadeissä ja bassoissakin. Rumpupuolen pauke sitten oli vähän perustauhkaa mutta varsin toimivaa ja sykähtelevää, ei siis mitään miinuksia niistä tarvihe antaa. Rakenneratkaisuissa ei olisi sopinutkaan odottaa mitään kovin ihmeellistä, minä jaksoin hyvin kuunnella kun ei ole joka käänteessä kahden minuutin mittaisia nostatuksia, onneksi sitä perusmättöä löytyy tästä tarpeeksi, kiva jumitella. Ja se päämelodian loppukoukku on tosiaan aika herkullinen.

Ainoa mikä nyt sitten hierti täsä oli sitten kuitenkin kappaleen täysi yllättämättömyys. Tai no, vähän skitsofreeninen olo tulee kun sen noin ilmaisee, siis: on todella kivaa jumittelua, hyvä rullaus ja pauke, mutta lopulta sinne kaipaisi kuitenkin jotain epäperuskampetta. Esmes jotain rumpuhäslinkejä tai vielä riipaisevampia saundeja. No, en tiä toisaalta. Tuskin tuota tarvinnee miksikään muuttaa. Hyvä kappale kuitenkin on siis.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 03.06.2004
Varsin taidokkaasti tehty kipale, vaikka se ei minuun mitenkään erityisemmin iskekään. Melodia oli kyllä hienon kuuloista, ja sounditkin oli hyvin säädetty kohdalleen, ovat hyvin balanssissa toisiinsa nähden. Rummut ovat melkoisen perusluokkaa. Kick saisi olla hieman tehokkaampi, clap toimii tässä kyllä, hihatteja on sopivasti, elikkä rumpuosastolla kaikki tuntuisi toimivan, vaikka ei mitään uutta tarjoakaan. Rakenne ja efektit kunnossa, rakenteesta löytyy taukokohtia. Kaiken kaikkiaan mukavan kuuloinen ja menevä biisi, mutta aivan täysillä se ei iske.
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 25.05.2004
Ihmettelin että aluks että mikäs hemmetin biisi tää on...että onkos tullut nettiradio vahingos pääle....mutta kyllä siellä luki kollektive...mahtavaa musiikkia:D jatkakaa samaa malliin nii menestystä tulee varmasti;)
0   +1 +2
 
Drakmin 11.03.2003
Yllättävä melodia, kompinvaihdos on onnistunut! Tuo peruskomppi kaipaisi ehkä jotain enemmän kuuluvaa snarea, nyt sieltä kuuluu lähinnä vain clap...
0   +1 +2
 
10
Cosmic Healer 01.03.2003
Numero kertokoon kaiken...! Tahtoo lisää!!!!
0   +1 +2
 
9
Dj Senheis 22.02.2003
Tosi hyvä biisi, mutta jonku kumman takia mää en voi antaa kypää en tiiä miksi ehkä toi surina haittaa mutta kyllä ysikin on tosi hyvä numero.
0   +1 +2
 
9
Deep Cold 22.02.2003
Hyvä meno koko ajan.. Ovela melodia :)
0   +1 +2
 
9
North Vibes 19.02.2003
Mielenkiintoista.. enpä oo tällästä koommin kuullu.. Letkeetä saundia ja eteenpäinvievä rakenne..alussa toi breikkikohta kuulosti vähän hölmöltä mut ku biisi kehitty siit niin ihan jeeshän se oli ei jääny huonoo mieltä tai mitään :P...Tulee muuten oikeesti mieleen et ajais autolla jossain ja tää popittaa täysillä.. mut takaisin biisiin!!.siis on tää pirun taidokas biisi.. melodiat koukuttaa ja muutenkin.. Ainut miinus tost ehkä vähän turhankin yleisesti käytetystä breakbeat osiosta mut ei se huono ollu
0   +1 +2
 
8
DjLime 17.02.2003
...hups tuli moka numeroa antaessa... tyhmä rullahiiri. Piti 8 antaa.
0   +1 +2
 
8
DjLime 17.02.2003
Helvatun menevä biisi. Kyllä on vauhtia ja melskettä vaikka kuinka. Melodia aika mielenkiintonen ja erikoinen. Kyllä tällästä jaksaa kuunnella.
0   +1 +2