Epäluottamus (St.)

Kineka

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
deadmanshand 04.01.2006
Jos pienen lapsen laittaisi tätä kuuntelemaan, siitä tulisi epäilemättä epileptikko ja rauhaton sielu.
Tuli mieleen manaaja elokuva. Aika villi ja eläimellinen meno, vaikka soundeissa ei juuri mitään orgaanista ollut. Kokaiiniviivoja ja sekavia kuvia livenä silmiin.. sitä tämä on. Biisi rakentui kivasti niin, että touhu kävi silmillehyppivämmäksi "asteittain" biisin edetessä, toimiva ratkaisu.
0   +1 +2
 
Kalaforn 15.10.2005
Välillä ei meinaa saada siitä päästä kiinni millään ja välillä kun yrittää siitä kiinni ottaa, ote repeää ja oksennus on jo lähellä. On tässä tietty idea (no, eikös kaikissa noise-biiseissä sitten ole?), mutta en vain ymmärrä sitä. Välillä tulee mielikuva naisesta itkemässä nurkan takana rahanpuutteesta ja taas toisaalta kuin jokin perkeleen leipuri olisi työntämässä sen leivän sijaan päätä uuniin... ja raivokohtauksetkin on otettava huomioon, kun korviin jo alkaa sattua liiallisesta partaterien pureskelusta. Huh, antaapa monelaista mielikuvaa, hienoa! En kyllä numeroa viitsi nyt antaa, kun en oikein tiedä onko tämä sen arvoistakaan... hmm, taitaa olla niin, että numerojen yläpuolella tämä leijailee.
0   +1 +2
 
9
jst666 22.02.2005
Aika villiä menoa. Vähän pysähtelevää / loikkivaa, voisi olla tasaisempi flow. Kuuntelin musiikkia kun töitä tein, tämä jotenkin pysähdytti.
0   +1 +2
 
Cerefi 18.06.2004
Voin kyllä sanoa vain, että yleensä suorastaan halveksi noisea, mutta tämä tuo ihan tervetulleen poikkeuksen siihenkin asiaan. 1:52 alkava ylenmääräinen skrätsäys melkein halkoi korvia, ja olin oikein helpottunut, kun se loppui. Toisaalta jälkeenpäin oli "lisää lisää" -fiilis. Joten hyvin onnistuttu siltä osin. Mutta tuo basson tapainen hirvittävä jytke taustalla oli ehdottomasti vikatikki.
0   +1 +2
 
10
Shah 15.01.2004
...Kerrassaan loistava. Nyt kun kuuntelin kokonaan, lopun tykitys yms (gabbereineen) sopi mielestäni kyllä (ja noisevertauskuvaan löytyi lisää ymmärrettäviä yhteyksiä). Sitä Panaceaa mainostaakseni myös vielä, "Epäluottamus" kuulostaa paljon myös Panacea Sharing Needles with Tarmvred kokislevyä, etenkin "Faggot Housea". Kymppi on ja pysyy.
0   +1 +2
 
10
Shah 15.01.2004
*Hämmenys ja tietynlainen messevä hymy*, nimittäin ihmisten kommenteista. Tykkäsin niin paljon että vedän tätä juuri koneelleni. Yhteyteni takia en jostain(?) syystä pysty kuuntelemaan samaan aikaan ja olen kylläkin kuunnellut biisin vasta puoleen väliin... Niin myyty olin. Perkele(!), tulee tosi paljon mieleen soundimaailmasta Hanayo in Panacea plätyn tiukka ja pelottava äänimaisema, joka taas on hunajaa korvilleni, silmilleni, suulleni aivoilleni ja haaravälilleni. :-D Mielenkiinnolla odotan että pääsen kuuntelemaan kokonaan. Soitan tämän vielä kuningattarelleni, jahka hän pääsee kotia illalla ja hän se vasta diggaakin tämän alan matskua. Yhdyn Killiin kommentissa ettei tää nyt niin noisea ole, mutta varmaan tuli ilmi että pidän tästä!
0   +1 +2
 
9
Aitto-oja 22.10.2003
Joo joo...
0   +1 +2
 
Haava 15.10.2003
Biisin alku on mainio. Konemainen jytkytys bassopohjineen (mitkä muuten toimivat huonosti kuulokkeillani ja halvemmilla kaiuttimillani) oli erittäin virkitävää kone meteliä ininöineen... Tuossa biisin puolessa välissä ylihektisyys yhdistettynä monofonisuuteen alkaa saada alaa, mutta biisinkin lähtee elämään juuri niillä mäin. Pläjäys effy oli ihan asiallinen, mutta sen jälkeen iniäoissä olevat digitaalisuus häiriöt alkavat käydä väärällä tavalla ikävästi korvaan. Loppu on muutenkin vähemmän minun mieleiseni, sillä nuo bassorumpu pläyttelyt evät ole koskaan oikein olleet makuuni. Rakenne oli kyllä ihan mainio, muutta saundeihin olisi kaivannut enemmän eloa ja varianssia.
0   +1 +2
 
9
Twight 15.10.2003
Hyvä väsäämä tää meteli.
0   +1 +2
 
9
Krista 13.05.2003
Hmh, uus kommentti.. tota kun kuuntelee illalla niin rupee oikeesti pelottaa/ahdistaa... Varsikin tuo alku on jotenkin niin.. pelottava..
Hurh, niin "kaamee" biisi että numerokin on jo hyvä.. o_O Ehkäpä mää vaan nautin tollasesta pelosta.. =P
Vähän toi kitinä haittaa tunnelmaa, jos se ois samantyyppistä koko ajan kun tuo alku ni ois paha...
0   +1 +2
 
7
Miguel 02.04.2003
Aika jännää. Legenda meteliä -> noisee :)
0   +1 +2
 
8
Panuzki 21.03.2003
Ah kuinka ihanaa tuhota taas korvansa tällaisella tiukalla sekametelillä.
0   +1 +2
 
traumacoma 20.03.2003
Kirskuvaa mutta mä tykkään kun tähän kuitenkin kytkeytyy niin paljon pientä kivaa taustalle vaikka väliin riistäytyykin käsistä, tuntuu kuin oisi biisi vaihtunut kesken puoles välissä.
Ei mitenkään hullumpi:)
0   +1 +2
 
9
Trace 27.02.2003
Hyvin onnistunut kappale. ÄÄnet ovat kauhistuttavia ja tuntuu, kuin raivohullu imisi jotain. Kappale ei sinänsä esittele mitään eikä tuota mitään kaunista, mutta se ei ole tarkoituskaan. Kyllä on raastavaa. Kun vituttaa niin tämä soimaan niin vituttaa vielä enemmän. Hieno kappale kerrassaan..
0   +1 +2
 
9
Krista 21.02.2003
Hmm.. alku oli todella mukava.. sit tuli sellanen olo että tässä nyt yritetään saada ihminen hulluuden partaalle pelkkiä ääniä käyttämällä.. =P mutta joo, kaikessa kummallisuudessaan ihan hauskaa! =)
Ja alku tosiaan oli hyvä! =)
0   +1 +2
 
8
Elektrojänis 18.02.2003
Joo... Säröä ja rähinää tässä on jo ihan kivasti. Sen gapperin mun mielestä sais jättääkkin. 2:19 eli sen gapper jutun jälkeen on sellanen aika messevä mäiskäys jota voisi ehkä käyttää enemmänkin... Tietty liikakäyttö saattaa syödä sen tehoa, mutta hieman miedompaa versiota vois käyttää ehkä ton bassorumpumäiskeen tilalla, jollain ei niin tasaisella kuviolla. No joo... Nää on tietty vaan mun mielipiteet.
0   +1 +2
 
Nyhde 18.02.2003
Aika jännä kappale, joka ei kyllä mielestäni mene noisen puolelle selkeän äänimaailmansa takia. Kokeellinen tai industrial voisi sopia genreksi paremmin. Soundipuoli on aika miellyttävä, mutta esimerkiksi tuo gapper-efekti kävi hieman liian ankeaksi ja biisin tuota gapper-efektiä ja bassorumpuosiota lukuunottamatta yhtenäinen tunnelma kärsi pahasti. Epälooginen saa rakenteenkin puolella olla, mutta kappaleen pitäisi silti pysyä yhtenäisenä, sillä muuten innostus kuuntelemiseen tipahtaa nollan tienoille. Tässä rakenne liikkuu siinä kuuntelukelpoisen rajamailla ja pysyy kuitenkin ihan kivasti siellä sen paremmalla puolella. Ehdottomasti plussaa kirskuvista soundeista, ne oli aika hyviä. Myös alun rakentelevat kolkkeet ja erinäiset taustaefektit olivat oikein mukavaa kuunneltavaa. Tyhmän bassorumpumäiskeen olisin heittänyt helvettiin sen gapperin kanssa ja koossa olisi ollut ihan ehta biisi.
0   +1 +2
 
8
ArrestKulak 18.02.2003
ensimmäiseksi. mistä helvetistä sä oot repinyn ton taustakuvan.. meinaa yrjö lentää.. ihan ku vanha mälli seinäs.. ja sitten itse biisi. ei tästä ota selvää mutta noiseahan tämä on. aika ihme vääntöä. en ole noisea hirveästi kuunnellut itse joten ei tästä sen enempää.
0   +1 +2
 
Stocco 18.02.2003
Meinasin saada sydärin ku kuntelin kovalla ton basson lisättyäni, joten en voinut siitä luopua. Epäloogisuudesta ja gabberista en myöskään pääse irti. Oli pakko laittaa noisen puolelle kun herkät ihmiset voivat saada traumoja toisin kuin konkarimme Killi. Taustakuva oksettaa? Hyvä.
0   +1 +2