Morning After

Not So Grand Funk Jam Band

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Begga(R) 01.07.2007
Räppi oli kyllä positiivinen yllätys. Kuulostaa omasta mielestäni hiukan Bomfunkkien Reiskalta.
0   +1 +2
 
8
Hra. Kinnas 29.05.2006
Faith No Morella on saman niminen kappale, joten siitä yksi plussa, mutta se on bändin huonoimpia biisejä joten siitä yksi miinus, jonka jälkeen olemme taas aloituspisteessä. Pystyn kuvittelemaan itseni jonkun groovyn yökerhon baarijakkaralla lipittämässä bloody marya ja kuuntelemassa tätä. Silja Line assosiaatioilta ei todellakaan voinut välttyä. Oikein hyvä.
0   +1 +2
 
10
sir.henry 31.01.2006
Musiikillisesti dynaaminen kipale ja kaikki toimii. Todella harvinainen yhdistelmä. Tämmöistä kuuntelisi oikein mielellään elävänäkin olut-tuopin äärellä. Voisi toimi vieläkin paremmin?
0   +1 +2
 
10
AnttiCHB 23.01.2006
Parhaat sanat näistä kaikista. Pystyn samaistumaan hyvin. Heh! ;o)
0   +1 +2
 
Janne T 17.01.2006
Joo Soitto on tarkkaa ja meininkiin sopivaa. naikkoset vetää mainiosti lauluosuutensa. 'rap'- tyylinen osuus toimii sekin hyvin kaikin osin, paitsi ehkä ääntämisen osalta. ääntäminen on periaatteessa pääosin ihan oikein, mutta jokin siinä vähän kalskahtaa kummalta. Ongelma ei tietysti ole mikään suuri, jos siitä ei pääse eroon, on se käytettävä hyödyksi ja kehitettävä siitä, se 'oma juttu'. Kaikinpuolin hyvää show-meininkiä. show-funkkia? en tiedä. hyvää kumminkin.
0   +1 +2
 
10
yon2 13.01.2006
sanoisin että oikein myyvää musaa. tulee mieleen jotkut djbb:n biisit mut onhan tää parempi :') groove säilyy aika hyvin, paitsi et räbäytyksien aikana kaipais ehkä vähän "sitä jotain" tohon biittiin...
kokonaisuus on kuitenkin hyvä, ja erityiset bonukset tytöille jotka vetää prun hyvin :'D FANITAN!!!

artulle: mistä tunnet riikan? (pistä priva ;')
0   +1 +2
 
7
tjoe 10.01.2006
diggasin... mut mulle toi enkku tökki. Tappotunnelmantappo.. sorry pienist pisteist.
0   +1 +2
 
8
eibel 05.01.2006
täähän muistuttaa vähä räppiiki..mutta iha peruskamaa.. vaik toi kertsi oliki erikoinen.. hmm.... 8½
0   +1 +2
 
10
munakukkaro 03.01.2006
voi vittu arvon herrasväki... pakko fanittaa lähtee taju... HYVÄ ARTTU! jee vittu noi torvet ja aaajeeeeeee
0   +1 +2
 
10
GasBah 20.12.2005
huh emmä nyt noi paljo jaksa puhuu ku noi aiemmat tos. mä digaan ja aion jatkaa kuunteluu tulevaisuudeski that's it !
0   +1 +2
 
9
donkkis 10.12.2005
Erityismaininta pitää tehä muutamasta asiasta. Biisin nimi on ensinnäkin kirjoitettu väärin (tarkoituksellista?). Toisekseen joku on ilmiselvästi käyny ismo savolan teoriatunneilla, koska biisi starttaa kuin mikäki silja linen tunnari. Ja asiaan...

Biisissä on hyvä groove, huomaa että mukana on taitavia muusikoita ja säveltäjiä. Sovitukset toimii saumattomasti ja biisi rullaa hyvin. Erityis propsit täytyy antaa tosta räpistä! Se antaa todellaki raikkautta ja omaperäistä ilmettä, todella hyvä innovaatio tämmöseen musaan! Naislaulajat ja räppäri vuorottelevat lähes vuoropuhelun kaltaisesti, mikä on mielestäni aikas siistiä!

Valitettavasti kuitenkin soundit ja miksaus ovat jotenki voimattomia. En tiedä kuuluuko se tyylilajiin, mutta vähän kaikki tuntuu olevan liian hiljasella, mikä millonki. Erityisesti kitarasoolo peittyi hieman ton samanaikasen fonijutun alle. Siihen sooloon ois ehkä sopinu joku snadi särö. No okei, se on vaan mun mielipide, mut oonki tämmönen tyhmä hevari...

No joo, olen vähän paska arvioimaan tämän tyyppistä, mutta veikkaampa että teillä on todellaki menestyksekäs tulevaisuus edessänne. Ysi tästä napsahtaa!
0   +1 +2
 
9
Timo Maineikas 09.12.2005
Jees. Hyvä kun muistit ilmottaa kun saatte biisin nettiin.

Tämähän on varsin lepposan kuuloista, biisi alkaa mukavasti pikkuhiljaa ja sen jälkeen kauniin kuuloista lauluääntä joka menee varsin rullaavasti.

Sitten räpit. Aika nopeesti vedettyä, niin ei hirveesti kerkee keskittyä sanoihin, johtuen varmaan tänhetkisestä väsymyksestäkin. Mutta flow rullaa melko hyvin, tunnettakin löytyy mut ehkä hitusen vielä enemmän sitä peliin? Ääntäminenkin ihan sujuvaa, hyvä hyvä.

Tykkään tästä livebändin tuottamasta soundista, varsin mukavia instrumentteja, jotka on saatu hyvin kasaan.

Hyvä biisi tää on. Ei ehkä ihan täyttä kymppiä, mutta lähelle sitä. Annetaan ysi plussa. Tuon teidän demon hommaamisenkin vois pistää vakavaan harkintaan.

Jatkakaa!

- Timo
0   +1 +2
 
8
SKene 22.09.2006
mukavan rento biisi
0   +1 +2