Disarray

DARKER GROUNDS

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Nick Teeri 10.12.2015
Kaikki osuudet loppuun asti kyllä harkittuja, artisti vissiin suomalainen niin tuo engalnni ilmaisu vähän jää :/
0   +1 +2
 
Dirk Gently 30.08.2007
Toimi toi nopempiteponen möykkäpäristely itselleni paremmin, vaikkei tässäkään kait mitää vikaa oo. Ehkä liian sievää.
0   +1 +2
 
10
MetalDreamer 21.03.2007
Tällainen musiikki on juuri mun mieleen, tosi hyvät melodiat ja kaikin puolin ihan kiitettävä kokonaisuus. Jatkakaa samaan malliin niin saadaan uusi suomi metal -bändi Euroopan kartalle!
0   +1 +2
 
10
Betrayed 13.09.2006
Ekaks haluan sanoa että alku oli aivan mahtava ja tuo riffi sen jälkeen on helvetin kova! Kosketin melodiat on hienoja. Hyvä lopetus, eikä teillä muka ole levysopimusta. Olin teän 301 fani :)
0   +1 +2
 
9
Karda 10.09.2006
Hyvin lähti alkuun ...tuli sellanen finntroll fiilis....sit se muuttu .......ei hullumpaa.....monipuolisuus on toimiva elemetti teijän biiseissä...9
0   +1 +2
 
10
Taakka 26.08.2006
Tyylikästä materiaalia! Nyt, kun näitä tuotoksia alkoi kunnolla kuuntelemaan, nämä kolahtivat kuin nyrkki silmään. Vokalistilla on hyvä ääni, tuotantopuoli on kunnossa, eikä soitannossa tai sävellyksissäkään ole mitään vikaa. Synat luovat kappaleeseen hienon tunnelman. Lisää tällaista.
0   +1 +2
 
9
Ikinae 12.06.2006
Kyl teil selkeesti instrumentit pysyy kädes! Täytyypi tulla Nummeen kuikuulemahan, sillä omaan korvaan tää kuulosti just semmoselta matskulta mikä varmahan toimii livenä jopa paremmin kö nauhalla...
0   +1 +2
 
Begemot 29.04.2006
Rumpusoundit oli aika "oudon" kuuloset, en tiedä johtuko biisistä vai miksauksesta...? Kyllähän tää ihan kuunneltavaa on, sopivasti "jytää" ja melodiaa, jotta genren ulkopuolinenkin saa jotain irti. Syntikka "hyökkäykset" oli tosi hauskat, tuli aivan 80-luvun kauhuleffat mieleen.:)
0   +1 +2
 
9
dimmuu 09.04.2006
samaa mieltä olen melkeinpä kaikista biiseistänne.

musiikillisesti toimii oikein mainiosti; leadit ovat hyviä, biisien rakenteet ovat onnistuneita ja tunnelmallisuutta löytyy jokaisesta biisistä. mutta omasta mielestäni vokalistinne ei vain vaikka kuinka kuuntelen istu musiikkiinne yhtään. ääni on aivan liian laiha eikä muutenkaan rääy hyvin. ja omasta mielestäni tälläisessä musiikissa on tärkeää olla hyvin rääkyvä vokalisti.

tämä on vain oma rehellinen mielipiteeni joten ei sitten mitään tappouhkauksia tulemaan tähän suuntaan! :)

tästä biisistä vielä. alun kitaramelodia on todella tarttuva eikä kertsistäkään löydy mitään moitteen varaa! kaikinpuolin musiikillisesti toimiva biisi. vaikka laulaja ei mielytä niin kyllä tätä paljon ennemmin kuuntelee kun turpaan ottaa!
0   +1 +2
 
10
makes69 06.04.2006
Mitäs tähän voi sanoa meikä avaruuskitaran valtias te olette kai manalasta but i like it.
0   +1 +2
 
7
Darkman 05.04.2006
Ihan ensiksi pisteet miksauksesta, soundit on todellakin kohdallaan! Kaikki kikat ja kliseet hyödynnettiin, joten hittiainestakin löytyy. Ainoa miinus tuleekin juuri omaperäisyyden puutteesta, koska tuli heti olo että olen kuullut tämän kappaleen aikaisemminkin jonkun muun bändin esittämänä. Lisäksi kappale oli ehkä aivan hivenen liian kevyttä minun makuuni, mutta onneksi se on vain minun mielipiteeni. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa!
0   +1 +2
 
8
bloodmetal 30.03.2006
Alku ja kertsi on todella komeita. jos biisin muutkin osat oisi yhtä mahtavia, niin sitte oltais todella lähellä sitä parhautta. synat on tässä biisissä komeat ja juuri hyvällä maulla toteutetut. tämäkin kärsii siitä, että loppubiisi on vain kuultu niin moneen kertaan.
0   +1 +2
 
9
C2H5OH 20.03.2006
Samat jutut, ku tossa edellisessä, mutta biisi on jotenkin kankeampi! Parasta antia on toi parin minuutin kohdalla oleva synaefekti! Kitarasoolo ja sen stemmat loistaa uljaudellaan!
0   +1 +2
 
7
Infernal Perkele 14.02.2006
Tässä on mukava melodia. Mukavastihan te soittaa osaatte... Laulutapaa voisi välillä vaihdella ni biisi jäis helpommin mieleen ja ois paljon kiinnostavampi. Jotain omaa mukaan ni tulisi kympin arvoinen biisi :)
0   +1 +2
 
9
Rutkimus 13.02.2006
Alku lupaa paljon. Päämelodia iskee myös. Laulaja pistää jotenkin korvaan, ja säe ei ole kovin kiinnostavan kuuloinen. Soitto on oikein ammattimaisen kuuloista ja saundimaailma on hyvä, mutta siitä ehkä puuttuu se jokin mikä tekisi teistä sainattavan bändin. Tuotantopuolella on siis vielä petrattavaa. Muutenkin soitatte melko epämuodikasta EToS-metallia eli voi mennä tovi että diiliä irtoo. Kuitenkin hyvää matskua teette ja mielelläni kympin antaisin mutta mielestäni ette ole ihan täysin valmis bändi joten saatte minulta ysin.
0   +1 +2
 
10
Taakka 09.02.2006
Paranee! Laadullisesti hieman parempi, laulajalla ihan mukava ääni, tyylikkäitä soolo-osuuksia tässä, instrumentit sopivan erillään toisistaan, hienoa tavaraa! Ysin saatte.. "se jokin" jää vain puuttumaan.. en tiedä, mitä tämä tarvitsisi lisää, vai onko tässä liian paljon tavaraa, mutta loistava tämä on, ei kuitenkaan ihan kympin arvoinen, lähellä kyllä.
0   +1 +2
 
8
InfernalX 24.01.2006
Kappaleena tämä on selkeästi parempi kuin tuo "Face Alone / Fall of Man". Laulajan ääni ei omaa korvaani miellytä. Suht omaperäinen kylläkin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 16.01.2006
Komeata materiaalia jossa pelimannit onnistuvat soitossaan. Melodiat hyvät ja biisissä sellaista positiivistä asennetta!!
0   +1 +2
 
8
LordCrucifix 29.12.2005
Kommentti 10sekunnin jälkeen on, MITÄ VITTUA ONKO TÄÄ BALLAADI!? mutta onneksi biisi pelastaa ittensä viimeistää kun ensimmäinen minuutti vierähtää käyntiin, helvetin hieno kappale.
0   +1 +2
 
9
_Black Angel_ 24.12.2005
Mahtavan kuulonen, tykkään kyllä ;)
0   +1 +2
 
8
rokkineiti 22.12.2005
Hieno alku ja mukavat soundit muutenkin.
0   +1 +2
 
10
Button 19.12.2005
Itse pidin tästä biisistä vielä enemmän kuin edellisestä mutta harmi ku ei voi 10 parempaa anta!!! :)
0   +1 +2
 
9
Selkäsauna 14.12.2005
Kiva tunnelma saatu tohon alkuun...:) Huomattavasti iskevämpi säkeistö ja kertsi kuin ekassa piisissä...sama kuin äskeiseen eli samaa rataa vaan poijjaat!
0   +1 +2
 
8
Alkuun täytyy todeta, että enemmän pidän tuosta edellisestä demosta. Bändihän on siitä kehittynyt, mutta sävellykset on jotenki mieleenpainuvimpia tuolla aikasemmalla kiekolla.
Lauluääni ei asetu miun korvaan, ei sitten missään asennossa. Keuhkojen pohjasta lähtevää murinaa ja oikeasti sairasta/munakasta rääyntää kaivattas. Tää lauluääni on niin ohut ja pahvimainen, ettei siitä saa minkäänlaista otetta. No joo, tuolla edellä sitä on kehuttu hyväksi, joten jätän asian sikseen, kenties oma korva vain pitää rankemmasta tavarasta. Veikkaisin yhtyeen ammentavan osan inspiraatiostaan COB:n viitoittaman polun varrelta. Ja kyseinen yhtyehän ei minuun uppoa.
Muilta osin hyvänkuuloista tavaraahan tää on. Melodioita saisi olla enemmänkin esillä, esim. klassista pianopimputusta rumputulen säestämänä, mutta ihan jees melodiat tässä jo onkin.
Lopputulos: hyvää musiikkia, mutta ei ihan minulle.
0   +1 +2
 
10
Disasterpiece_ 13.12.2005
Oho, olipas kyllä helvetin hyvän kuuloisia molemmat biisit. Tästä kuitenkin jotenkin tykkäsin enemmän. Kehityksen määrä edelliseen demoon verrattuna on kyllä aivan järetöntä, mutta osittain varmaan johtuu siitäkin, että nyt on saatu soundit hiettua todella hyviksi.
Tuo 1:56 alkava kohta on suorastaan loistava, todella hienoa sävellystyötä. Väkisin lähtee pää mukaan, kun tuo alkaa. Mielestäni tuota olisi voinut käyttää toisenkin kerran biisin aikana, mutta hyvä se on näinkin. Lisäksi täytyy mainita, että tuo bridge ennen viimeistä kertsiä (alkaa jossain 4:07 tienoilla) on kyllä myös hienosti totetutettu ja hyvin pärähtää viimeinen kertosäe tuon seurauksena käyntiin.
Ylemmästä biisistä tykkäsin myös paljon, mutta jotenkin siitä puuttuu joku sellainen koukku, mikä tässä biisissä oli. Se lähtee kyllä erittäin hienosti käyntiin, mutta jotenkin siitä silti puuttuu se jokin. Jos väkisin pitäisi jotain kritiikkiä näistä kertoa niin kertosäkeissä voisi mielestäni (rummuilla) joskus käyttää jotain muutakin, kuin tuota suoraa "tuplapedaalitykitystä" (pidemmän päälle hieman puuduttavaa), mutta kyllähän nuo kertsit silti hyvin toimivat ja tämäkinhän on vain mielipidekysymys.
Mutta joo, kyllä tässä soitannollisesti jokainen oman tonttinsa erittäin mallikkaasti hoitaa ja täytyy kyllä sanoa, että kyllä tämä aika valmiilta kamalta jo kuulostaa. Ei muuta kuin tsemppiä jatkoon!
0   +1 +2
 
10
RandyRhoads 13.12.2005
No siis täähän on tää biisi. mullahan on muuten video tästä ku soitatte tän reeniksellä, mut asiaan. Huomaa kyl missä on nauhotettu, ja nyt on rummutkin saatu hyvin. Taattua TTDG-laatua ja selvää kehitystä joka puolella huomattavissa. tänks.
0   +1 +2
 
8
Mikael83 11.12.2005
Alku oli ihan siistin kuuloinen, vähän rauhallisempaa ja erilaisempaa meininkiä. ETOSin vaikutteet tässä kuuluvat selvästi. Toista uutta kappaletta selkeästi parempi. Säkeistö vain taas niin tavanomaista. Näppärän kuuloiset kitaraliidit, mitkä ovatkin ihan tyylikkäät. Jotenkin melko pelkistettyä darker groundsia verrattuna siihen edelliseen demoon mikä oli todella loistokas. Kertosäe tässäkin hienon melodinen, siitä pisteitä. C-osa oikein kivan kuuloinen. Olisi toiminut ehkä paremmin ilman tuota kitarasooloa mikä ei kyllä ole maailmaa suurempi. Soittotaidoissa ei ole moitteen sijaa missään vaiheessa.
0   +1 +2
 
10
HW 11.12.2005
Täytyy sanoa että miksaajanne on tehnyt tositosihyvää työtä. Nimittäin. Tuolla *osoittaa sormella* takana oli valtava määrä peltejä eikä yksikään kilahdus ollut sellainen pistävä niinkuin yleensä. Siitä ylimääräinen piste.
Tässä oli käytetty synia kekseliäämmin kuin tuossa ylemmässä. Muiltakin osin tuntui siltä että tässä on päästetty luovuus valloilleen seurauksista piittaamatta. Yleensä moisissa tapauksissa mennään metsään sillai ylväästi mutta tällä kertaa ne seuraukset olivat erinomaisen komeita.
Tämä oli ihan superhyvää mättöä. Sen ylimääräisen miksauspisteen ansiosta saisitte yksitoista pistettä mutta...
0   +1 +2
 
10
Harmi 10.12.2005
No voi puppelit minkä teitte. Tämähän toimii kuin pukki aattona: Hyvin jos lunta riittää! Muuten antaisin tästä täyden ysin mutta on niin perkuleen hienot kannet että saatte vain kympin.
0   +1 +2
 
Itapuoli 14.12.2006
jjj.... ei oo mun musaa... mut juuu... ihan ok genressään....jotenki niin pirunvaisu..
kaipas jotain...?
0   +1 +2