Electrical

Bublgum Electronics

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
*Storm* 04.01.2007
tää on erittäin hyvä bändi. kannattaa jatkaa niin kauan ainakin että pääsee studioon erittäin hyvää musiikkia.
0   +1 +2
 
9
_whisper 26.11.2006
Kaunista. Sanon tähän samaan että on khyl hieno sivu.
0   +1 +2
 
9
Olzo 06.10.2006
Iloista psykedeliaa. Hienoja melodioita. Hyvä rakenne sillee et ei tod alkanu puuduttaa missään vaiheessa vaan mielenkiinto pysyy yllä loppuun asti. Jos mulle jotenkin käsittämättömällä tavalla tulisi valta ja kyky tehdä mitä tahansa niin kokeilisin tähän biisin sellaista acidimpaa bassoa, semmosta vähän nestemäisen kuulosta u know q=) Mutta siis ihan mahtavahan tämä on näinkin!
0   +1 +2
 
9
väy 13.08.2006
No ainakin vaikutteet kuuli hyvin kun biisin jälkeen ne katsastin. Ei sillä ettei biisissä mitään omaa olisi.
Vaikka en paljon tämmöistä kuuntele niin tykkäsin kumminkin. Vähän kokeellista ja mukavat soundit.
0   +1 +2
 
8
Yliolli 14.07.2006
Ihan ookoohan tää oli vaik en tämmöstä musaa kuuntelekkaa:) Rummutki oli ihan kivat:P En mä nyt muuta tähän hätään osaa sanoo:) Mut iha kelpo tekele.
0   +1 +2
 
9
ivalo 05.05.2006
Todella hienosti tehtyä tavaraa, hauskasti retroakin. Ei mulla ihan kympillä jalka alkanut vipattamaan mutta tyylilajissaan hienoa jälkeä. Tätä on taidettu hieroa tovin?
0   +1 +2
 
9
musicman85 29.04.2006
keväistä, hyväntuulista musaa. näin yöllä kuunneltuna piristää mukavasti. vaikken ole mikään konemusan ystävä enkä niin osaa sanoa mitään kovin järkevää, voin hyvällä mielellä sanoa että sie osaat! pro-tason elektronista musaa.
0   +1 +2
 
8
aavikon.neito 09.04.2006
Ja Vol.. Toi "syna sekoilu" sai mut raivostumaan.. Muuten todella kiva kipale,mutta jotenkin tollaset riipivät korkeat äänet on todella yleisiä kone musassa joka on ehdoton miinus..
0   +1 +2
 
8
dbgirl 08.04.2006
Pirteästi lähti käyntiin, kuin avaruusalus olisi lähtenyt. Pimputusta, olisin tykännyt hieman eri melodialla. Nyt se tökki aikas pahasti. Selkeästi päämäärätietoinen, etenee kohtuuvauhtia päämäärää kohti. Ei käydä edes pissatauolla, ja siksi on hieman kireä ja ahdistava tunnelma. Loppuu tylsästi. Melodia on kyllä mieleenjäävä, mutta ei mullista maailmaa. Olisi kyllä pitänyt kun kerran Marsiin oltiin menossa. Ok sanat. Kuulin että sanotaan "Nyt sekoo koneet" ja "Nyt sekoo pää" ennen kuin tarkistin sanat! Se olisi aika paha juttu avaruudessa. Miksaus on onnistunut, paitsi että on ehkä hieman liian yhtenäistä. Jokin olisi saanut korostua enemmän.
0   +1 +2
 
9
ivan 04.04.2006
Mielenkiintoiset saundit. Tulee mieleen joku hyvä tietokone peli, ei mitään tasohyppelyä. :) Miksaus puolella kaipaisin bassoa lisää, erityisesti tultaessa näistä välikohdista, joissa rumpuja ei kuulu, takaisin saisi basso olla massiivinen. Muuten miksaus kuulostaa hyvältä. Hienoja melodioita ja variaatiota on. Todella energinen ja ammattimaisen kuulonen, ei ole mitään "purkka" saundeja.
0   +1 +2
 
9
legotron 20.02.2006
Kaikki muu toimi mul paitsi toi snare-saundi, mut se on taas niit makuasioita, muuten saundit kohdallaan..
0   +1 +2
 
Jammin Benjammin 01.02.2006
Heh. Onpas aikamoista boogieta. Tyylikästä menoa! Harvemmin pääsee nauttimaan tälläsestä (retro)elektroilusta. Miksauksesta siis halusit MIELIPITEITÄ: Rummut on toimivat, biisin sopivat saundit niissä, mutta basari on kyllä jääny valitettavan ohueksi. Snare pomppaa aina hyvin ja tehokkaasti, antaa hyvin menoa ralliin. Aika taakse oot sen laittanu tai sit se on valmiiks sen kuulonen. Yllättävän tehokas kuitenki, makee saundi siinä. Spiikit on jätetty keskelle (ja vähän kovallekkin?), vaikka niitäkin olis voinut mun mielestä ehkä pannailla rohkeesti puolelta toiselle:) . Stereokuva noin muuten on kyllä tarpeeks leveä, vaikkakin vähän kylmä. "Tummentamalla" joitain saundeja oktaavia alempaa olis saanu ihmeitä aikaiseksi. Biisi on ajatukseltaan kyllä loistava. Lisää potkua basariin ja vielä sitä yleistä tummuutta+bassolinjaa esiin, niin avot!
0   +1 +2
 
9
Chadonna 30.01.2006
Sähköstä olen täysin samaa mieltä. Erittäin iloisen pirteää musiikkia.
Pidän paljon kuunnella musiikkia visioiden perusteella, ja tämän visio..
Ajan pyörällä kovaa, kilpailen kenties. vähän samanlainen fiilis kuin Kraftwerkillä.
Melodia on vallan mainio, alkaa ihan hävettää, kun ei ole itse saanut mitään aikaiseksi.
Miksaus sopii hyvin, Biisi kulkee eteenpäin oikein mukavasti. Ei ainakaan mitään huomionarvoista täyttä virhettä ole sattunut.
Pidän paljon siitä, että tässä kuin kaikki melodiat taistelee keskenään. Toinen tulee tuolta ja toinen tuolta ja huomio ei kerkeä kiinnittymään muuhun kuin kokonaiskuvaan. Nopeatempoista, rajua taistoa. Kuin pyöräilijät, ne kisaavat ensimmäisestä paikasta, voitosta. Kuka pääsee loppuun, kuka ei.
Tämä on tietenkin vain henkilökohtainen mielipiteeni.
Kaunista.
Hikisiä miehiä, purkkaa, kuplia ja merta. Tour de France.
0   +1 +2
 
9
Cerende 14.01.2006
Oi oi oi.. Ihaninta pitkään aikaan. Vaaleenpunasen (ja valosta riippuen vaaleensinisen) kuplan sisällä ja pinnalla väreilevä biisi.
Ois kiva tietää mitä noissa voksuissa sanotaan, mutta mutta.. Kivaa päästä käyttämään mielikuvitusta ihan tappavan aivokuolettavan viikon jälkeen.
Tossa suunnileen 24 sekunnin kohalla alkava rumpulointi on tosi hiano, mutta kokonaisuutena rumpusystemissit oli hassut. Rumpujen ei vaan kuulu olla noin pirteet, vois toimii jos niissä ois jotain särötystä.
Melodiakuvio oli kiva, mut ihan liian vaikee seurata näin väsyneenä, kuulostaa kuitenkin siltä, että tekee mieli ruveta pomppimaan ja riehumaan.
Miksaröinti on ihan professionallia, lukuunottamataa noita rumpuja, jotka vie selkeesti nyt kaiken mun huomion. Niitten ois vaan pitäny hallita samalla lailla tätä biisiä, ku miten ne hallitsee mun ajatuksia.
Mutta, kokonaisuus. vaaleenpunasta electropurkkaa lähes hyvimmillään, mikserissä lähes parhaimmistoa ja varmasti tulee soimaan paljon ja niin paljon, että joku joskus lyöja sanoo, että pitää taas kuunnella rokkia. Mutta se on sen ajan murhe, nyt rupean nauttimaan tästä.
Kiitosta paljon!
0   +1 +2
 
9
GasBah 14.01.2006
en kauheest seuraa tätä kulttuurii mut en poiskaan sulje :) tää on makee biisi, todella monipuoline ammattitaitoisesti tehty !
0   +1 +2
 
Andy Livid 06.01.2006
Pidän tämän kappaleen rehellisen elektronisesta otteesta. Melodiakuvio ei aivan täysin iskenyt, ehkä ite pidän enemmän haikean surullisista melodioista. Kivoja soundeja käytetty ja ote pysyy tasaisen vaihtelevana ja mielenkiintoisena. Soundit kuulostavat mun korviini ihan hyviltä, bassoa löytyy sopivasti, en kuule mitään särkemisiä ja kirkkaat äänet ovat sopivan kirkkaat. Olen ehkä hieman jäävi sanomaan sen paremmin näistä miksauksista sen enempää kun itsellä on hivenen välillä kovin vaikeaa tuo puoli. Mutta pääasia että kuulostaa hyvältä.

Kaikenkaikkiaan hyvin synteettistä ja tietyllä tapaa kylmää "purukumia". Ehkä tuo kylmyys juontaa avaruuteen, ei siis niinkään tylyyteen. Tämä biisi olisi erinomainen johonkin vanhaan kunnon Amiga-peliin. Jotenkin hienot musiikit toimii vanhanaikaisissa ja nykymittapuun mukaan rupuisissakin peleissä. Tämä siis kaikella kohteliaisuudella sillä pidän erittäin paljon vanhoista tracker- musiikeista! Yhdellä sanalla kuvattuna tämä oil kivaa musiikkia, ei niinkää ajatuksia herättävää tahi vuoria siirtävää mutta kivaa!
0   +1 +2
 
9
Todella tarttuva kappale, joka herättää mielikuvan alkuaikojen Opel Bastardsin, Kraftwerkin ja Amigan demoscenen risteytyksestä. Soundimaailma on mukavan retroa trackermäisen tunkkaisia rumpuja myöten eikä miksauksessakaan ole huomattavia puutteita. Vocoder-laulun toisteisuus alkaa puuduttaa noin seitsemännellä kuuntelukerralla, mutta sävellyksen vaihtelevuus ja hyvät melodiat pitävät biisin tuoreena pitkään.

Jatkoa odotellessa.
0   +1 +2
 
8
Lunar Vegetarian 24.12.2005
Noniin vihdoinkin tänne eksyin. Biisi alkaa kohta soimaan..

Alussa tulee heti ekaksi mieleen että tuo alun soitin voisi olla hieman tuhdimpi.

Toisen synan loikatessa mukaan se kuullostaa aluksi hieman ontuvalta verrattuna muuhun äänimaailmaan. Rummut hyppää tämän jälkeen silmille iloisesti. Vain kick kuullostaa ärsyttävällä tasaisella särkevältä ja tunkkaiselta. snare voisi myös ehkä olla miksattu ilmavammaksi ja korkeammaksi. Saw leadi on mahtavan popahtava, ja kuullostaa korvaani mannalta. Ainiin sananen noista vocodereista, jotka mielestäni toimivat hienosti kaikessa retrohtavuudessaan. Bassolinja on taattua eteenpäin viemää matalaa pomppimista, ja se pistää hymyä suupieliin. Tämä pienohtava pimpelipompeli soitin 3 minuutin päällä on hieman tönkön kuuloinen, voisi vaikkapa omata pehmentävää kaikua jotta istuisi äänimaailmaan paremmin. Biisi on kaikessa energeettisuudessaan varsin mukavaa kuunneltavaa, eikä tapa itseään liian pitkällä pituudella, myös rakenne toimii aivan mukavasti, olisin vain kaivannut tähän jonkun selkeämmän hookin.

Sitten miksauksesta. Kuten jo aikaisemmin, biisistä uupuu reippaasti keksi sekä korkeita taajuuksia. kompressiointia olisi voinut hanakammin käyttää. Nyt biisi potkii eteenpåäin, mutta tuntuu kun se ei ottaisi soundeissaan tarpeeksi ilmaa alleen, joten luppotulos jää hieman tunkkaiseksi. Eritoten tuo potkun tunkkaisuus hieman nakertaa nautintoa.

Yhteenvetona: Hieman freesimmällä miksauksella biisi voisi olla hehkeää rantaelektroa. Biisissä on hieno idea, ja eteenpäin vievät elementit, Miksaus puolella vain viellä hieman ehostusta. Muutama soundillinen vaihto voisi tuoda myös terävyyttä ja eloa paremmin, munakkaampi potku, ja tuo pienonkaltainen soitin vain smoothimmaksi niin homma toimii. Vodori voisi heittää viellä jonkun kiinteämmän kertsin väliin.

Arvosana: Hiomaton timantti =)
0   +1 +2
 
8
Infratuna 24.12.2005
Bomfunk ämsees tuli jokseenkin mieleen. Aika jännän tyylistä tykitystä kyllä on tämä niin ja minä jaarittelen miksi? Jouluaattona kirjoitan kommentin. Jopas jotakin :o ! Rummut ois saanu dominoida biisii enemmän. Nyt vähän liiaksi jäävät taka-alalle. Tiukan kuuloset ovat kuiteski kompuroinnin ansioista. Veikeä biusa, jossa kuitenki teknisesti jonkun verran parannettavaa. Huomattavaa parannusta edellisestä raidasta! GO GO!!!
0   +1 +2
 
9
Holmström 24.12.2005
jeh... mieletön energia jossa stereon oikeaoppinen hyväksikäyttö on todella hyväksi käytetty loistavasti ;) Eli ei mitään ylilyöntiä vaan tämän biisin nopeassa ja laajassa äänimaailma käytössä tehty hieno tiivistelty nopealla juoksulla oleva paketti... Mutta ei jätetty mihinkään pakettiin sisälle vaan luotu hässäkkä jossa edetään hienossa idearikkaassa mutta vivahderikkaan äänien muutos maailmassa...

Melodia toimii hyvin... paikallaan biisin kulussa eli jäädään kertsin jälkeiseen elämään kiinni liian nopeasti... (mutta niin se kaupallinen juttu on myös joka myy ihan käsittämättömän paljon joten annetaan perushässäkän mennä paikallaan.) Tämä ei tarvitse yliajoa... koska miksaus tehty erinomaisella balanssilla... toki jos pitäisi vääntää versio laajemmalle kuulijakunnalle niin sitten pari pitentä viilausta mutta jätetään se kommentoimatta.

Tuotanto idearikasta, toimivaa, kuulijoille tarjotaan kuuntelunautintoa. Hieno biisi kaikkiaan :)
0   +1 +2
 
10
accent 23.12.2005
Oho! Erottuu hyvin edukseen mikserin valtavirrasta (ainakin tämän genren suhteen). Kokeilin kuulokkeiden lisäksi creativen halpis-kajari-subwoofer-setillä, ja ainakin niillä miksaus kuulosti kyllä ihan hyvältä. Meininki ja saundi juuri sopivasti kohillaan, hittiainesta! Parhaat kohdat olivat ihan alku ja viimeinen minuutti, niissä tunnelma oli parhaimmillaan kympin arvoista. Ten it is, then!
0   +1 +2
 
9
Rumarimpsrempsa 23.12.2005
Käytössä olleiden kaiuttimien kehnoudesta johtuen tuo potkupuoli jäi vähän pimentoon (sitä kuitenkin selkeästi on, kunhan vain skobet antavat myöden). Taitavaa työtä kaiken kaikkiaan. Tasapainoista ja toimivaa. Ainoa häiritsevä asia oli ajoittain toistuva "pling"-ääni, joka toi erehdyttävästi mieleen mikroaaltouunin...
Cylon-ääneen (laulu) olisin itse ehkä yrittänyt saada hieman enemmän "vihaa" eli särmää, mutta se on vain makuasia.
0   +1 +2
 
8
Pukkapää 23.12.2005
Ah, oh, suits you sir. Näin joulun alla herra Dubb pistää jalkaa toisen eteen tällä purkkamaisella hittiviisulla. Kaikkea on tarjolla, ja vielä hienoäänisesti. Selvennänkö äskeistä? No kyllähän minä.

Alku johdattelee hiljalleen, mutta äänimaailmallisesti lahjakkaasti pian alkavaan elektro-soppaan; äänimaailma on sopivan tanakan kuuloista ja vaikka ääniä on välissä montakin päällekkäin, niin häiritseväksi tämä ei käy. Varsin hyvin pysyy tässä raidassa kamat kasassa, eikä ala käymään tylsäksi tai suonikasta imeväksi. Vocoder-voksut luovat tähän sitä sopivaa poppimaisuutta, mitä biisiä tarjoaa lahjakkaasti 4 minuutin ajan. Sopivassa olotilassa tämä ehkä nostattaisi tunnelman kattoon ja pistäisi jalat liikkumaan kuin Painajainen Elm Streetissä. Messevän rasvaista tavaraa.

Joten kaiken liukuvoiteen ja selityksen jälkeen totean, että kyseessä on varsin toimiva elektro-raita. Ei löydy valituksen varaa ainakaan miksauksesta tai sampleista tai mistään muustakaan. Kunnon ämyreillä tämä varmasti tärisyttäisi myös naapuritalon emännän takamuksen kipeäksi. Mutta hyvää jälkeä olet tehnyt. Terveisin amatöörimusiikintekijä Tikkakoskelta. Das ist gut.
0   +1 +2
 
8
D-Beat 23.12.2005
Olen nyt kuunnellut biisin ainakin 5 kertaa putkeen. Eka positiivinen asia on, ettei ainakaan vielä ole mikään osa alkanut ärsyttää, vaan siinähän se pyörii taustalla leppoisasti.=)

Tunnelma biisissä on aika leppoisa, ei herätä tanssimaan ainakaan minua, mutta positiivisen kulkunsa takia aika piristävä veisu. Vaihtelua on aika kivasti biisin kestoon nähdeen. Olen huono sanomaan mitään tuosta miksauksesta, koska se ei oikein meikän alaa ole, mutta todetaan sen verran, että kuulostaa aika tasapainoiselta ja puhtoiselta.

Täähän menisi oikein mukavasti Leena Lehtisen ohjelmassa.=)
0   +1 +2
 
Petu-_ 23.12.2005
haha... tällästä kivaa elektroa oot saanu aikaiseksi.. Kylläkyllä. Eipä ainakaan moittimista. Äänimaailma on sopusoinnussa toisiinsa ja hyvät valinnat. Miksaus ja masterointi on kyllä ammattimaista. Kivat voksutkin. Biittikin on vauhdikas. Ainut mistä voi tulla sanomista on tuo sahaliidi. Loppujenlopuksi kiva ja vauhdikas elektrooninen näkemys =)
0   +1 +2
 
9
Anssi H 23.12.2005
Johan on kova alku räsy! Kunnon electroninen padi soundi :). Sitten tuo ujeltava effecti, joka iskee kunnolla biisin käyntiin on loistava!
Vocoderit toimivat todella hyvin, ja pitävät mielenkiintoa yllä. Mahtavia effectejä, ja ratkaisuja.
Melodia on aika trancemainen, joten en tiedä sopiiko se tälläiseen Electroon, mutta eiklhän tuo sovi :). Ihan jees kuitenkin, tosin aika kliseinen soundi.
Väli breikki samanlainen kuin alussa, joten siinä ei ihmeempiä ilmene.
Voksuja voisi olla itseasiassa enenmänkin, mutta electron yksinkertaisuudessa toimii näinkin.
Mitään isoa negatiivistä seikkaa ei biisistä kertakaikkiaan löydä, vaan biisi on pullollaan positiivisia elementtejä :).
Omaperäisyyttäkin löytyy ihan mukavasti noitten voksujen, ja fx:ien ansiosta. Mietin vaan, että olisiko nuo leadit pitänyt jättää pois, mutta kyllä ne omasta mielestäni kuitenkin toimivat.
Pieni valituksen sana elementtejen sotkeutumisesta. Instrut sekoittuvat välillä keskenään, ja tuntuisi siltä että biisi on kyllä täyteen tungettu :).

Kaikenkaikkiaan hyvä electro biisi! Soundit juuri sopivat karkeita, ja mielenkiintokin pysyy hyvin yllä. Tästä vaan jatkamaan seuraaviin tuotoksiin :).
0   +1 +2
 
9
HW 23.12.2005
Nyt ei saa pahastua mutta tätä kuunnellessa nauratti vallan tavattomasti. Mielikuva jonka tuo "electric bubblegum"-heitto synnytti oli siinä määrin hupaisa ettei hihityspuuskaa kyennyt hallitsemaan. (tuo oli siis kehu)
Jos ihan asiallisesti puhutaan, tämä oli aika hyvä. Äänimaailma oli runsas ja tasapainoinen, miltei ylitsepursuava mutta silti koko ajan hallittu. Basso-osasto oli aika kevyt mutta saattaa olla että tukevammat alataajuudet olisivat sotkeneet soundien keveyden luoman pirteän tunnelman.
Tätä oli erinomaisen mukava kuunnella. Oli ihan valtavan kivaa. Tästä löytyi tavaraa niin paljon että kaikkea ihmetellessä ei tullut tylsää kolmannellakaan kerralla ja melodialinjoista/rumpuosastolta löytyi molemmista mielikuvitusta niin paljon että tästä varmasti paljastuu uusia, kivoja ulottuvuuksia jotka jaksavat kiinnostaa monen, monen kuuntelun ajan.
0   +1 +2
 
8
iskujuuri 23.12.2005
Huoh. Elektronista älämölöä, jonka termeistä en tiedä suoraansanoen mitään. Noh, yritetään. Alku kuulostaa hieman tylsältä, kunnes se formula-auton kuuloinen ääni pamahtaa kehiin ja rummut alkavat paasaamaan ja robotti ruttunen aloittaa räpättämään. Melko tasapaksu kokonaisuus, jossa vaihtelevuutta on ihan kivasti kuitenkin. Kivankuuloisia soundeja ja sointukulkuja, mutta mikään ei suoranaisesti saa seksuaalisia mielihalujani heräämään tai tanssijalkaani vipattamaan (kyllä, kirjoitin tuon vain saadakseni huumorisävytteistä paskanjauhantaa ja pidentääkseni tekstiäni, har-har-har!!!). Monien muiden biisien tavoin sopii jokseenkin huomaamattomaksi taustamusiikiksi, joissakin tilanteissa kenties jopa piristykseksi kahvin tai energiajuoman sijaa. Eipä minulla oikein mitään varsinaista parannusehdotusta tähän ole. Biisi vain kaipaa sitä "koukkua".
0   +1 +2
 
9
Jayskae 23.12.2005
Odotettu biisi! ;) Mukavaa, että oma linja jatkuu edellisen projektin jälkeenkin. Pirteä electrotykitys toimii kuin litra Batteryä! Soundit ovat kaikin puolin mukavan retrot, mutta snare olisi voinut olla vähemmän muovinen. Synamelodiat kompensoivat kuitenkin kivasti rumpusoundin puutteita.

Breikit olivat ehkäpä biisin parasta antia. Rakennekin on toimiva. Kokonaisuutena tästä kappaleesta jäi mukava retromainen pelimusiikki-electro-jadubb -fiilis! Jatkoa odotellessa...
0   +1 +2
 
9
Putte 23.12.2005
Ensimmäinen kuunteluyritys ei enteillyt hyvää, sillä kone tilttasi heti sekunnin soiton jälkeen. Toisella kertaa tästä saakin sitten _hieman_ enemmän irti. Kyseessähän on ihan hiton energinen pläjäys! Breiksahtavat rummut istuu hyvin laajaan syntetisoituun maailmaan täynnä kivoja kilinöitä ja muita herkkuja. Miksauksesta onkin selitelty aikaisemmissa kommenteissa yhtä jos toista, joten riittänee, että totean sen toimivan oikein mainiosti.

Todella hienoa jälkeä siis kaikinpuolin. Electroa parhaimmillaan. Ei kuitenkaan aivan kympin edestä sytyttänyt, vaikka ei kaukanakaan ole. Pidän tämän projektin nimen ehdottomasti mielessä uusimmat biisit -listaa tarkastellessani.
0   +1 +2
 
9
Free-Soul 22.12.2005
Hei täähän oli päivän piristys! Saundit on todella laadukkaan kuuloiset, yhtä aikaa retroa ja tuoretta. Tähän on ihan selvästi löydetty se "oma soundi", jota kaikki etsii. Mieleen tulee sellainen kuva aivan kuin kappale sylkisi valoa! Sitten mäkätän hiukan snare-saundista joka kuulosti korvaani liian kuivalta ja tuplaiskut kuulostivat hermostuneilta, yksikin isku riittäisi hyvin tuomaan tarvittavan potkun. Mutta plussaa tulee rohkeudesta käyttää vocoder-saundia! Vocoder parhaimmillaan on aivan mahtavaa, (esim. Daft Punkin "Something About Us" tai Herbie Hancockin "Give It All Your Heart") mutta huonoimmillaan kökköä muka-roboilua. Minun mielestäni kannattaisi uskaltaa käyttää vocoderin kanssa kunnon melodioita, tämä biisi jäi vielä sillä saralla jotain kaipaamaan. Mutta kaikenkaikkiaan oikein hyvä. Säihkyvä, räiskyvä ilotulitus-raketti!
0   +1 +2
 
8
JM 21.12.2005
Alussa luulin soundeja tylsiksi..noh, vähän ne onkin, mutta toimivia, mikä liene sitten hyvä asia. Kun miksauksesta tahdoit jotain kuulla, niin tuon bassosaundin keskiäänet ainakin kolahtelee aivan turhan kovasti minun kaiuttimista, kuulokkeilla ne taas levittyy stereokuvaan niin, ettei voimakkuus haittaa. Melodian osalta tässä on selkeästi sellaista ysäri-bomfunk-tyyliin juttua ja toisaalta myös tuon vocoderlaulun puolesta kasarimeininkiä. tykkään vocoderista ja rummuista ja melodiakulusta, soundit ei ole kunnolla iskeviä, jotenkin "laimeita" - tuttuja, turvallisia elektronisen musan perusääniä - ei kiitos minulle.. tai sitten vain haikailin sitä tuttua ja turvallista acidia..aahh..acidia..hmm eiku joo, kuuntelempas tämän vielä kerran ja jätän acid haaveilut sikseen, ysäripop.
Eli onhan tämä hyvä biisi, tuntuu vain, ettei erotu joukosta.
0   +1 +2
 
9
Intro 20.12.2005
OHO! En olisi uskonut että tällänen voisi muhun upota mutta tämähän onkin todella menevää.. Vitusti saundeja jotka natsaa yhteen, rummutkin toimii, hyvä virveli saundi. Vauhdikasta ja... KORKEETA musaa :D
0   +1 +2
 
9
Kukkonen 20.12.2005
Kyllä tämä pomppii ja vähintään tökkii perseelle, joskaan ei kumminkaan potki. Rouheemmilla runpu-soundeilla se olisi kai hoidettavissa, vaikkei paha näinkään, liian ohkasta vaan omaan makuun.

Melodiat toimivia, erilaisia elementtejä tarpeeksi ja miksauskin toimii omiin korviin ihan hyvin - jopa näillä mikkihiirikuulokkeilla, mallia Tiimari.. Efektejä käytetty just mukavan hillitysti että pysyy maku hyvin. Jotenkin tälläisen kevyen pilipilin rinnalle ja kontrastiksi, eri aikoihin tietenkin, joku pörinä/surina/murina/säröbass -komppi, joka samalla toimisi vähän sellasena tasottajana. Nyt kun toista kertaa menee biisi, niin huomaa että tuo leadi, joka välillä vinkuu on ehkä himpun liian kovallaan. Eipä paljoa.

Rakenne on sellanen sujuva, perushässäkkä ja alotus on kiva. Samoin lopetus, mutta tähänkin sopisi tuo joku pörinä/surina/murina/säröbass -komppi ehdotus - eli jonkinmoinen omat "välisoitot" sellasella :P

Seuraavaks voisin vähän lukasta muitten kommentteja tarkemmin, ja kattoo jos sieltä tulisi vielä jotain, mitä voisin lisätä:
- Jepuun yhdyn rumpusoundin kanssa, vähän rouhetta.
- quafka maitsi myös tuosta ohuudesta ja siihen itse lisäisin myös, että muuttuisikohan biisin luonne liikaa ja kovinkin poikkeavaksi, jos tulisi tuota rouheutta..? Ehkä se hieman, mutta potkiva, munia raastava ja perseestä paskan ulos vetävä bassolinja tuskin pilaa mitään biisiä :P Noh, tuokin sitten pitäisi tehdä hillitysti...

Vielä yksi haukkuminen: rumpulinja ja rytmit yleensäkin on itselleni lähellä sydäntä, joten tähän voisin ehdottaa, että hieman tekisi rummuille sellasta, että snare, haikat, bassorumpu erottuis toisistaan selkeämmin, jotain matalampaa snarea lisäks, sillain piiloon, ja terävää haikkaa, basari vois olla pidempi jne..

Kyllähän tähän keksisi asioita, mutta sen jälkeen biisi ei kuulostaisi enään JaDubb:ilta, vaikka pohjimmiltaan tää onkin hyvä biisi, eikä välttis tarttis mitään lisäystä. :P
0   +1 +2
 
Olavio 20.12.2005
Jepun kommenttia mukaillen, kappaleen nimi ohjaa väärille urille tavanomaisuudessaan. Tässä on nimittäin jotain kummallista mukavuutta ja piristävää jurnutusta, jotain erittäin tuoretta. Pakkaus on melodioineen koukuttavaa kuunneltavaa ja kiehtova tekele.

En voi olla huomaamatta sitä, että tämän hiomiseen on käytetty taitoa ja keskittymistä. Saundit pelaa yhteen tyylinsä puolesta sekä ihan teknisesti. Tästä onkin havaittavissa ammattimaisen oloiset hyppyset. Tekninen päsmäröinti ja kikkailu eivät kuitenkaan ole hyvän piisin perusta eikä se tässä tapauksessa siihen jääkään. Kappale on vetävä ja tyylikäs kokonaisuus, painan vanitusnappia nyt!
0   +1 +2
 
9
Raikali 20.12.2005
alun malodiat, pimeä huone, tuska pään sisässä. rumpujen mukaan lähtö, clubi huone, valoja joka paikassa, tanssivia ihmisiä ja mahtavaa meininkiä. alun suhteellisen tylsän osan jälkeen kun kappale starttaa kunnolla alkaa tälläisenkin rumiluksen jalka vipattamaan bassontahtiin ja volumea on saatava lisää. sitten sitä onkin pienennättävä koska tuo liian kovalla/korkealla menevä synä/mikä nyt onkaan alkaa kuulostamaan pahalle. onhan tässä mahtavaa menoa ja meininkiä, rumpulinjat pirun hienot ja biisin fiilis kyllä hipoo betonibunkkerini kattoa! tämä kyllä jää pitempäänkin soittoon ja tulee kuunneltua useamminkin. hienoa työtä.
0   +1 +2
 
8
Wavescale 20.12.2005
Sähköä ja säpinää! Tykkäsin kybällä noista vocoderivoksuista! Hmm.. Vaikka pidänkin biisin menevästä meiningistä, niin kuitenkin hieman vähemmän "levottomana" tämä maistuisi parhaiten... näin esimerkiksi, tuon 0:55 kohdalla alkavan melodian saundi on hyvä, mutta sen hypähteleväisyys ei mulle niin maistu. Kokonaisuutena melodiat kuitenkin toimivat reippaudessaan.

Rummut.. on ihan makeet. :) Arvelutti vähän tuo kahdella eri snarella kikkailu, muuta hyvin se toimii. Basso on kyllä ihan muhkea ja selkeästi erottuva, mutta yksitoikkoinen: olisin kaivannut jotain happoista, matalaa rutinaa taustalle! :) Kaiken kaikkiaan siis oikein hyvä miksaus.

Sointukuvion pikkasen kliseinet nostot arveluttivat nekin, mutta taas täytyy sanoa: osoittautuivat ihan toimiviksi biisin mittaan. Rakenne on perushyvä. Biisistä kyllä löytyy paljon eri vaihetta ja sisältöä. Efektejä on käytetty hyvin. Taustalla välillä kuuluva kilahdus hämäsi pari kertaa huvittavasti: mikroaaltouuni keittiössämme päästää *tasan* samanlaisen kilahduksen... :D

Arvosana menee nyt fiilispohjalta... 8, mutta iso plussa päälle. :) +
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 20.12.2005
Tarttuva biisi tosiaan, täytyy itsekin myöntää se pikku seikka, vaikka tässä kohdassa joudunkin vielä myöntämään, että se pikku seikka ei olekkaan ihan mikään niin_pieni_juttu, sillä vaikka elektroa onkin eikä vaihteluakaan yleensä paljoa löydä, niin ainakaan tylsää ei tällaisen parissa tule. Öhh, niin, ja kahvin kanssa jaettuna tuplasti nautinnollisempi kokemus. :P Vocodereista saa hauskaa revittyä myös melkoisen paljon, mielenkiintoinen yhdistelmä kyllä tuollaisen rumpukuvion vierellä. Snaressa on sitä jotain havaittavissa, sulautuu upeasti muiden ominaisuuksien sekaan. Yksinkertainen bassolinja antaa jonkin asteen lisäpotkut myös persuuksille. Hauskasta melodiasta voisin vielä muutaman sanasen heittää: lämmin- ja tuo itämaishenkisyys(öhh, ainakin tulee mieleen joku pirun Geisha hyppimässä polkua pitkin olkikori kainalossaan... Plääh. :P) melodiassa, pistävät väkisinkin kummallisen virneen naamalle. Ähh, todellakin toimiva kokonaisuus. Hyvä, todellakin sitä, jos ei muutakaan. Enemmänkin olisi, jos lopetus olisi vähemmän huonompi. :P Kyllähän tämä olisi komiampi esitys viikon biisivalintana. ;)
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 20.12.2005
No tässä on kyllä yksi pirteä kipale. Liikkeelle lähdetään verkkaisesti. Alun hienosti valittu synapadi saa väistyä energisten leadien tieltä. Vocoder -kikkailu on myös onnistunut ihan kivasti.
Biisi on aluksi ehkä lievästi sekava, mutta selkenee kulkiessaan ja 1:50 paikkeilla tuleva suvantokohta viimeistään hoitaa homman kotiin. Siitä eteenpäin kipale jatkaa menoaan sujuvasti aina loppuun saakka. Lopetuskin on hoidettu perinteisellä tavalla, mutta toimivasti.

Kokonaisuutena mukava energialataus. Plussaa siitäkin, että kivahan tällaista iloista menoa on näin Joulun alla kuunnella!
0   +1 +2
 
9
Jaycob 20.12.2005
Mielenkiintoinen alku, käytetty sytrussia ainakin.
Pidin enemmän tästä episodista kun kappale alkoi kunnolla, joten hieman enemmän kontrollloitua...
Alku oli oikeastaan aika kamala, verrattuna kunnon kappaleeseen, robottipuheet toimivat hyvin ja rumpukomppi oli hyvin tehty.

Soundit olivat ihan kohdallaan, vaikka sytrussia olisi voinut efectoida enemmän.
Tässä kappaleessa parhaiten onnistuneet ovat melodiat.
Aika mahtava kappale kokonaisuutena!
Joistain pikkukohdista en pitänyt, mutta plussaa tuovat todellakin puheet!
0   +1 +2
 
8
Bemary 20.12.2005
Juuh, jos nyt saisin tähän jotain omaperäistä väännettyä, kun kaikki ajatukset on jo ylempänä käytetty aika tehokkaasti. Mut itepä vaadit... :> Ja onhan se hienoa nähdä eloa sunkin artistisivulla, todellakin. :)
Asiaan. Onhan tää ny verrattain tehokasta jumppamusiikkia. Voksuista ei kovinkaan helposti pysty päättelemään mitä niissä todetaan (ellei ois muussa yhteydessä selvitystä saanut), aika puuroisiksi oot ne säätänyt, mut enpä usko, et se varsinaisesti haittaa kuuntelukokemusta. Tuollainen tyyli tuo tähän lisää sitä mekaanista fiilistä, jota on varmasti haettukin.
Bassoa mä tähän kaipaisin enemmän. Tykkään kunnon jytinästä, hyvällä maulla tietty, ettei ihan överiksi vedetä. Tää biisi on aika kirkas yleisilmeeltään, joka sekin sopii tiettyy mielialaan oikein hyvin. Tällä hetkellä kaipaan silti sitä bassoa lisää parin kauhallisen verran.
Alku on nätti. Hyvin lähtee käyntiin pienen nostatuksen jälkeen. Oikein toimiva. Loppukin tuntuu pelittävän.
Pituus tällä tekeleellä on miellyttävä. Sellainen kätevä paketti, ettei nukahda kuunnellessa tai jää monttu auki ihmettelemään, että joko se meni.
Eipä muuta kuin että uutta matoa koukkuun! Kommenttia tulee jatkossakin, hitaasti mutta varmasti :p
0   +1 +2
 
8
digius 20.12.2005
Jahas, mittee tästä oikeen huastais..
Alkuun intro kuulosti bassoköyhältä, mutta tulihan se beisilinja sieltä kunhan jaksoi vähän odottaa. Voksut todella hauskat. Tempo sopiva mutta biitti aikalailla kummallinen, soundeiltaan vähän tukossa(?), noh makuasioita..

Hyvä on stereokuva, harvoin tuollanen soundien levittely ja efekteillä rakennettu syvyysvaikutelma onnistuu, mutta tässä oltiin mielestäni täysin oikeilla jäljillä. Melodiakulku tavanomainen, ei huippu, ei huono.

Ei kuitenkaan mikään dancefloor mix ja joku tuolla ylempänä peräänkuuluttikin muutamaa "tärinä-filliä" jotka ois tehneet gudaa sopivissa kohdissa. Mutta hyvää humppaahan tää lajissaan on= 8, 49.
0   +1 +2
 
9
Salminen 20.12.2005
Tämä on silleen hyvällä tavalla ihan mahdottoman gei kappale. Vähän samaan tapaan kuin Airin Sexy Boy. Joudun komppaamaan Jepua sen verran, että itsellenikin tuli välittömästi ensimmäisellä kuuntelulla mieleen, miten makiata olisi saada tästä sellainen kunnon breakbeat-versio. Bomfunkkaritkin joudun pöllimään omaan kommenttiini JamesMercyltä. Biisinä tämä on jo nyt aivan mainio ilman sovitusmuutosten harkitsemistakaan, pakko oli kuunnella heti muutaman kerran putkeen ja laittaa omalle kännimusa-soittolistalleen.

Miksauksesta jotenkin hankala sanoa mitään sen ihmeellisempää. Alun syntikka-rise oli jotenkin kulmia kurtistavalla soundilla ainakin. En minä juuri muuta kritisoitavaa tästä keksi. Breiksuremixiä kehiin niin kymppi odottaa! :)
0   +1 +2
 
JamesMercy 20.12.2005
Aijai, vokooderit iskee kyllä kuin ne kuuluisat miljuuna volttia! Mitään selvää en niistä saanut, mutta hyvältä kuulosti - juurikin nuo Bomfunkkien vokooderhommat tuli vahvasti mieleen. Mukavaa mäiskettä muutenkin, melodiat ponkailee kivasti ja rummuissa on riittävästi eloa. Jonkinlaisen breakdown-väliosuuden olisin mieluusti kuullut, jossa olisi voinut rumpukikkailua tulla enemmänkin esiin. No, olihan tuossa noita fillejä jo tietysti, mutta joku kunnon soolontynkä olisi ollut poikaa, vaikka sillä granulizerilla avusteltuna. Tämmöisenään rakenne on ehkä turhan suoraviivaisesti pisteestä A pisteeseen B vievä. Kokonaisuudessaan tykkään soundimaailmasta kovasti, eri elementeille on jätetty hyvin tilaa ja kokonaisuus on hyvin tasapainoinen. Puhtaasti konetta ja hyvin tehtyä sellaista, selvästikin haudutettu jo pidemmän aikaa pienellä lämmöllä.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 19.12.2005
Tämähä on ihan toimivaa kikkailua. Vocoderit ei oo meikäläistä koskaa eritysemmin sytyttäny mut tässä toimii kyllä mielestäni paljon keskivertoa paremmin. :) Melodiat ihan siistit ja tommoset rennot. Ei mitää tapposurua, eikä ihan fanfaareiksikaan vedetä. Sopivan menevää mallia myös. Biitti on onnistunutta mallia ja muutenkin soundiosasto pelittää mun mielestä. Bassoa olis kenties voinu vahvistaa, kuten tuossa ylhäällä jo sanottiinkin, tai mahdollisesti pistää pari pientä filliä missä täristeltäs oikeen kunnolla. Semmoseks tehokeinoks. :) No joo, mut mun mielest erottelu tässä pelaa tarpeeks hyvin ja puuroks tää ei kyl mene. Selkeet ja puhtaat soundit. Ainaha niitä vois raskaammiks ja paksummiks koittaa saada, mut mun mielestä tää kuulostaa tälläsenään ihan onnistuneelta miksaukselta ja soundimaailmalta. Jeh! Ainakin edellisiin kuuntelukokemuksiin verrattuna jätkän matsku mukavasti kehittynyt. :)
0   +1 +2
 
"Pian sekoo pää." "Pidä kypärää." Jepjep. Hyvät sanat on ainakin. :)

Omaperäisen biisinnimen ei sa antaa hämätä, ihan persukauraahan tämä! No ei vaineskaan! Piristävän erilaista shjittiä.

Miksautuskuksautukseen puuttuakseni:

Tuo eräs korkea syna on liian kovalla... Sen elevöittäminen jotenkin voisi myöskin olla hyvä idea... LFO taijotain... LFO on päivän sana, ainakin mulla. Jotenkin se on liian tracne. En pidä tracnesta. Sen pitäs olla enemmän lectro. Ja sitten tuonne alatajuuksien puolelle kaipaisin enemmän potkua. Jonkin verran kun tuosta mikserista ruuvasin bassoa lisää niin toimii huomattavasti paremmin... Rumpuosasto voisi parantua, jos sitä rapeuttaisi jotenkin... Pienehköä särötystä johonkin saundiin... Rutinasta minä pidän. Mutta siis nimenoman tarkoitan sellaista hillittyä. Ei mitään kolinaviistonnista vaan semmosta eloa vaan... Lämpöä. Analogisuutta. On niin kvoin digitaalinen ja kantikas tämä saundi.

Mukavan fiilis tässä on jo kuitenkin valmiiksi niin miksi, et viimeistelisi täsät ihan sika kovaa elektrobreiksiä? Nii-in. kaikki syyt ovat tekosyitä. On vaikea parantaa lähes täydellistä, mutta uskon et pystyt siihen. ;)
0   +1 +2
 
10
Mike H 19.12.2005
Jepulis. Ihan mukavan kuuloista soundia heti alussa. Ihan hauska biitti kyllä. Soundit rummuissakin erittäin hyvät. Hyvä tuo lead soundikin. Melodiat ihan jees. Speakit tosi loistavat! Miksaushan toimii erittäin hyvin tässä. En huomaa ainakaan mitään huonoa siinä. Mitäköhän tästä sanoisi vielä. Eipä keksi mitään sanottavaa oikein enään. Helvetin hyvä biisi kyllä, ei siinä mitään.

Jäädään odottelemaan uutta materiaalia. :)
0   +1 +2
 
10
Nectino 19.12.2005
Tämä on todellakin sitä mitä kaivataan! Biisi tuo mukanaan pirteyttä ja soundit ovat varsin sähköisen oloiset. Melodiakuviot ovat todella hienosti kehitetyt, ajatus on päässyt valloilleen tässä biisissä. Miksailu ei kyllä minun toistovehkeillä kuulosta pahemmin kusevan, vaan toimii todellakin hyvin. Voxut sopivat genreen maukkaasti ja tuovat mukanaan lisää sähköisyyttä ja pirteyttä. Alusta alkaen biisi on menoa ja säihkettä, kyllästymsen vaaraakaan ei tule missään vaiheessa biisiä. Soundeja on käytetty rohkeasti ja muhkeasti. Effektitkin toimivat melodian kanssa kivasti. Todella hieno työ sinulta ja lisää vain yhtä muhkeita ja hyvän kuuloisia biisejä!
0   +1 +2
 
8
Itapuoli 19.04.2006
Hyvät saundit ja tosi menevä kipale !! saa unohtamaan itsensä.. Musaa
0   +1 +2