No Return [TEASER]

Objective: Life

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Reettori 19.01.2006
Hmm, ei oo ainakaan tungettu täyteen kaikkia efektejä mitä jaksaa laittaa biisiin, vaan ihan kohtuudella, siks pysyy hyvin kasassa. Melodia on jees, mutta rummut olis saanut olla vähän rankemmat. Oon käyny kuuntelemassa aikasemminkin, rakenteelta tosi jees ja muutenkin menevä.
0   +1 +2
 
Kröger 06.01.2006
No niin, äänimaailma jää aika vaisuksi. Miksaus kohdat sai hämilleen, kun äänenvoimakkuus laskeutu yhtäkkiä vaan liian hiljaiseksi.

Melodiat vaikuttaa ihan kivoilta, etenkin sawlead kohdissa, silloin tuntuisi löytyvän menoa. 2:19 alkaen alkaa melodia tosi vetävästi. Kyllä se tästä lähtee, mutta miksaukseen pitäisi panostaa enemmän.. :)
0   +1 +2
 
Vespe 04.01.2006
Melko mielenkiintoinen biisi. Beat on ehkä vähän turhan bassovoittoinen. Tämä oli melko persoonallinen pläjäys, tuttuja elementtejä on sekoitettu hyvin ja homma toimii. (Välissä volyymin heittelemiset oli ärsyttäviä... mutta oletan että se johtuu tästä "teaseri"-olemuksesta :)

Äänimaailma ja miksaus ovat mielestäni lähinnä nämä ainoat ongelma-alueet. Vähän paremmat samplet tietyiltä osin kehiin ja muutamat vst-plugit menoa parantamaan. Beatin miksausta vähän paremmaksi ja muutenkin voisi yrittää lisätä vähän makua tuohon :) Kyllähän tämä ihan kivalta biisiltä vaikuttaa.
0   +1 +2