Perfect World

Heartland

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Länä 23.12.2005
Jep, mukavan kuuloista tavaraa. Jos nyt jotain kritiikkiä täytyisi antaa, niin jotenkin kaikki melodia-elementit ovat vain päällekkäin, eikä mikään oikeen nouse päällimmäiseksi. Heti alussa tuli myös mieleeni, että olisi kiva jos basarissa olisi vähän enemmän munaa. Nyt se kuulostaa mielestäni jotenkin tuhnulta.
Kuitenkin kokonaisuudessa ihan maistuva kipale, joka kaipaisi ehkä vähän jotain vaihtelua. Sinulla on joka tapauksessa hyviä aineksia musiikin tekoon!
0   +1 +2
 
10
Jaycob 23.12.2005
Nonyt kuulostaa jo paremmalta, ei mitään outoja vihlovia ääniä, alku on hieman outo, mutta kappale onneksi kyllä alkaa sitten jo aika äkkiä, noniin nyt kappale alkoi, soundit ovat kohdallaan!
Filtterointi ja efectoinit ovat hyvin onnistuneet.
Tätä kappaletta kuunnellessa renotutuu mukavasti, mutta siltikään ei tylsistytä, vaikka kappale kiertääkin hieman samaa rataa.
Tämä ehkä siksi että kappale vetää sanattomaksi.
Tämä on mahtava jo näin, mutta tuli semmoinen ajatus että tähän olisi voinut laittaa vielä jonkin selvän melodian, mutta kyll tämä on näinkin huippusaavutus.
Pikkumelodiat kappaleen aikana toivat sitä piantä vaihtelua.
Onnistunut kappale!
Mietin että milläköhän ohjelmalla olet onnitunut näin mahtavan kipaleen luomaan...

Tämä on varmaan pisin kommentini tähän saakka, siksi että tässä kappaleessa on niin paljon kommentoitavaa, ja niin paljon sisältöä, toisin kuin useissa muissa mikserin kappaleissa.
Voisin kuvailla tätä kappaletta sanoilla rento ja rahoittava.

Täysi kymppi!
0   +1 +2