giant sleeps tonight

Labriola

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Spine 21.02.2005
ah. lisää hyvää turkulaista räimettä! laulaja on todella hyvää, pohjat toimii. kitaran pulloefekti vähän alkoi jurppimaan tuossa 2min kohalla, laulussakin voisi olla vähän vähemmän särölaulua. tehokeinona se toimii paremmin. tosi hyvä biisi!
0   +1 +2
 
7
J Kolme 05.03.2003
mitä tähän nyt sanois...hyvä suomalaiseksi???no ei mut nuo räbät oli ihan kivat, mut kertsi ei oikein uppoo...ois pitäny lähtä kunnon tappo meininki...musiikki ihan jees...keep up good work...peace!
0   +1 +2
 
Nyhde 26.02.2003
Bassopuolta olisi voinut aavistuksen verran boostata, mutta ei tässä muuten mitään käytännön vikaa ole. Vielä jos osaisi kuunnella tämäntyylistä metallia. Eipä taida olla ihan minua varten luotu, joten kuuntelukerrat jäävät luultavasti minun kohdallani yhteen. Olen nimittäin vähän erilaisen metallin kuuntelijoita. Puolestani voisitte ruveta soittamaan Grind Metalia, niin voisin innostua :).. Mutta joo, porukalla tuntuu kuitenkin tyylistä huolimatta olevan aika paljon lahjoja, joten ei voi muuta kuin toivottaa mitä parhainta jatkoa koko bändille. Näyttäkää niille! Ja kannattaa varmaan tehdä ihan vaan sitä omaa juttuaan, eikä mun musiikkimausta kannata niin välittää. Tämä on oikein hyvä biisi just tällaisenaan. Ei vaan iske just muhun.
0   +1 +2
 
Laihanen 25.02.2003
Kivan villi soundi. Tämmöisen genren pienkuluttajana yllätyin oikein positiivisesti. Overdrive puhuu :)
0   +1 +2
 
9
Submarket 25.02.2003
Soundeista ei taas sanaakaan.. ;) Tosin tuo lyriikka- efekti on kyllä omaanki korvaan vielä ihan kiva. Laulu toimii hyvin ja kivahan tätäkin oli tuntitolkulla luupata.
0   +1 +2