Ananda

Frostbite

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Zeip 08.01.2006
Pitää itsekin ylistää tuota acid-linjaa, kuulostaa todella maukkaalta :). Percussiot & muut kilinät toimii ihan mallikkaasti ja muutenkin näyttää olevan toi rumpupuoli kunnossa. Tosin tuo kick on jotenkin vaisu. Ehkä ois voinu nostaa alapäitä reilummin. Ettet vaan olis leikannu masteroidessa vähän liian ylhäältä pois, kun ei potki, ei sitten millään. Saundit on mallikkaan kuuloiset, tosin paikoitellen hiukan ohuen kuuloiset.
Melodia ei kyllä säväytä meikäläistä yhtään. Kuulostaa jotenkin siltä, että biisiä ei ole tehty ns."tunteella" :D, vaan vähän pakolla rutistettu lopulliseen tulokseen asti.

Tuli vähän puolikas kommentti tästä..Mutta kai siinä nyt tärkeimmät sanottavat oli tästä biisistä :).
0   +1 +2
 
Lumonia 08.01.2006
Hyvin iskee sisään kickin kanssa, joka on sopivan tuhti ja iskevä. Haikat toimivat myös varsin mallikkaasti, mutta tuo tumma padi tulee hieman hätäisesti mukaan. Samalla tulevat bongot ovat myös hiukan kuivahkoja, hentoa delayta olisin kaipaillut niihin. Taustalla marssiva happo on hyvän kuuloista matskua, mutta on ehkä vähän turhankin paljon soimassa. Äkäisempi ja välissä taukoava happo olisi ollut ehkä vielä hiukan maukkaampi vaihtoehto. Vielä sopivalla delay peräsimellä se olisi toiminut hyvänä syvyydenluojana.

Myös kellomainen "pluck" soundi kuulostaa hyvältä, ehkä hieman suljettu filtteri, mutta toimii se noinkin. Melodian soundi onkin kovasti tutun kuuloinen ja sun tyylin kyllä huomaa siitä! Pehmeää, mutta hitusen kuitenkin napakkuutta. Kuitenkin kaipaisi vielä vähän leveyttä. Tuhdimman padin tai tuosta hiljaisemmasta esiin nousevan padisoundin?

Kokonaisuudessaan kyllä aika tylsä paketti, ei sun parhaimmistoa missään nimessä. Miksaus pelaa ihan hyvin, mutta soundit kaipais lisää tuhtiutta mukaan. Melodialinjatkaan ei oikein sytytä. Maininnan arvoisiksi seikoiksi voisin nostaa suvantokohdan, jossa basso ja padi pääsee oikeuksiinsa ja happolinjan, joka oli jo tuollaisenaan varsin tarttuva.

Kiitos!
0   +1 +2
 
Buhis 07.01.2006
Tuo acid-linja kuulostaa todella hyvältä mun korvaan, se tuo mukavasti syvyyttä. Nuo alun Melodiat on jotenkin vähän metallisen ja laihan kuuloisia. Muutenkin soundit ja etenkin bassopuoli on aika laihan kuuloista. Ei vaan potki kunnolla vaikka pistäs enemmänki voluumia. Perkussiopuoli kyllä kuulostaa ihan passelilta, ja etenkin tuossa 1:10 kohdilla mukaan tulevat haikat kuulostavat hyvältä. Melodiat ei oikeen nappaa missään vaiheessa. Kokonaisuudessaan jotenkin vähän tylsä biisi.
0   +1 +2
 
9
termite 07.01.2006
Hienot percat + pad sydeemit tulee heti alus sisään.siistinkuulonen repivä saundi siihen perään.kohdassa 0.55 on mun makuun pikkasen kiireellä tuotu melo sisään.Saundimaailma on todella kohallaan ja kivankuulonen.Breikist alkaa kivat lirkuttelut siisteillä saundeilla.pikkasen keskivaiheelle olisin kaivannut vaihtelua ja kikkailua enemmän.. mut sit taas kohassa 4.22 ku tulee acidtyylinen sisään murinalla ni on korvakarkinkuulosta.clap tai snaree olisin pikkasen pidentänyt /pehmentänyt mut ihan jees noinkii.Mut sanotaan et kun liikutaan mikserin tasolla niin parhaimmasta päästä alkaa olee harva yltää (siis mitä mikseris oon kuullu) samalle levelille tranceiluilla muutamia lukuunottamatta.. annan ysin koska 10 tason arvosanat menevät mm. Dj Orkidealle ja dallas superstarsseille ;)
0   +1 +2