Not So Grand Funk Jam Band Jam

Not So Grand Funk Jam Band

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Begga(R) 01.07.2007
Tämähän on melkoinen (positiivisessa mielessä) sekasikiö pakkopaidassa. Svengaa kuin raivotautinen hirvi ja vaihtaa väriään kuin realiteettinsa menettänyt kameleontti.
0   +1 +2
 
Funk-Daddy 21.08.2006
Hyvä perusveto. Henkilökohtaisesti en yleensä pidä tällatavalla iloisesta musiikista, en tällakaan kertaa. Melodiat tuntuvat tämän biisin kohdalla jotenkin liiankin tutulta. Hyvä että on tällaisiakin biisejä ohjelmistossa, niin voitte joskus saada keikoista ruokarahaa. Tämä biisi on nimittäin niin ytimekäs, että tyhmempikin perusteuvo sen ymmärtää ja alkaa hytkyttämään ihraista kehoaan. Tuo kitarasoolovälike oli mukavasti Carlosiaaninen. Toivottavasti tuo kohta on keikoilla pidempi, sillä siinä olisi mahdollista sytyttää myös torvisektio helvetinmoiseen ristituleen. Kokonaisuutena selvä peli: tiukempi ote psykedeeleihin ja kaikki sovinnaisen ajattelun rajat alas.
0   +1 +2
 
Libiisi 19.05.2006
Henkilökohtaisesti hiukan häiritsi kyllä se että biisin loppuosa on niin selkeästi paljon nopeempi kuin alku. Muutenkin loppuosasta tulee vähän levoton olo, ehkä saksofonitiluttelua olisi voinut hiukan tarkastaa, alun rennompi meininki sopii tähän biisiin paljon paremmin mun mielestä. Piano/komppiosasto toimii ihan ok, kyllä.
0   +1 +2
 
8
thefat 09.02.2006
Joo ihan jees. Aika letkee meininki. Lisää puhaltimia olis tähän tarvinnu, mut hyvä et ootte ne jo kuitenki hommannu. Hyvät soolot. Tytöt laulaa aika hyvin. Räpistä ei juurikaan saa selvää. Josu vetää hyviä fillejä sinne tänne. Hyvä hyvä. Tosta kitarasoolosta en juurikaan pitäny. Turhan nopeeta tämmöseen musiikkiin. Hyvä rumpusoolo väliosan lopussa. Loppu turhan sekava. Siitä en oikeen tykänny. Mut kaikenkaikkiaan aika hyvä tämä oli. Pitää tulla joskus keikalle kun kerta enemmän puhaltimia ootte hommannu.
0   +1 +2
 
9
ninny- 06.02.2006
Täytyhän tääkin nyt sitten kattoon tulla; ei hassumpaa; sanat oli hyvät, soundi muutenki hyvä; saxofoni sopoi hienosti taustalle ja pianomelodiat oli mukavan kuulosia:) Kaikin puolin hyvä biisi :)
0   +1 +2
 
9
loudjazz 06.02.2006
En epäile tota "pitkää historiaa."
Turha sanoakaan että hyvälle tuulelle tästä tulee.
Piano herätti erikoisesti positiivista huomiota, vaikka kitarapuoleen tulee yleensä keskityttyä liikaakin. (Huom. Hyvähän toi skittaosastokin oli.)
Lovekraufts tuli tosta lead-laulusta mieleen, sopivan rentoa mutta "munaisaa."
Joo, kaiken kaikkaan tod. ok kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
-annu- 03.02.2006
Ilonen raikas lämmin. Mutkattomat jamitukset. Hauskaa kun mikä! Soittopuoli hallussa. Ilmeikästä, hyvää.
0   +1 +2
 
10
AnttiCHB 23.01.2006
Rumpusoolo! JOO!!! ;o)
0   +1 +2
 
10
munakukkaro 19.01.2006
cheese us christ meikäl tuli kesäfiilis! ulkoo-30astet mut don't worry sisälle vaa natikka päälle ja aurinkotuoli auki
0   +1 +2
 
10
Janne T 19.01.2006
nonni.... nyt se sitten tuli viiden minuutin viiveellä näkyviin kumminkin... hienoa. tästä minä tykkään. noh, nyt tulee sitten spämmättyä oikein kolmen viestin verran. hävettää...
0   +1 +2
 
10
Janne T 19.01.2006
no ärkele. kirjoitin pitkän kommentin ja sitten tämä tsydeemi lätkäisi pelkän numeron näkyviin...

no lyhennän nyt sitten äskeisen jorinan siihen, jonka piti näkyä äsken kirjoittamani kommentin lopussa:

bändin nimi kuvaa meininkiä hyvin, mutta tätä menoa sen saa pian vaihtaa - tulkoon tilalle: 'THE grand funk jam band'

niin, siinä kommentissa kehuin mm. sanoja, sooloja, laulua, muuta yleistä meininkiä.
0   +1 +2
 
10
Janne T 19.01.2006
mainio svengi. kauniit laulut. lausunnaltaan aavistuksen ontuvat räpit. asiallinen (mutta lyhyt) piano soolo. asuallinen sax-o-fooni sooloilu. bändin yhteistä revittelyä lainatulla pianokuvio-huumorilla :) ...jatketaanko listaa?

Ei tästä meno paljoa parane, meininki ei tietysti ole vielä aivan korkeinta ammattitasoa, mutta elämänmakuista jammailua todella hyvällä meiningillä. olen vakuuttunut. pitääpä joskus poiketa livenä katsomaan.

nimi kuvastaa bändiä mainiosti, mutta uskon, että nimen saa pian muutta 'THE grand funk jam bandiksi' - tätä menoa ainakin.

###
Ainiin ja olihan tässä hauskat sanatkin tässä biisissä, nyt kun ne huomasin...
0   +1 +2