Happy

Glow

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

DarthPena 15.01.2011
Ihan kun olisi todellakin vedetty livenä treenikämpässä ja siksi se toimiikin. Tää on näköjään jo nelisen vuotta sitten tehty. Vokalisti on hyvä, ei voi kieltää. Aina mietityttää englannin kielen käyttö, mutta tässä se oli ihan jees. Tästä saisi tehtyä vaikka mitä jatkokehityksessä. En tiedä mitä biisin kohtalolle on käynyt. Olisi mukava kuulla muukin kuin tää raakaversio.
0   +1 +2
 
9
olli.teirikko 22.11.2007
Rehellistä ja hyvin tehtyä musiikkia. Hyviä lyyrisiä osuuksia. Fiilistä riittää. Tykkään miksauksesta juuri siksi, ettei se ole liian kliininen. Kuulostaa livemäiseltä. Ei ehkä kosketa kaikkein syvimmältä, mutta nehän ovat vain makuasioita. Kivaa tätä on silti kuunnella.
0   +1 +2
 
8
tikris 12.03.2007
ihan jees meno... miksatessa ois ehkä voinu kyl jättää laulua vähän hiljemmalle, kun soittimista ei kyllä kuulu kunnolla kuin rummut. kyllä tosta silti selvän saa. http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
9
Cancel 08.09.2006
upea ääni! hirmu hyvä mieli tuli piisistä, varmasti soi koko päivän päässä.
0   +1 +2
 
8
Joe Hoe 16.04.2006
Kyllä susta Suvi kuullaan vielä!
0   +1 +2
 
10
annakaisa 19.03.2006
Vaikka olisi kuinka raakaversio niin kuulostaa silti todella hyvältä. Laulajalla aivan mieletön ääni. Kaiken kaikkiaan upeaa!
0   +1 +2
 
9
Vesa H 07.03.2006
Siis, biisihän jäi täysin miksaamatta.
0   +1 +2
 
8
coke-a-nut 10.02.2006
Tämä kolahti paljon paremmin kuin whyisthat. Kertsi toimi.
Soittimista ei oikein saa selvää ja kompuraa ois voinu käyttää. Kuulostaa ku bändi olisi äänitetty treeniksellä livenä ja laulu sisään eri raidalle.
Muutama kuuntelijan virkistyskikka lisää olisi pitänyt laittaa mukaan, niin sitten tämä olisi jo aika hyvä paketti.
0   +1 +2
 
9
Samurai 10.02.2006
Hyvä biisi, vaikka saundit ei oiskaan viimeisen päälle viilattu. Teknisen puolen voi aina tehdä paremmin jos siltä tuntuu, mutta tämä on toimiva ja mukavaa kuunneltavaa näinkin. Jos tämä on lähellekään livemiksaus, niin toimii sitten varmasti myös livenä hyvin. :)
0   +1 +2
 
9
May-Jo 27.01.2006
Raakaa, mutta maukasta. Saundit vielä aika räkäiset, mutta tästä kun tekee puhtaan version niin se o siinä.
Laulajan notkea ja tumma ääni sopi todella hyvin tämän tapaiseen reippaaseen road-rockiin. Paketti pysyi stemmoineen hyvin kasassa.
Biisistä tuli alussa jostain syystä The Cult mieleen, tiedä sitten yhtään miksi. Mutta Cultin musiikista pitävänä tämä seikka oli varsin positiivinen asia. Muutenkin soitanta oli todella loistavaa. Sävelkulku, monipuolinen kitarointi, kaikki. Varsin nautinnollista kuunneltavaa.
Biisi oli siis niin ideallisestikin kuin toteutuksellisestikin onnistunut ja ennen kaikkea monipuolinen kokonaisuus. Tästä kun vielä teette viilatun version (ei silti, ettäkö tässä rähjäisemmässäkään versiossa oikeastaan mitään vikaa olisi), niin plop plop, lisää plussaa tilille!
-Kame-
0   +1 +2
 
8
digius 26.01.2006
Tummahkot soundit alussa mutta sitten kun biisi käynnistyy ride-pellin kera soundi ikääkuin kirkastuu. Hyvää vahvaa vokalisointia ja jänniä tuplaus/stemmoja. Hyvän kuuloinen ite biusakin toki on. Vähän liian demoiluversio arvosteltavaksi, mutta aineksia toki on saada tästä todella hyvää matskua vaikka levylle asti. Silloin voisin kuvitella antavani tälle ainakin ysin.
0   +1 +2