Take It Easy

Cosmetic Underclass

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Temeteus 19.02.2006
Oho, olipa Järniksellä läppä hallussa! Harryä itsekin diggailemme mutta ite ei tykätä sen demoversiosta; aika hengetön veto...mutta kyllä tuolla palopuheella otamme asian ankaraan harkintaan. Kiitos kommentista!
0   +1 +2
 
9
Järnmannen 16.02.2006
Käärme on irti! Työväenluokan kosmetoloogit ottivat ja paiskasivat kauan odotetun Mikseri-julkaisunsa kansan ihmeteltäväksi. Ja mikäs tätä on ihmetellessä: solisti The Mu rähjää kuin luonnevikainen pystykorva, eikä taustasoittanastakaan kauheasti auktoriteettia puutu. Näin on asia eritoten julkaisun aloitusraidalla.

Eli retkue tulee kutakuinkin suorittaneeksi itselleen asettamansa tehtävän ("soittaa tiukkaa ja mielenkiintoista rokkia"). Mielenkiinto-osastoa on sikäli hitusen liikaakin, että rytmipuolella voisi välillä suosia tavanomaisempia ja suorempia ratkaisuja. CUC vaikuttaa nimittäin tällä julkaisullaan hirivittävästi mieltyneen nykivään (en sanonut "pimeään") komppiin ja omalaatuisiin tahtilajiratkaisuihin. Johonkin rakoon voisi tunkea ihan perus-4/4-biittiä, jottei asiaan tule kikkailun makua.

Mitä tulee tiukkuus-muuttujaan, niin täytyy kyllä ihmetellä sitä nopeutta, jolla tämän orkesterin kehitys kehittyy. Yhtyeen ikä huomioiden on oletettavaa, että Kosmareiden työyhteisöä ei liika kitka rasita. Nimittäin: kun tavaran laatu kasvaa tällaisella vauhdilla, voi vain arvailla, millainen suksee tämä juttu on Tarjan toisen presindenttikauden päättyessä.

Allekirjoittanut suosittelee kokoonpanon tarkastamista konsertin muodossa, sillä elävänä sedät ovat vielä enemmän elementissään. Kukapa meistä ei olisi.

********½

Ai niin: Mikseri-annoksen tekee selvästi puutteelliseksi se, että yhtyeen lippulaiva, Harry-kipale, loistaa poissaolollaan. Allekirjoittanut vaatii asian välitöntä korjaamista.
0   +1 +2