SynthDrome - Falling Star (M1cH0 Rmx)

Mikko L

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Hillosipuli 08.10.2006
Alkuperäistä biisiä en ole kuullut. Melodia on tässä biisissä todella upea, myös tekninen puoli on hyvin hallussa. Pakkohan tästä on kymppi pläjäyttää.
0   +1 +2
 
9
Frozen Motion 05.06.2006
Yksinkertaisesti loistokappale!! Enemmän mun makuun oli toi neverland, mutta tääkin on ihan huippu veto.. Pistänpä ysin.. Samaa rataa vaan ja hyvä tulloo..
0   +1 +2
 
10
Maskeli 22.06.2006
Aivan Mahtava biisi! Melodia on niin PARAS!!!! ;D :D ihan täydellisen hyvä remixi! :D pakko myöntää ! :D
0   +1 +2
 
10
The Piippo 25.05.2006
mahtava kappale jonka äänimailma on komea mitä muuta osaisi sanoa.
0   +1 +2
 
9
Zeip 25.02.2006
Alkuperäinen oli helvetin kova ralli. En nyt ole aivan varma, mutta onko tämä jo vanha kappale? Mulla on sellainen muistikuva, että eräs luokkakaveri soitti tämän joskus koulussa (Kempaksen mikko, jos tunnet ;)..).
Aika paljon samaa löytyy kuin alkuperäisestä, etenkin nuo loistavat piano -linjat. Vanhan tyylistä trancea tämä on, mutta mielestäni trance eli kulta-aikaansa juuri tuolloin. Saundit on ihan ok kunnossa, ei mitään mullistavaa, mutta eipä sen puoleen mitään häiritsevääkään. Miksaus on ehkä vähän sekavan oloinen. Ei missään nimessä pahasti, vain vähän mikä erottaa ammattilaiset harrastelijasta.
Melkoisen vauhdikasta menoa täytyy myöntää..tuo pienen tuulahduksen muistoja menneisyydestä :). Tykkäsin.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 22.02.2006
CTGmusicissa heitinkin jo kommenttia tälle biisille. Vahvat rytmit toimii hemmetin hyvin ja muutenkin on meno kohdallaan. Melodioissa vahva ote myöskin ja pääosin miksaus on kunnossa ja soundeissa on puhtia. Päälead ehkä hiukan jumittavan oloinen, mutta sekään ei haittaa pahemmin. Alkuperäinen muistuu kutakuinkin mieleen vielä ja kyllä tämä on hyvä päivitys siitä sun omalla tutulla tyylillä. Mallikas veto!
0   +1 +2
 
10
PutkiMankka 16.02.2006
mahottaman hyvä.. ja taitavasti tehty.. hienoa!
0   +1 +2
 
9
miikkav 14.02.2006
Parasta kamaa tosiaan mitä sulta on tullut, niinkuin jo edellä mainitaankin.. eli mitäs tästä kommentoimaan, ylempänä tuossa ne on sanottukkin kaikki melkeempä, eli kaikki on kunnossa! en löydä mitään valittamisen arvoista, eli on ainakin toteutettu hyvin biisi! joo kyllä tälle biisille antaa 9 :) loistava kappale!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 13.02.2006
Kommentoinut jo tätä CTG:n sivuilla, niin ehkä riittää jos kerron tämän olevan edelleen loistavaa kamaa ja parasta mitä sinulta on tullut. Hyvä miksaus, loistava rakenne, melodiat ovat kauniita kuin auringon ensisäteet ja meininki on mukana korkealla. Kertokoon kerrankin numero enemmän kun olen nyt niin laiska. Breikki on ehkä biisin kohdista iskevin ja ansaitsee kunniamaininnan. Joskus voin vain hiljentyä. Pyöreä kymppi.
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 13.02.2006
No niin. Vihdoinkin täällä. Tässä on kyllä helvetin kova biisi. Alkuperäinenkin oli jo niin mahtavaa kauraa pureskeltavaksi, mutta tämä näin pari vuotta myöhemmin uudelleen tuotettuna vetää jälleen hiljaseksi. Kylmät väreet tulevat helposti ja vastustamattomasti. Piano on alkuperäisen linjojen kaltainen ja nuo tutut linjat jaksavat innostaa edelleen. Rumpupuoli on erittäin hyvässä iskussa ja potkussa riittää tehoa ja meininkiä.

Myöskin rakenne tuntuis olevan sopivan pituinen. Jaksaa pyöritellä myös uudelleen, eikä kyllästyminen ehdi hiipiä puseroon. Jiipeeliidit helvetin siistin kuuloset ja just meikäläisen makuun. En mä tästä mitään pahaa sanottavaa edes koita keksiä, sillä tämä suoritus sijoittuu ehdottomasti mikserin terävimpään kärkipäähän tän tyylisten settien joukossa. Täysin puhdas ja selkeä kymppi meikäläisen asteikolta. :)
0   +1 +2
 
^MaiGe^ 12.02.2006
Valitettavasti en tunne alkuperäistä biisiä, mutta ainakin tämä remix on hyvä. Just sopivaa fiilistelymusiikkia. Alku lähtee mukavasti käyntiin ja 30 sekunnin jälkimmäisellä puolella on erittäin hyvän kuulonen, kuten myös parin minuutin kohdalla. Kolmen ja puolen minuutin kohdalla alkanu piano oli myös tosi hyvin ujutettu mukaan. Just sopivasti ettei se nousuu sieltä liikaa esille, mutta toi mukavan sävähdyksen. Kappale eli koko ajan hyvin ja eipä siinä oikein mitään korjaamista mun mielestä ole.
0   +1 +2
 
9
Blaah92 12.02.2006
johan on mikko hyvän biisin vääntäny...paras mitä on lähiakoina kuullu :) alkuperänenki ois kiva kyl kuulla... :D
0   +1 +2
 
10
-Juha- 19.02.2006
Joo tässä on kyllä hyvän kuuloinen biisi. Kuuntelin tämän jo kauan sitten pariin otteeseen, mutta silloin ei vielä joutanut kommentoida :)
Mutta itse biisistä:
Soudit ovat hyvin valittu, pluck, kick ja pad hienon kuuloisia. 2:38 alkava melodia kuullostaa ylväältä tuollaisena tökkivänä. Pianon melodia myös hyvän kuuloinen tuossa ensimmäisessä suvannossa. Ei tässä pahemmin mitään ihmeellistä sanottavaa ole. Hyvän kuuloista ransua, joka ei tuo uutta genreen kuten mainitsit, mutta eihän sitä aina tarvitse tuodakaan. Reippaasti kiitettävän arvoinen suoritus ja vielä kun parannusta on tullut sun edelliseen tuotantoon niin voi hyvin mielin kympin heittää.
0   +1 +2