Supa Bass (Short Cut)

Outset

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
vergron 18.11.2012
Kunnon meininkiii!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Ozzyboyremix 26.12.2010
Wau! Mieletöntä menoo ja meininkii tässä Hardtrance kipaleessa! Tähän väliin sopikin tälläinen rajumpi pläjäys! :) Melodiat, bassot ja speakit toimivat loistavasti!
0   +1 +2
 
9
aaro 02.04.2007
Jeejee! Tää on ihan hienoo. Ite tykkäisin monipuolisista lyriikoista mut ne ei kai kuulukaan konemusaan.. :D
0   +1 +2
 
Deltaforest 20.03.2007
Heh, aika vahvat ysärifiilikset irtoaa tästä rallista. Melko peruspaukutus kamaa tää on, mutta kohoaa hieman keskitason yläpuolelle. Energinen syntsamelodia saa lisäplussaa.
0   +1 +2
 
Omaan gategoriaansa ei tuo mitään uutta, mutta ei huonoakaan. Niinkuin Jaakko jo tokasi nii "Berliiniin vain humputtelemaan". 8½
0   +1 +2
 
Jaakko Salovaara 15.03.2007
Ihan hyvä tämän musiikinlajin edustaja. Rummut mäiskii hyvin ja biisin rakenne on lyhyt ja ytimekäs. Soundiltaan atarin puheohjelmaa muistuttava "maximum techno" spiikki ja alaspäin pitchattu "supa bass" spiikki vie biisiä ehkä turhankin paljon 90 luvulle. Päämelodia on tarttuva ja soundi on vahva ja tulee hyvin esiin. Se että pää melodia "esitellään" ensin kevyemmällä kello soundilla toimii hyvin. Tässä biisissä on kuitenkin aika paljon kliseitä. Siitä vähän miinusta. Voisin kuvitella että biisi toimii loistavasti esim. Love Paradessa Berliinissä. Ei muuta kuin neon karvahousut jalkaan ja glow stickit käteen ja bileisiin. ;)
0   +1 +2
 
miipsu 16.12.2007
tää on kyl tosi hyvä!! :) tykkäsin tosi paljo! <3
0   +1 +2
 
9
Basement Studios 10.06.2006
edelleen outset settien paras tähän mennessä lienee tuo vanhempi speculation,mita tuli soitettua ja popitettua aina bailuissa. tuota tässä olen havaitsevinani paljon hardempaa ja karheampaa soundia.. ennen tuota cliimaxia tulee ne sulla aina kolahtavat nostot,basso ja rumpu voimistuu. ei parane soittaa ihan liikaa,koska muistan saaneeni näistä joskus lähellä vieroitusoireita muistuttavia oireyhtymiä. ois kova juttu löytää uusi levy sitten tulevaisuudessa..niitä venäläisiä vokaaleita olisi taas mannaa kuunnella :) mut tää kestää yli kesänkin..
0   +1 +2
 
tää oli ihan hieno.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 22.02.2006
Alussa pisti jo vähän naurattamaankin nuo vokaalit :) No sitten päästäänkin vahvaan vääntöön saman tien ja tulee vähän sellainen "goofy" - fiilis. Basari iskee kunnolla ja tehoa riittää vaikka muille jakaa. Muutenkin rumpuosasto hoitaa hommansa asialliseen tyyliin, vaikka siinä tuskin nyt mitään erikoista onkaan. No, mitäpä sitä muuttamaan kun linjat tässä toimivat varmaan tyyliin.

Pääleadin linja ihan kiintoisa, vaikka ei ihan täysillä fiiliksiin päästäkään. Soundia olisi voinut levittää hiukan enemmän vielä stereoksi. Efektit ja vokaalit ovat tässä ne, jotka tuovat huikean määrän lisää kiinnostusta. Basso perusvahva offbeat - linja, mutta toimii tässä erittäin maukkaasti vahvan soundinsa ansiosta.

Jeps, tykkäilin kyllä mukavissa määrin tästä träkistä. Vahvaa vääntöä, hyvä efektejä ja narisevia leadeja -> Nautittavaa ja tanssittavaa menoa. Ei ehkä niin kova kuin odotin pitkän tauon jälkeen, mutta parin kuuntelun jälkeen huomaa, että kyllä tässä on tuotantopuoli huippuluokkaa vahvan menon ohessa. Hyvä!
0   +1 +2
 
9
nkossu 16.02.2006
Haha on megamanit pelattu =D. On ihan hyva biisi vaik en tosiaan tallast kuuntele =P, Vahan jotain taajuksii vois olla kovemmal ku nyt on vahan jo liiankin basso painotteista jo loppu tuntuu jotenki taustalta. hyva savellys ja hyvii ideoita. kokeileppa teha jotain kaunista seuraavaks =P.
0   +1 +2
 
9
bränski 16.02.2006
Äänivalinnat ovat loistavat ja melodiakin ov aika hyvä, mutta tarvii olla jotain huonoakin. Tuo 45 sekunnin kohdalla tuleva melodia on aika "nintendomainen". Mutta hyvää musaa!!!!
0   +1 +2
 
-Juha- 15.02.2006
Juu aika perus hardtrancea, mutta hyvän kuuloista sellaista.
Soundit on laadukkaan kuuloisia ja kikki potkii oikein maukkaasti.
Noi vokaali pätkät toimii miehekkään hyvin ja varsinkin tuo nauru ja supa bass pätkät aivan yli cooleja :D
Jos jotain miinusta tästä etsisi niin supa bass pätkän "su" tavu jotenkin vihlaisee ainakin kuullokeilla kuunnellessa, mutta taitaa olla jo liian pieni miinus..
Ihan mukavan kuuloista jytkettä ja maistui ainakin minulle paremmin kuin nuo pari edellistä.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 15.02.2006
Hehhee, kyllähän tämä on oikein mukavaa tamppausta. Ja mitä, minun käsittääkseni juuri tällaistahan hardstylen kuuluukin olla. Välillä kunnon tamppausta, välispiikinpätkää, ja sitten kunnon sahamelodiaa.. :D miksaus oikein hyvä, mutta tosiaan aika simppeli. Vähän lisää tavaraa olisin minäkin kaivannut. Mutta siis sen verran hyvältä kuulostaa, että pärjää näinkin.
0   +1 +2
 
Aurisgale 15.02.2006
Alku pistää hymyilyttämään. Kuulostaa melkein naurulta ja kai se siksi on tarkoitettu, vaikka se ei ole sitä... vai onko? Taitaa se ollakin?=D (naurulla on aina ihmeellinen vaikutus) Biisi potkii ainakin hyvin ja kaikki elementit erottuvat, eli miksauspuoli on jälleen erinomaista. Sahat hyppii iskun väliin hienosti tehden tästä mukavan rankkaa tamppausta. Melodiat ovat välillä erinomaisia, mutta saman kaavan looppaaminen tekee hallaa hiukan. Uskollista hardtrancea ja kaupallisesti toimivaa. En ole tämän lajin innokkaimpia kuuntelijoita, mutta mikäs tässä kun hyvin tehty. Kyllä tätä kelpaa soittaa. Ei pahaa sanottavaa ollenkaan.
0   +1 +2
 
9
Jan C 13.02.2006
Energistä, viihdyttävää! Mutta ehkä hieman lisä-ääniä kylkiäisiksi ja / tai melodianpätkälle lisää jatkovartta keskiosaan. Toisaalta jos sexy naisääni olisi vaikka laulanut korkealta jotain lauseenpätkää väliin niin voisi kutsua tajunnanräjäyttäjäksi. (Etenkin ottaessaan samalla jatkovartta johonkin väliin.) Nooh, leikki sikseen. Toki toimii tanssilattialla tämä ralli aivan loistavasti näinkin. Ja juu, miksaus on edelleen laatuluokkaa. Ilo kuunnella ja popittaa! :D
0   +1 +2
 
9
Marquez 13.02.2006
Uuf.. tämäpäs toi mukavasti meininkiä tähän päivään. :)

Äänet ovat kyllä todella kirkkaita ja selkeitä. Jotenka miksaus on onnistunutta.
Melodiat ovat tuttuja tarttuvia Outset -melodioita. Ehkä vähän liikaa hoetaan samaa linjaa. Melodian kaverina voisi jotain pientä lisä-ääntä myös olla mukana.

Vaikea tästä on mitään suurempaa vikaa löytää. Outsetin tyyli vain on juuri semmoinen, joka napsahtaa mun makuun melko täydellisesti. :P
0   +1 +2
 
9
Protush 13.02.2006
Tässä projektissa en ole tottunut näin rankkaa menomusaa kuulemaan mutta nykyään monitaitoisuus on valttia :) Vähän eurovaikutteitta on kyllä tässäkin biisissä (oikeastaan aika paljonkin). Raa at särö saundit on jätetty melko vähiin mutta onneksi niitäkin siellä välissä löytyy. Miksaus on erittäin laadukasta niinkuin aina ennenkin. Biisistä kyllä tunnistaa Outsetin piirteet mutta se omaperäinen kikkailu on jäänyt vähiin. Kokonaisuudessaan hyvä biisi mutta ei ihan mielestäni sitä mitä genre antaa odottaa.
0   +1 +2