The Cynic

Supreme Court

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Epoche 19.05.2006
Täytyypi sanoo et noille rumpusaundeille, lähinnä virveli ja tomit kun tekis jotain niin ois perkeleen kowaa settii!! Nytkin tosin ihan toimiwaa mut wirwelil on niin iso osa musas kuiteskin et se waan häiritsee..
0   +1 +2
 
5
Ärcko 04.04.2006
Aika raju laulu sillee... mut tajusin mist on kyse vasta ku se alko... eli musa on epäonnistunu aika pahasti. Osataanko siel nyt ees oikeesti soittaa :I Lisäks miksaus on kehno ja sen kuulee.
0   +1 +2
 
rAIVOkone 04.04.2006
Onpas synkät ja rivot saundit:) Vihasta örinää. \,,/
0   +1 +2
 
8
hobocore 04.04.2006
Aika tykkiä meininkiä, noi soundit tuntuu jotenki tunkkasilta, mutta bändi osaa kyllä hommansa, ja biisi on hyvä. Laulajallekin plussaa, huudossa sopivasti pontta. KUITENKIN tuntuu että tää on kuultu ennenkin, ja käy hieman tylsäksi keskivaiheilla, mutta kyllä tän loppuun kuuntelee!
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 04.04.2006
Varsin riipivä alku lupaa hyvää, hieman grungemaista materiaalia, mutta biisi kääntyykin örinämäiseksi punkin ja metallin sekoitukseksi. Genrejen sekoitus on kuitenkin yleensä hyvä juttu ja tämäkin kuulostaa "ensijärkytyksen" jälkeen ihan hyvältä. Viimeisen minuutin kohdalla alkava osuus ei oikein liity muuhun biisiin, siinä kuulija ja biisi lähtivät eri teille.
Biisissä on B-osassa hyvät melodiat, tuota sointia voisi olla biisissä lisää, toimii tuon karjjunnan vastapainona hyvin.
0   +1 +2
 
8
Juise6-0 04.04.2006
Tuhtia kamaa. Vähän puuroiseksi menee mut voi kuulua asiaan. Kertsin (?) vokaalit toimii hienosti.
0   +1 +2
 
9
ylkky 04.04.2006
ompasvaan aikas tunkkaset saundit muuten kyl helvetin kovaa meininkiä
0   +1 +2
 
7
Jännittävä intro lupailee jotakin tavallisuudesta poikkeavaa, mutta kun kappale alkaa, niin sehän onkin metallia. Tähän on yhdistelty mukavasti eri tyylejä, minkä ansiosta on hankalaa vetää suoria yhtäläisyysmerkkejä mihinkään suuntaan. Maustevalikoima on siis hyvä, mutta keitos vaatii vielä kypsyttelyä - tasapaksuna massana vyöryvä kappale kun on melkoisen puuduttava. Soitto ja laulu ovat vakuuttavasti hallussa, joten jatkoa sopii odottaa.
0   +1 +2
 
Juhgu 04.04.2006
Ei oikein minun genreni, joten en osaa kovin hyvin arvostella. En saa sanoista selvää (yleensäkään missään ärjyntämetallissa), mutta ainakin äänen puolesta sanoma on mukavan schmunakasta, ja kitarat miellyttävän raskaat. Äänenlaatu on harmillisen tuhnuinen, veikkaanpa että kunnon studiossa tästä biisistä saisi kassit repivän karjuntapläjäyksen.
0   +1 +2
 
8
mojoswing 03.04.2006
Jokseenkin raskasta omaan makuun. Ihan asiallista ja sovitettua kamaa.
0   +1 +2
 
tep 03.04.2006
Mahtava karu äänimaailma tässäkin. Soundi on aika repivä ja kirskuva, mikä on mielestäni ylituotannon ja puhkihiomisen aikakaudella aina mukavaa vaihtelua. Rummuissakin oli autenttinen fiilis, kellarihenkeä.

Bändin parhaimpiin aspekteihin kuuluu ihan selvästi laulaja, jolla on vähän helvetin hyvä ääni ja karismaakin varmaan enemmän kuin yhdelläkään tähän mennessä vastaan tulleella mikserin metallivokalistilla. Muutenkaan ei ole teknisessä puolessa vikaa, mutta vokalisti on ihan parhautta.

Kun otetaan huomioon, etten juuri lainkaan pidä metallista, mutta tätä kuuntelin oikein mielelläni, niin onhan tässä pakko olla aika paljon hyvääkin. Vielä hieman enemmän hörhöilyä kehiin, niin tykkäisin enemmänkin. Vaikka eihän tässäkään onneksi niihin kaikista ilmeisempiin ratkaisuihin ole syyllistytty.
0   +1 +2
 
A.S.H 03.04.2006
No ekaks voisitte kirjoitella lyriikat ylös tonne proj. siidallle,Ja biisihän sisälsi vaikka mitä.tuli oikeen nuoruuteni progehämyt
mieleen jotka väsäs biiseihin osan toisensa jälkeen.Eipä mitä nastahan sellasia on soittaa mut meikiksen liimanuppi on jo kolmanne osan jälkeen unohtanu mistä oli kyse ja...
0   +1 +2
 
PeksiM 03.04.2006
Heppakomppia pukkaa introssa vinkeästi pihistäen. Säkeistössä biisi uppoaa ördehevin perussuohon. Kertsissä enempi yritystä, mutta jää unohdettujen värssyjen osastolle. Vokalistille ehdottomasti pisteet über-whisky-saundista. Bändi osaa kyllä soittaa mutta on havaittavissa jokisen eväiden leviämisefektiä.
0   +1 +2
 
rene 03.04.2006
A-osan riffi toimii hyvin. Biisin laulumelodia olisi ehkä kaivannut hieman vaihtelua. Toisaalta joihinkin tämän genren biiseihin täytyy vain laittaa suorempaa melodiaa.
0   +1 +2
 
Foto 03.04.2006
Paahtoa, paahtoa ja paahtoa. Toi parin minuutin kohdalta lähtevä välike ja sen kitaramelodia toimii. Muuten aika peruspaahtoa.
0   +1 +2
 
clickboing 02.04.2006
Narisevan kitisevää kitaraa seuraa örinä ja rään heitto. Välillä skitta vetelee skaaloja ja välillä sahaa vitossointua. Positiivista oli se ettei tähän biisin oltu vielä ängetty iänikuista särö-pois-kitaralla-mollisointuarpeggio väliosaa...
0   +1 +2
 
Coach 02.04.2006
Muutoin voisi olla ihan hyväkin biisi mutta "laulu" tuhoaa sen täysin. Ei tuollaista karjumista oikein viitsi kuunnella. Niinä hetkinä kun laulaja on hiljaa kuulostaa soitto varsin mainiolta.
0   +1 +2
 
9
v_salo 02.04.2006
Intro ihan sika hyvän kuulone, kuulosta siltä kun merirosvoalus tai vastaava lipuisi satamaan, mikä sattumoisin miellyttää mua sikana.

Sitten tulee laulu ja biisi alkaa... hevi vaan ei oo mun juttu, mutta introsta 9
0   +1 +2
 
9
Lowmen 02.04.2006
Juu juu. Kyllä tykkään. Huonot puolet: Biisi on sen verran kovalle kompressoitu, että kitaroissa on joku ylätaajuus, joka rasittaa korvia. Tätä ei jaksa kovin kauaa kuulokkeilla. Musiikkina ensiluokkaista!
0   +1 +2
 
9
Lowmen 02.04.2006
Juu juu. Kyllä tykkään. Huonot puolet: Biisi on sen verran kovalle kompressoitu, että kitaroissa on joku ylätaajuus, joka rasittaa korvia. Tätä ei jaksa kovin kauaa kuulokkeilla. Musiikkina ensiluokkaista!
0   +1 +2
 
9
polte 02.04.2006
Miksaus ei ole ihan onnistunut syö tästäkin biisistä tehoja pois.
Mihin toivoisi muutoksia tai annan oman näkemyksen. Virveli soundi jotenkin tumma ja ihan eri maailmasta.
Kitaroita enemmän esiin ja sterokuvaa laajemmaksi.
Biisi on mielestäni aika onnistunut ja esitys toimii.
0   +1 +2
 
7
LauriT 01.04.2006
Melko tunkkaisen kuuloista. Sibilanssi vokaaleissa on hyvin häirtsevä ja pakottaa laskemaan kuunteluvoimakkuutta. Rummut kuulostavat ihan pahvilaatikoilta. Kitaroissa ei ole minkäänlaista täyteläisyyttä. Asennetta tässä kuitenkin on, mikä on hyvä asia. Biisi on myös loistava - paska miksaus vaan pilaa sen aika ikävällä tavalla. Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin, kun tuo sävellys ja soitto näyttää olevan hanskassa. Nyt vielä saundit kuntoon, niin sitten tätä voisi ihan kuunnellakin.
0   +1 +2