Come With Me (Short Clubby Cut)

Outset

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Martian Law 23.06.2011
Update: edelleen tykkään kympillä :)
0   +1 +2
 
kutvone 14.10.2007
Tää kuulostaa hauskalta. Pirteältä. Hyvä mielikin oikein tulloo...
0   +1 +2
 
9
ArrestKulak 27.04.2007
No JÖÖ! Huomasin tuossa kommentteja selatessa että oot johonki mun settiin kommentoinu joskus aikoja sitten, joten aattelin et, jos nyt sit kun muistaa, niin kommentoin takasin ;)

Elikäs.

No voi munakas passo. Pumppaa ja lujaa. Todella herkullista. Perus party alarmi siel leadina. Hilpeää ettenkö sanoisi.
Tuohon "klapi shitti" spiikkiin oisit voinu ehkäpä jotain efektiä kehitellä. Meinas alkaa vähän hermostuttaa ;)
Muuten kyl hienoja efektejä paljolti ja toimiva rakenne.

Biisi ei kummemmin uppoa yksinkertaisuudessaan, mutta kasattu todella hyvin.

Jeh.
0   +1 +2
 
8
keituriug 19.03.2007
Hienosti tuotettua, tyylisuunnanmukaset soundit, mut ei oikeen mitään erottuvaa. Tää matsku on ehkä hitusen liian ysäriä nykypäivään - siks näin suppeat kommentit koska matsku oli niin perkeleen hyvää ettei voi liian paljon kommentoida muutakuin suuntaviivoja antaa. Vähän boten annaa ja muuta nykysoundia kehiin - yllättäviä ratkaisuja, shufflebiittiä ja edes yksi oikeasti muusta erottuva soundi kehiin. Laulaja korvaisi myös tuon soundien mielenkiinnottomuuden. Mut hitto, hyvää duunia, bassokoodaus kohillaan!
0   +1 +2
 
9
jongio 19.11.2006
Jytää alusta loppuun!
0   +1 +2
 
10
TerQue 17.07.2006
Kyllä tykkään tästäki... Hyvin vois olla jollain DreamDance tai FutureTrance kokoelmalla...
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 10.06.2006
Hauska melodia ja muutenki hyvä! :)
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 10.06.2006
Hauska melodia ja muuntenki hyvä! :)
0   +1 +2
 
10
The Piippo 24.05.2006
mahtava melodia ja mukavat vokaalit.
0   +1 +2
 
10
apollo0100 23.04.2006
Ei vitsi, tää soi mulla joka päivä ja se on ladattu jo konelle... XD
0   +1 +2
 
10
apollo0100 20.04.2006
"Oh jeah!" Lyhyt, mutta sen huomas jo tosta SHORT-sanasta... Todella makee settii tämä, tykkää tollasit lause-samplestä, varsinkin jos niitä on monta tai riittävästi ;-D Se teki vaikutuksen, biitti oli tosi hyvä, juu... Eli tällänen on mun makuun, vaik on lyhyt... Pistä tulemaan alkuperäinen, jos on mahdollista... :-)
0   +1 +2
 
10
Dj NeoNForce 03.04.2006
Siis ihan helvetin hyvä! Melodia rokkaa kybällä, biitti ja basso hoitaa homman loistavasti ja voksut toimii! Lisää tällaista mikseriin!
0   +1 +2
 
Aurisgale 28.03.2006
Erittäin pirteää mättöä. Miksaus toimii jälleen viimeisen päälle varmasti. Kovasti miellyttää minua tässä sinun hilpeä hiukan gameboy-tyylinen lead-soundi ja bassline. Vokaalit toimivat tässä todella toimivasti, vaikka eivät nyt niinkään omaperäisesti.

Keskivaiheen vokaaliosuus, muistuttaa hiukan 666 tyyliä käyttää puhetta (esim: supadupafly tms. vai mikähän se heidän hitti olikaan?)... tosiaan niinkuin punkkari mainitsi fatboy slimistä... voisi sanoa, että keskikohdan vokaalit muistuttavat sitäkin. Koita tässä sitten arvailla.

Onneksi vokaaleissa on sellainen oma huumoripitoinen tyyli, joka saa hyvälle tuulelle. Rakentavaa palautettaen en osaa antaa näin huolellisesti tehtyyn teokseen:) Voisi sanoa, että olet onnistunut erinomaisesti, kun saat minuun menemään läpi näin iloisen jumputuksen:)
0   +1 +2
 
9
Deep Cold 28.03.2006
Sä saat joka biisin tälläistä hienoo fiilistä aikaan. Meno on päällä koko ajan. Tuotanto on huippuluokkaa. Tälläistä iloista joraus musaa omasta mielestä :) Siistejä vokaali speakkeja välissä. Sopivat mun mielestä todella hyvin.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 25.03.2006
Alussa tulee kyllä hemmetin kova breakbiitti, josta löytyy hemmetin kovat soundit. No, ne soundit on kyllä kovat koko biisissä ja tehoa riittää tuttuun tyyliin. Basari alkaa olla ehkä turhan samanlainen turhan usein, mutta kyllä se toimii edelleenkin ja tehoa on hemmetisti. Muutenkin rummut on varmassa kondiksessa ja meno on hulvatonta!

Vokaalit toimii hyvin, tuli välillä mieleen vähän Fatboy Slim, lähinnä tuolla keskivaiheilla. Rakenne hyvin kasassa, ei moittimista. Melodia on tuttuun tyyliin iloista klubimätkettä ja kyllähän tällä biisillä saa fiilikset nousemaan. Bassolinja on aika perusmenoa, mutta siinäkin sitä kuuluisaa energiaa riittää. Päämelodian soundi on yksinkertaisuudestaan huolimatta taattua laatua ja linja on juuri se elementti millä fiiliksiä nostetaan.

Hieno biisi taas, josta löytyy niin paljo vaihtelua että siihen ei vähällä kyllästy. Tämä monipuolisuus on juuri vahvuus näissä sun uusimmissa biiseissä ja miksei vanhemmissakin. Niillä saadaan fiilistä nostettua ja oot onnistunu säätämään ne vielä niin, että ei mene kokonaisuus sekaisin. Kyllä tämä piristi ehdottomasti päivää. Hieno fiilis ja ehkäpä tämä on paras näistä sun uusimmista tuotoksista. Energiaa riittää ja tulee jo kesäfiilikset pintaan, hienoa! Sitten vaan keikalle soittamaan!
0   +1 +2
 
10
Syno & Jusa 22.03.2006
jätkä on elukka;) pumapaa ja lujaa, ei voi taas (kerran) muuta sanoa..
0   +1 +2
 
9
miikkav 20.03.2006
Aina yhtä hauskat vokaalit pauhaa ja melodiat aina niin onnistuneet ja iloset! mukavaa saada kuulla sulta uusia biisejä nyt näin usein! :) piristää oikeesti päivää aina nää, mutta empä nyt kummempia tähän rustaa! kova biisi :)
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 18.03.2006
Alkaa kyllä todella svengaavasti!! :) Ja erityisesti tykkään kickistä! samantapaista olen itsekin etsinyt, mutta ei meinaa löytyä.... Hardtranceksi olisin kaivannut hieman rankempia soundeja ja melodioita, ehkäpä jokin acidplörinähäröily johonkin kohtaan niin.... Biisi on ihan menevä, mutta jotenkin ei niin monipuolinen kuin edelliset biisisi.... Tai ehkä vain lämpenen hitaasti, sama juttu Supa bass:n kohdalla; ensikuulema ei niin vakuuttanut, mutta mitä enemmän kuuntelee sen paremmaksi se tulee!
Kokonaisuudessaan ei parasta matskua teikäläiseltä, mutta pettyäkään ei tarvinnut!!! 9-
0   +1 +2
 
9
chucky 18.03.2006
Ei saatana! =) alku witun jeessii kamaa ! speekei ehkä liikaa...omasta mielestäni ! ,mutta tykkäsin kikin käytön sillon ku tuli vivahteista hardstyleä ! =) muuten toimi hiton hyvin,,mutta mutta biisi "sammu" =/ loppu aiwan kesken...eli odotin loppu sessioo ja " rykäsyt"...mut ei )? noh..eni heis 9 tippuu ;)
0   +1 +2
 
9
AssA 17.03.2006
Ei saatana kerran jo kirjotin ja kämmäsin niin että kadotin koko kommentin, mutta yritetään uudestaan. Olen näitä sun biisejä kuunnellu paljon, mutten ole kommentoinut. Nyt tämä vääryys korjataan :)

Tässä biisissä on mahtava meno ja upeat soundit. Mulla ei oo mitään hajua miten sä saat kickistä noin jykevän ja bassosta noin paksun. Eli biitti toimii mahtavasti ja nappaa mukaansa. Liidisoundi on mukavan rosoinen ja naputtaa erittäin koukuttavaa linjaa. Miinusta tulee siitä, että se jauhaa samaa kokoajan. Toimiihan se mutta ei se kyllä olisi tämän pidempään jaksanut viihdytää. Spiikit ja muut vokaalit ovat korneja, mutta mitä sillä on väliä kun ne tomivat näin hyvin. Hieman Scooter meininkiä oli tässä havaittavissa, tai sitten mä olen kuunnellu vaan liian vähä polkkaa. Lyhyt ja piristävä jumppa joka toimii. Taidankin tästä lisätä itseni tuonne fanilistaan ja jäädä odottamaan uusia hittejä.
0   +1 +2
 
9
Protush 17.03.2006
No johan nyt on! Sulta näitä biisejä tippuu nykyään oikein urakalla! Mutta mikäpä siinä kun koskaan ei tarvitse pettyä. Jälleen kerran tarjolla on perinteistä laadukasta ja menevää Outsettiä :) Biisi toimii kaikilta osin niinkun odotinkin mutta ei ihan yllä siihen huippuun missä olet jo käynyt.. Johtuneeko aamutunnelmistani (en ehkä pääse vielä niin hyvin kiinni tähän aikaan aamusta).. Spiikit toimii vallan mainiosti sekä kaikki kikat mitä biisissä tapahtuu. Melodioita olisi ehkä voinut olla enemmän vaikka pituutta ei olekaan paljon yli 3 min... Uskon kyllä että kun tätä kuuntelee useampaa otteeseen niin alkaa taas upota ihan kympillä :) Niin on käynyt edellisten biisejesi kanssa :P Saundit ovat hieman rankentuneet näissä uusimmissa vaikka perusrakenne ja ideat ovat pysyneet samana! Tämä on siis pelkästään hienoa nähdä että kykenet eri genreihin hukuttamatta sitä omaa tyyliäsi! Rispektit Matilla!
0   +1 +2
 
10
Martian Law 17.03.2006
Genren edustajaksi varsin taidokkaasti väännetty, mukava ja mutkaton "ralli". Käynnistyy tosi hyvin, tosin pituuden puolesta ei isompiin introiluihin olekaan aihetta. Kiva melodia, vaikka välillä olisi toivonut siihen jotain variaatiota. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole tylsä, äänimaisemasta ja puhesampleista plussaa. Todella hyvät soundit ja toimiva miksaus. Genreä vähemmän seuranneena en osaa sanoa omaperäisyysasteesta muuta kuin että samantyylisillä soundeilla varustettuja biisejä on tullut vastaan, mutta kun tämä toimii niin mitäs tässä mukisemaan.
0   +1 +2