I used to talk to you all the time...

Doc and Lena Selyanina

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Loistavaa...

En tiedä minkä hemmetin takia aina itselleni tulee hulluus tämän projektin biiseistä...

Tämä kuulostaa tietyllä tavalla jopa traumaattiselta... Enenmän siltä kuin jollain on naksahtanut päässä ja sen jälkeen ei enään uskalla puhua...

Pelottavaa, kyllä... Outoa? Sitäkin...

Kaunista? Yleensä tämän projektin biisit ovat kauniita tämä ei niin paljoa...

Loistavaa? Kyllä!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 25.05.2006
Hyvin lupaavasti ja tunnelmallisesti alkaa, höpinät taustalla ja yleinen tunnelma tuo mieleeni ensimmäisenä Biospheren sekä hieman Resident Evil -playstation-pelien loistavat sountrackit. Elokuvamaista tunnelmaa on kehissä runsaasti. Moottorimainen soundi 2:15 tienoilla on loistava, nam.

Ah, tässä on dark ambient -henkistä dynamiikkaa todella paljon. Miellyttää suunnattomasti kuuloelimiäni, ei ole taas hetkeen tullut tämäntyylistä musiikkia kuunneltua.

3:36 tulee mieleeni Babylon5 ja Christopher Franke, jotenkin samanlaisia fiiliksiä tuli jostain. Odottaisi melkein että kohta tulisi sellainen breikki jonka jälkeen menee todella kauniiksi ja kevyeksi, tosin oletan että tämä kappale ei sitä tee koska se musertaisi luodun tunnelman täydellisesti. Toisaalta tämä on niin elokuvamaista että eipä se olisi yhtään mahdotonta.

4:55: Pianot tulevat täysin nurkan takaa. Erinomainen ratkaisu. Pianomelodiat tuovat mieleeni jonkun. En tiedä minkä, mutta todella paljon mielessäni kaikuu jotain tuttua. Ja hienolta kuulostaa.

Lopussa menee taas hyvinkin dark ambientiksi. Hienosti on kyllä tunnelma elänyt ja kasvanut. Tätä pitäisi kuunnella pimeässä ja keskittyen, vailla minkäänlaisia ajatuksia, antautuen musiikin luomien mielikuvien varaan. Erinomaisen mielikuvarikasta musiikkia kaikessa minimalistisuudessaan.
0   +1 +2
 
10
odkid 22.05.2006
Nostalgista ja jonkinasteisen pelottavaa, kuitenkin lämmintä äänimaisemaa. Intensiteetti on tässä täysin kohdillaan. Syväluotaavaa tunnelmaa hitain ja dynaamisin liikkein, kuin harkittua pensselin liikettä. Pianon mukaantulo muutti suuntaa aika rajustikin muttei vähentänyt intensiteetin määrää yhtään. Taidokkaasti toteutettu ja emotionaalisesti erittäin latautunut teos. Tulee soimaan itselläni illoissa ja antaa varmasti uusia tunnelmia useamman kuuntelukerran jälkeen.
0   +1 +2
 
Haava 17.05.2006
Vihdoinkin mikseriambienttia, joka ei ole kuollut vaan elää... Aaltoilee orgaanisesti kuin meri ja tarjoaa eloa ja yllätyä KUINTENKIN kadottamatta ambienttimaista eloaan. MiseriAmbienttia joka ei sisällä mitään typeriä tasarumpukomppeja on jo edistystä, mutta kun vielä äänimaailmakin toimii ja elää orgaanisesti niin nautinto on taattu. Ekä nuo piani jutut vähän tuntuivat itsestäni kliseemäisiltä, mutta sekään ei kyenyt peittämään sitä riemua, että jossain vielä kuuluu oikeaa ambenttia ja vieläpä hyvää sellaista.
0   +1 +2