Helmi(kuu)

Steve Valley

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Timo JM 09.04.2006
Sanat on tässä vahvin juttu. Kertsi ei ota oikein tarttuakseen ja laulussa häiritsee toi epävireinen tuplaus kaiutuksineen. Tää on vähän sellainen Arto Tammisen ja Princen (soolo) kohtaaminen. Uh, anteeksi mä en saa tästä oikein otetta.
0   +1 +2
 
KaZu 07.04.2006
Tarinasta tulee mieleen jotain tuoreita tapahtumia :)

Tykkään tosta kohdasta jossa toi menee tolleen.. ylöspäin.. toitoitoi.. sävellaji? Juuh mä olen tosi pro näissä arvosteluissa.. *kiittää ja kumartaa*

Niin ja kiitti onnitteluista, paree myöhään ku ei ikinä. Kolkytkolme takana :)
0   +1 +2
 
Kaira 01.04.2006
Suomipopiksi ihan kuunneltavaa kamaa.. Soitannollisesti ja sovituksellisesti erinomaista - mietitty varmaan aika pitkälle.. Westernin mukavasti helisevä komppi, kivat blueslikit ym. toteutettu erittäin hyvällä maulla!

Sävellyksestä en jaksa innostua.. Sori. Olis kaivannut tarttuvampia melodioita. Vaikkapa kertsiin.:) Nyt jäi vähän tasapaksuksi. Theplaniltä voi odottaa reilusti hitikkäämpääkin kamaa!

Laulusaundi on erittäin persoonallinen ja hieno, mutta ei tahdo oikein kunnolla "syttyä" tässä(kään) biisissä, varsinkaan tuossa säkkärissä. Liian matalalta? En tiedä.

Oikeestaan ihan hyvin tuo "nasaali sarkasmi" toimii mun mielestä.:)
0   +1 +2
 
10
digius 29.03.2006
Wau, siisti biisi!
Alun urku- ja slidekitarasoundi terävöittää jo kuuloaistia kivasti.
Soundit muuten kunnossa bassoa myöten, mutta pientä equtusta oisin tehnyt itse joko laululle tai taustoille, menevät ehkä taajuudet jotenkin pikkasen verran päällekkäin..
Voi tosin olla monitorointiasiakin.
Hyvä tarina (biograf..?:), ja soolo: assiaa, nam!
Jänniä soinnutusta käytit varsinkin noissa kuu/tuut-kohdissa.
Helmi(kuu). Juu...mii like it!
0   +1 +2