Autumn Rain

AAE

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

MarkkuVee 15.12.2007
alkusoiton jälkeen kun kitara yhty siihin piano härpäkkään mukaan.. meitsille tuli mieleen heti siit elokuvat " Snowman " kun se lentelee siel taivaalla.. ja sit toisena tuo pianon alku ois voinut sopia just johkin räp artistin tausta biittiin :) vaikka mies joka edustaa Indie/folkkia niin voi loukkaantua moisista sanoista! eipä mitään pahaa, hyvältähän se kuulosti kun toisen kerran sen kuitenkin kuuntelin heti putkeen.
0   +1 +2
 
10
_Haven_ 04.11.2007
En osaa edes kuvailla, mitä tuntemuksia minulle tulee, kun kuuntelen tätä biisiä - ihan sydämen räjäyttävää matskua!! Tahtilajien vaihtelu on ihana asia, kun sen osaa. Itse olen aina ihmetellyt miten se tehdään niin, ettei melodia kärsi siitä, siksipä ihannoin niitä, jotka sen taitaa.. On niin kaunista että itkettää! :)
biisi tosin loppui vähän yllättäen..
0   +1 +2
 
10
Mizery- 25.04.2007
Tästä pidän ehkä kaikkein eniten. Pianolla leikittely on tosi kaunista. Tuo tahtilajien vaihtelu oli kiva, tykkään, sopii hyvin tunnelmaan. Ainoa miinus että toi sähkökitara kuulosti hiukan tekaistulta... mutta ei se ollut kun vaan se yks kohta. :) No eipä tästä oikein muuta voi sanoa, ihan mahdottoman hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
Nasic 12.02.2007
Hyvältä kuulosti...alussa ehkä vähä pelottavanki kuulone x>. Mutta pidin kyllä...ei parhaimpia, mutta hyvä silti :>.
0   +1 +2
 
9
Maxhine 13.11.2006
On kertakaikkisen hienoja biisejä. Hyvin tehtyä kaikinpuolin.Kaunista ja vakuuttavan kuuloista.
0   +1 +2
 
9
Mr. Poison 20.09.2006
Kaunista! Todella. Sopii juuri tunnelmaan, tässä kun katselen syksyistä maisemaa.. Tulee jotenkin mieleen Opeth, mutta pianolla. Tai siis, samanlainen unenomainen tunne tästä tulee, mutta ei ollenkaan negatiivisessa sävyssä. Mielenkiintoinen ja yllättävä rakenne tässä, pitää hyvin ottessaan koko kestonsa ajan. Taidokasta fiilistelyä, täytyy sanoa! Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
vonNokelainen 11.09.2006
Tästä tuli ekana mieleen mcgyverin tunnari. Mutta kitaran tullessa mukaan viilis vaihtu jotenkin kaaoksen ja melankolian tunteeseen joka puolestaan toi häivähdyksen hyvää oloa.
Psykedeelistä ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
8
Jusa83 05.09.2006
Ihan mukava tunnelmapala. Alun pianomelodiat kuulostivat korvaani jotenkin ei-perinteisiltä hyvässä mielessä. Jossain loppupuoliskolla piano muuttaa kuviointejaan miellyttävästi. En tiedä oliko kappale liian monimutkainen minulle, mutta en oikein osannut poimia mitään selkeää teemaa, jota olisi kerrattu biisin edetessä. Tai ehkä olin vain tarkkaamaton. Loppu tuli hiukan yllättäen, jotenkin olisin mielinyt selkeämpää johdatusta loppua kohden, mutta tuo on oikeastaan vain mielipidekysymys. Ihan hyvä kappale tämä on.
0   +1 +2
 
9
3d 05.09.2006
hei tees mulle joku tälläne pohja jos ...
0   +1 +2
 
9
Sändi 04.09.2006
Tämä on niitä hetkiä kun musiikin näkee edessään. Taitavaa tunnelmointia. En tiedä haluanko herätä...
0   +1 +2
 
9
Modnar 02.09.2006
Kaunista tunnelmasoitantaa tämäkin sopien hyvin alkaneeseen syyskuuhun ja siihen mitä se tuo tullessaan. Lehdet putoilevat ja taivas harmahtuu. Hieman seitkytluvun progerokkielementtejä saundeissa ja soitannassakin. Rauhallinen ja kaunis tunnelma. Korkeammalta soitetut pianot kuulostavat jälleen erittäin hyvältä.
0   +1 +2
 
Erittäin laadukas alku ja sen teemamelodia hurmasi välittömästi, uskomattoman kaunis ja luonnollinen 9/8-sovellus, tuli mieleen Ulverin albumi Perdition City. Kappaleen pieni kotikutoinen soundillinen sumeus jotenkin vahvistaa romanttista ja syksyistä tunnelmaa.

Erittäin suuri heikkous ja kuunteluinnon puuskittainen tappaja on sävyjen ja äänimaailmojen liian radikaalit vaihtelut ja todella kömpelöt transistiot ja ne saavat kappaleen kuulostamaan joltain samplekompilaatiolta. Erikseen täytyy myös mainita korvaan todella häijysti korviinpistävä kitarasointu tuossa 1:07 paikkeilla. IMHO, Se-on-kömpelö.

Hyödynnä alkua paremmin, jäsentele kappale vähän dynaamisempaan ja sulavampaan muotoon ja poista turhat, irtonaiset kohdat ja lisää uusia sävyyn istuvia elementtejä. Kohdassa 0:36 jos tulisi basso, rummut ja laulu mukaan niin ja kappaleelle joku järkevästi jäsennettävä rakenne ja voi että saisin orgasmin. Olet erittäin lahjakas mutta tämä timantti vain on hiontaa vaille.
0   +1 +2
 
9
heidiiiii 29.08.2006
Aikamoisen tunnekirjon käy tää biisi läpi, edelleenkin kaunista!
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 29.08.2006
Tykkään sävellyksestä. Syksypiisi pitäis olla mutta, kuuluu selvästi kun vesi tippuu jääpuikoista, takatalvi tulee, pakkanen, jääkukkia ikkunoissa ja sitä rataa....
0   +1 +2
 
9
Scion 29.08.2006
Kaunista pianon ja kitaran soittoa. Basistina kuulen päässäni myös basson ja rummut soittavan keskiosissa. PHienoa soitantaa ja säveltämistä, ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
10
Taakka 29.08.2006
Hieno kappale, mukavan monipuolista ja tietyllä tavalla jopa pirteää musiikkia. Mielenkiintoista huomata, että neljään minuuttiin saadaan ahdettua näin paljon erilaisia osia, jotka ovat kokonaisuutena ihan looginen. Lisää tällaisia teoksia, kiitos!
0   +1 +2
 
accent 29.08.2006
Hienoja sävelkulkuja, hyvää pianonsoittoa. Sitten puolenvälin paikkeilla kaunis osio vaihtuukin jämäkkään, jännän kuuloiseen, tehokkaaseen tömistelyyn ja sitten palaillaan takaisin nättiin pianomelodiaan. Tunnelmallista, elokuvamaista. Kitara ja piano toimivat hyvin yhdessä. Yllättävän minimalistinen veto, ei rumpuja, ei laulua, vain piano ja kitara. Kivan kuuloinen, miellyttävä kappale.
0   +1 +2
 
sala 28.08.2006
No tässä on tosissaan osunu nimi ja mussiikki yhteen. Siis aivan nappiin, meinaan tullee ihan mieleen justiisa syyssade ja syksy, kaikki värit ja kaikki. Muutenki tää on oikkeen tämmöstä mukavaa ja nättiä mussiikkia. Kolisee kyllä. :-)
0   +1 +2
 
Tsume 21.08.2006
Mielenkiintoisia rytmittelyjä pianolla ja kitaralla. Mukava kuunnella ja rentoutua. Instrumenttien äänet sointuvat hyvin yhteen ja muodostavat hienon kokonaisuuden. Tästä pidin. :)
0   +1 +2
 
small acts 14.08.2006
Kiitoksia tästäkin kappaleesta, kaunista, erittäin hyvin oot onnistunut. Lisäksi äänesi (esim Seconds:ssa) kuulosti hyvin..sanoisinko monitahoiselta. Pehmeältä ja kovalta. Pianomusiikki on nautinto kun sen on tehnyt osaaja.
0   +1 +2
 
JaDubb 14.08.2006
Matalampiprofiilista introilua olisin tähänkin veisuun toivonut ennen pianon mukaan tuontia. Pianosoundi on tässä lisäksi jotenkin kapeahko, joskin kun kitara tulee mukaan, niin äänispektrumi laajentuu kyllä. Kitarointi on mukavan rentoa ja tyylikästä sovittuen jälleen pianon kanssa yhteen äärimmäisen hienosti. Pääpianomelodiassa en jotenkin diggaile tuosta ehkä hieman poukkoilevasta melodiasta. Toisessa yhteydessä se toimisi paremmin, mutta tässä lievästi herkempi koskettelu olisi poikaa. Joka tapauksessa instrumentit on hyvin hallussa ja sovitus toimii oikein upeasti.
0   +1 +2
 
8
ekse 13.08.2006
Rentouttava sävellys. 0:54 alkavasta partista pidän kovasti, tulee oikein tsilli fiilis :) Piano ja kitara pelaavat hyvin yhteen, etenkin nuo glidet on herkkua ;) Hyvää työtä (Y)
0   +1 +2
 
JamesMercy 24.07.2006
Mainiot pianomelodiat taas, vaikka kokonaissoundi onkin vähän turhan tunkkainen. Kitarat ovat upean pehmeät, oikein maukkaat. Rakenne on tosiaan vielä vähän lapsipuolen asemassa, tuo toteamasi yksi osa toisensa perään -juttu on harmittavan totta. Vähän sujuvammin kun nuo vaihdokset menisivät, niin ei olisikaan mitään vikaa. Nyt vaikutti liiaksi joltain instrumentaalibiisisamplerilta, johon on leikattu parhaimmat palat useasta kappaleesta. No juu, mutta tiedostettuhan tuo juttu jo on, eli ei siinä mitään. Kaikki kuulosti muuten oikein maukkaalta, mutta hirveästi anime-elementtejä en tästä voi sanoa löytäväni - en mikään asiantuntija tosin olekaan.
0   +1 +2
 
9
Night Child 14.07.2006
Hieno kappale tämäkin. Ihan kun leffan kohdasta jossa syksyn eriväriset lehdet kieppuu tuulessa. :)
0   +1 +2
 
10
LoveGirl_x 16.06.2006
kllä pidän anime-elokuvista.. Ja tämä kapplae on ihana!=) Se pianon soitto jotenki luomoaa minut..:D Kappaletta voisin kuunnella monen monta tuntia. joten suosittelen että teet lisää tällasita kaunista musiikkia.=D
0   +1 +2
 
10
Purple Helmet 12.06.2006
Kolahti heti. Tuli mieleen Popol Vuh. Kaunis melodia ja juuri sopivan tyylikkäästi ja hyvällä maulla sovitettu ja soitettu.
0   +1 +2
 
9
Danath 11.06.2006
Todella todella hyvä biisi!! alku sellasta ihanaa ja sit tos keskel tulee kyl tommone ihan ihmeellinen kohta :D ei mielestäni sovi tuohon alkuun ja loppuun.. mutta hyvä biisi se silti on :)
0   +1 +2
 
9
SaunaChum 30.05.2006
Hienoa proge-maiskuttelua, sopivan melankolista, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Soitanta on ehkä hieman pätkivää, eivätkä osiot aivan iskeydy paikoilleen. Saundeista en pidä hirveästi, voisivat olla pirteämmät vaikka kappale syksyinen onkin. Toimiva kitara-piano-medley, jos näin voin sanoa.
0   +1 +2
 
Enduuh 14.05.2006
Kaunis pianoriffi alussa. Ihanan rauhallinen tunnelma. Kitarakin nätisti yhdistetty tähän. Ominta kuuntelu genreä ei ole mutta pidän jotenkin. =)
Voisin hyvinkin kuunnella tätä elokuvamusiikkina, siihen tämä varmasti sopisikin, olkoon se sitten vaikka animea. Itse kun on tottunut kuulla melko 'mahtipontista' melodian muutosta niin tämä tuntui tasapaksulta, mutta se onkin oma murheeni. Mutta hyvä ehjä kokonaisuus, kauniisti soitat pianoa.
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 14.05.2006
Hienosti soi jälleen piano, ja kitara. Loistavaa työtä! Noi osien yhdistelyt joissain kohdissa häiritsee vähän korvaa, mut muuten tällasta kuuntelis mielellään vaik miten kauan :)
0   +1 +2
 
8
Songmaker 13.05.2006
Biisi toimi.. tyyppi osaa soittaa pianoa...Tietyn laista mahtipontisuutta se olisi kuitenkin vaatinut jotta se olisi minuun kolhatanut mutta koska voin antaa vain numeron tarkkuudella arvosanan, annan biisille 8 : - )
0   +1 +2
 
9
Leeca 06.05.2006
Täähän on ihan mukava biisi.. "Syksyinen sade" on biisin nimi, ja täytyy myöntää että tästä saa todellakin syksyisen sateen mieleen ^^ Yksinkertaisesti etenevä, ehkä hivenen liian pitkä mutta toisaalta tämä tätä kuuntelee joten pituudela ei sinänsä ole väliä. Pianonsoitto on mukava lisä, ja kuten joku sanoi, susta vois tulla leffamusan tekijä. Pystyn hyvin kuvittelemaan sinut tuolla maailman äärissä :) Jotain jäin kaipaamaan, ehkä tähän olisi hiljainen naisen ääni tuonut lisäpuhtia?

Kelpo mussiikkia, jatka vain samaan tahtiin!
0   +1 +2
 
9
Civil 27.04.2006
Huh.. Kaunista soittoa! huomaa, että on ammattimies soiton takana
Nyt vaan rupeat keikkailemaan.
sun soitto pistää miettimään..
0   +1 +2
 
9
lyrinna 25.04.2006
Tässä on vähän tällasta Joe Hisaishi-meininkiä havaittavissa. Sä voisit alkaa säveltää elokuvamusiikkia :)

Tykkään kovasti introsta ja muistakin pianokohdista: tähän biisiin eivät ehkä olisi vokaalit sopineet, vaikka pidänkin äänestäsi. Minuun pianonsoittosi menee täydestä, en huomaa edellä mainittua keskeneräisyyttä. Tässä on hyviä sävellysideoita, jatka ihmeessä ideoiden kehittelyä.
0   +1 +2
 
10
Nina-- 21.04.2006
Todella ihanan kuulosta... Ammattimaista.
0   +1 +2
 
9
Klokuttaja 21.04.2006
Mielenkiintoinen sävellys. Alun pianoteema kiehtova ja toisaalta vaarallisen lähellä erästä Tori Amoksen ekalta levyltä löytyvää kipaletta. Vasemman käden työskentely pianon kanssa paljastaa soittajan keskeneräisyyden pianistina. Tyylitaju kohdillaan, malttiakin löytyy, mutta biisi rakenteeltaan riffikokoelma, joka pitäytyy vielä turvallisissa sävelkuluissa. Soiton nyansseissa petrattavaa, mutta kokonaisuutena mikserissä erittäin virkistävää vaihtelua.
0   +1 +2
 
8
peeping tom 17.04.2006
Biisin alku introsta jo voi saada mielleyhtymän... ikkunasta johon sade pisarat hakkaavat armotta.... :D ihan on leffa soundtrack ainesta... hyvä biisi...
0   +1 +2
 
9
andymilestone 16.04.2006
Kivoja teemoja, sopisi mainiosti jonkin elokuvan musiikiksi. Itse olen progeen pain kallellaan, ja kaipaisin ehka muutamaa lisasoitinta (basso, viulusto, etc.) tuomaan lisaa ilmavuutta. Varsinkin varittamaan loppuosan rytmillisempaa soundia. Kokonaisuutena, miellyttavaa kuunneltavaa.

++Andy
0   +1 +2
 
8
vahtoma 15.04.2006
Hieno biisi. Luo mukavia maisemia mielikuviin. Vähäelkeistä mutta hyvin koristeellista matskua.
0   +1 +2
 
9
Natya 14.04.2006
aikas ihana :] . eli tykkään .
0   +1 +2
 
9
anskuuuh 13.04.2006
Todella kaunista musiikkia, sopisi hyvin johonkin elokuvan soundtrackille.. Upee tunnelma :)
0   +1 +2
 
9
hietzu 12.04.2006
Todella kaunista kuunneltavaa. Mies osaa soittaa,eikä ihmekään pitkä soittotausta näyttää olevan :) Biisien nimet on hyvin valittu,kuvastavat hyvin sitä tunnelmaa mikä kappaleista välittyy. Kyllä näitä mielellään fiilistelee pitemmänkin aikaa :)
0   +1 +2
 
10
makes69 12.04.2006
Meikä diggaa 70-luvun henkeen tehtyä progemaista kamaa. Hieno ja hallittu kokonaisuus.
0   +1 +2
 
10
Pedro 11.04.2006
Omalla sarallaan aivan parhaimmistoa. Etenkin kitarakuviot sykähdyttivät. Tää vie jonnekin vieraaseen, mutta ihmeelliseen paikkaan.

Olethan lahjakas muusikko.
0   +1 +2
 
9
rapture 11.04.2006
Heh tuli tässä biisin alkua kuunnellessa sellainen "uijui miten ihanaa" -olo.. kyllä. Tykkään ite tosi paljon tällaisesta tunnelmointi musiikista ja tästä tulikin sellainen sumuinen syksy fiilis mieleen (Autumn Rain nimellä siis jotain osuutta asiaan)... Pianosta erittäin paljon plussaa. Samoin kitaroista. En kyllä keksi mitään mitä voisi parantaa. Se ois 9.
0   +1 +2
 
9
pouta 09.04.2006
soundtrack materiaalia.kitarat vie japaniin,pienille saarille.
0   +1 +2
 
7
prokrustes 08.04.2006
Erittäin rauhallinen "unikappale." Soitto on kyllä hanskassa.
0   +1 +2
 
9
[m-ii-a] 08.04.2006
Joojoo, uskotaan nyt hyvällä että mää tykkään näistä :D Jätkä osaa :)
0   +1 +2
 
shurike-n 05.04.2006
Päässä alko aika vahvasti pyörimään kaikkia mahdollisia leffapätkiä mihin tän biisin eri osiot sopisivat.

Tulee mieleen sade (ylläri! biisihän ei olekaan kuin nimeltään 'autumn rain'...) ja Japani. Tuo Japani jäi hämäämään, että missä se tuossa varsinaisesti kuuluu, mutta jotenkin se vaan tuli ensimmäisenä mieleen.

Tuota alun rauhallista melodiaa olisi ehkä voinut kuunnella pidempäänkin. Tuossa 1:46 kohdalla heräs jostain ajatusten rajamailta semmoseen "mitä tapahtu?! o.O"- fiiliksee. Sittenhän tuo rauhallisempi pianon pimputtelu jatkuikin ja pääsi taas vajoamaan jonneki ajatusmaailmaan syvimpiin syövereihin.

Ihan jännä kokonaisuus, kun sisältää kuitenkin erilaisia elementtejä.
Sopisi myös jonnekin englantilaiseen TV-sarjaan missä on nummia ja kaikilla vihreät öljykangastakit ja kumisaappaat! :)
0   +1 +2
 
9
Sidelines 03.04.2006
Kaunista pianonsoittoa! Tämä on mielestäni nimenomaan elokuvamusiikkia. Melodiat ja tunnelmat ovat vahvoja, mieleen tulee maisemia ja kuvia. Hienoa maalailua kaikenkaikkiaan, voisin kyllä kuvitella tämän toimivan jonkun sopivan elokuvan taustalla. Menee tällaisenaankin rentouttavana "taustamusiikkina" sanan positiivisessa merkityksessä.
0   +1 +2
 
9
Winter84 13.12.2006
ei aivan semmoista mitä kuuntelisin normaalisti mutta tosi jess asenne sulla..
hyvältä kuulosta
0   +1 +2