Good Enough

Her Wickedness

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

R.Pursto 23.04.2006
joku aiemmin valitteli taustan epäloogisuudesta, mutta mitäsemukamerkitsee. tämän, kuten tähän mennessä kaikkien muidenkin kuuntelemieni tuotoksiesi pääkohdat ovat kuitenkin olleet laulu ja sanat. resepti toimii, tausta on vain taustaa.

sanat ovat kauniit, ja minä todellakin tarkoitan tätä. inhorealismi on ihanaa.
0   +1 +2
 
10
rlo 21.04.2006
Sopisi hyvin kauhuleffan musaksi.
Rytmiikka on kyllä mainio ja minusta kyllä nuo muutkin taustat toimivat tässä sairaan hyvin leijuvana levittäen kauhufiilistä.
Laulu on tosi pelottavaa mutta hienosti toteutettu ja laulettu.
Myös englannin ääntäminen on erinomaista.
Nyt tuli tarpeeksi kehuja.
0   +1 +2
 
8
accent 08.04.2006
Ahaa, tolleen jännästi toistettuna se ääni! Hienosti on väännetty kappaleeseen se. Taustabiittiin kiinnitin ensimmäisenä huomiota: se on kivan kuuloinen tehokas paukuttelu, joka tosin kaipaisi vielä jonkun jännän muutoskohdan. Saundi on taas sitä vanhaa tuttua hyvää (joskin hitusen tasapaksua) laatua. Onpas taas härskit sanat. Tällä tavalla hyvin laulettuna ja hyvällä taustabiitillä se toimii.
0   +1 +2
 
8
Stocco 08.04.2006
Onpas rajut sanat. Ja onpas ristiriitaista kun olet taas ne hoilannu tuollain oopperallisesti vaikka juttu onkin synkkää. Ihan ku jotain mahtipontista ja suurta olis mut onki vaan kakkea tosi rivoa ja tuskallista settiä sisällössä. Siis sanoissa. Tausta oli muuten tällä kertaa jotenkin kliinisempi kuin ennen. Ei ollut niin tahmainen rutistus.
0   +1 +2