ill

Chthonian

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Windir 19.06.2008
Onpa brutaalia black metallia ja todella hyvin soitettuna. Vokalisti hoitaa hommansa loistavasti, todella likaista, brutaalia ja raakaa.

Biisi toimii kyllä loistavasti, ei turhaa melodisointia tai puhtaita lauluja, vaan silkkaa brutaalia voimaa. Loistavaa!!
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 14.02.2008
Brutal and f-king good!!!!!!!
0   +1 +2
 
8
Hatesociety 29.11.2007
Meno vähän turhan kaahausta minun mieleeni.
Skillejä löytyy niin rumpalilta kuin kitaristiltakin.
Vokalistille vain monipuolisuutta tai toinen vokalisti seuraksi.
0   +1 +2
 
10
Azag 18.11.2008
On muuten vauhdikasta ja aggressiivista kamaa. Tosiaankin brutaali meno. Nättiä Black- ja Death-metallin sekoittelua. Eipä tästä mitään valittamista ole. Kappale taitaa päätyä soittolistalleni.
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 18.11.2006
No saatana....Soittotaidolla ja asenteella toteutettua rivakkaa döödendaalia tässä.On ilo aina kuunnella täsmällistä työskentelyä.Temmot on kohillaan ja tuplat lätisee niin kuin singerin ompelukone.
Muutenkin kiukkuinen ulosanti vaan täydentää krapulaista LA. aamuani hienosti.Juuri näin.
0   +1 +2
 
9
On tää ainakin nopeeta! Tällaista tempoa on jo hankala pitää pitkään yllä, mut kyllä siinä taidetaan onnistua moitteitta. Hitaampien välikohtien tunnelma on hieno.... Ehkä tää on mun makuun hieman liian paahtoa, mut helkkarin hyvin soitettua sellaista joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
10
ExtremeSG 06.04.2007
En ole sitten hyvin pitkään aikaan kuullut näin perkeleen vihaista kamaa. Kulmat meni kurttuun väkisin.
Tämä on varmasti tappavaa kamaa livenä, ja jo levyllä potkii niin perkeleesti munille että alemmuudentunne iskee ja sen kompensoimiseksi nousee hillitön halu mennä potkimaan kaikkia muitakin.
Kaikki on vaan kohdillaan ja enemmänkin.

leif&larsin kommenttia lainaten "Mitä vittua?"
0   +1 +2
 
9
Prometheus 10.07.2006
Hyvä biisi, nostaa sykettä, saa mielen tappotaajuudelle! Soundien ja tiettyjen yhtymäkohtien puolesta tulee Nemesis divinan aikainen Satyricon mieleen. (Uusimman levyn puolestahan Satyricon on jo kuollut ja kuopattu. Nykyinen 1349 kun pesee sen mennen tullen).

Oikeastaan vokaalit ovat ainoa osa-alue jota enää kehittää. Raakoja rääkyjä mukaan muutama niin lihasoppa on sillä valmis.
0   +1 +2
 
speed_o_gonzales 02.05.2006
Groovaa perkeleellisesti. Hyvää as fück. Rauhallisemmat fiilistelyt toivat syvyyttä lisää brutaalien blast beattien ohessa.
0   +1 +2
 
10
leif&lars 29.04.2006
Ei saatana!!! Nyt lähti.... Vittu mitään näin loistavaa en ole kuullut aikoihin. Meinasin lentää selälleni, kun tää biisi lähti soimaan. Tekisi mieli lähteä kaupungille pieksämään ihmisiä moukarilla, kun tätä kuuntelee....
Mitä vittua?
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 28.04.2006
Loistava. Tässä tuntuu olevan aika samanoloinen estetiikantuntu kuin mitä omissa tuotoksissani pyrin saavuttamaan. Pitkästä aikaa mikserissä materiaalia, jota kuunnellessa huomaa hiljaa hymisevänsä tyytyväistä ääntä...
0   +1 +2
 
9
trikrank 28.04.2006
Olipas säälimätön rykäisy. Kuten aiemmin mainittua, meininki tuo hieman mieleen Cadaver Inc:n, positiivisessa mielessä. Soitto kulkee hyvin, eikä ärhäkkäästä temmosta huolimatta lähde homma lapasesta. Läksyt on siis luettu.

Biisi itsessään on myös oikein miellyttävä. Tätähän on jumaliste "no kuunnellaanpa nyt kokeeksi" -vaiheesta asti luukutettu aika runsaasti. Väkivaltaisesta alkuräimeestä plussaa. On hienoa että turpaanveto aloitetaan heti ilman mitään "johdantoja".

Se mikä tässä omalla kohdallani tiputti pisteitä oli laulun hienoinen monotonisuus. Niin brutaalilta kuin se kuulostaakin, olisin kaivannut korkeammalta rääyttyä lähestymistapaa. Tämä tietysti vain makuasiana.

Yhteenvetona voin sanoa että harvemmin tämän tyylin _tasokkaaseen_ materiaaliin törmää, ainakaan täällä mikserissä. Hyvää jatkoa vaan teille! On nimittäin potentiaalia.
0   +1 +2
 
7
Stefa 28.04.2006
Vitun intensiivistä ja räkäistä. Ainoa ongelma tässä on se että kaikki kolme kappaletta kuulostavat jokseenkin toisiltaan. Laulajalla on kaunis ääni.
0   +1 +2
 
8
K-E 27.04.2006
Nopeaa ja teknistä black/death metalia, joka tuo mieleeni mainion Cadaver Incin. Homma on hallussa hyvin, ja soundien demomaisuuskaan ei minua haittaa. Vaikka vokalistin ärjyntä on voimakasta ja toimivaa, voisi korkeampien rääkäisyjen ajoittainen viljely olla juuri se niitti, joka nostaisi arvosanan kiitettävään.
0   +1 +2
 
8
Zythifer 28.04.2006
Itse pidän kyllä henkilökohtaisesti enemmän vanhan koulukunnan bläkkiksestä, mutta ei modernimpikaan huonoa ole. Kaikki oli kyllä kohdallaan tässä biisissä eli siis ei mitään suurempaa valittamista. Kaiken kaikkiaan hyvin ahdistava kipale ;)
0   +1 +2