FunkMeister [2006]

Galantine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

lonelylove 15.04.2014
Hei
Nimeni on Rosemary, olen pitkä ja seksikäs näköinen nuori tyttö, puhun vain Englanti kieli mutta toivottavasti oppia kieli heti kun olen tullut yli, kun luet profiilisi, minä haluan olla suhdetta kanssasi, voit kirjoittaa minua
rosy2x3@yahoo.com
voimme aloittaa sieltä, myös minä lähetän teille kuvan, aion odottaa, koska minulla on jotain erittäin tärkeää kertoa, hoitaa ja paljon rakkautta, Jumala siunatkoon Huomautus: väri, etäisyys tai ikä ei ole väliä, mutta rakkaus ja understanding.A ystävä hädässä ystävä todellakin. (rosy2x3@yahoo.com)
rosmariini
0   +1 +2
 
theplan 03.09.2006
Jo parin biisin kuuntelun perusteella olen vaikuttunut, että tämä herra Galantine on lahjakas ja monipuolisen tyylitajuinen musiikintekijä.

Tässä biisissä on mainio blaxploitation-henkinen teema. Soundi on suurta ja mahtavaa, mutta ehkä samasta syystä miksaus tuntuu vähän liian täysinäisen ylitesevuotavalta. Ehkä jotain olis voinut vähän karsia pois? Orkestroinnit ovat kuitenkin mielestäni kautta linjan tyylikkäitä ja näppäriä. Tykkäsin!
0   +1 +2
 
JamesMercy 26.07.2006
Pikkuisen turhan tumma tuo torvien soundi, ei iskenyt ihan täysillä. Muuten löytyy iso kasa miellyttäviä äänivalintoja. Koskettimet kuulostavat ehkä liiaksi iskeviltä, tulee joitain ikäviä ysärikonemusiikkiviboja niistä. Viulujutut on ihan toimivat ja muutenkin meno on vallan mainiosti kohdillaan. Rummut pelittävät myös erinomaisen hienosti, sitä takaa-ajohenkeä mikä funkkiin niin saumattomasti kuuluu - löytyy oikein passelisti. Urut viehättävät myös. Pistää jalan vipattamaan vaikka kuinka pidättelisi.
0   +1 +2
 
9
Cerende 28.06.2006
Vautsi.. Sinfoniameininkiä löytyy vaikka muille jakaa, siitä ei onneksi pääse mihinkään, mutta valitettavasti se kunnon funkmeininki jää vähän hiipumaan.
Bassossa on todella paljon munaa, kuulostaa tosi vaikuttavalta.
Piano on kans taitavasti saatu nostettua esiin jsut sopivalla efektoinnilla ja sopivan edessä olevalla soundilla.
Tulee tosiaan mieleen sellaset kasarilla tehdyt miami vice -tyyliset sarjat, joitten erikoistehosteena käytetään kivaa musaa, ettei jengi huomais kuinka huonosti ne on toteutettu ja missä ei oikeestaan tapahdu mitään, mut ana kun niitä kattoo, niin ne musiikit hymyilyttää.
Ihan mielettömän hyvin tehtyä kesämeininkiä, kiitos!
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 13.06.2006
Upee ja mykistävä biisi. Kiva funkahtava kitara tossa alussa, sit tulee orkesteri ja rummut mukaan. Vähän jää häiritteen toi rumpujen sumee soundi, ois saanu olla pikkasen terävämpi. Kitarakin jää ihan sinne taustalle. Piano on mahtava. Basso rullaa hyvin. Samoin toi orkesteri, se on toteutettu mielettömän hyvin, ei tollasta moni osais luoda. Melodisesti ja kaikin tavoin mestariteos. Ei tässä paljon sanottavaa, mut tätä tullaan kuunteleen myös tulevaisuudessa runsaasti.
0   +1 +2
 
9
SaunaChum 13.06.2006
Oli kieltämättä hieman erikoisesti sävytetty sinfoniabiisi, vaikka loppupuolella funkin määrä jäikin hieman vähemmälle... Toi mieleen heti sellaisen kovan katutaistelukohtauksen Miami Vicestä, oli kai se arvattavissakin. Vielä kun saisi mustan miehen ison afron kanssa tanssimaan isot pyssyt lanteella tanssimaan diskossa niin johan kelpaisi :) Hienoahienoa
0   +1 +2
 
9
Redfox 12.06.2006
Kuittasin viestisi ja unohdin koko asian. Asiaan, kerrassaan muikeat torvet, rummutkin rullaavat ihanasti. Pianossa on juuri sopivat efektoinnit ja melodia on sikäli iskevä, sopisi moneen muuhunkin genreen. Kokonaisuutena sangen toimiva rallatus.
0   +1 +2
 
9
Daionizer 06.06.2006
Eipä usein tällaiseen mikserissä törmää, mutta tämä törmäys kannatti. Genreä en ole varmaan koskaan oikein kuunnellutkaan. Hienoa se on silti. Erityisesti kahden minuutin tienoilla väliosa on hienoa kuultavaa.
0   +1 +2
 
8
D-Beat 02.06.2006
Hauskat kitarat ja fonit tossa heti alussa. Pianokin tuli ihan mukavan kuuloisesti mukaan. Tässä vaiheessa tulee mieleen joku vanha poliisisarjan kohtaus, jossa seurataan jotakuta ilman jännitystä tai puhetta. =)

Minuutin kohdalla mukaan tippuva piano on oikein kivan kuuloinen. Sitten tuolla jonkin aika päästä tulee aika maistuva jousisessio. Tämä olisi varmasti helvatin hyvän kuuloista tavaraa, jos noi saundit olisivat jotenkin selvemmät. Etenkin kun nuo fonit tuntuvat nyt hyppäävän hiukan silmille ja toi taustan rumpukomppi tuppaa peittymään hivenen. Mutta on tämä virkistävä poikkeus Mikserin musatarjonnassa.=) 8½
0   +1 +2
 
9
El Crotalo 01.06.2006
Kunnon funkia. Ei kai siinä sitten muutakuin pulisongit vipattaen kesään!
0   +1 +2
 
10
makes69 01.06.2006
No wiu way upeta todellakin.
0   +1 +2
 
Kloku 01.06.2006
Jostain kumman syystä alku toi mieleeni "Robots"-leffan. :P
Mielekästä kuunneltavaa, ja aika mahtipontisen oloista. :)
0   +1 +2
 
9
KAMUI 01.06.2006
Jamma jee :) Ovelan kuulonen. Koneella tehty kaikki? Hyvät melodiat ja soundit kohdallaan. Tässä on menoa ja meininkiä :)
0   +1 +2
 
Raikali 01.06.2006
letkeätä menoa. ehkä kovana basson ja rumpujen ystävän olisin noita toivonut hieman enemmän kuuluville, mutta hyvä näinki. kesäisen rento meno ja hienosti sekoiteltu eri soittimia, me likes.
0   +1 +2
 
9
Fröideiro 28.05.2006
Hyvin alkaa, suht "Uuno Tuhapuromaisella" kitaralla. Ihan kivaa simffooniafunkkia, mutta ehkä vähän enemmän sitä funkkia ja vähän vähemmän simffooniaa, voisi olla. "Uunokitara" uppoo aika nopeasti alun jälkeen noiden jousien ja torvien alle. Rummut voisivat olla ehkä hieman kovemmalla. Melodiat on ihan mukavat. Roto uruista plussaa :)

Tämä on ehdottomasti paras "symphonic funk" kappale jonka olen kuullut (ja ainoa :D), mutta pientä parantamista kyllä löytyisi.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 16.05.2006
Raju veto! tuli hirveesti lauluideoita mieleen.... Näillähän mennään kuuhun asti!
0   +1 +2
 
Pastori 12.05.2006
Heh. Tiukkaa settiä kieltämättä ja tyylikkäästi on onnistuttu kyllä sekoittamaan orkestraatioita tällaiseen funkkimeininkiin. Hauska jytähän tässä on. Harmi että itse ne funkille ominaiset elementit tuppaavat jäämään vain tuon alun jälkeen jousien ja pianon alle ja enemmän ehkä olisinkin kaivannut tuota wahikitaraa esiin. Ja tietysti näin basistina ja muutenkin suurena funkin ystävänä kaipasin myös tiukkaa slap-bassoa. :) Hyvää matskua, vaikkakin funkkaavan alun jälkeen itse funk-elementit jäivät lähinnä taustalle. Mutta hieno biisi ja hyvä toteutus kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
puuppa 11.05.2006
Jämäkämpi rytmi niin seikkailupoliisin Z-partio kurvailee tämän tahdissa monta tuotantokautta :) Oikein mainio ja leppoisa silti, vaikka paikoitellen yksinkertaisempi rytmisysteemi olisi letkeämpi kuunnella. Noista brasseista silti tykkäsin oikein kovasti. Ne oli aivan kuin pitääkin. Mahtavaa.
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 04.05.2006
Tosi mielenkiintoinen hyhdistelmä funk ja symphonic. Hyvä Biisi! Jouset ei vaan kuulosta ihan aidoilta mutta siile ei kyllä mahda mitää ku muuten on nii hyvä!
0   +1 +2
 
10
Ximonic 04.05.2006
=D

Erittäin mielenkiintoinen näin, kun vaihteeksi vedät tällasen! :D haha
Hyvä! Jotenkin vähäsen tuli mieleen Johnny English, vaikka eihän tämä nyt
sieltä ole otettu. Mutta se rytmitys, puolittainen orkesterin ja osittain tämmöisten bändisoittimien läsnäolo toi sellaisia piirteitä...
Olet taas mielestäni onnistunut :P
0   +1 +2