To Bring Down the Blessed Mother

Antipope

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Tyranno 26.01.2008
Kuulenko väärin? Tämän biisin vokaalit kuulostaa jotenkin parhaimmilta, kuin muissa biiseissä? Johtuupi kai siitä, kun en ole vielä kovin monia kertoja kuunnellut Antipopen Mikserissä olevia biisejä..

Biisillä on nopea tempo, varsinkin noi rummut viehättää tässä hyvin suuresti. Eipä tätä tarvitse sanoa miksikään Dimmu Borgir-kopioksi. Hyvin omalaatuista musaa, ja huomaa että omia ideoita tässä on.
0   +1 +2
 
6
Nasic 28.06.2007
Hmm...ei tää ny pahemmi iskeny. Tosin noi soundit kyl vähä sakotti kuuntelua...ei järin tuu kuunneltua ihan tällasta just, mutta kaipa tää menettelee.
0   +1 +2
 
9
Epoche 18.06.2007
Yllättäen tämä ehkä kuulostaa parhaalta itseiselle. Johtuukohan siitä että nyt kuulee rummutkin, sekä muutkin soittimet selvemmin. Cymbaalit on vähän turhan kovalla ja lopun ihmeosasto meni totaalisen ohi. Välillä meininki on kyllä oikein maukasta.
Muissa kappaleissa häiritsi CoF.-matkiminen, koska soundipuolella se ei vain onnistunut. Toivottavasti saatte biisejä kasaan paremmalla äänenlaadulla niin voipi kuulostaa paremmalta..mutta sitä odotellessa...
0   +1 +2
 
7
-TJ- 14.06.2007
Ihan toimivaa kyllä! kopa hieman pogemaisiakin otteita, että ei ainakaan soittotaidot pilaa yhtytettä. eikä kovin hirveästi tarvisi hifisysteemejäkään tehostaa, ehkä sen verran että virveli kuuluisi. tosi yllättävää paavinpakkausta!
0   +1 +2
 
vinsent 31.05.2007
Heh hee. Minä kun en ole tämän musiikin tuntija laisinkaan, joten kuuntelen tämän täysin omilla korvillani.
Biisi oli mielestäni aivan suorastaan vallaton. Siis kaikin puolin hyvin mielenkiintoinen, jopa sekopäinen.
Hyvin soitettu ja itse kyllä pidän näistä "treenikämppä-soundeista".
0   +1 +2
 
8
Sakepa 26.05.2007
huonojen saundien takia saattaa vaan jäädä huomaamatta jotain hienoja asioita. mut muuten kyl kolahti. olitte saanu mielenkiintoisen biissin aikaseks.
0   +1 +2
 
malvo 20.05.2007
Kyähä tämäki potkii. Monipuolista runttausta. Vokaalityöskentely on kyllä pirun hyvää.
0   +1 +2
 
9
Black Velvet 11.05.2007
En tiedä miksi, mutta tykkäsin tästä biisistä kaikkein eniten. Death thrash on tosin paljon tutumpi osasto kuin blackmetal, joten tästä ehkä osaan jotain sanoakin. Pidin vokalistin soundista ja nuo korkeat cleanit kiljasut on kyllä siistit. Rummuissa osaava kannujen kolistelija, ja muutkin soittajat osaavat hommansa hyvin. Pidin kappaleesta ja se rullasi mallikkaasti loppuun asti. Tykkäsin! Mietin vain että miksi Antipope ei soita Death Thrashiä, ainakin tämän biisin perusteella osaamista siihen on.
0   +1 +2
 
10
Julle666 06.10.2006
Alusta huomaa heti et tässä on muutaki tyyliä käytetty ja tuo trash kyllä ekana tulee mieleen. Huppu biisi, varsinki tässä nää rummut!! Eikä saa unohtaa kitaraa ja kumppaneita! Vokalisti teki taas sen hyvän vaikutuksen! Huippu kokonaisuus!
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 25.05.2006
Vaikka saundit ovat hyvin demomaiset ei se biisiä huonontanut laisinkaan, oikeastaan ne sopii tähän saakelin hyvin. Kieltämättä oli sellaisia hetkiä, että laulaja muistutti Dani Filthiä. Soitto toimii mainiosti, selvästi on instrumentit hallussa jätkillä. Aika monipuolinen kappale ja mikä on hyvä niin biisin parasta riffiä jauhetaan enemmän kun paskinta, liian usein se on toisin päin.
Melko omaperäinen suoritus, kun ei nyt tule mieleen yhtään poppoota mihin voisi edes vertailla ja sehän on vain hyvä :) tuo loppu progeilu oli aikas vitun toimiva!!!

Hyvin toteutettu ja soitettu kappale josta kuitenkin se jokin luuvitonen puuttui mikä olisi meikäläistä mottassut.
0   +1 +2
 
8
Demotion 21.05.2006
Hieman erilaiset soundit kuin muissa viisuissa, ei kuitenkaan häiritse biisiin keskittymistä. Jälleen paljon vaihtelua riffeissä ja soittopuoli hyvin kunnossa.
Jotenkin minulle tulee vokaalienkin takia mieleen tästä hieman CoF:in varhaiset demot.
Biisistä puuttuu ehkä sellainen euforinen kertsiriffi tms. kohta, joka nouisisi tuolta seasta lisäämään biisin dynamiikkaa.
0   +1 +2
 
7
((((-!-)))) 10.06.2007
Hmmm, ihan mukiinmenevää mättöä. Osittain tulee ihan Slayerin 'Show No Mercy' mieleen. Musiikillisesti ihan ok, ehkä olisi kuitenkin voinut vielä tiivistää kompaktimpaan muotoon. Tuntuu, että biisiin on pyritty ymppäämään mahdollisimman paljon kaikkea. Laulu sitten taas ei vetoa pahemmin. Seiska vai kasi? No keskiarvo on nyt 8.2, joten kyllä se yhden seiskan kestää.
0   +1 +2