Heart Of A Dragon

Warriors Of Might

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
NorthernPeter 26.02.2007
hmm. odotin hieman reippaampaa menoa. nimi antoi ymmärtää, hieman muuta kuin mitä kappale oikeastaan oli. mutta jokatapauksessa kyseessä ei ole yhtään huonompi tekele, kyllähän tästä ihan mukavat soturitunnelmat irti saa.
0   +1 +2
 
9
Mxzeta 04.01.2007
Kaunis toi näpyttely, ja toi laulu on tosi jännä toho alkuu, jotai iha erilaist ku ootti.. emmä tiä :D.. ja yhtä hienostihan se jatkuu
0   +1 +2
 
9
'rainmaker' 02.01.2007
Itselleni tuli mieleen stratovarius, kun akustinen pätkä loppui, mutta kyllä tämä teiltä kuulostaa:D Osaatte tehdä ja tykkään tästäkin, vaikka en ihan niin paljoa.
0   +1 +2
 
6
Betrayed 15.09.2006
En oikeen saanu otetta tähän :(
0   +1 +2
 
Superblonde 13.09.2006
Hei, loistava aloitus. Ihanan kuuloinen. Antoi biisille odottavan tunnelman.
Tuli sellainen olo että koska räjähtää mielettömät renkutukset. Laulu oli mukava.
Mutta jollain tapaa tuo vahvempi osa jätti tyhjäksi. Laulu oli liian kaikuinen ja turhan melodiaton.
Kuulosti humalaiselta keskiaikaiselta äijältä huussissa.
Mutta biisissä kuitenkin on se joku, mikä toimii.
Yhteensoitto nappasee hyvin, soundit on kohdallaan soittimien osalta. Kaikki ovat kohtuullisen tasapainoisia.
Puolituomiopäivänurut on mukava idea. Itse kuulemma myös harrastan tuollaisia.
Seiska nyt kuitenkin on hyvä arvosana kappaleelle, ottakaa huomioon. Seiska tulee siis.
Siksi koska lauluun voisi lisätä melodisuutta ja vähentää kaikua sekä kitarat voisivat olla hieman paksummat ääneltään.
0   +1 +2
 
8
Cerende 21.07.2006
Vitsi toi alun kitarointi on kaunista.
Alun laulu kuulostaa mielttömän hyvältä myös, vaikka joku jippo siitä jäikin puuttumaan. Siinä ois musta saanu olla joko ihan snadisti enemmän kaikua taisit se ois saanu olla ihan vähän edemällä. Jonmikumpi, mut ei missään tapauksessa molempia.
Sen jälkeen tuleva "uus intro" on vaikuttava ja laulu kuulostaa messevältä, vaikka se onki just siinä välillä, et pitäiskö öristä enemmän vai laulaa puhtaammin. Vaikee sanoa kumpi niistä sitten toimis paremmin.
Kokonaisuutena mukaansatempaava ja sopivan mahtipontinen biisi, jossa erityisesti kitarat ansaitsee erikoissuperplussan!!
Hienoa.
0   +1 +2
 
8
Drago 10.07.2006
Ihan jämäkkä biisi... toi laulaja vois laulaa ehkä vähän vähemmän örisemällä tässä biisissä. Sopis paremmin tuohon biisiin... Mutta kitarat on erinomaiset etten paremmin sanois...
0   +1 +2
 
8
whatsmynameagain 27.06.2006
Hyvä akustinen intro. Komeen kuulosta. Laulu tulee vaan aika tuhnusesti, saisi olla pinnemmalla, koska kuuluu olevan myö hyvät stemmat tukena.
Säröjen tullessa menee aika perus kikkeliballaadiks, mutta ei siinä mitään.
Kitaristilla komee soolo, sääli etten saanut ihan kunnolla selvää..
Laulaja kuulosti akustisessa kohdassa paljon paremmalta. Säröjen tullessa mukaan alkoi liika yrittäminen ja pullistelu, joka heikentää suoritusta. Reenillä siitä selviää.
0   +1 +2
 
8
miserable 19.06.2006
sanoisinko että aikas pitkästi vedettyä eli liian tylsähkö mutta alussa erityisesti tykkäsin kitaran tilutuksesta...
0   +1 +2
 
8
Epoche 17.06.2006
Kyllä kahteen kertaan piti kuunnella tällee krapula-aamuna että sai mitään selwää..Ihan jees biisi mutta, soitto ei kyllä mene ihan kohalleen; eli rumpalin pitäis mättää se perusrytmi minkä päälle muut soittaa sen tahtiin..Kuulostaa kun tässä rytmittäjän hommaa hoitais tilukitara..Yleis saundi jätti aika wäsyneen fiilixen ja soitto ei mee nappiin kokonaan mut biisi on ihan mielenkiintonen..Kunnon reenit ja parempi mixaus nii sit lähtee!
0   +1 +2
 
9
warheart_ 12.06.2006
Biisi oli aika hyvä, sanat semmosta keskitasoa. Laulua olis voinu ehkä miksata hieman kovemmalle ja sanoista vois saada ehkä vähän enemmän selvää. 9.
0   +1 +2
 
HW 08.06.2006
Alun kitarointi todellakin oli suorastaan sydäntälämmittävän kaunista. Sen kaveriksi aseteltu stemmalaulantakin oli oikein hienoa. Mutta. Hauraan alun jälkeen oli valtava kuilu jonka toisella puolella, uhkarohkean loikan päässä odotti jotain joka ei ihan istunut tunnelmaan. Eli tuota siirtymäkohtaa voisi ihan pikkaisen pehmentää. Jonkinlainen nostatus kävisi aika hyvin.
Soittopuoli tässä oli aika hyvin hallussa. Komppi oli aika yksinkertainen mutta tässä kohdassa ainakin se ratkaisu toimi ihan mukavasti. Laulussa sen sijaan oli vähän sijaa parantamiselle. Se kuulosti aikamoisen paatokselliselta ja melodia seuraili kitaroita turhankin tiiviisti.
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 21.05.2006
nätti näppäilyalku. varmaan jotain ns. stemmayrityksiäkin tuossa laulussa joka sitä seuraa, en ole varma mutta kuulosti siltä :)

Kitarasoundi on silynyt suhteellisen hyvänä, varmaan kommentoin viimeksikin että lisäisin siihen paksuutta. Laulajalla on hyvä ääni, mutta saisi olla enemmän pinnalla ja ei aina ihan toimi, mutta kauneusseikkana mitätön. Tärkeintä että on hyvät rummut, munakkaat kitarat ja asenne laulu kuitenkin.

Sävellys on aika vekkulia. Paljon pitkää ja toistuvaa kitaran melodiailottelujuhlaa, mikä ihan toimii, varsinkin kun melodiat on soitettu niin rapsakoilla soundeilla. Uhkaa jäädä muuten ilman yllätyelementtiä, mutta onneks lopussa on soolo. Muuten hieman tasapaksu. Mutta kyllä tätä nyt helisyttää mielelläänkin. Gut gut.
0   +1 +2
 
8
vaimovainaja 20.05.2006
oikeastaan aika hieno biisi.
0   +1 +2
 
9
Seiteki_Archie 20.05.2006
Pidin akustisesta alussa, oikein hyvä veto. Alun lauluosio ei tosin vastaa loppubiisiä, se jäi jotenkin häiritsemään. Muuten biisi on todella hyvä, vokalisti on selvästi kehittynyt harjoituksen kerääntyessä :) . Riffit kuullostavat mukavilta, soolot olisi voinut säätää hieman kovemmalle, jäivät ikävästi taustalle, loppusoolo tosin ei yhtä pahasti kuin ensimmäinen. Kokonaisuutena hyvä biisi, pidin tosin enemmän "Fight Till You Die":stä. Ei kai tässä muuta, lisää kappaleita toivotaan!

8:n arvoinen biisi.
0   +1 +2