Black Hole

Incendium

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Noh, mikäs tässä. Incendium on tuttu jo alkuajoilta ku kosketinsoittaja oli 15-v. Hahdon karjunta on yhä lähempänä Peter Dolvingia. Itse asiassa musa muutenkin jonkun verran Hauntedin kuulosta... Mikä ei ollenkaan huono juttu. Pitäis taas joskus päästä livenä näkemään.

Roby S.
FME
0   +1 +2
 
9
Volume dealer 24.05.2006
Melodic metal on ehkä väärä genre mielestäni, mutta turhat napinat sikseen.
Pain confessor tulee hiukan mieleen, myös muutama nykyjenkki; metalcore bändi. Mutta silti tässä on enemmän asennetta ja potenttiaalia, isommallekin
nosteelle. Saundit on huippuluokkaa
Kertosäe sytytti erityisesti jossa laulajan monipuolisuus on avain asemassa ja ääni on tarpeeksi kantava.
0   +1 +2
 
10
HW 19.05.2006
Tämä oli vähän yllättävää kun oli ehtinyt tottua siihen että laulu on varsin puhdasta ja kaunista ja siloiteltua. Piti kuunnella aika moneen kertaa ennenkuin ymmärsi että siellä osataan karjuakin.
Huolimatta siitä että tulkinnassa käytettiin erilaista lähestymistapaa, melodioissa oli samaa kauneutta kuin ennenkin. Nyt kun teitä on kuunnellut vähän enemmän niin huomaa että teillä on melkoisen tunnistettava soundi joka perustuu laulajan äänelle, melodioille ja sovitusten kunnianhimoisuudelle. Eli mitä ikinä teettekin, niitä älkää muuttako.
0   +1 +2
 
9
_monsteri_ 11.05.2008
Laulajan laulutyyli alkoi vituttaa ekan kertsin jälkeen, mutta plussaa puhtaasta laulusta, mahtava basarisoundi,hyvä riffi (ois voinu tulla kovempa), hyvät synat.
0   +1 +2