Etuvisio rmx 8.0

Celluloid Dmage

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

gorgonoidi 05.11.2007
Tästä kappaleesta tykkään todella. Se maalailee paljon erilaisia maisemia pään sisään ja se käy lävitse hienoja kuvioita. Rakenteeltaan se käykin lävitse paljon erilaisia kohtia. Nuo taukojen jälkeiset pyrähdykset herättävät aina jos meinaa herpaantua keskisttymään johonkin muuhun. Puolestavälistä biisi sitten poksahtaakin käyntiin ja luo hieman räikeämpiä sävyjä. Tähän pystyy uppoutumaan jotenkin todella helposti, eikä se ole käynyt tylsäksikään vielä.
0   +1 +2
 
8
Begga(R) 31.01.2007
2:30 kohdassa tunnelmanmuutos! hmm... kaikuefektit kondiksessa. varsin kaukoitäiset tunnelmat saatu aikaiseksi. namikarkkia! tämä kappale sopisi hyvin niihin tanssimattopeleihin, esim. dance dance revolutioniin.
0   +1 +2
 
8
_whisper 08.01.2007
Tulee mieleen klassic kiinA musaa. Tai semmonen =)
0   +1 +2
 
10
syny 07.07.2006
Aijaijai...Laatukamaa. Vaihtelevien ja kiinnostavien soundejen ja melodioiden ansioista aikai ei käy pitkäksi vaikka kestääkin 9 minuuttia. Basari saisi (ainakin näin mututuntumalta) olla hieman agressiivisempi, vaikka kyllä tästä nytkin saa jo semmosen fiilikset että vois tanssia metsässä läpi yön. ;) Soundien vaihtelevuudesta ja "hedelmällisyydestä" tuli jotenkin Shpongle mieleen, tosin en ole mikään psyken himokuuntelija niin saattaa hyvin olla että on artisteja jotka on paljon lähempänä tätä tyyliä... Ainakin tää on suoraviivaisempaa kuin edellämainitun biisit joita oon kuullut. Siinä ja siinä, että olisinko valmis esim. ostamaan tätä musiikkia kuunnellakseni levyltä, jotain ihan parasta glitteriä ja laatua kyllä puuttuu..en kyllä edes tiedä että mitä. Ehkä vain kuvittelen. Siksipä kymppi lähtee. ;) Ei saakeli, tätä kuunnellessa ei kyllä ainakaan kyllästy.
0   +1 +2
 
9
m1ze 28.06.2006
Koska tuen enimmäkseen trancemusaa, päädyin tsekkaamaan projekteistasi tämän, joka vaikutti mielenkiintoisimmalta.

Let'see... Psytrance :S tyhmyyteni nimissä täytyy tunnustaa että tämä genre on minulle täysin outo. Mutta kun aloin kuuntelemaan tätä tuotosta niin alkoi hieman valjeta millaisesta musiikkityylistä on kyse. Eli tosiaan varsin psykedeelistä ja vauhdikasta menoa. Jollain oudolla tavalla pidän tästä! Kappale ei missään vaiheessa puuroudu vaan vaihtelevuudet tekevät tästä varsin nautittavan kokonaisuuden.

Omalla kohdallani tämä toimisi parhaiten silloin kun olisin umpitunnelissa x) Mutta tämä ei missään nimessä ole huono piirre vaan päinvastoin. Ainakin itse pystyn nauttimaan hyvästä musiikista kunnolla vasta ollessani kunnon kännissä.

Soundit ja miksaus ovat varsin mallikkaasti hanskassa, enkä löydä tästä kyllä mitään valittamisen aihetta.

Tää kyllä pääsee meikäläisen soittoon, ja kunhan toivun tästä mahtavasta tunnekohtauksesta minkä koin kuunnellessani tätä niin tutustun taatusti myös muuhun tuotantoosi.

Tyylikästä.
0   +1 +2
 
10
Tsume 20.06.2006
Noniin, nyt lähteekin jo aika kovaa. Kaikuefektit ovat jälleen rautaa. Olin lievästi sanoen äimistynyt 0:50 kohtaa edeltäneen basarifillin jälkeisestä osiota, mutta puhtaan myönteisesti niin. Melodiaosuus tässä vaiheessa on varsin... funkahtava..? Hienoa. Sisään feidaava bassline muntaa kappaleen hienosti agressiivaisempaan ja tanssittavampaan suuntaan.

Kappaleen erinomainen rakenne tekee jälleen kerran tepposet kohdassa 2:30 hidastaen tahtia huomattavasti palauttaen melodiat takaisin kappaleen alun tunnelmiin, mutta vain hetkeksi. Neljännen minuutin kohdalla nimittäin taas mennään ja mennäänkin kovaa tällä kertaa.

Jos tässä nyt vähän kiteyttäisi ajatuksiaan niin voisi sanoa, että aika huippu äänimaailma, jota on selvästi mietitty ajatuksen kanssa. Monipuolinen ja moniteemainen rakenne on mielestäni vain plussaa muusikissa, joten siitä myöskin pointsit. Melodioita ei myöskään oltu sysätty täysin syrjään, vaan niille oli annettu virkistävän paljon tyylillistä vaihtelevuutta. Kyllä täst ny taitaa täydet irrota ;D
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 18.06.2006
Laatu kohdallaan tuo "synabassosoundi" upppoaa meikäläiseen. Hienoja koukkuja ja äänimaailmoita, Kuvio teemasta toiseen kerrankin toimii.
Vois kuvitella että klubien tanssilattialla ympäri maailman menis kuin häkä......
0   +1 +2
 
Siddhartha 16.06.2006
no niin tässä olikin alussa sellanen koukku mistä mä aikasemmin puhuin tossa ylempänä.
mut olis voinu olla vaikka toinenkin :-)
vittu mikä valitttaja mäkin olen...ei hyvin mene. :-)
no joo... mut joo..
kokonaisuutena mä silti tykkäsin tosta toisesta ehkä kuitenkin enemmän... vaikee sanoo.
aika valtavirta tranceahan tää on ja ei siinä mitään, hyvin tehtyä sellasta. ite vaan olen enemmänkin pääsemeneesekasinjakiepille-koulukunnan edustaja tämän musiiikin saralla.
mutta kuten sanoin ja jos en sanonu niin nyt sanon, jeppis trancea tämä on.
0   +1 +2
 
9
oomppu 16.06.2006
Tääkin on hyvä, tykkäsin kummiskin Motaatista enemmän, vaikka siinä olikin ehkä jotenkin painostavampi tunnelma.
0   +1 +2
 
9
Eino Mutku 12.06.2006
Oman näköstä (tai siis kuuloista) matskua. Ja hyvää sellaista!

Lisää odotellessa..
0   +1 +2
 
10
dbgirl 05.06.2006
Alkaa jysähtäen, pelästyin kun oletus oli kovalla koneellani.
Nättejä kosketin-melodioita. Ilmavaa ja avaruustunnelmaa. Nopea tausta ja keskinopea leijaileva tausta on aika kummallinen yhdistelmä, en itse ole sellaista juuri kuullut mutta pidän tästä. 2 ja puolen minsan kohdalla hämmästyin kun hiljeni. Se oli jotain aivan odottamatonta. Hieman tehdasmaisia fiiliksiä. Mutta ei kovin kylmää, tässä on jokin lämmin sävy. Kop-ääni 4 minsan kohdalla kuulostaa mielenkiintoiselta yksityiskohdalta. Tuo puheentapainen noin kaiutettuna tuo hyvin futuristisen tunnelman. Lasersäteitäkin siellä kuuluu olevan. Monia osia jotka sulautuvat hyvin yhteen vaikka osan vaihtumisen hoksaakin. Kun on yhtenäinen soundimaailma monien osien kohdalla niin helposti käy niin että muuttuu tylsäksi ittensätoistoksi mutta tässä ei niin käynyt. Tämä oli raikas hdelmäsalaatti, jokaiselle jotakin muttei mikään sillisalaatti josta tulee ähky. En edes tajunnut että tämä kesti 9 minuuttia, tämä meni ohi aivan huomaamatta.
0   +1 +2
 
9
Taika-Kim 05.06.2006
Kuuntelen nyt kuulokkeilla, et sen mukaan. Tosi ilmava intro. Hiton hyvä basarisoundi. Bassosoundi kanssa kivan napakka. Modulaatiot ja melodiat kohdallaan, positiivinen soundi.
Stereotilakikkailu breakbeatilla kolmen minsan jälkeen ihan sika hyvä. Kuulosti just samalta kun korvien lukkoonmeno väärinpäin.
Neljässä minsassa aika villi modulaatio ja bassokuvion vaihto. Monia varmaan tällanen nyppii. Ite harrastan kuitenkin samaa estoitta, en tajua miks yhen biisin aikana ei sais olla erilaisia teemoja. "Biisi" kuitenkin vain on joku rajattu pätkä musaa mikä on jollain tietyllä tavalla asetettu kuunneltavaksi... Olisko se sit eri juttu jos kaikki liian erilaiset pätkät leikeltäisiin eri tiedostoiksi.
Formanttisoundit on makeita. Noi pitchbendatutatut hihatit on kiva tatsi. Melodisesti aivan sairaan onnistunut. Melodiat ei ole liian leadimaisia, vaan leijuu just sopivasti sinne sun tänne... Reverbeillä ja echoilla pitkin biisiä tosi nättiä kikkailua. Ihan sika hyvä! Tää menee kuunteluun kyllä :)
0   +1 +2
 
10
Radio24h 02.06.2006
Hienolla balanssi hallinnalla biisi ajettu sisään (biisin tekijän ajatusmaailmaa tarkoitan), ja idea tehty kevyellä nosteella käyttäen laajaa tilaa hyväksi. Homma eteni loistavasti tajunnan tilaan jonka biisin tuottaja on osanut rakentaa omalla tyylillä vieden kuulijansa mukaan... niin... mihin tässä jouduttiin...
Biisi sisältää erittäin ammattimaisia elementtejä ja jälki on suorastaan huippua...
Voisin ajaa duunissa tuotantopöydän läpi tämän mutta ei se miksikään muutu, muuta kuin saataisiin pientä lisä syvyyttä joka olisi näin hienolle biisille mahdollinen turmio... Tulisi se kaupallinen soundi jota tälle ei ikinä pidä tehdä...

Luovuus on parhaimmillaan tämän projektin takana... Mieletöntä yhdistelmää äänimaailmassa...

Teknisesti en kommentoi miten olisi, se ja tää systeemi pitänyt tehdä... syystä että taiteilija Luo ja Tekee, tuottaja fixaa... vaikka olisikin sama kaveri... tässä epäilen että sama hahmo... Huippu matskuu...!
0   +1 +2
 
10
To1 01.06.2006
Biisi starttaa mukavilla saundeilla jotka pyörittävät mielikuvitusta suuntaan ja toiseen. Melodiat ovat sekavia, mutta se tässä genressä ei tuppaa häiritsemään :). Äänimaailma todellakin on aivan loistava ja minkäänlaista miinusta siitä ei yksinkertaisesti voi antaa. Suvannossa sama outo meininki jatkuu ja tunnelma muuttuu hauskasti hektisestä rauhalliseksi. Suvannon jälkeen biisin paras kohta mielestäni alkaa, ehkä alussa pyörivä sekava piipitys sopinut korvaani. Mitään huippukohtaa en biisistä valitettavasti löytänyt, mutta voin sanoa että --erittäin-- mielenkiintoinen ja ammattimaisella otteella värkätty biisi :)
0   +1 +2
 
9
pihatonttu 31.05.2006
Haa! Tää biisi on kyllä aika mukavaa korvakarkkia. Alussa valutaan sopivasti tulevaisuuden tuollepuolen tuon sekopäisen liidin takia. Ehkä bassot tulevat vähän liikaa esille mikä tuo omasta mielestäni hiukan liian tykyttävän vaikutelman (noiden 1/16 haitsujen kanssa tms) aivan alkuun kun melodia soljuu sopivasti ohi tajunnan. Jotkut kovemmalla olevat taustapadit vielä tuohon alkuun niin loistavasti lähtisi liikenteeseen! (jos sitä saa alkaa toisten biisejä masteroimaa :D)

Sitten biisi vetäytyy takaisin alkukerälleen ja päästää ilmoille itämaistyyppisen väliosion, joka kyllä sopii varsin loistavasti tuohon ja meno jatkuu hiukan peppua keinuttavammalla rytmillä, mikä on kyllä omaan makuun juuri sitä oikeaa rytmiä. Melodiat taas liitelevät jossain toisella puolen. Kenties tulevaisuudessa? Mukavat taustat mukana tuomassa mystisen odottavaa tunnelmaa. Tykkään erityisesti noista kuoro(?)äänistä jotka saundin lopusta tuntuvat tippuvan jonnekin kaukaisuuten. Harmi kun ne eivät tule esille enempää enää lopussa.

Siis varsin mainio biisi tämä. Miksaus on suurimmalta osalta moitteeton. Joskin rumpujen rytmit jäävät joko korkeille taajuksille tai sitten kikin jytinään. Jotain keski- ja alaäänirumpuja lisää rytmittämään niin antaisin kympin (kyllä tuolla joitain kuuluikin, mutta selvemmin rytmiä vaan antamaan, jotta koko biisin rytmitys ei olisi kikin, basson ja haikkojen varassa. Nyt tuntuu kuin miksaus söisi alleen suurimman osan rumpujen äänistä eikä anna niiden ponnahtaa iskiessä tarpeeksi pinnalle.)
0   +1 +2
 
Aurisgale 31.05.2006
On ollut tämä kyllä oikea kommenttien rohmuaja noin lyhyessä ajassa... No pitää yrittää olla välittämättä siitä^^

Ensimmäisenä mikä aina positiivisesti erottuu sun tuotoksissa, on melko puhdas ja omaan korvaan virheetön miksaus. Välillä näissä psykedeelisissä mietityttää kuviot. Soundikuviot kuulostavat hyvinkin satunnaisilta, mutta silti harkituilta. En itse osaa mennä sen sisään niin hyvin.

Miksaus on niin ihmeellinen asia... sillä tämä olisi suoraansanottuna kamalaa, jos miksaus olisi vähänkin huonoa. Soundi vain on niin hyvää, että tästä ei voi olla pitämättä... vaikka välillä biisi leijailee jo melkein tajunnan ulkopuolella. Ehkä se vain on tässä lajissa hyvä juttu.

Huomaan vain että oma kommentti leijailee melkein yhtä ulos, kuin biisin äänimaailma ja fiilis. Parasta tässä on, että tämä kestää useamman kuuntelukerran ja väriä on biisissä heitettynä koko maalikaupan verran... en tosin tiedä riittäisikö nekään värit?=D Hyvä psykedeelinen ajo parin erilaisen osion läpi.
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 30.05.2006
Uijui, kun lähdetään heti alusta alkaen isolla vaihteella liikenteeseen. Muistan myös tämän biisin alkuperäisen version ja huomaan, että nyt on tehty suuri harppaus eteenpäin.

Äänimaailma on hieno ja hyvin viimeistelty. Kikki myöskin potkii tällä kertaa justiinsa sopivasti. Celluloid Dmagen biiseissä on ominaista taidokas efekteillä kikkailu. Tämä teos on tähän astisista projektin kikkailuista parhain.

Harmi, etten juuri nyt ole niin psytrance -tuulella, mutta laitetaan biisi talteen ja katsotaan sitten myöhemmin. Hyvää kamaa tämä on!
0   +1 +2
 
9
AquaSonic 30.05.2006
Biisi tarjoaa alusta asti erinäisistä efekteistä ja avaroista syntikkakuvioista muodostuvaa soppaa. Monitasoiseen melodiakerrokseen mahtuu sekaan yhtä sun toista tilulilua ja huis-fiuh-fauhheja.

Alkulämmittelyn ja kuvioinnin jälkeen reilun 2:40 kohdalla siirrytään mielen seesteisempään osuuteen. Osuuteen kumpuaa hiljalleen lisää voima eri efektien muodossa, mutta mitä tuosta osuuden melodioista on aikaisemmissa kommenteissa sanottu, ovat ne kohduullisen yksioikoisia. Taustalle kasvaa kuitenkin efektien ja melodioiden voimin lisää väriä -- jonka jälkeen neljän minuutin kohdalla kenkäistään kuulija uuteen ulottuvuuteen suorastaan vaarallisen tehokkaan tauon voimalla. Samalla bassoraita kääntyy tyypilliseen yhden nuotin dub-mM-dub-mM-dub-mM-dub-mM -muottiin, joka junnaa koko biisin loppuun asti.

Efektit ovat kivat -- ja mikä sen ärsyttävämpää kuin kuulla jonkin olevan "ihan kiva". Eikun oikeasti, efektit ovat kaikkine kilkkeineen tässä biisissä kantava voima. Melodioihin ei niinkään takerruta vaan ne ovat lisänä luomassa tilaa kokonaisuuteen.

Pieni sekopäinen fiilis ei ole pahitteeksi biisiä kuunnellessa...
0   +1 +2
 
8
Ressi 30.05.2006
Alussa ei oikein tiedä mitä odottaa. Pinpaliponmpali-kuviot ovat jänniä tosin ei minun makuuni. Kolmen minuutin kohdalla päästäänkin Kiinaan. Psyken tarkoitus varmaankin on jätättää mieltä muutamilla kymmenillä sekunneilla. Tuntu on, että genressään tämä on kuitenkin aika ruusuinen tarkoittaen vaisuutta. Loppukaneetti: Ok
0   +1 +2
 
9
somebody 28.05.2006
Loistava äänimaailma, rakenne myös pitää otteessaan. Tietynlainen fiilistelybiisi, joskin kaipaisin hiukan tummuutta joukkoon. Samoin tuo kaiullinen bassdrum ei oikein uppoa, saisi olla hiukan napakampi, enemmän 1200 Micrograms -tyylinen potku niin olisin myyty. Loistavaa.
0   +1 +2
 
9
Gumma 28.05.2006
I-HA-NAA!!! mun korvaan kuulosti oikein kivalta.. mä tykkään.. paljon.. :D loistavaa ja lisää biisei!! :)
0   +1 +2
 
7
sabrina 28.05.2006
Menevää mutta ilman karismaa
0   +1 +2
 
10
Carpathia 27.05.2006
Alusta loistava kesäfiilis. Semmonen vähän erilainen kuin mihin on tottunut. Itämainen. Mutta biitti vie yöhön.. Odotin jo että eka osa jatkuisi liian pitkään.. mutta ehei. Armoa satelee juurikin oikeaan aikaan itämaisissa merkeissä. Loistavasti toimivat nuo eri osien teemat/tunnelmat yhteen koko biisin mitalla. Jotenkin siltio jää tästä yöllinen tunne päälle ja jonkun sortin takaa-ajo. Mutta ei takaa-ajo saksalaisesta poliisisarjasta tällä kertaa.. =)

Soundimaailma on mielestäni nivottu todella yhteensopivaksi ja elementtejä on muutenkin siroteltu polulle mallikkaasti. Musa ei missään kohtaa huku samplehelvettiin, saati kuulosta liian tyhjältä. Ja mielenkiinto säilyy loppuun asti näillä eväillä. Ennen en ole kyseisen genren musaa juuri kuullut, saati arvostellut, mutta tämä nyt näytti sen että aika alkaa tutstua..

Kuten sanottu jo.. täyttä mannaa!
0   +1 +2
 
10
Jerzu 26.05.2006
Mieletön alku... Melodia tosi kaunis... Bassolinja ja rummut toimii hyvässä sykkeessä biisin kanssa... Magee hidastus... Yhtäkkinen päinseiniämeno kutkuttaa... Uuden alku... Tää on aivan mieletön psytrance biisi... Eiku demoo menee eteenpäin nii johan rupee tapahtumaan... Efektimaailma kaunis ja runsas... Täytyy soittaa tää mun 5 v. kundille joka osaa vetää mieletöntä psytrance "liikuntaa"=)... Kybä täydestä sydämestä...
0   +1 +2
 
9
SpeaK 25.05.2006
Soundi ja miksauspuoli on kyllä nyt niin hyvässä mallissa että ei mitään rajaa. Biisin intro oli mukavan mystinen ja utuinen. Kun ensimmäinen kick iskee tuon alkukickin jälkeen, huomaa heti että nyt ollaan menossa hienolle tripille. Kauniit melodiat alkavat pyörimään hiotuilla soundeilla. Sitten alkaa tasabiitti, ja hetken päästä bassolinjakin pyörähtää liikkeelle. Toimii todella hyvin.

Stereokuva on todella laaja ja taidokkaasti täytetty. Ei ollenkaan sekavaa, vaan pelkästään psykedeelistä. :)

Breikit ovat mielestäni toimivia, joskin ne, ja pienet tyylimuutokset biisin läpi luovat pienen irrallisen olon biisin rakenteelle. Ei mikään maailmaa kaatava asia, tuohan se kuitenkin todella paljon vaihtelua biisiin myös samalla. 4:50 esille työntyvät Shamanix-tyyliset vokaalit ovat mahtavasti panoroituja, ja tuovat oikein kivan lisämausteen biisille.

Todella ammattimaista työtä. Ainoa valituksen aihe on tosiaan pieni rakenteen irrallisuus, ja se ettei mistään oikein saa kiinni biisin muuttuessa jatkuvasti. Hieman minua häiritsi myös tuo full-on meininki. Biisissä kyllä oli breikkejä, mutta silti melkein kahdeksaan minuuttin olisi voinut jättää vielä enemmän ei-niin-täyteen-ahdettuja kohtia. Eli lievästi korvia väsyttävä näin. Kymppi tulisi jos rakenne toimisi paremmin. (Vaikka tuntuu hassulta antaa 9 näin taidokkaasta materiaalista, on silti biisissä parantamisenkin varaa. :p Tällaisen materiaalin kanssa voi jo antaa numeron kuitenkin ammattilais-asteikolla)

Hienoa hienoa jokatapauksessa. Inspiroivaa materiaalia, ja monen kuuntelukerran kestävää.
0   +1 +2
 
corter 25.05.2006
Toimii! Sopivan omaperäistä saundia, ja loistavia melodioita. Ehkä vähän enemmän bassoa olisin kaivannut, makuasia kenties. Biisi on melkoisen pitkä, mutta silti kappale ei menetä otettaan missään vaiheessa. Lisää tälläista! :)
0   +1 +2
 
KSalmela 25.05.2006
En kauheasti itse harrasta psykeä, mutta tämä kolahti kyllä aika hyvin. En ole aikaisempaa versiota tästä kappaleesta kuullut. Äänimaailma on mukavan vaihteleva, pitäen kuitenkin samalla kiinni siitä "tutusta ja turvallisesta" kappaleelle ominaisesta tyylistä. Tuli hieman mieleen vanhan kunnon Stargunner -pelin musiikit. Kyllä tämä nyt näin ensikokemuksina psytrancesta ihan hyvän maun jätti.
0   +1 +2
 
9
JauwizD 25.05.2006
Jännittävän kuuloinen biisi kyllä, fiilistä löytyy. Soundit ovat moitteettomat. Kaikenkaikkiaan tunnelmallista ja miellyttävän kuuloista taustamusiikkia.
0   +1 +2
 
9
Zune 24.05.2006
no johan oli ihan mahtis hyvä setti jutska jeah...gyl vähä irtoili lantio liitoksistaa sillee bilehile jeijeahulabula :)b ...eeeeei ihan mee infected mushroomin eel q toi basso kuvio oli liian tiuhaa et pitäis olla niiq viski pullo ja väh kaks eetä nassus et ehtis mukaan noihi kuvioihi...ei sil et oon mitää eetä ikinä ottanu xD ja ne kuviot gyl liian tiuhaan vaihtuki...mut kaikenkaikkiaa ihan hyvää settii ja siit ysii tippuu ihan helposti...:)
0   +1 +2
 
10
Artturi Purjo 24.05.2006
Tehokasta jytkytystä!
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 24.05.2006
Loistava. Mahtavat melodiat ja upeet efektit ja äänivalinnat. Upeet soinnut viel. Tää laittaa kylmät väreet kulkeen, niin kovaa tavaraa. Taitoo löytyy trancenkin saralta näemmä. Tauot tos keskellä biisii on kans älykkäitä lisäyksii. Ei mulla oo tästä yhtään pahaa sanaa sanottavana, hyvää työtä :)
0   +1 +2
 
8
JuH!Z 24.05.2006
joo biisi on hyvällä tavalla oma peränen, todella hyvin on miksattu siinä ei mitään valittamista, äänimailmas paljo hyvii kikkoja, harvemmin psytrancea tulee kuunneltua mutta tästä biisistä ainakin jää ihan hyvä jälkimaku ;)

Pistetään 8
0   +1 +2
 
9
jepu^^ 24.05.2006
nyt jätkä on ylittäny riman aivan loistavaa diggaan noist sun ruummuist melodioita loytyy monia erillaisia basso linja iha jees mut siit jäi vähän puuttumaan.ja tossa 2.30 kohaalla hidastus ihan makee ja sit jatkuu kivasti. jatkossakin tullaan kuuntelee

-sp-e33-
0   +1 +2
 
9
sipulipekka 24.05.2006
Sanoisin, että tämä oli melkoisen hyvä. Lähestulkoon loistava. Tosin en itsekään täysin tiedä mihin mielipiteeni pohjautuu, mutta tämä kuulosti korvaani todella hienolta! Mielenkiinto pysyy yllä melkein loppuun saakka, vain viimeiset pari minuuttia alkoivat tuntua hieman itseään toistavilta.

Mutta kaikenkaikkiaan varsin hieno tekele, ja melkein tekisi mieli faniutua pelkästään tämän yhden kappaleen kuulemisen jälkeen. Kattellaan.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 24.05.2006
Tämähän on aika mukavankuuloista tavaraa. Psy-tranceksi ehkä pykälän kevyttä ja normaalia meikän makuun, mutta eipä tästä juurikaan valittaakkaan voi.

Äänellisesti ja laadullisesti tämä on törkeän hyvän kuuloista, vaihtelua on mukavasti ja oikeastaan pitkin biisiä huomaa taustalla jotain hauskoja zydeemejä. Etenkin tuo rumpupuoli on mukavan kuuloista. Efektit siellä sun täällä tuovat sopivasti mausteita ja 8 minuuttia menee nopeasti ohitse.

Se koukku tästä tosiaan uupuu, mutta eihän sitä näissä muutenkaan aina ole. Joskus on vaan kiva tunnelmoida ja antaa lotista eteenpäin.=) Hienoa jälkeä. 9+
0   +1 +2
 
9
Furry 24.05.2006
Tuli heti mieleen crash bandicootin viemärikentät.. Just CrashBandicoot pelimusiikkia.. Mut mä tykkään tämmösestä, kivoja kikkoja löytyi.
0   +1 +2
 
9
ADU 24.05.2006
eehanan progressiivist.. beissis ois voinu käyttää mielikuvitust enemmä.. mut saundei löytyy joka lähtöö!!
0   +1 +2
 
Valandir 24.05.2006
Enpä ole koskaan juurikaan pitänyt psytrancesta enkä ole koskaan päässyt siihen 'sisään'. Mutta katsotaanpa nyt sitten:

Alkaa hyvällä ja kiinnostavalla efektoinnilla. Kuulostaa kyllä hyvältä. Kiva synarimputtelu tulee mukaan 30 sekunnin kohdilla, mutta sitten alkaakin vetää jotain ihan outoa linjaa riitasointuisesti. Kuuluu kenties psytranceen? Bassorumpu saisi olla vahvempi ja jämäkämpi, koska se tahtoo vähän hukkua muiden äänien sekaan. Äänimaailma on tosin hyvin tuotettu ja kuulostaa hyvältä. Omaperäisen kuuloinen temmon vaihto tuleekin siinä 2:30 ja sopii hyvin. Pieni breakdown kuulostaa kyllä tosi hyvältä, äänenlaatu on mitä mainioin. Jännä breikki 3 minuutin jälkeen kuulostaa myöskin hyvältä. Pääkohtaus tosin lähteekin sitten jotenkin liian laimeasti liikkeelle, eikä jaksa itseäni ainakaan oikein innostaa. Rakentelu on kyllä biisissä valttia, vaikka välillä aika hidasta onkin. Vokaalit(?) kuulostavat aika maukkailta, tosi hienosti tuotettu! Biisi kyllä alkaa jokseenkin toistamaan itseään siinä 5 minuutin jälkeen, koska mikään ei oikeastaan muutu. Äänimaailmalla kyllä kikkaillaan taustalla erinomaisesti, mutta itse biisi ei niinkään siitä muutu. Olisin kaivannut enemmän jotain muita synia yms. Outro on ihan mukiinmenevä ja sopii biisiin.

Kokonaisuutena, noh.. Ei tämä psytrance itseäni jaksa oikein innostaa musiikkina, mutta sen voin sanoa että biisi oli erittäin hyvin tuotettu ja kuulosti raikkaan puhtaalta. Rakentelu on mitä mainiointa, mutta sekin jostain syystä loppuu melkeinpä kokonaan siinä 5 minuutin jälkeen. Itse en ainakaan huomannut oikeastaan mitään muutosta, paitsi taustaäänissä. Rakenne toimii kyllä itse biisissä hyvin. Äänimaailma on kyllä mitä mainioin, ja erittäin hienosti tuotettu. Efektit kuulostavat nimittäin tosi hyvältä. Tästä kaikesta huolimatta, en vain päässyt kyseiseen biisiin 'sisään'. Luulenpa, että tämä on siksi, etten vain jotenkin käsitä psytrancen tarkoitusta. Ilmeisesti tässä haettiin rakentelua alusta loppuun ilmaan minkäänlaista ns. 'kliimaksipistettä', jossa kyllä on onnistuttu hyvin. Paha sanoa tosin mikä on 'väärin' ja mikä on 'oikein', koska en psytrancesta oikeastaan mitään tiedä. Itse olisin joitain asioita vaihtanut, mutta se onkin vain minä. Jätänpä juuri sen takia tässä vaiheessa arvostelematta, mutta jatkakaapa te laadukasta työtä :)
0   +1 +2
 
10
RHP 24.05.2006
Alku kehitys kappaleessa oli upea ja sitten kun basso komppi tuli mukaan niin oli kunnon meininki, sitten kappaleen tempo putoaa ja alkoi tuo tuttu hieno melodiapätkä, sitten vähän tuota synkempää josta se kehittyi hienosti loppuun.

Soundien puolelta kappale oli hieno ja ei nyt keksi valittamista kovinkaan paljon, efektejä oli riittämiin ja toi hienoja piristyksiä mukaan. Täytyy tästä nyt 10 repästä ;)
0   +1 +2
 
8
keltsuRnR 24.05.2006
Laatumeininkiä. Tykkään tosta "ritäri ässä" dadadadadadada -bassosta joka alkaa introilun jälkeen. Itelle ei niin iske tuo "dancemainen" osuus joka alkaa neljän minuutin kohdalla. Alku osuus oli parempi siis. Mielestäni.
Muuten en oikeen osaa kommentoida kun en paljoa ole tutustunut konemusiikkiin.
0   +1 +2
 
10
Hyvä Audilco ! Sä olet taas ylittänyt itsesi. Eritoten sun miksauksesi on tarkka.
Tässähän on ihan sinfonisia piirteitä siis sävellyksessä. Ja jos saan lisätä niin mä pidän sun (basso)rummuistasi , koska sä käytät niitä taiten so ei liian kovaa.
0   +1 +2
 
Purple Helmet 23.05.2006
Tällainen musiikki ei ole minulle varsinaisesti ennestään tuttua, mutta määritelmä "progressiivinen trance" tuntuisi näin maallikon korvaan ainakin osuvan nappiin. Valtavan idearikkaalta ja tyylikkäästi tehdyltähän tämä kuulostaa, eikä monotonisuuteen sorruta missään vaiheessa. Näissä kaikissa Aukikcon tekemisissä tuntuu olevan laatutakuu.
0   +1 +2
 
9
Teoreetikko 23.05.2006
En osaa kommentoida näitä trance-kappaleita..
samaa mieltä kun Kontrapunkti ylempänä.
0   +1 +2
 
9
SirLexu 23.05.2006
Nosiis... Tykkään! Soundit on kirkkaat ja mikään ei pomppaa liiaksi korville. Alkupuolen vaihteleva meno on siistiä kaikkine kikkailuineen, ja loppupuoliskolla meno tasottuu mukavasti. Kertakaikkisen loistava fiilis kaikissa biisin osissa, mutta jotain megakoukuttavaa juttua jäin vähän kaipaamaan. Pysyy kyllä kuuntelussa.
0   +1 +2
 
7
roope_sarana 23.05.2006
iha jees mut hieman tylsähkö. enempi koukkua aka idist jykevää rakennetta. hyvät saundit!
0   +1 +2
 
9
accent 23.05.2006
Yhdyn edelliseen. Tuskin minun tarvitsee e2:n sanomia asioita uudelleen toistaa, kun olen täysin samaa mieltä? Oikein helkutin mainiota psykeilyä! Tästä biisistä löytyy kaikenlaista namia mitä ei ekalla eikä edes tokalla kuuntelukerralla tajua. Ei kai ikinä. Sitä viimeistä tajunnanräjäyttävää koukkua vaille kymppi.
0   +1 +2
 
9
e2 23.05.2006
Tutultahan tämä kuulostaa. En kuitenkaan muista niin tarkkaan että millainen se aikaisempi versio oli, tämä on jokatapauksessa erittäin ladukkaan kuuloista. Mukavasti käytetty stereokuvaa ja erilaisia elementtejä löytyy tarpeeksi. Ja kehitystä löytyy kivasti. Ei junnaa liikaa samaa yhtään missään vaiheessa. Kokonaisuudessaan erittäin mielenkiintoinen ja hypnoottinen soundimaailma. Genrensä parhaimmistoa täällä mikserissä. Melkein heittäisin kympin, mutta ehkä jotain tajunnanräjäyttävän koukuttavaa melodiapommia jäi vielä kaipaamaan. Ei kuitenkaan mitään valittamista löydy.
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 22.05.2006
Kekseliäästi tehtyä ja laadullisesti hienoa. Ei tippaakaan sitä musaa mitä yleensä kuuntelen, mutta Kuunteluttipa useemman kerran. Hienoja koukkuja. Mää taas leikin tuottajasetää ja lisäisin nailonkielisen nypläystä antamaan maanläheistä kontaktia ja pehmentämään kokonaissointikuvaa.
Asustelin puolitoista vuotta sveitsissä ja sielä tää menis kuin häkä!!!

Tää hakkaa keskieurooppalaisen VIVA tv musakanavan hutun aivan 6-0 ja sieltä tulee aika paljon just tämän kaltaista. Jos olis ollu akustisia komponentteja mukana enempi oisin antanut korkeemaan arvosanan. Vai helevata. Olen aika newbie täällä niin onko noilla pojoilla ees merkitystä? hyvä fiilis tästä tuli! Eikö se ole pääasia?
0   +1 +2
 
10
Noison 22.05.2006
Vaikuttavaa.
Biisi lähtee mukavilla soundeilla liikkeelle ja on ihanan pirteän kuuloinen. Sitten biisiin tulee mukava psykedelinen tunnelma mukaan ja basso alkaa lyömään tahtia haitsujen ja muiden instrumentien kanssa. 2.35 kohdalla tuleva breikki on mukavaan paikkaan sijoitettu ja siitä biisi lähteekin melodisesti rullaamaan hienosti eteenpäin. 4.00 kohdalla tuleva äkkinäinen käännekohta on ehkä liian äkillinen ja saattaa pelästyttää kuuntelijan. Edellisestä vaihdoksesta ei ole edes kauaan ja taas korva joutuu totuttelemaan uuteen ryhmitykseen. Siitä en verota kuitenkaan pisteitä, koska biisi on muuten aivan mahtava.
Melodisesti ja tunnelmallisesti olette onnistuneet biisissä kyllä aivan täydellisesti. Biisi on todella ammattimaisen ja hyvin hiotun kuuloinen ja loppujenlopuksi biisistä jääkin hyvä fiilis ja tunnelma säilyy vielä biisinkin jälkeen. Tätä voisi sanoa jo helmi biisiksi. Todella mahtavaa pojat! :)
Rehti ja reilu 9½.
0   +1 +2
 
smaani 22.05.2006
tää olikin ilonen yllätys :D hjuvaa saundii.. harmi ku en muista tota alkuperäst.. mut täähän pitää heti imuttaa koneelle
0   +1 +2
 
LILQuest 22.05.2006
Juu, ei tosiaan ihan sitä mitä ite duunailen, mutta konemusaa kuitenki, että varmaan jotain osaan tästä sano ja mielipiteitä pistellä.
Ite oon tottunu kuuntelee vajaat puolet hitaampaa musaa temmoltaan, että totuttelemista tässä kyl on ku mitä tän bpm noissa nopeissa kohdissa on jotain about 140 ??
Mutta joo, siis heti alust asti kyl kuulee, että on saundit ja efektit hallussa ihan mahtavasti. Todella jännää äänimaailmaa ja varsinki just alussa kaikki instrut ja efektit saundas kyl todellä nätisti.
Tossa joku kaipaili kovempaa basarii kehiin, mutta ite taas digaan tästä, että se ei siellä niin kovaa potki, että jää ajatuksia vähän muuallekkin.

Jotain pienii yksityiskohtii mitä jäi mieleen ja mitkä säväytti jotenki tässä...
Tossa kohassa 3:57 toi tommonen jännä stoppi tohon oli kyl hieno kikka. Jos en nyt väärin muista ni se toistu viel tossa loppu puolel toistamiseen, että se jäi ainaki tästä hyvin mieleen tommosena pienenä kikkana, millä sait hienosti rikottuu tota muuten aika pakottavaa tunnetta.
Ja samaan kategoriaan voidaan lukee myös toi tykytys systeemi kohassa 4:50. Toimi mulle !!
Tämmöstä, vaikee sanoo mitään kritiikin sanaa ku genre ei mulle oo juurikaan tuttu. Joskus aikoinaan tuli kuunneltuu sitä 90-luvun tanssimusiikkii, mut tää on pikkusen eri tyylii, että ei siitä sen enempää :)
Jep !!
0   +1 +2
 
9
Jukeboksi 22.05.2006
Ok no, en voi kovin kovalla kuunnella mut katotaans. Vahva pelimusafiilis (alussa), isot plussat siitä. :) Biitti on piristävä bassoineen...yleistunnelma myös, melko 'uplifting' paremman suomalaisen adjektiivin puutteessa. Pitkää, hidasta ja hypnoottista, hyvähyvä. Keskellä oleva hiljainen kohta ja sit biitin nousu toimii, yllättäen noi vaihdokset biisissä tulee, lisää pelimusafiilistä, vähän toimintaleffamaistakin. Toivon etten missaa mitään olennaista kun kuuntelen hiljasella, mut junnaus toimii todella hyvin. Tätä biisiä vois melkein hidastaa ja vähän enemmän munaa kickiin ja clappiin niin vois mennä sellasesta semiteknojynkytyksestä...joo enivei, nautittava tuotos. Ei kymppiä koska ei lempigenreä/tyyliä, eli ei lempisaundia mut silti tosi oiva.
0   +1 +2
 
9
Chi-Xi-Stigma 22.05.2006
Kerrassaan loistava. Hienosti olet saanut taas mukaan pieniä rytmillisiä jippoja niiden olematta kuitenkaan liian koreilevia. Taidokkaasti luotua äänimaailmaa, josta erottaa hyvin erilaiset vivahteet. En ole koskaan ollut kovinkaan suuri "klubimusiikin" kuluttaja, mutta tämä herättää kyllä kiitettävästi mielenkiintoa. Läväyttäisin 10 pistettä tiskiin, jos tässä olisi huomioitu enemmän matalia taajuuksia. Esim jokin syvyyksissä mouruava harmoninen bassolinja olisi mielestäni elävöittänyt biisiä hieman enemmän. Summa summarum, hieno teos jälleen kerran.
0   +1 +2
 
8
DJ Smash 22.05.2006
Juu sori sekosin, tämä taisikin olla se valmis versio?:D Nojoo, ajatukset pyörii kaukana avaruudessa..
0   +1 +2
 
8
DJ Smash 22.05.2006
Yksi sana, kick saisi kuulua kovemmalla :D No ei, vain minun mielipide, ja tosiaan vain pienestä nostosta kiinni. Mutta mitä tulee äänimaailmaan, se on alusta loppuun loistava. Kokoversio olisi todella mielenkiintoista kuulla tästä. Mutta jokin pieni lisä tästä selvästi puuttuu mutta kuunneltavaa kamaa ihan selvästi.
0   +1 +2
 
9
Dj Hand 22.05.2006
aika trippy. hieno rakenne. ehkä jotain rankempaa soundia oisin jääny kaipaan johonkin kohtaan...tai jotenkin odotti et toi biisi nousis vielä uudelle levelille. hieno tuotos anyways & onnea tuleville livekeikoille :)
0   +1 +2
 
8
Ted Raikas 20.05.2006
Kuulostaa hyvältä. Lähtee vaan aika hitaasti liikkeelle, siis ennen kuin nappaa. Vaan tämä on sitä tyyliä, joka yleensä ei aukene heti ekalla kertaa, mikä on hyvä. Hieman siis turhankin minimaalista ja hitaasti aukenevaa alussa, mutta lopussa alkaa tulla jo sellaisia ovelia kiemuroita ja tasoja, jotka aiheuttaa elämyksen. Ei siis ehkä ihan vielä sitä puhtainta ja tavallaan kypsyneintä Cellua, mitä varmaan voidaan tulevaisuudessa odottaa. Joka tapauksessa vakuuttaa, tästä ei ole kuin tie ylöspäin!
0   +1 +2
 
9
Anssi H 20.05.2006
Hyvin tehty uusi versio biisistä, ja kaikki tuntus olevan hyvin kunnossa. Miksaus kuulostaa mun korvaan kyllä tyylikkäästi tehdyltä, ja soundit ovat aivan omalaatuiset. Se haettu omaperäisyys on onnistunut tosi hyvin. Hyvin tää kolahtaa vieläkin! On tuo vanha versio vielä koneella niin vertailin hieman. :) Tässä rakennekkin pelaa paremmin, ja mukaan on tullut lisää pituutta. Loppupuoli eroaa alkupuolesta aika rutkasti, eikä se nyt niinkään huono asia ole. Kyllä ollaan nyt oikea suunta löydetty täydellisesti, lisää vain tällaisia biisejä! :)
0   +1 +2
 
10
Lumina_83 26.11.2006
Tosi hyvää! Iskee muhun kyl täysillä! Ammattilaiset asialla. :)
0   +1 +2
 
I.V 03.07.2008
Tässä palaa vuoteen 92 ja ensimmäisiin raveihin. Kirkas, raikas. Tanssittava ja transsittavakin.
0   +1 +2