Afrikan kuningatar

Laava

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

ex4 15.10.2011
Hyvää perusrokkia, helppoa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
8
janety_ 14.06.2007
Pauli Hanhiniemi tulee kovasti mieleen tuosta laulannasta, ehkä biisistä muutenkin. :)
Hienoa kun saitte bändin kasaan.
0   +1 +2
 
Hieno biisi ja kerrankin on sanoitus ja kerronta esityksessä kokonaisuuden tasolla (ellei sen yli). Kyllä kompitkin toimivat pienellä suomipop rosoisuudellaan, mutta nostaisin sinänsä ok taustalaulua enemmän kuuluviin ja tiputtaisin kolistelun (kops kops mikä lie) loppupuolelta pois. Hyvä meininkin on anyway!
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 28.02.2007
poppiva
0   +1 +2
 
6
mimie` 14.01.2007
Perusrokkia ja kitaraa soitettuna kylmillä sormilla.
Ei hirveesti jää mieleen tästä piisusta.Tätä kuulee missä vain ja se omaperäisyys puuttuu.
Heti kun sen omanjutun löydätte niin ehkä teistä sitten johonkin on.
0   +1 +2
 
8
jenni1963 30.09.2006
Hyvä biisi...häiritsi vaan loppupuolella jostain taustalta kuulunut hiljaisempi, erilainen, musiikki...en keksinyt mistä se tuli ja miksi??? Luulin ensin jopa kuvittelevani mut kun kuuntelin uudelleen niin se pimputus kuului edelleen (ei siis mun päässä ;D)
0   +1 +2
 
odepode 03.08.2006
joo ei oo soundien laadusta puutetta.hyvät sanat on keksitty tähänkin ja mukava basso tossa alkupuolella...mutta kaipaisin vähän enemmän vielä vaihtelua tai omaperäisyyttä...plussaa laulajan äänestä...hyvää ARTIKULOINTIA.
0   +1 +2
 
8
Cerende 21.07.2006
Taas kerran on pojat saanu aivan mielettömän hyvän kuulosta matskua aikaan.
Soitto on vielä entisestäänkin tiukentunu ja tarkentunu, liekö treenikämpällä tehty muutakin ku ryypätty??
Mulle tääei kuitenkaan toimi niin hyvin, ku teiän aikasemmat biisit, tässä ei oo sitä tajunnanräjäyttävää kohtaa mikä esimerkiks tulisateesta löytyy.
Sanotukset on taas aika tajunnanvirtaa, mut michan puhelaulu kuulostaa edelleen mun korvaan hyvältä.
Miksaus on aika ohut, sais olla mun mielessä kokonaisuutena enemmän voimaa ja vahvuutta.
Hienoa, mut ei jostain syystä toimi liian hyvin.
0   +1 +2
 
9
christoart 19.07.2006
Taas surffailen.. tämä on hyvä biisi, sympaattinen laulu. Sanat himmeät, liekö panostettu riimeihin sen verran että sisältö jää vähemmälle? Aivan sama, ysi kun kuuntelen näin useasti!
0   +1 +2
 
9
ninny- 14.06.2006
biisissä hyvä meininki; rullaa tosi mukavasti eteenpäin. rummuista ja kitaroista diggailin ihan älyttömästi :) mukavan kuuloset melodiat kokonaisuudessaan, lauluihin ehkä sais enemmän panostaa; mutta sanotaan ettei sillä väliä miten esitetään vaan mitä esitetään :)
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 29.05.2006
Kyllähän tää rokkas ja kertsissä oli mukava melodia. Mut jotenkinkin mä en kauheesti intoutunut tästä. Ehkä liian suomi-rock meininki. Sanoituksissa mä en pysynyt perässä ollenkaan. Hyviä yksittäisiä säkeitä mutta kokonaisuus oli sekava. Mä tykkään siitä teidän Tulisade-puolesta. Se on uniikkia matskua.
0   +1 +2
 
9
Sorcerer 25.05.2006
Hyvän kuuloista pop-rockia, ajoittain tuli 3. Nainen mieleen. Soundit on ehkä inasen ohkaiset, mutta miksaus on muuten hyvä ja biisi on varsin mainio myös.
0   +1 +2
 
9
hexus9 24.05.2006
Hyvä Michka ja kumppanit!

Asiallinen groove kaikenkaikkiaan.
Rehelliset soundit mun mielestä, tyyllikkäästi miksattu. Tuo rehellisyys itse asiassa kuvaa koko pakettia hyvin.
Biisi ja tyyli olivat aivan omia, siitä ei tullut suoraan ketään mieleen.
Vaikutteita sen sijaan jos pitäisi kuunnellun perusteella nimetä, niin löytyisi kyllä useita nimiä.
Mutta niinpä löytyy melkein kaikilta rock bändeiltä.

Huiluäänet ja C-osa ehdottoman toimiva.
Toiseen skittaan ehkä ripaus säröä lisää.?
Laulussa ei liikaa turhaa pätemisen tarvetta,
kehitystä on taasen ilmassa.

Toivottavasti lähtee isommatkin pyörät pyörimään :)
0   +1 +2
 
8
-TripleJ- 24.05.2006
Rummut & kitarat toimivat erittäin hyvin. Lauluun jäin kaipaamaan pientä terävyytä ja reippautta.
0   +1 +2
 
tekopyhä 24.05.2006
Suuri kiitos kun soitatte punkrockia. Vaikkei tuossa jyystöstoonerissa mitään vikaa ole. Tämä tekee Laavasta moniulotteisemman, vitsis jees.
Kuuntelen tätä nyt kolmatta kertaa putkeen, koska tässä on jotain riippuvuutta aiheuttavaa. Kertosäkeistö stemmoineen on klassikon oloinen ja kelloäänikitarahäröilyn olette varmaan minua varten tähän laittaneet.

En nyt muuta mäkättämistä keksi kuin soundit yms. pieni hienosäätö ja lopetus. Toisaalta minua miellyttää tämä aito ja elävä äänimaailma, joten anti olla.
0   +1 +2
 
Siddhartha 23.05.2006
toi lopun huiluääni leikki on nasta, jollain lailla mä olisin kaivannu just sen tyylistä äänimattoa ehkä tähän taustalle vahvempana tai jotain vastaavaa... ja saunditkin olis voinu olla munakkaammat yleisilmeeltään. tässä on sellasta radiosoitto henkeä...näin mä asian näen. je
0   +1 +2
 
9
Purple Helmet 23.05.2006
Ensin petyin hieman, kun odotin hitaampaa ja raskaampaa, mutta tämähän toimii kappaleena niin hyvin, etten hevimpää ilmaisua kaipaakaan. Hyvä kappale.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 22.05.2006
Laava on aina ollut semmoinen rytmiorkesteri, joka on saanut raajat ja ajatukset hyvin liikkumaan. Tulisateesta innostuin, Tunnelin Päästä Poutaa innostuin hieman enemmän ja Ihmisen Paikasta koin valaistuksen. Ja tämä ensimmäinen koko bändin soittama Laava-raita ei petä millään tasolla. Minäpä kerron miksi!

Heti alusta lähtien tämä raita rokkaa hyvällä temmolla ja näyttää kaapin paikan monelle karvaturvalle. Jokainen soittaja tuntuu hallitsevan homman ja Michkan ääni tuntuu entistä terävämälle. Rummut, nämä oikeat rummut, ne tuovat tähän sitä munaa mitä konerummut eivät antaneet tarpeeksi. Nyt toimii jätkät tämä soppa loistavasti! Riffit ovat pirteitä ja toimivia ja Salmisen räjähtävä bassoittelu ja Lassen rumpalointi tukevat tätä turpaanlyöntiä vakaasti. Ja lyriikatkin saavat plussaa, koska ei ole mitään tusinatavaraa. Samaa voi sanoa itse biisistäkin. Ja C-osa tuo sopivaa sanatonta ilmaisua, se on paikkansa ansainnut. Hyvä kokonaisuus, eikä biisi puuduta melkein missään vaiheessa. Pituuskin melko orgasminen. Aijai!

Hehkutukseni voi tuottaa kyyneliä, pahoittelen sitä. Mutta tämä raita vain toimii niin kuin pitääkin. Ei hidastella vaan rokataan kaikki äijät sekä naiset kumoon. Ja sehän tässä hommassa on tärkeintä. Laavalla on asennetta. Ota se vastaan ja hypi tavarat nurin. Hienoa poijjaat!
0   +1 +2