Purification Ritual

Wårpath

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Tenebrae 22.01.2009
Aivan vitun kova.
0   +1 +2
 
9
Azag 19.03.2008
Vihainen ja rujo meno tässäkin biisissä. Kyllä toimii. Ei mitään valittamista..
0   +1 +2
 
10
cannibal K. III 30.05.2007
ehkä PARAS
0   +1 +2
 
10
Makkaraperunat 12.12.2006
Pakko kai se tätäkin on uudestaan kommentoida :)

Tämäkin kyllä varsin rokkaava veisu. Jännää yllätyksellisyyttä mukana mutta ei missään tapauksessa haitallisissa määrin. Muutaman kuuntelukerran ainakin minulta vaati mutta eipä se haittaa yhtään. Todella hyvä biisi. Mikserin black metallin parhaimmistoa.
0   +1 +2
 
10
Lähtee saatanan hyvällä riffillä! Lämmittää kyllä Carpathian Forest/Horna - fanin mustaa sydäntä... Jumalauta et tää on kyl tiukkaa. Jos mulla vaan olis täällä soittolista, niin tämä olisi jo siellä. Fuck yeah! Satan!
0   +1 +2
 
Mr.Dom 20.09.2006
Tätä tankkia ei HTV-aseet pysäytä.
Kerrassaan laadukasta rymistelyä kaikkine brutaaleine hienouksineen. Kyllä tästä porukasta kalu tulee.
0   +1 +2
 
9
Rietas 09.08.2006
Rokkaa ihan vitun lujaa!
0   +1 +2
 
9
Demotion 04.08.2006
Tässähän oli mukavasti toteutettu kaikki aiheen vaatimat asiat.
Soundit oli sopivan rouheat ja riffeissä miellyttävän 1990-luvun alun ote.
Lisäpisteitä kunnianhimoisesta pituudesta ja riffien määrästä, hyvin saatu lihaa tuon peruskaahausriffin ympärille. Tuota keskivaiheilla esiintyvää melodista kehittelyä olisin kuunnellut enemmänkin (koska se muistuttaa mukavasti samasta bändistä mistä logonnekin) ;)
0   +1 +2
 
10
ekkuevil 02.08.2006
Älyttömän hyvän kuuloista Blackiä, sopivan säröisen kuuloinen, kitarat ja muut kuului hyvin eikä musiikki puutoitunut yhtään, siis ammattitaidolla tehtyä.
0   +1 +2
 
9
TrashedRebel 21.07.2006
Vauhtia, cool :D
0   +1 +2
 
9
Froste 19.07.2006
Kokonaisuus toimii oikein hyvin. Pitäähän sitä toki jostain antaa rakentavaa kritiikkiä, ts. nillittää, niin nillitetään sitten.

Biisi itsessään on melko hyvä, soitto groovaa ja on tarkkaa. Soundit ovat selkeät ja päällekäyvät, mikä toisaalta toimii ja luo eräänlaista tunnelmaa. Rokkiahan tässä on selvästi haettu, ja mielestäni tietynlainen kiero ja penetroiva "päivitetty oldskool"-löyhkä koko biisistä erittyy.

Itse hiukan fiilistelevämmän tavaran ystävänä olisin mielelläni kuullut etäisempää ja tuhnuisempaa soundimaailmaa, tämä kun omaan bm-makuuni on jo vähän liiankin hyvin soitettua/hyväsoundista ja koko homma on soundipoliittisesti hieman liian päällekäyvä. Toisaalta soundit kuitenkin palvelevat biisiä ja estävät sen "taustameluksi" häipymisen.

Black metallin keskinkertaisuuteen, saatikka pohjasakkaan homma ei vajoa, vaikka aivan ehdoton "oma juttu" jää mielestäni lievästi uupumaan. Tietyt dm-elementit tuovat lisää eloa ja tiettyä omaperäisyyttä. Tähän biisiin moiset istuvat, vaikka junnaavamman ja lievästi melodisemman materiaalin ystävä olenkin. Tiettyjä norskielementtejä korvaan sattui, mutta minkään bändin/tyylisuunnan apinointia ei löytynyt. Siitä plussat.

Hyvä. Jatkakaa.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 11.07.2006
No Saakuta....Täähän lähti perkeleen makeesti.Hyvinkin punkit mausteet on käsillä.Erittäin hyvin survottua döödistä...Hienoa ovat myös nuo stoneria lähentyvät kohdat....Ja tahtilajeissa ei oo säästelty,sitten kun mennään...Mennään niin saatanan vauhdilla.Kaikenkaikkiaan oikein ammattimaisen kuuloista.Varmasti herkkua alan sälleille.Selkeää ilmaisua.Rumputyöskentely on Raakiksen mieleen....Jees!!
0   +1 +2
 
10
Dunkelheit 11.07.2006
Tämä kuulosti korviini todella hyvältä. Biisi pysyi hyvin kasassa ja äänenlaatu oli sitä taattua läkkistä jota mielellään odottaa lupaavalta bändiltä. Wårpath vie homman totisesti kotiin.
0   +1 +2
 
9
Ultimate_Sin 29.06.2006
tiukkaa bläkkistä \,,/ riffit ja laulu oli taattua black metallia ;) ja basso kuulosti myös aivan mielettömän hyvältä ja rumpalikin osasi hommansa :)
0   +1 +2
 
9
Zythifer 19.06.2006
Tosi hyvä biisi. Mukavaa riffittelyä ja vokaalit sopivat tähän kipaleeseen kuin nyrkki silmään.
0   +1 +2
 
9
Chi-Xi-Stigma 07.06.2006
Taattua menoa jälleen herroilta. Aika samoilla linjoilla mielipiteissä kuin leif&lars tuossa yllä. Kolahtaa kyllä hyvin. Täytyypä kuunnella enemmän ajatuksella näitä muitakin biisejä. "3011" levyä on tullutkin jo jonkin verran pyöriteltyä soittimessa. Näin se kuuluu tehdä. Kirkkaasti mikserin black metal eliittiä.
0   +1 +2
 
9
leif&lars 06.06.2006
Pistetäänpäs pikku ana(ali)lyysiä... Pakko sanoa tässä kohtaa, että tuo vanhempi materiaalinne on mun korvaan kuulostanut vähän liikaa ns. "tusinabläkiltä", eikä se ole minuun tehnyt suurempaa vaikutusta osittain soundien ja osittain jonkinlaisen kasvottomuuden takia. Nyt on kuitenkin näitten kahden uuden biisin myötä ääni muuttunut kellossa, ja ainakin tämä tärähtää nyt todella lujaa. Ja mitäs vittua? Vanha biisi? Oli miten oli; aivan saatanan hyvä tämä ainakin on...
Olis mielenkiintoista kuulla se alkuperänen.
Joo. Biisinä loistava, soundeissa ei valittamista ja soittopuoli pelittää.
Paskaakos tässä.
0   +1 +2
 
9
jun_tune 02.06.2006
Rokkia ÄRKELE!. Kyllä, sopivan CF:maista, vokaalit vähän jää taka-alalle menevän soitannan viedessä huomion. Melko kirkas äänimaailma jossa kitara ehkä pikkasen turhan pinnassa.

Uudet riffit tuovat mukavasti vaihtelua biisiin varsinkin toi death metal mainen temppaus 3:30 jälkeen oli hemmetin tiukka riffi. Edelleen kuitenkin tulee hieman sellainen riffiä riffin perään fiilis tästä. About 2 minuuttia rokattiin, sitten minuutti fiilisteltiin, sitten vähän death metallia ja vähän toistoa perään. 4 minuutista loppuun oli jo kohtuu ehjä kokonaisuus, hyviä riffejä joka tapauksessa biisi täynnä.
0   +1 +2
 
8
tunpi 01.06.2006
Lämmitti vanhan sydäntä. Vaihtelua sopivasti, mutta ne jatkuvat "seitan"-huudot kävivät vähän korneiksi.
0   +1 +2
 
10
sLVr- 01.06.2006
Helvetin rankan kuulosta settiä. Vokaalit on mitä mainioimpia ja riffit on saatanan iivöl. Soundit on hyvät ja niin pois päin. Blastiriffit biisin puolivälin jälkeen tuovat tanakkaa menoa lisää. Tää on vitun kovaa settiä, ei tässä mikään auta. Kybä ja faniudun. :)
0   +1 +2
 
10
Makkaraperunat 31.05.2006
Vaihtelua on mutta biisi pysyy silti kasassa ja ihan saatanan hyvin. Ois ihan kiva jos sais lukee jostain nää lyriikat ku nyt ei oikein muusta saanu selvää ku siitä että kohdassa 1:28 kuuluu "saatana".. Riffittely toimivaa mut vähän semmoista mukaansa tempaavuutta tuosta puuttuu. blasti kohdat biisissä aivan loistavia ja tuo erittäin kivaa vaihtelua. Biisin loppuosasta tykkään helvetin paljon enemmän ku alusta. Joka tapauksessa erittäin toimiva veisu
0   +1 +2
 
9
Carpathia 31.05.2006
Toimii kyllä ihan jees. Sopiva turpaanvetotahti rummuissa. Ja yllättävän hyvin toimivat vaihdokset. Pidin myös hyvin toteutetuista tahdinvaihdoksista.. Ekalla kerralla ajattelin että no joo. Toisella tämä kuulostaa jo ihan hyvältä Tosi hyvin toteutettu tuo tiukka blast setitys tuolla lopummalla puoliskolla. Saatu tehtyä erittäin agressiivisen kuuloiseksi. Päällekäyväksi. Vähän tasapaksu on silti ja liian vähän omaksi edukseen erottuva massan seassa. Eli aineksia on ja asennekin tuntuu olevan kohdallaan =) Tarvitsee mielestäni vielä sen jonkin elementin olemaan täydellinen oma itsensä. Mutta soundeista se ei ole kiinni. nämä sopivat tähän kuin nyrkki perseeseen.
0   +1 +2
 
8
kUOLLUTMIEs 30.05.2006
No perkele! Tämähän on ihan hyvän kuulosta. Kitarasoundit on paljon selkeämmät ja kirkkaammat kun edellisissä ja riffit on oikein jytäävät. Mukavasti jauhaa. Hauska ahistava turpasauna tunnelma vallitsee biisin alussa ja puolessa välissä löytyy vielä kunnon lopettava potku kiveksille kun tulee se jauhamiskohta. Ja lopussa maataan vaan sitten verissäpäin maassa ja se on loppu. Rumpuja toivoisin hiukan enemmän kuuluviin, että saisi nuo bassarit oikein kunnolla tuomaan sellaista potkivaa pohjaa tuolle kitaroinnille. Rääyntä on ehkä asteen liian epäselkeää. Hiukan saisi kaikua ja säröä ottaa pois, että ei häviä noin pahasti kitaroiden joukkoon ja sillälailla riko sitä osaa biisitä. Paljon paljon parempaa kun ne edelliset mitä olen kuullut, vaikkakin edelleen en tätä tyylisuuntaa paljoa kuuntele..
0   +1 +2
 
9
Drothgord 28.05.2006
johan oli saatanan kovaa kamaa.
kitarariffi oli rokahtava ja aivan perkeleen loistava.
ja synkkää oli kuten asiaan kuuluu!
0   +1 +2
 
10
quinz 27.05.2006
Äree biisi. Komee örinä, hyvät rummut ja kivoja riffejä. Edelleenkin pysyy tosi hyvin kasassa koko paketti. Ei valittamista, genressään huipputavaraa :) Plästikohta on hyvin vedetty rumpalilta =)) Nyt on sounditkin ihan korvaan sopivat...
0   +1 +2
 
10
HW 27.05.2006
Alkoi aika äkäisesti. Säikäytti vallan. Eli jatkossa jos saisi puolitoista sekuntia tyhjää raidan alkuun niin olisi parempi.
Ensimmäisen kuuntelun jälkeen ei kyennyt sanomaan muuta kuin "ihan ****n hyvä" eikä muutaman lisäkuuntelun jälkeenkään tuntunut siltä että tämän voisi laittaa palasiksi ja analysoida. Riittäköön kun todetaan että tämä toimii niin jokaisella osa-alueellaan kuin kokonaisuutenakin. Olisi erinomaisen mukava nähdä miten tämä toimii livenä.
0   +1 +2
 
10
GREV 25.05.2006
Ei jumalauta... Warpåth on aivan saatanan totaalista tuhoa edustava vanhan koulukunnan edustaja sieltä kärkipäästä tietysti...

Murskaavat riffit jäytää alleen ja muutenkin tämä biisi jyrää TOTAALISESTI nykypaskameloshitgayhomobläkin!!! Vittu, eivätkö ihmiset tajua että AITO black Metal tulee kuulostaa PAHALTA eikä hyvältä?
Totaalisen myytyä miestä olen taas ja odotukset bändiltä senkun kasvavat... ei mitään valittamista biisissä ole, jos ei se tullut selväksi jo alun hehkutuksesta alkaen.

HAIL&KILL!!!
0   +1 +2
 
10
MJ Antipope 25.05.2006
Uskollisena on pysytty synkälle vyörytykselle jäämättä polkemaan paikoilleen. Tähän mennessä "progressiivisinta" tuotantoa bändiltä ja samalla myös soittoteknisesti parasta. Biisin monipuolinen rakenne tekee oikeutta koko orkesterille.

Ja tämähän on siitä hieno tekele, että käy vain mielenkiintoisemmaksi mitä pidemmälle edetään! Kunnon rytistys ja mättö on yhdistetty tehokkaisiin osanvaihtoihin ja rytminmuutoksiin, jotka läiskivät kuulijaa korville niin että pysyy varmasti hereillä.

Wårpathin polku vie aivan oikeaan suuntaan!
0   +1 +2