Drifting away

Pigswill

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

fani:D 16.05.2009
eihän tää nyt iha sitä mitä pääasiassa kuuntelen, mutta sen verran kommenttia voin heittää että laulajalla on todella hieno ääni ja muutenki kaunis kipale=)
0   +1 +2
 
6
Marjamaa 22.02.2008
ihan raikkaan ja tuoreen kuulonen lauluääni laulajattrella soundi puoli on taas ok mutta melodia ei minusta ole niin hyvä ehkä hieman tylsä sanoitukset ehkä taas liian tyypilliset depressio sainoitukset tulee taas evansence mieleen jotenkin keinotekoista murrosikäseen teiniin tähdätyt ainaki mun korvaan ku mul ei tuu oikee tippa linssii ja luulen et se ois biisin tarkotus
0   +1 +2
 
10
Purpleangel 04.02.2008
Aivan loistavia nää kaik biisit. Tässä bisiis vaan pääsee Heidin laulu oikein edukseen esiin. Pitää kyl faniutuu teitil:D
0   +1 +2
 
Begga(R) 03.02.2008
Ei mulla muuta huomautettavaa kuin että jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
10
ii_naaa 02.02.2008
tää oli kyll kaunis biisi, helposti pääs mukaan. kaunis ääni myös. en tiiä tää ehkä parempi ku toi edellinen loistavaa.. ku tän kuunteli niin haluu kuunnella lisää, melodiat kuulosti hienoilta I like that... en sitte osaa sanoo mitään... äh, ei sitten mitään mistä verottaa, helvetin hyvä veto!! :D
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 31.01.2008
Laulaja pääsee hienosti esiin tässä piisissä. Sekä myös lauluntekijä. Vaikuttavan piisin tekemisen ainekset on kiitettävästi kasassa. Yksinkertaisen kuuloinen sävelkulku on todella tarttuva ja c-osamainen sävellajin nosto tehty tosi viekkaasti. Äänitys jää uudemmile vähän mutta kuitenkin kiehtova tunnelma on piisiin saatu.
0   +1 +2
 
8
Coivisto 22.01.2008
Jos laulajan vokaalit ole täysin teknisesti puhtaita on niissä ainakin hieno yleissaundi. Suomalaisuus paistaa vähän läpi.

Yksin helpoimmista laulumelodia kikoista on nimenomaan tuollainen hyräily.
Joissain kappaleissa se toimii joissain se kuullostaa todella teennäiseltä.
Siinä mielessä sen käyttäminen on aina uskaliasta.

Tässä se toimi sen takia että se ei ollut kertosäkeen osassa.
Sitä pelkäsin kun se ekaan kertaan tuli.
Onneksi ei sentään.

Pidin tästäkin. Ihan jees materiaalia mutta sävellyksestä puuttui tietty massiivisuus ja kappale on hieman liian pliisu.
Piano intro toimi ja olikin kappaleen paras kohta, muuten niin kerkinkertaisen maun jättämässä sävellyksessä.
0   +1 +2
 
10
Pumm1 31.10.2007
Biisin intro on kerrassaan maaginen, se on pakko mainita heti alkuun. Pianomelodiat ovat todella kauniit, edellinen kiippari osasi siis myöskin asiansa. Koko kappale kasvaa salakavalasti loppua kohden ja sanoitukset ovat ainakin henkilökohtaisesti kovin koskettavat.

Laulajalla on erittäin kaunis ja uniikki ääni, jossa on kuitenkin voimaa ja tummuutta mukana. Mutta miun on varmaan turha objektiivisesti sitä käydä arvostelemaan sen enempää.

\o/ Pidän tästä sävellyksestä erityisen paljon.
0   +1 +2
 
8
Äinos 05.02.2007
tykkäsin tästä paljon enemmän kun tosta toisesta biisistä.
Laulaja on hyvä, kitaratkin kuulostaa hyville. Ainoa mikä jäi puuttumaan mielestäni oli biisin kasvaminen. Mun mielestä biisiin sopis hyvin vaikka modulaatio, ja semmonen että biisi kasvaa, taustalaulut vaikka kaanonissa ja kitara särölle loppuvaiheessa. Muuta muuten tosi hyvän kuulonen slowari.
0   +1 +2
 
8
tuntematon_pelle 28.01.2007
Ei ihan mun kamaa, mutta ihan pätevältä tää kuulosti...
Ehkä laulajan kannattaa panostaa ääntämiseen näin vokaali painotteisessa musassa...
0   +1 +2
 
8
Pajunkisu 18.10.2006
Kuulostaa ihan mun argentilaiselta kaverilta. Seki laulaa silleen epävarmalla kielellä. Siis se lausuminen tökkii. Mutta laulaa hyvin ;) Ihanan rauhallinen biisi. Mutta en mä tiedä. Jotenkin liian epävarma ja ontto. Ihan hyvä mutta ei kumminkaan riittävän. Sanat on tänään mulla ihan hakusessa. :)
0   +1 +2
 
9
Famousmonsters 13.10.2006
Laulaja vetää pirun hyvin ja muutenkin bändillä perus hommat kunnossa. Mitään uutta biisi ei kyllä tuo,mut mahtaako olla tarkotuskaan.. no hyvä biisi kumminkin.
0   +1 +2
 
9
Karda 17.08.2006
NO NIIN ! Tässä tulee totuus! Melodia on todella kaunis ja sellainen lempee..voisin kuvitella sen jonkun 80 luvunsaippua sarjaan kohtaan jossa tyttö on dumpattu ja kävelee kadulla mittien elämän menoja....Itse soitannassa huomasin jotai pikku nyrjähdyksiä, joista ei mielestäni kannata murehtia liikaa Lauluääni on pehmee ja rauhoittava...kaunis...jossain kohtii tosin tuntuu kuin ääni kohta katkeais, ehkä on ollu äänitys session aikana jotain pientä jännitystä , en tiiä...radiokamaa. ihan hyvä suoritus kuitenki.....9
0   +1 +2
 
8
J.Källi \,,/ 15.08.2006
Kauniin balladin olette vääntänyt... On aika vaikee lähtee arvostelemaan tätä stygeä ku en tätä genreä oikeen kuuntele... mutta kauniilta kuulostaa... miksaus jäljestä voisin sanoa että laulu on muuten kaunista, mutta on jotenkin erillään tästä biisistä... laulunhan täytyykin kuulua selvästi ja erittyä biisistä... mutta jotenkin tuntuu että laulu ei ole aivan läsnä(kaunis ääni kylläkin(treeniä...??? en tiedä))... kitarat on kaunista kuunneltavaa myöskin mitä nyt pientä "horjumista" mutta kaunista... tykkäsin kylläkin...
0   +1 +2
 
6
forbitacus 16.07.2006
ei ainakaan tähän hetkiseen olotilaan sovi biisi ollenkaan...tyttö osaa laulaa kuitenkin
0   +1 +2
 
8
Mental Robbery 18.07.2006
Mappaleen pituus tuottaa ongelmia sen kuuntelussa. Mielenkiinto ei jaksa pysyä yllä vaikka soitto ja laulu ovatkin kaunista. Plussaa laulusta akustisesta kitarasta.
0   +1 +2
 
9
saguchi 27.06.2006
Laulajan lausuminen on välillä vähäsen hassua, ja alussa ääni on arka ja jotenkin hieman väkinäinen. Kappaleen edetessä löytyy onneksi tähänkin rohkeutta, joskin dynamiikkavaihtelua voisi löytyä vielä hiukan enemmän.

Kitarat toimivat hyvin, mutta mielestäni kosketintausta on kuitenkin se, joka kantaa tätä eteenpäin.
0   +1 +2
 
10
Jonnedsa 26.06.2006
Piano kuulostaa aivan loistavalta, ja kitara myös. Laulu on erityisen mainitsemisen arvoinen suoritus, pidän kovasti.
Mukavan rauhallinen kappale jossa jokainen osa-alue on kunnosssa.
Ei paljon muuta voi sanoo.
Erittäin hyvää miehet ja naiset...
0   +1 +2
 
6
kaunotar_perkele 25.06.2006
Nautein tästä tuotoksesta vähintään yhtä paljon kuin krapulapaskasta. Jatkakaa
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 13.06.2006
Hieno intro, jossa pianon dynamiikanvaihtelu kuuluu, kitara ja basso sopii siihen kans. Lauluosuus alkaa, siinä on mukana jo sellasta eläytymistä. Toi erikoinen lausuminen joissain kohdissa kuulostaa oikeestaan aika hyvältä joissain kohdissa. Kitaran kolme alakieltä kuulostaa mun korvaan ehkä jotenkin muovisilta, mut teräskielisissähän ne tapaa olla nauhoitettaessa varsinkin sellasii. Hyvin tuntuu toimivan tää biisi.
0   +1 +2
 
9
OPINION 11.06.2006
melodia ja laulajan ääni todella kivat ja kaikki jotenki loksahti paikoillee biisin puolessa välissä. todella hyvä viisu jatka samaa rataa.
0   +1 +2
 
9
waino84 11.06.2006
Ahaa! Eli tältä se siis kuulostaa! Yllätyin oikein positiivisesti :) Tästä tuli mieleen Alanis Morrissette :D
0   +1 +2
 
9
Noaidi 11.06.2006
Kauniin oloinen biisi, laulu on hyvää mutta pari sävelvirhettä särähtää korvaan. Miksaus onnistunut oikein hyvin. Mukava kuulla tuon toisen biisin jälkeen tälläistä rauhoittavaa. :D
0   +1 +2
 
10
Jerzu 10.06.2006
Mielettömän kaunis ääni laulajalla... Skitta ja piano toimii tosi hyvin... Ihanan rauhallinen biisi... Kokonaisuudessaan mahtava...
0   +1 +2
 
9
Maikku89 10.06.2006
Tulee kovasti mieleen joku bändi, mutta en valitettavasti saa sitä mieleeni en sitten millään. Pidän laulajan äänestä, vaikka yleensä olen aika pikkutarkka jos kyseessä on naislaulaja. Biisi on semmoinen, että kerkiää valumaan omiin ajatuksiinsa ja palata pian hymyilevänä takaisin kuuntelemaan säveliä. Jotenkin rauhoittava vaikutus ainakin minuun. =)
0   +1 +2
 
9
Zen Kahavi 10.06.2006
Laulajalla huippu ääni ja ossaa käyttää ääntään. Kitaran soundit oli vähä kökköjä. Aika tasapaksukappale mutta kuitenkin helposti kiitettävä kappale , tykkäsin.
0   +1 +2
 
9
_Black Angel_ 10.06.2006
Hieno, rauhallinen biisi :) Laulajalla on kaunis ääni.
0   +1 +2
 
10
roosa 09.06.2006
Kylläpäs on Haikalalla mahtava ääni! Ja muutenkin kuulosti aivan upealta! Jatkakaa samaan malliin! Kyllä Suomessa kasvaa hienoja bändejä...
0   +1 +2
 
8
nina- 09.06.2006
Hyvä biisi, kivan rauhallinen ja tunnelmaa löytyy. Hyvä laulaja, mutta petraa lausumista vähän selvemmäksi :) toisaalta tollanen vähän epäselvästi lausuminen kuulostaa joissain tilanteissa hyvältä, miten sen nyt ottaa :)
0   +1 +2
 
8
ihan kaunis biisi, ei kylläkään minun mieleeni... jotenkin tasapaksua..
muuten ihan hieno biisi..
0   +1 +2
 
10
quinz 09.06.2006
Oho lauluhan on mahtavaa :o Monttu auki tätä kuuntelee, peeta laulutyötä! Pianokuviot olis voinu olla jotain aivan muuta. Tunnelmaltaan varsin onnistunut biisi kun soundimaailmakin toimii ihan kivasti. Mielenkiinnoltaan vähän tasapaksu, mutta ei huono... Kait se Haitzun takia tarttee kymppi antaa :)
0   +1 +2
 
jmm 09.06.2006
Nyt vasta huomasin et ainakin bändin yksi jäsenistä on vasta 16v. Se nostaa kyllä kurssia paljon. Ikään nähden erittäin kypsää kamaa. Ja mukava huomata että nuorissakin löytyy tän genren tekijöitä, ei vain metallia ja hiphoppia. Teistä kuullaan vielä muutaman vuoden päästä, älkää lannistuko ja älkää antako kateellisten napinoiden masentaa, mutta älkää luulko myöskään itsestänne liikoja, vaan tehkää nöyrästi työtä...
0   +1 +2
 
jmm 09.06.2006
Lauluneito on kyllä loistava! Ääni, laulutaito ja äänenkäyttö toimii. Onkohan tuo akustinen nauhoitettu kitaran omalla mikillä!? Jotenkin kuulostaa sen verran nasaalilta ja tilattomalta, tai sitten nauhoittaja on asettanut mikin väärin... Mut eihän biisi tuohon soundiin kaadu. Biisi on mielestäni todella peruskamaa, ehkä jopa liiankin. Ei tässä mikään töki, mutta ei mikään oikeen koukuta mukaan. Bändi hoitaa soiton tytön taustalla hyvin, mutta laulaja jättää kyllä sen aikamoiseen varjoon, mikä ei välttämättä ole ollenkaan huono, kun ainahan bändissä pitää olla keulahahmo. Uskoisin bändin pystyvän tekemään biisin jossa olisi enemmän koukkua johon tarttua, melodillisesti hakisin itse enemmän variaatioita. Kyllä se vielä lähtee, kun tarpeeksi tekee...Tsemppiä :-)
0   +1 +2
 
7
Anniss 08.06.2006
enkä oikee tajunnu noist sanoist mitää. siis olisko mahdollista saada noi sanat et vois lukea niitä :P
0   +1 +2
 
7
Anniss 08.06.2006
en tajuu noit taustoi :OOOO englanninlausuminen aikas tönkköä. suosittelen kielen vaihtamista. iha ok ääni mut ei mikää evanescence ;:P
0   +1 +2
 
8
tih 08.06.2006
Hienon kuuloinen ääni laulajalla ja hyvän kuuloinen melodia. Biisi vaatisi mielestäni kuitenkin erittäin paljon hiomista yhteensoittamisen osalta. Tuli vähän sellainen fiilis, että tahti ei pysy kokoajan hanskassa. Metronomi on äärettömän hyvä keksintö. Lisäksi basso kuulosti hieman epävireiseltä ensimmäisen 1,5 minuutin aikana. Pikkujuttuja, mutta pysykää ihmeessä valitsemallanne uralla.
0   +1 +2
 
8
gerana 08.06.2006
Kaunis alku ja ihan mukkiin menevä melodia. Ei kuitenkaan herätä henkilökohtaisesti minulle minkäänlaisia tunteita. Neutraali viisu. Lauluääni ei mielestäni sovi biisin rauhalliseen kuvaan ollenkaan ja englanninkielen lausuminenkin vähän pissii.. :/

Numeroksi annan 8 hyvästä kappaleesta mutta laulun toteuttaminen ei kolahtanut nyt niin että olisi ansainnut paremman.. :)
0   +1 +2
 
DetLa 08.06.2006
Alun intro toi mukavan fiiliksen heti, laulut alko toimivasti, kuuli heti, että hyvää kamaa tulossa :)
Kyllähän tää makee biisi on kaikinpuolin, ihan fanituksen arvosta kamaa.
0   +1 +2
 
10
Nikki69 07.06.2006
Yhdyn tuohon Homon kommenttiin..... Tästä tulee todella paljon mieleen Silentivm.... mikä on ihan pikkuseikka.. Kyllähän tätä kuuntelee!
0   +1 +2
 
10
Rock-hullu 07.06.2006
Todella kaunis biisi.laulajan ääni on kaunis ja ´hento ,joka tuo biisiin sellaisen'tunteen'.Soittimet ja soittajat tuovat itsensä esiin.erittäin kaunista.tykkäilen;)Biisi on hento,mutta upea light rock biisi.Tähän kuuntelee vaikka kuinka kauan.täää biisi sai mut ainakin rentoumaan.Kiitos tästä biisistä<3<3
0   +1 +2
 
10
warworm 07.06.2006
Oikeen hempeen kuulonen, tämmöstä ku itte soittaisin ollessani ukkoni kainalossa. Ääni ei hukkunut soitinten sekaan ja volumenappia ei tarvinnut väännellä, ku normilla kuuntelee.
Laulajalla on kaunis ääni, moon kade ku mikä. Kumarrus teille.

(Kenties tavoitteena kerätä kaikki Heidit ja Joonakset bändiin? =) )
0   +1 +2
 
9
essi--- 07.06.2006
ihan hyvä biisi. : )
0   +1 +2
 
10
Syphex 06.06.2006
hyvin sä heidi vedät! pätevää tavaraa noin muutenki!:)
0   +1 +2