Plastic Visions

Blue Mace

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
_whisper 11.03.2007
Haha repesin kun kuulin alun. Aika 'speismäinen' basso on tässäkin mun mielest ihmeen hyvä ja kiitos näin hyvän biisin faniudun!
0   +1 +2
 
9
Sorcerer 22.07.2006
Genre ei voisi olla vähemmän tuttu, ja itse asiassa voisi ehkä tässä vaiheessa iltaa mennä nukkumaan, mutta tämä kuulostaa jotenkin hypnoottiselta, joten en malta.

Paremmin aihetta tuntevat kommentoikoot asiantuntevammin, minusta tämä oli kaikkine elementteineen oikein toimiva kappale.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 27.06.2006
Bassoon kaipaisi vähän munaa, ehkä säröä vähän mukaan tai alapäähän subeja diippiyden luomiseksi. Linjoihin myös, basson ollessa näin dominoiva, enemmän eloa. Geitatut synat ovat mukavat ja tunnelmalliset. Puolitoista minuuttia on kulunut ja odotan jo missä meininki viipyy. Vähän turhan laiskasti tulee elementtejä mukaan, vähät elementit ovat kyllä hienoja mutta rakenne kaipaisi elävyyttä ja dynamiikkaa.

Tällaisenaan aika keskeneräinen ja torson kuuloinen biisi, jossa on siis tosiaan hyviä juttuja mutta kokonaisuus ei vielä oikein vakuuta. Kuitenkin kuulee taas että tekijällä on todellakin hienoja ja kiinnostavia visioita.
0   +1 +2